• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

saman_mettaller

Registered User
لایک‌ها
70
نه بابا این که میشه 1234 اصلش اینه.
نه دیگه ترکیب اصلی اینه:
کاسیاس
کوئنترائو-په په-راموس-مارسلو
مودریچ--الونسو
کریس-کروس-بیل
بنزما​

یعنی آقای گل جام جهانی راضی میشه فیکس نباشه ؟ دیماریا هم همینطور ؟!
به نظر من الونسو رو باید نصفه نیمه بازی بدیم تا جا باز بشه، کروس رو یه خط بیاریم عقب، جا برا جیمز باز بشه و دیماریا !

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
یعنی آقای گل جام جهانی راضی میشه فیکس نباشه ؟ دیماریا هم همینطور ؟!
به نظر من الونسو رو باید نصفه نیمه بازی بدیم تا جا باز بشه، کروس رو یه خط بیاریم عقب، جا برا جیمز باز بشه و دیماریا !
دادا یک چی گفتی اصلا نشدنی ها.
ژابی به هیچ وجه نباید تعویض بشه ژابی از بازیکنایی هست که کل بازی باید فیکس باشه.
آقای گل جام جهانی توی تیمی هست که بدترین بازیکنش توی تیم ملیش ستارس پس باید بشینه تا نوبتش بشه.
تونی کروس حتی فیکس بودنش از رونالدو هم باید قطعی تر باشه لامصب خیلی تاثیر گزاره.

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
دوستان این گفته ی لوپز که گفته من بهترین دروازبان رئال هستم و از کاسیاس بهترم واقعیت داره ؟

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
دوستان این گفته ی لوپز که گفته من بهترین دروازبان رئال هستم و از کاسیاس بهترم واقعیت داره ؟
بله واقعیت داره...یکی دو صفحه پیش amirusa هم گذاشتتش.

Sent from my GT-I9300

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
بله واقعیت داره...یکی دو صفحه پیش amirusa هم گذاشتتش.

Sent from my GT-I9300

منبع هم داری عزیز ؟

البته حرف زشتی هم نزده و بیراه نگفته.ولی این جور حرفا وقتی یه حس بدی نسبت به کسی داری زده میشه

متاسفانه سطح کاسیاس اونقدر پایین اومده که باید پذیرفت این حرفارو.امیدوارم دوباره به اوج برگرده

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
اینم یه عکس جالب

n_real_madrid_cristiano_ronaldo-8726329.jpeg

بالایی سمت چپ فکرکنم مربوط به نیمه نهایی سال پیش مقابل بایرن و سمت راستی مربوط به خیلی قبل تر از اونه

و پایینی هم که مشخصه

یه جا خوندم اسطوره هاش کریس رونالدو و سوباسااوزارا(شخصیت کارتونی) هستن:general307:

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
منبع هم داری عزیز ؟

البته حرف زشتی هم نزده و بیراه نگفته.ولی این جور حرفا وقتی یه حس بدی نسبت به کسی داری زده میشه

متاسفانه سطح کاسیاس اونقدر پایین اومده که باید پذیرفت این حرفارو.امیدوارم دوباره به اوج برگرده
داداش از شما اصلا انتظار نداشتم.
کاسیاس توی پایین ترین شرایطش بین 3 تا دروازه بان برتر جهانه شکیم توش نیست.
لوپز ... دستکش کاسیاس هم نیس چه برسه بهتر.
تنها میتونم بگم نویر هست که سطحش از کاسیاس بالاتره.

تمام این حرفام رو درباره پیتر چک هم میزنم.

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
اینم یه عکس جالب

n_real_madrid_cristiano_ronaldo-8726329.jpeg

بالایی سمت چپ فکرکنم مربوط به نیمه نهایی سال پیش مقابل بایرن و سمت راستی مربوط به خیلی قبل تر از اونه

و پایینی هم که مشخصه

یه جا خوندم اسطوره هاش کریس رونالدو و سوباسااوزارا(شخصیت کارتونی) هستن:general307:
یکی از آرزوهاش دیدن رونالدوس چه برسه بازی کنارش

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
منبع هم داری عزیز ؟

http://www.goal.com/en/news/12/spai...-casillas-and-you-know-it-diego-lopez-furious

Sent from my GT-I9300

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
داداش از شما اصلا انتظار نداشتم.
کاسیاس توی پایین ترین شرایطش بین 3 تا دروازه بان برتر جهانه شکیم توش نیست.
لوپز ... دستکش کاسیاس هم نیس چه برسه بهتر.
تنها میتونم بگم نویر هست که سطحش از کاسیاس بالاتره.

تمام این حرفام رو درباره پیتر چک هم میزنم.

خوب واقعیت اینه کاسیاس بنا به هر دلیلی افت کرده و یه دروازبان معمولی بنام لوپز از اون بهتر عمل کرده

واقعیت رو که نمیشه نادیده گرفت عزیز دل.من لوپز رو نبردم بالا ، شرایط فعلی کاسیاس رو گفتم

ولی اگر آماده باشه حرفتونو قبول دارم در مورد جایگاهش بین دروازبانهای برتر دنیا

منم نظرمو قبلا گفتم ، چیزی که تا الان تست نشده یعنی یه چند بازی متوالی فیکس بودن برای رسیدن به شرایط مسابقه.

اگه تو این مورد هم نا امیدمون کنه ، میپذیرم که باید نیمکت نشین بشه

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
خوب واقعیت اینه کاسیاس بنا به هر دلیلی افت کرده و یه دروازبان معمولی بنام لوپز از اون بهتر عمل کرده

واقعیت رو که نمیشه نادیده گرفت عزیز دل.من لوپز رو نبردم بالا ، شرایط فعلی کاسیاس رو گفتم

ولی اگر آماده باشه حرفتونو قبول دارم در مورد جایگاهش بین دروازبانهای برتر دنیا

منم نظرمو قبلا گفتم ، چیزی که تا الان تست نشده یعنی یه چند بازی متوالی فیکس بودن برای رسیدن به شرایط مسابقه.

اگه تو این مورد هم نا امیدمون کنه ، میپذیرم که باید نیمکت نشین بشه
آخه اگه مثلا جای لوپز کورتوآ رو داشتیم میگفتم آره از کاسیاس بهتره نه این لوپز که باز نیس گل نخوره اونم گل مفت.
حالا کاسیاس توی شرایط ناآمادگی گل میخوره لوپز که آمادس چرا اوتوبان باز میکنه.

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
آخه اگه مثلا جای لوپز کورتوآ رو داشتیم میگفتم آره از کاسیاس بهتره نه این لوپز که باز نیس گل نخوره اونم گل مفت.
حالا کاسیاس توی شرایط ناآمادگی گل میخوره لوپز که آمادس چرا اوتوبان باز میکنه.

لوپز یه دروازبان معمولی و کمی تا قسمتی خوب هست

اگه بهترین دروازبان حال حاضر رو نویر فرض کنیم، اونم گل خیط کم نخورده ولی واکنش های خوبش و درخشش زیادش ، کاستی هاشو پوشش میده و گل های بدی که میخوره رو مردم فراموش میکنن

حکایت لوپز هم تقریبا همینجوریه ولی چند لول پایین تر

اما کاسیاس توی این یکی دو سال خرابکاری هاش و کند عمل کردناش بیشتر از حرکت های خوبش بوده و این شده نتیجش که داریم میبینیم

اوج بازی لوپز تو بازی منچستر بوده و بس. و تو بازی با اتلتیکو و بارسا و دورتموند 2012 گل های ناجوری خورد و میتونست کمتر گل بخوره و یا نخوره.

فراموش نکنیم ما داریم در مورد پست دروازبانی یعنی سخت ترین پست توی فوتبال صحبت میکنیم که یک انسان انجامش میده

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
لوپز یه دروازبان معمولی و کمی تا قسمتی خوب هست

اگه بهترین دروازبان حال حاضر رو نویر فرض کنیم، اونم گل خیط کم نخورده ولی واکنش های خوبش و درخشش زیادش ، کاستی هاشو پوشش میده و گل های بدی که میخوره رو مردم فراموش میکنن

حکایت لوپز هم تقریبا همینجوریه ولی چند لول پایین تر

اما کاسیاس توی این یکی دو سال خرابکاری هاش و کند عمل کردناش بیشتر از حرکت های خوبش بوده و این شده نتیجش که داریم میبینیم

اوج بازی لوپز تو بازی منچستر بوده و بس. و تو بازی با اتلتیکو و بارسا و دورتموند 2012 گل های ناجوری خورد و میتونست کمتر گل بخوره و یا نخوره.

فراموش نکنیم ما داریم در مورد پست دروازبانی یعنی سخت ترین پست توی فوتبال صحبت میکنیم که یک انسان انجامش میده
لوپز حداقل 10 لول پایینتره.
البته دلیل اصلیه افت کاسیاس توی چند سال قبل صد در صد مربی های گرامی مثل مورینیو بودن.

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
بقول آقای همسایه گذشته درگذشته

من خودم هم دوست دارم کاسیاس شماره یک رئال باشه چون توانشو داره

این لوپز بنده خدا هم داره میره و راه بازه برای کاسیاس

ببینیم چه میکنه !

شب خوش...

بالا