• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
فالکائو: “به هیچ تیمی جز موناکو فکر نمی کنم”

hi-res-174611730-radamel-falcao-of-monaco-looks-on-during-the-the-pre_crop_north.jpg

مرجع خبری رئال مادرید: رادامل فالکائو، مهاجم کلمبیایی در مورد شایعات پیرامون جدایی خود از موناکو صحبت کرد.

“ال تایگره” پس از پیروزی در مقابل آرسنال گفت:” رئال مادرید؟ هیچ اطلاعی ندارم. به هیچ تیمی جز موناکو فکر نمی کنم. فعلا می خواهم به تلاش ادامه بدهم تا مربی موناکو به من فرصت بدهد.”

این بازیکن زننده تک گل موناکو در پیروزی یک بر صفر مقابل آرسنال بود.

فالکائو فروشی نیست

یکی از سران موناکو، شایعات در مورد پیوستن فالکائو به رئال مادرید را تکذیب کرد.

وادیم واسیلیف، نایب رئیس باشگاه موناکو پس از پیروزی این تیم در مقابل آرسنال گفت:” فالکائو فصل بعد قطعا در موناکو می ماند. فالکائو فروشی نیست.”

وی در مورد زمزمه ها پیرامون انتقال احتمالی دیگو لوپز، دروازه بان رئال مادرید به تیم خود نیز برای انتقال دروازه بان گالیشیایی چراغ سبز نشان داد و گفت:”در حال حاضر اولویت ما خرید دروازه بان نیست. سوبوتیچ مقابل آرسنال عالی بود اما دیگو لوپز دروازه بان بزرگی است، یکی از بهترین هاست.”

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
تبدیل شدن ناواس به گزینه اصلی دروازه رئال

1406643984_extras_albumes_0_980.jpg

مرجع خبری رئال مادرید : در شرایط فعلی با توجه به افت کردن ایکر کاسیاس، در نظرسنجی آس کیلور ناواس گزینه اصلی هواداران در چارچوب دروازه است. این دروازه بان در نظرسنجی آس ۵۳ درصد آرا را از آن خود کرده است.

کاسیاس پس از عملکردش مقابل منچستر فقط ۱۷٫۷۱ درصد ارا را در اختیار دارد. لوپز در این نظرسنجی ۲۹ درصد آرا را در اختیار دارد.

ایکر کاسیاس چهار روز پیش در نظرسنجی آس گزینه اول هواداران بود اما افت مشهودش مقابل منچستر یونایتد باعث کاهش آرایش شد. کاپیتان رئال در مقابل سویا باید آبروی رفته خود را برگرداند.

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
دستت درد نکنه برای خبر.
واقعا هیچکی نمیتونه جای اینو توی تیم بگیره.

آره خیلی خوبه مخصوصا که عقب میکشه و به بازی سازی کمک میکنه و مخصوصا که فالکائو فعلا بهمون فکر نمیکنه :D

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
گرت بیل، امید اصلی رئال در سوپرکاپ

bale41.jpg

مرجع خبری رئال مادرید : رئال مادرید با دستاوردی نامناسب و دو شکست و یک تساوی از تور آمریکا برگشت اما حداقلش این بود که بیل خوش درخشید و هر دو گل رئال در این تورنمنت را به ثمر رساند.

گرت دو توپ به تیرک زد و حرکات تکنیکی فوق العاده ای داشت. در فاصله هشت روز تا سوپرکاپ اروپا در کاردیف و در شرایطی که کریستیانو آماده نیست، همه نگاه مادریدیسموها به گرت بیل است.

بیل آماده درخشش در شهر خود است. بازیکن بریتانیایی با توجه به حضور نداشتن در جام جهانی کامنلا استراحت کرده است و آماده یک فصل بی نظیر است

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
آره خیلی خوبه مخصوصا که عقب میکشه و به بازی سازی کمک میکنه و مخصوصا که فالکائو فعلا بهمون فکر نمیکنه :D
خدایی خیلی کارش درسته .
خوراک نوک خط حملس.
از نظرم هیچکی هم نمیتونه توی پستش به غیر از خودش بازی کنه حتی خامس.

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
خرسندی محصولات آکادمی رئال از حضور در تور آمریکا

1406421181_extras_albumes_0.jpg

مرجع خبری رئال مادرید : محصولات آکادمی رئال از این که توانستند در تور امریکا در کنار ستارگانی مثل کریستیانو و بیل تمرین کنند، خرسند هستند.

بازیکنانی مثل رائول دی توماس و درک اوسده در پیغام هایی از حضور در این اردو ابراز خرسندی کردند.

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
خدایی خیلی کارش درسته .
خوراک نوک خط حملس.
از نظرم هیچکی هم نمیتونه توی پستش به غیر از خودش بازی کنه حتی خامس.

از لحاظ بازی سازیش خداییش منم مثل کریم رو ندیدم نوک حمله بازی سازی کنه :D ولی تمام کنندگیش خوب نیست اگه تمام کننده میخوایم باید فالکائو رو بگیریم

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
از لحاظ بازی سازیش خداییش منم مثل کریم رو ندیدم نوک حمله بازی سازی کنه :D ولی تمام کنندگیش خوب نیست اگه تمام کننده میخوایم باید فالکائو رو بگیریم
رئال خوراکش شروع مجدده و توی این امر خطیر عمو راموس فعالیت چشم گیری داره توی فرار ها هم که بیل هست توی کاشته ها هم رونالدو توی تک به تک ها هم که عمو کریم.:rolleyes:

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
مرجع خبری رئال مادرید : هواپیمایی امارات حاضر شده است که برای اجاره کردن نام برنابئو سالانه ۱۶۰ میلیون یورو هزینه کند.

اسپانسر پیراهن رئال مادرید حاضر شده است که چنین هزینه ای را بپردازد تا نام این شرکت روی نام استادیوم رئال بیاید و مثلا نام برنابئو به “فلای امارات برنابئو” تغییر پیدا کند.

Sent from my GT-I9300

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
مرجع خبری رئال مادرید : هواپیمایی امارات حاضر شده است که برای اجاره کردن نام برنابئو سالانه ۱۶۰ میلیون یورو هزینه کند.

اسپانسر پیراهن رئال مادرید حاضر شده است که چنین هزینه ای را بپردازد تا نام این شرکت روی نام استادیوم رئال بیاید و مثلا نام برنابئو به “فلای امارات برنابئو” تغییر پیدا کند.

Sent from my GT-I9300
هیچی دیگه .
اسم منم بزارن اولش.
عباس فلای امارات برنابئو و فرزندان

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
پارسال هم صحبت کوکاکولا یا مایکروسافت هم بود...به شخصه فک میکنم به درآمدزایی که میشه کاملا میارزه..160 میلیون در سال خیلیه. البته اسم سانتیاگو برنابئو کمرنگ تر میشه.

Sent from my GT-I9300

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
مسئولین رئال جنون دارن !
یعنی چی خرید ناواس با اینکه دو دروازبان خوب و آماده موجوده !
درسته کاسیاس افت کرده ولی نشون داده روح بزرگی داره و میتونه برگرده به فرم خوبش ... دیگو لوپز چی برا رئال کم گزاشته ؟! هیچوقت صداش درنمیومد با اینکه آخرای فصل نیمکت نشین کاسیاس افت کرده شده بود !
خیلی آروم و حرفه ای و تو اوج داشت کارش رو ادامه میداد !
اگرم بخوان کاسیاس جدا بشه که بازم دیوانگیه ! کاسیاس عمر مفید فوتبالیش یکی دو سال دیگه هست ... حیفه اینم مثل رائول هر روز یجا باشه ! اینا شناسنامه رئالن !
بی دلیل ترین و بی خودترین خرید این چند ساله بدون شک همین بود !

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
@sadeghbb
بنظرت این فصل باید چیکار میکردن و به کی بازی میدادن در صورت نیومدن ناواس؟

Sent from my GT-I9300

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
@sadeghbb
بنظرت این فصل باید چیکار میکردن و به کی بازی میدادن در صورت نیومدن ناواس؟

Sent from my GT-I9300
بدون شک تا برگشتن کاسیاس به فرم ایده آل لوپز ... و در صورت برگشت کاسیاس به فرم خوبش همون سیستم چمپیونز و لیگ
به هیچ وجه متضرر نمیشدیم ! به هیچ وجه !
حداقل یه دروازبان جون هم میاوردن بازم جای بحث داشت الان دیگه ...

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
مسئولین رئال جنون دارن !
یعنی چی خرید ناواس با اینکه دو دروازبان خوب و آماده موجوده !
درسته کاسیاس افت کرده ولی نشون داده روح بزرگی داره و میتونه برگرده به فرم خوبش ... دیگو لوپز چی برا رئال کم گزاشته ؟! هیچوقت صداش درنمیومد با اینکه آخرای فصل نیمکت نشین کاسیاس افت کرده شده بود !
خیلی آروم و حرفه ای و تو اوج داشت کارش رو ادامه میداد !
اگرم بخوان کاسیاس جدا بشه که بازم دیوانگیه ! کاسیاس عمر مفید فوتبالیش یکی دو سال دیگه هست ... حیفه اینم مثل رائول هر روز یجا باشه ! اینا شناسنامه رئالن !
بی دلیل ترین و بی خودترین خرید این چند ساله بدون شک همین بود !
برادر من چی از لوپز دیدی که میگی آماده من حتی نمیدونم مردم اسپانیا چی دیدن که توی نظر سنجی بهش بیشتر از کاسیاس رای دادن.
در حال حاظرم لوپز رفته حساب میشه.
کاسیاس واقعا عشقه و من امیداورم فیکس باشه ولی بودن ناواس رو خیلی بیشتر از لوپز قبول دارم.

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
منم نمیدونم شما تو ناواس چی دیدی که عاشقش شدی ! نمیخوام عملکردش تو جام جهانی رو زیر سوال ببرم ولی بیش از حد بزرگش کردن رسانه ها ... سیوهاش رو برید ببینید ...
لوپز امسال میبایست دروازه اول اسپانیا میبود ولی دلبوسکه تو انتخابش اشتباه کرد ... شما یه مورد رو بگو که از روی اشتباه لوپز گل خورده باشیم ؟!
لوپز یه هدیه خدا دادی بود ! با اون قیمت ! با اون غیرت ! الانم که میگن توافق شده برا خروجش !
بدون شک و بدون الکی احساسی شدن قبول داشته باشید نیمکت نشینی های کاسیاس دلیل اصلیش در اوج بودن لوپز بوده ...
(اینم بگم که از بس به ایکر اعتقاد داشتم و دارم همیشه منتظر لغزش لوپز بودم ولی این بشر فوقالعاده بود !
ناواس ؟!

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
درود دوستان

تو این چند روز که فوتبال و اخباراش رو دنبال نمیکردم چه اتفاقاتی که نیفتاده !!
فردا همه جمع میشن و این خیلی خوبه

برعکس خرید ناواس خیلی خوب بوده باتوجه به عملکردش. لوپز از کاسیاس بهتر بوده ولی عالی نبوده.تازه دروازبان سوم رو دادن به لوانته و یخده پیچیده شده داستان.

روی کاغذ تیم خیلی خوبی داریم فقط میترسم در عمل ،بد عمل کنن .چون تعداد ستاره ها زیاد شدن و واقعا این نگران کنندست

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
منم نمیدونم شما تو ناواس چی دیدی که عاشقش شدی ! نمیخوام عملکردش تو جام جهانی رو زیر سوال ببرم ولی بیش از حد بزرگش کردن رسانه ها ... سیوهاش رو برید ببینید ...
لوپز امسال میبایست دروازه اول اسپانیا میبود ولی دلبوسکه تو انتخابش اشتباه کرد ... شما یه مورد رو بگو که از روی اشتباه لوپز گل خورده باشیم ؟!
لوپز یه هدیه خدا دادی بود ! با اون قیمت ! با اون غیرت ! الانم که میگن توافق شده برا خروجش !
بدون شک و بدون الکی احساسی شدن قبول داشته باشید نیمکت نشینی های کاسیاس دلیل اصلیش در اوج بودن لوپز بوده ...
(اینم بگم که از بس به ایکر اعتقاد داشتم و دارم همیشه منتظر لغزش لوپز بودم ولی این بشر فوقالعاده بود !
ناواس ؟!
ناواس توی 37 تا بازی تنها 30 تا گل خورده.
توی جام جهانی عالی بود .
جام جهانی هم جایی هست که بازیکن ها خودشون رو به تیم های بزرگ معرفی میکنن.
مسئله لغزش ل.پز نیست مسئله اینکه در حد تیمی مثل رئال نیست شاید در حال حاظر از کاسیاس هم بهتر باشه اما وقتی فیکس بازی میکنه خودشم باورش نمیشه که الان فیکسه ررئاله و اشتباه زیاد داره.
خودم از ناواس خوشم نمیاد اما توی این موقعیت خیلی عالیه.
ما توی این فصل کار زیاد داریم نمیشه با احساس تصمیم گرفت.

بالا