نکته جالب ترش میمون خطاب کردن کیتا و تف کردن بهشه
بماند که اینو من دیروز وقتی نوشتم که کیتا هنوز صحبت نکرده بود ...با این صحبتی که کرده مشخص نیس قضیه چی بوده...3سال پیشش بهش گفته میمون این تازه یادش افتاده جبران کنه.؟ گفته بن عطیه به من گفت که په په تف کرد..خودشم چیزی ندیده..منم عکسی ندیدم هنوز..اگه چیزی پیدا کردی بزار بیینیم قضیه چی بوده دقیقا..البته په په. هم دفاع کردن نداره...بگذریم..اینجوری که معلومه جفتشون مقصر بودن.نکته جالب ترش میمون خطاب کردن کیتا و تف کردن بهشه
شبکه 3 زیرنویس کرد که پخش میکنه...ساعت 00:35صدا و سیما بازیو پخش نمیکنه !؟
چه حرفیه آقا! شما که تاپیک ما رو دیدی چی خبره! :دیخب اینجا شبه دیگه
برعکس شما من اصلا با بازی ایسکو حال نکردم.خوب چیزی که واضحه اوضاع خراب کاسیاسه....رو گلها هم به نوعی مقصر بود و کلا فک کنم یدونه سیو هم نداشت...با رفتن احتمالی دیگو لوپز و اومدن کیلور ناواس ترجیح میدم ناواس فیکس باشه تا این ایکر نا آماده...سوپرکاپ که ایکر در ترکیبه...ایارا خیلی بهتر شده..ایسکو هم همینطور...گرت بیل اگه به مصدومیت نخوره فصل فوق العاده ای خواهد داشت کاملا آمادست.
Sent from my GT-I9300
خوب چیزی که واضحه اوضاع خراب کاسیاسه....رو گلها هم به نوعی مقصر بود و کلا فک کنم یدونه سیو هم نداشت...با رفتن احتمالی دیگو لوپز و اومدن کیلور ناواس ترجیح میدم ناواس فیکس باشه تا این ایکر نا آماده...سوپرکاپ که ایکر در ترکیبه...ایارا خیلی بهتر شده..ایسکو هم همینطور...گرت بیل اگه به مصدومیت نخوره فصل فوق العاده ای خواهد داشت کاملا آمادست.
Sent from my GT-I9300
کاملا برعکس شما فکر میکنم.من به هیچ وجه فک نمیکنم کاسیاس درست شه....تا بخواد درست هم بشه لالیگا حداقل از دست رفته و فصل بد شروع میشه....حالا سوپرکاپ که بماند..کارلتو گفته قراره ایکر تو بازی سوپرکاپ فیکس باشه ولی بعدا ببینم هرکی آماده تره درون دروازه قرار میگیره..با این اعملکرد افتضاح ایکر اونی که فیکس میشه ناواسه که سه شنبه یا چهارشنبه احتمالا معرفی میشه...واقعیت اینه تو فینال CL هم راموس با گل دقیقه 93 نجاتش داد از منفور شدن بین هوادارا...اونجا هم عملکردش عین بازی دیشب بود..به هر توپی که میومد نه نمیگفت..اتلتیکو کلا یدونه ضربه سر زد که توو دروازه بود کاسیاس هم با خروج قشنگش به اون توپ هم نه نگفت...تنها راهی که میشد رو اون ضربه سر بی جون دیگو گودین دروازش باز بشه همینی بود که انجام داد..وقتشه بره..بمونه دستاوردهای بیش از یه دهه اش توو رئال رو نابود میکنه و وجهش پیش هوادارها کاملا بهم میریزه.
برید ببینید AS و Marca امروز چه تیترایی واسه کاسیاس زدن..
Sent from my GT-I9300