• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
نکته جالب ترش میمون خطاب کردن کیتا و تف کردن بهشه

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
نکته جالب ترش میمون خطاب کردن کیتا و تف کردن بهشه
بماند که اینو من دیروز وقتی نوشتم که کیتا هنوز صحبت نکرده بود ...با این صحبتی که کرده مشخص نیس قضیه چی بوده...3سال پیشش بهش گفته میمون این تازه یادش افتاده جبران کنه.؟ گفته بن عطیه به من گفت که په په تف کرد..خودشم چیزی ندیده..منم عکسی ندیدم هنوز..اگه چیزی پیدا کردی بزار بیینیم قضیه چی بوده دقیقا..البته په په. هم دفاع کردن نداره...بگذریم..اینجوری که معلومه جفتشون مقصر بودن.

Sent from my GT-I9300

Last edited:

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
بازم مثه سالهای گذشته بحث استقلال کاتالونیا و حذف بارسا از لالیگا مطرح شده..دیگه تکراری شده اینم.

Sent from my GT-I9300

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
خب اینجا شبه دیگه

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
من خودم بارساییم ولی تاپیک رئال چرا انقدر بی روحه!؟

یه خبری،بحثی،نظری...

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
خبرا که همیشه میزارن دوستان و تا 10 یقه سر خبر بحث میکنیم بعدش دیگه تاپیک میخوابه.
ولی خیلی حال میده میبینی منچستر حال میکنه تیم دوم رئالو برده.
بیچاره ها از فصل قبل تا الان دل خوشیشون به همینه.

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
خوب چیزی که واضحه اوضاع خراب کاسیاسه....رو گلها هم به نوعی مقصر بود و کلا فک کنم یدونه سیو هم نداشت...با رفتن احتمالی دیگو لوپز و اومدن کیلور ناواس ترجیح میدم ناواس فیکس باشه تا این ایکر نا آماده...سوپرکاپ که ایکر در ترکیبه...ایارا خیلی بهتر شده..ایسکو هم همینطور...گرت بیل اگه به مصدومیت نخوره فصل فوق العاده ای خواهد داشت کاملا آمادست.

Sent from my GT-I9300

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
خوب چیزی که واضحه اوضاع خراب کاسیاسه....رو گلها هم به نوعی مقصر بود و کلا فک کنم یدونه سیو هم نداشت...با رفتن احتمالی دیگو لوپز و اومدن کیلور ناواس ترجیح میدم ناواس فیکس باشه تا این ایکر نا آماده...سوپرکاپ که ایکر در ترکیبه...ایارا خیلی بهتر شده..ایسکو هم همینطور...گرت بیل اگه به مصدومیت نخوره فصل فوق العاده ای خواهد داشت کاملا آمادست.

Sent from my GT-I9300
برعکس شما من اصلا با بازی ایسکو حال نکردم.
با بازی کاسیاس هم حال نکردم اما خیلی بهتره اگه خودش فیکس باشه چون ناواس بیاد توی جو رئال و خوب بودنش توی جام جهانی قرار میگره و وا میده.
گرت بیل فوق العادس.
پپه هم از جام جهانی بهتره.
مدریچ خیلی خسته به نظر میرسه.

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
با توجه به اینکه تیم دوممون بود خوب بودش

این تیم تا شروع فصل خستگیش در میره خیالتون راحت

بیل عالی شده

چه شوددددد

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
آنجلوتی:” نتیجه کم اهمیت ترین بخش بازی بود”

ancelotti2.jpg

مرجع خبری رئال مادرید : کارلو آنجلوتی ، مربی ایتالیایی رئال مادرید پس از بازی میان رئال مادرید و منچستریونایتد پاسخگوی سوالات خبرنگاران بود.

وی در مورد سه شکست در سه بازی در آمریکا گفت:” جایی برای نگرانی وجود ندارد. نتیجه کم اهمیت ترین بخش چنین بازیهایی است. از شکست راضی نیستیم و مسلما در سوپرکاپ اروپا با روحیه دیگری بازی می کنیم. این بازیها بازیهای آماده سازی هستند. مسلما هفته بعد شرایط کاملا عوض خواهند شد.”

وی در مورد شرایط خدیرا و دی ماریا گفت :” تنها صحبتی که با آنها داشتم این بود که باید در روز چهاردهم مرداد به تمرینات برگردند.”

کارلتو در مورد حضور غیرمنتظره کریستیانو در مقابل منچستریونایتد گفت:” انگیزه زیادی برای حضور در این بازی داشت، از نظر بدنی هم آماده است.به نظرم به بازی سوپرکاپ اروپا می رسد در این برهه از فصل قرار نیست که همه بازیکنان آماده باشند. برخی نفرات تازه یک هفته است که تمرینات را شروع کرده اند و در بهترین شرایط نیستند. تیم هنوز به نبود کریستیانو یا بازیکنان دیگر در ترکیب عادت نکرده است. وقتی بازیکنانمان برگردند بهتر ظاهر خواهیم شد.”

مربی ایتالیایی در مورد خامس رودریگز گفت:” در والدبباس تمرین کرده است. می تواند در بازی سوپرکاپ حاضر باشد.”

آنجلوتی در مورد جو استادیوم میشیگان گفت:” بی نظیر بود. عادت نداریم که با حضور این همه تماشاگر بازی کنیم. در آمریکا همه چیز برای یک پیش فصل خوب مهیا بود. مهم بود که با تیمهی خوبی مقابل منچستریونایتد بازی کنیم. این بازی از نظر بدنی برای بازیکنان خوب بود.”.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

Sent from my GT-I9300

فک کنم کاسیاس هنوزم تحت تاثیر جام جهانیه . نمیدونم چرا بعد از لیگ قهرمانان چرا اون کاسیاس همیشگی نبود...

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
من به هیچ وجه فک نمیکنم کاسیاس درست شه....تا بخواد درست هم بشه لالیگا حداقل از دست رفته و فصل بد شروع میشه....حالا سوپرکاپ که بماند..کارلتو گفته قراره ایکر تو بازی سوپرکاپ فیکس باشه ولی بعدا ببینم هرکی آماده تره درون دروازه قرار میگیره..با این اعملکرد افتضاح ایکر اونی که فیکس میشه ناواسه که سه شنبه یا چهارشنبه احتمالا معرفی میشه...واقعیت اینه تو فینال CL هم راموس با گل دقیقه 93 نجاتش داد از منفور شدن بین هوادارا...اونجا هم عملکردش عین بازی دیشب بود..به هر توپی که میومد نه نمیگفت..اتلتیکو کلا یدونه ضربه سر زد که توو دروازه بود کاسیاس هم با خروج قشنگش به اون توپ هم نه نگفت...تنها راهی که میشد رو اون ضربه سر بی جون دیگو گودین دروازش باز بشه همینی بود که انجام داد..وقتشه بره..بمونه دستاوردهای بیش از یه دهه اش توو رئال رو نابود میکنه و وجهش پیش هوادارها کاملا بهم میریزه.
برید ببینید AS و Marca امروز چه تیترایی واسه کاسیاس زدن..

Sent from my GT-I9300

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
ظاهرا رفتن دیگو لوپز به موناکو هم قطعی شده.

Sent from my GT-I9300

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
من به هیچ وجه فک نمیکنم کاسیاس درست شه....تا بخواد درست هم بشه لالیگا حداقل از دست رفته و فصل بد شروع میشه....حالا سوپرکاپ که بماند..کارلتو گفته قراره ایکر تو بازی سوپرکاپ فیکس باشه ولی بعدا ببینم هرکی آماده تره درون دروازه قرار میگیره..با این اعملکرد افتضاح ایکر اونی که فیکس میشه ناواسه که سه شنبه یا چهارشنبه احتمالا معرفی میشه...واقعیت اینه تو فینال CL هم راموس با گل دقیقه 93 نجاتش داد از منفور شدن بین هوادارا...اونجا هم عملکردش عین بازی دیشب بود..به هر توپی که میومد نه نمیگفت..اتلتیکو کلا یدونه ضربه سر زد که توو دروازه بود کاسیاس هم با خروج قشنگش به اون توپ هم نه نگفت...تنها راهی که میشد رو اون ضربه سر بی جون دیگو گودین دروازش باز بشه همینی بود که انجام داد..وقتشه بره..بمونه دستاوردهای بیش از یه دهه اش توو رئال رو نابود میکنه و وجهش پیش هوادارها کاملا بهم میریزه.
برید ببینید AS و Marca امروز چه تیترایی واسه کاسیاس زدن..

Sent from my GT-I9300
کاملا برعکس شما فکر میکنم.
نباید از کاسیاس انتظار زیادی داشت اون توی دوتا فصل گذشته توسط مربیا نابود شد بعدشم توی جام جهانی.
بازی با اتلتیک هم که گل خورد موضوع این بود که اصلا کاسیاس رو همه به خروج از دروازه میشناسن البته خروج های بی مورد.
شاید ناواس بهتر باشه ولی فیکس خود کاسیاسه .
اونطرف دنیا بوفون با 90 سال سن میگه میخوام جام جهانی بعدی رو هم بازی کنم اون موقع بیشتر معروف میشه ولی کاسیاس که خیلی وضعیتش از بوفون بهتره نمیتونه فیکس تیم باشه که از بچگی توش بزرگ شده و الان کاپیتانشه؟؟؟

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
راستش من خودم عشق کاسیاسم ولی وضعش نگران کننده است به ناواس نیازه

فالکائو هم باید بیاد

بالا