• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
magade6e.jpg

'I'm better than Casillas and you know it' - Diego Lopez furious at being forced out of Real Madrid

فرستاده شده از HUAWEI P6-U06ِ من با Tapatalk

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
این کاسیاس م شده یه پا حاشیه واسه تیم
ول کن مادرید نیس برو تورو قران دیگه همه افتخارات کسب کردی دیگه میخوای واسه چی بمونی
الان هوادارا لوپز رو میخوان نه تورو....

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
یچیزی گفتی الان اینجا جنگ و خونریزی راه میفته :دی

Sent from my GT-I9300

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
این کاسیاس م شده یه پا حاشیه واسه تیم
ول کن مادرید نیس برو تورو قران دیگه همه افتخارات کسب کردی دیگه میخوای واسه چی بمونی
الان هوادارا لوپز رو میخوان نه تورو....
اشتباه از ایکر نیست از باشگاه بود رفت یه دربازه بان دیگه رو گرفت
رئال مشکلی تو دروازه نداشت
در ضمن همین کاسیاس قبلا اخلاق خودشو ثابت کرده

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
رفتن دیماریا به PSG با حرفهای ناصرالخلیفی تقریبا منتفی شده...الان رقابت بین موناکو و یونایتد واسه بخدمت گرفتتش خواهد بود..احتمال اینکه با فالکائو + یه مبلغی در حد 20-30 تا تعویض بشه زیاده.

Sent from my GT-I9300

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
سویا پشت درهای بسته تمرین می کند

moreno.jpg

مرجع خبری رئال مادرید : برای سویا بازی سوپرکاپ اروپا مقابل رئال خیلی مهم است و امری، مربی این تیم این بازی را خیلی جدی گرفته است.

به واقع این تیم تا بازی با رئال پشت درهای بسته تمرین می کند تا کسی نتواند دست امری را رو کند.

پ.ن : خطرناک دارن میشن ها !!!!!!

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
هیجان زدگی ناواس از دیدن جامهای اروپایی رئال

navas3.jpg

مرجع خبری رئال مادرید : کیلور ناواس ، دروازه بان کاستاریکایی از این که به تیمی ملحق شده که ده قهرمانی اروپا دارد، خیلی خوشحال است.

در حقیقت او به محض دیدن جامهای اروپایی رئال به پرز گفته است:” اوندسیما را می خواهم. دوست دارم بخشی از این تیم باشم. می خواهم که با رئال بیش از این جام ببرم. “

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
کریستیانو، دومین ورزشکار آماده جهان

1406495538_308946_1406495878_album_grande.jpg

مرجع خبری رئال مادرید : کریستیانو رونالدو پس از لبرون جیمز به عنوان سرحال ترین ورزشکار جهان برگزیده شد.

در حقیقت رونالدو این نمرات را از اسپورتز ایلوستریتد گرفت : سرعت ۱۰ / قدرت : ۸٫۵ / چابکی : ۱۰ / استقامت ۱۰ / جمع : ۳۸٫۵

راموس نیز در رده ۲۹ قرار گرفته است : سرعت : ۷ / قدرت : ۵٫۵ / چابکی : ۶ / استقامت : ۸ / جمع : ۲۶٫۵

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
رونالدو نازاریو:”کریستیانو بهترین است”

ronaldo-nazario.jpg

مرجع خبری رئال مادرید : رونالدو نازاریو، بازیکن سابق فوتبال برزیل به حمایت از کریستیانو رونالدو پرداخت .

وی گفت :” کریستیانو بهترین بازیکن دنیاست. توپ طلا یک نظرسنجی بسیار قوی است. به این نظرسنجی باید احترام گذاشت. اگر من می خواستم انتخاب کنم شاید مسی را بر می گزیدم اما کریستیانو هم بی نظیر است. البته از نظر من بازی کریستیانو بیشتر شبیه به من است.”

رونالدو نازاریو افزود:” با رئال همذات پرداری می کنم. با تیم و شهر هماهنگی بی نظیری داشتم. مادرید یک شهر بی نظیر بود. تیم هم فوق العاده بود. زیدان بهترین بازیکنی بود که دیده ام و در کنارش بازی کردم. اگر عصبی می شد دست خودش نبود، همیشه همین بود.”

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
“سه خرید شیک در توشه رئال”

james-ancelotti.jpg

مرجع خبری رئال ماردید : بسیاری از هواداران این روزها نمی دانند که خریدهای رئال در این تابستان خوب بوده است یا خیر. اما دیروز با یک دوست صحبت کردم و به این نتیجه رسیدم که خریدهای فوق العاده ای انجام شده است. توضیح می دهم: آقای گل و برنده کفش طلای جام جهانی چه کسی بود؟ خامس ، خریده شد. کامل ترین و ارزشمندترین هافبک جام جهانی چه کسی بود؟ کروس، خریده شد. پدیده جام جهانی و یکی از نامزدهای جایزه دستکش طلا علیرغم حضور در یک تیم متواضع چه کسی بود؟ کیلور ناواس، خریده شد

سه تن از پنج بازیکن برتر جام جهانی (دو تای دیگر دی ماریا و ماسکرانو هستند) در رئالتوپ می زنند. بایرن، سیتی، پی اس جی ، چلسی و بارسا نیز خرید می کنند اما این قدر خوب خرج نمی کنند. توضیح این اتفاق ساده است: خامس، کروس و کیلور ، رئال را ترجیح می دهند (در دو مورد آخر، بایرن شکست سختی خورد) بحث راجع به پول نیست، بحث این است که همه می خواهند در بزرگترین باشگاه تاریخ بازی کنند…

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
درود

فکر کنم لوپز رو باید میلانی بدونیم و تقریبا دیماریا رو منچستری

اگه دیماریا دلش با تیم بود که حیف.اما اگر دلش با تیم نبود بهتر که رفت...

تو دروازه هم مشکلی نیست با رفتن لوپز.آنجلوتی قبلا ثابت کرده تو نیمکت نشین کردن کاسیاس ابایی نداره.پس به اونایی که خیلی فکرشون سر این قضیه مشغول بوده برسونید که نگران نباشن

پ.ن : بعضی دوستان طوری رفتار میکنن که به جای هوادار بودن هوا،دار بودن خودشون رو ثابت میکنن.خوب نیست اینقدر طرف حزب باد باشیم

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
این دی ماریا میخواد بره بنظر نمیاد دلش با رئال باشه.
ناواس هم که اومد.
لوپز هم خواهشن بره .(این لوپز یک جند سال توی رئال بوده توی این مدت کاملا تصور مردم نسبت به کاسیاس رو تغییر داده.خیلی دروازه بان بیخودیه)
این فالکائو رو هم نخریم بهتره اخه کجای دلمون میخوایم بزاریم اینو
رئالی ها هر چند سال در میون میخوان این موقعیت بنزمارو یکجوری ازش بگیرن لامصبا آخه فالکائو کجا و بنزما کجا.

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
یعنی شما میگی بنزما از falcao بهتره؟

از چه لحاظی ؟

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
یعنی شما میگی بنزما از falcao بهتره؟

از چه لحاظی ؟
نیست؟؟؟؟

خدایی فالکائو توی خواب هم به بنزما نمیرسه.

اگر بخوایم از روی تجربه هم حساب کنیم بنزما توی سال های اخیر همیشه نوک رئال فیکس بوده اما فالکائو حد اقل توی دو رده پایین تر بازی میکرده از نظر تیمی.

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
این که نوک real بازی کنی دلیل بر برتری نمیشه.falcao کاملتره خداییش.بنزما کنده و بعضی وقتا یه موقعیتایی رو گل نمیکنه که باورت نمیشه.اما falcao فرصت طلبه و خیلی فرز و چابکه و قدرت تموم کنندگی بالایی داره.

ولی اینو قبول دارم بنزما پاس های تو در خیلی خوبی میده و بازیساز قابلی هست

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
این که نوک real بازی کنی دلیل بر برتری نمیشه.falcao کاملتره خداییش.بنزما کنده و بعضی وقتا یه موقعیتایی رو گل نمیکنه که باورت نمیشه.اما falcao فرصت طلبه و خیلی فرز و چابکه و قدرت تموم کنندگی بالایی داره.

ولی اینو قبول دارم بنزما پاس های تو در خیلی خوبی میده و بازیساز قابلی هست
درسته بنزما سوتی زیاد میده اما بالاخره توی تیم بازی میکنه که سطح بالایی نسبت به تیم فالکائو داره بالاخره روبه روی تیم هایی مثل بارسا بازیکنی خیلی تجربت بیشتر میشه تا تیم های اونور.

ولی من هرجا شنیدم بزمارو (البته ببخشید)به لاشخوری میشخماختن یعنی گل مفت زیاد میزنه.

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
الان با گوشیم نمیتونم اون عکس ترول رو بذارم.در مورد همون بارساست که گفتی و خیلی جالبه اگر اون صحنه هایی که بنز خراب کرده جلوشون رو بیاد بیاری

آقا بهرام بنظر شما بنز بهتره یا falcao ؟

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
منم راستش مثه شما چارچوب شناسی و شم گلزنی فالکائو رو بیشتر قبول دارم و ازونطرف بازیسازی کریم رو...من خودم بنزما رو خیلی دوسش دارم و خوشحال شدم تمدید کرد ولی موقعیت خیلی خراب میکنه...مخصوصا فصل پیش..تو جام جهانی خوب شده بود.

Sent from my GT-I9300

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
قطعا همه ی هوادارا بنزما رو دوست دارن.ولی همین خراب کردناش زیادی رو مخه.اولین چیزایی که از بنزما به یاد میارم همین خراب کردناش مقابل بارسا هست .

بالا