• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
درود دوستان

تو این چند روز که فوتبال و اخباراش رو دنبال نمیکردم چه اتفاقاتی که نیفتاده !!
فردا همه جمع میشن و این خیلی خوبه

برعکس خرید ناواس خیلی خوب بوده باتوجه به عملکردش لوپز از کاسیاس بهتر بوده ولی عالی نبوده.تازه دروازبان سوم رو دادن به لوانته و یخده پیچیده شده داستان.

روی کاغذ تیم خیلی خوبی داریم فقط میترسم در عمل بد عمل کنن چون تعداد ستاره ها زیاد شدن واقعا
واقعا خیلی سخت شده من هر وقت توی این چند وقت هرچی با دوستان میخوام پی اس بزنم توی چیدن ترکیب میمونم حالا ببین چقدر توی واقعیت سخت میشه.
نه میشه بنزمارو گزاشت بیرون نه میشه تونی رو گزاشت نه میشه خامس رو گزاشت .
باید رو بیاریم 2 5 3 بازی کنیم/خخخخخخخخخخ

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
بنظر من باید ترکیب سال پیش حفظ بشه و جدیدها کم کم فیکس بشن البته اگر لیاقتش رو دارن.در مورد کروس این حرفو ندارم چون نیاز تیمه.

به هر حال بازی کامپیوتری خیلی با واقعیت فاصله داره ولی حق با شماست اگر کسی نره حداقل برای ما هوادارا سخته پیش بینی ترکیب اصلی.

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
مرجع خبری رئال مادرید : دی ماریا موظف است که امروز به تمرین رئال اضافه شود. او خیلی دوست داشت که پیش از این اتفاق انتقالش به PSG نهایی شود. به همین خاطر دیروز وکیلش، خورخه مندس را به برنابئو فرستاد با با پرز صحبت کند. او با پی اس جی برای قراردادی پنج ساله با دستمزد هشت میلیون یورو به توافق رسیده است. مبلغ انتقال وی ۷۵ میلیون یورو به علاوه پنج میلیون یورو پاداش خواهد بود.

این بازیکن شخصا با آنجلوتی صحبت کرده است و به او گفته که باید از رئال جدا شود. کارلو تا آخرین لحظه برای حفظ او تلاش می کند اما نظر این بازیکن عوض نمی شود.

Sent from my GT-I9300

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
نگران ترکیب نباشید
سال بعد جام جهانی با این همه بازیکنی که اونجا داشته و حجم بالایی که رئال این فصل بازی داره
مطمئن باشید اینقدر مصدوم میده که وسط فصل فوروارد نداشته باشه بگذاره تو زمین
:D
پارسال تو پیش فصل به هیچکی رحم نکردیم
امسال به هیچکس نه نگفتیم

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
همونطور که گفتم اوضاع محبوبیت کاسیاس داره روز به روز بدتر میشه:

هواداران رئال مادرید دروازه‌بان تیم ملی کاستاریکا را به عنوان سنگربان اصلی تیمشان برای فصل بعد انتخاب کردند.

به گزارش وبسایت نود ، 52.99 درصد از کاربران اینترنتی سایت خبری «AS» در نظرسنجی این سایت کیلور ناواس، دروازه‌بان تیم ملی فوتبال کاستاریکا را بهترین گزینه برای قرار گرفتن در دروازه رئال مادرید در رقابت‌های قهرمانی اروپا برای فصل آینده دانستند.

از میان بیش از 23 هزار مخاطب که در این نظر سنجی شرکت کردند، 12 هزار نفر بر این باورند که ناواس، یکی از ستاره‌های جام‌جهانی باید در این فصل درون دروازه رئال‌مادرید قرار بگیرد.

عملکرد بد کاسیاس در دیدار دوستانه مقابل منچستریونایتد باعث شد حمایت از وی بسیار کم شود و او در این نظرسنجی حتی بعد از دیگو لوپز قرار بگیرد. اسطوره مادرید تنها چهار هزار رأی یعنی 17.71 درصد آرا را به خود اختصاص داد؛ در حالی که دیگو لوپز که در آستانه ترک باشگاه قرار دارد، بیش از 6600 رأی (29 درصد) کسب کرد.

دیدگاه هواداران در خصوص کاسیاس به شدت تغییر کرده است. چهار روز پیش در یک نظر سنجی وی یکی از گزینه‌های محبوب هواداران برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی رئال مادرید بود با این حال عملکرد وی در اردوی پیش از فصل تردیدها در خصوص توانایی‌های این دروازه‌بان پس از عملکرد ضعیف در جام‌جهانی مقابل شیلی و هلند را برطرف نکرد.

ناواس در حال حاضر از نگاه بسیاری از هواداران رئال مادرید دروازه‌بان شماره یک این تیم است. کاسیاس در دیدار مقابل سویا در سوپرجام اروپا یک آزمون دیگر در پیش دارد.

Sent from my GT-I9300

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
نمک نشناس ترین هواداران جهان رو داریم.زندگی همینه بالا پایین داره و هیچکی همیشه تو اوج نیست.یک سال بد عملکرده کل کارایی که واسه تیم کرده فراموش شده
کلا اسپانیایی ها همینجورین ولی غلظت مادریدی ها بیشتره تو این ضمینه

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
نمک نشناس ترین هواداران جهان رو داریم.زندگی همینه بالا پایین داره و هیچکی همیشه تو اوج نیست.یک سال بد عملکرده کل کارایی که واسه تیم کرده فراموش شده
کلا اسپانیایی ها همینجورین ولی غلظت مادریدی ها بیشتره تو این ضمینه
راه حل این قضیه دروازه بانی که بیش از یه سال گریبانگیر تیمه با شرایط موجود چیه بنظرت؟

Sent from my GT-I9300

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
مراسم معارفه ناواس برگزار شد و شماره 13 رو بهش دادن.

Sent from my GT-I9300

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
وضعیت دروازه رئال
troll_football_image_de143e235a689aa6de176bc7c8c88ec2.jpg

Sent from my GT-I9300

abdolreza2012

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
امیدوارم کاسیاس به دوران اوج خودش برگرده و فیکس باشه
بازی های پیش فصل خووووبی نداشتیم ، باید تیم به هماهنگی برسه
به امید موفقیت تو فصل جدید

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
راه حل این قضیه دروازه بانی که بیش از یه سال گریبانگیر تیمه با شرایط موجود چیه بنظرت؟

Sent from my GT-I9300

اگر همه ی دروازبان های حرفه ای رو در شرایط ایده آل فرض کنیم (از لحاظ بدنی و روحی) کاسیاس جزء 3 دروازبان برتر دنیاست بدون هیچ شکی
و همه هم قبول دارن این مطلبو.
جدای این قضیه، کاسیاس شخصیت و کلاس بالایی داره که اگه داخل هر تیمی باشه به اون تیم اعتبار میده به خاطر عقبه ای که داره
وقتی شما یه همچین شخصی تو تیمت داری اولین کاری که باید انجام بدی اینه که حفظش کنی.

نظر من در مورد سوال شما اینه که به کاسیاس میدون داده بشه تو یه بازه ی زمانی که شامل 10 تا بازی بشه و اونوقت تصمیم بر نیمکت نشین کردنش باشه.و نه از دست دادنش،چون سنش هم برای پست دروازبانی اصلا بالا نیست و هنوز جا داره برای بازی تو سطح اول فوتبال

ولی اینکه بخوایم به خاطر یک سال افت کردنش کل این سال هایی که تو رئال بوده و زحمت کشیده رو زیر سوال ببریم خیلی بی انصافیه لا اقل برای من و شمایی که خاطراتمون بیشتر 3 تا 5 سال هست از این تیم

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
اگر همه ی دروازبان های حرفه ای رو در شرایط ایده آل فرض کنیم (از لحاظ بدنی و روحی) کاسیاس جزء 3 دروازبان برتر دنیاست بدون هیچ شکی
و همه هم قبول دارن این مطلبو.
جدای این قضیه، کاسیاس شخصیت و کلاس بالایی داره که اگه داخل هر تیمی باشه به اون تیم اعتبار میده به خاطر عقبه ای که داره
وقتی شما یه همچین شخصی تو تیمت داری اولین کاری که باید انجام بدی اینه که حفظش کنی.

نظر من در مورد سوال شما اینه که به کاسیاس میدون داده بشه تو یه بازه ی زمانی که شامل 10 تا بازی بشه و اونوقت تصمیم بر نیمکت نشین کردنش باشه.و نه از دست دادنش،چون سنش هم برای پست دروازبانی اصلا بالا نیست و هنوز جا داره برای بازی تو سطح اول فوتبال

ولی اینکه بخوایم به خاطر یک سال افت کردنش کل این سال هایی که تو رئال بوده و زحمت کشیده رو زیر سوال ببریم خیلی بی انصافیه لا اقل برای من و شمایی که خاطراتمون بیشتر 3 تا 5 سال هست از این تیم
همون قدر که که به تیم اعتبار میده
همون قدرم نیمکت نشینیش ب تیم ضربه میزنه و تیم و ب سمت حاشیه میبره
فوتبال خیلی حرفه ای تر از این حرفاست
لمپاردم رفت تازه ب کجا سیتی....
ب نظره من این فصل لالیگ ا جای ازمون و خطا واسه مادرید نیست.
دوتا تیم رقیب خوب تیماش ونو بستن
کافیه اون دوتا از ما امتیاز بگیرن همه خرج ا یه طوری زیر سوال میره
پس کاسیاس با این شرایط همون کاری و که راول کرد و انجام بده( تازه راول کجا کاسیاس کجا ) خیلی بهتره واسه تیم تا این که طرف داراش و رقیباش تو ورزشگاه شعار علیه اش بدن و با هم درگیر شن و هزارتا حاشیه دیگه تو روزنامه و تی وی و و و و و
پس منطقی فک کنیم
بهترین شرایط واسش رفتن ه
چون من مطمن م که ناواس رو واسه نیمکت نشین کردن نیاوردن

فرستاده شده از HUAWEI P6-U06ِ من با Tapatalk

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
همون قدر که که به تیم اعتبار میده
همون قدرم نیمکت نشینیش ب تیم ضربه میزنه و تیم و ب سمت حاشیه میبره
فوتبال خیلی حرفه ای تر از این حرفاست
لمپاردم رفت تازه ب کجا سیتی....
ب نظره من این فصل لالیگ ا جای ازمون و خطا واسه مادرید نیست.
دوتا تیم رقیب خوب تیماش ونو بستن
کافیه اون دوتا از ما امتیاز بگیرن همه خرج ا یه طوری زیر سوال میره
پس کاسیاس با این شرایط همون کاری و که راول کرد و انجام بده( تازه راول کجا کاسیاس کجا ) خیلی بهتره واسه تیم تا این که طرف داراش و رقیباش تو ورزشگاه شعار علیه اش بدن و با هم درگیر شن و هزارتا حاشیه دیگه تو روزنامه و تی وی و و و و و
پس منطقی فک کنیم
بهترین شرایط واسش رفتن ه
چون من مطمن م که ناواس رو واسه نیمکت نشین کردن نیاوردن

از وقتی که بحران دروازبان داریم یعنی یکی دو سال اخیر ،شما دیدی که به کاسیاس فرصت داده باشن ؟ یعنی چند بازی متوالی فیکس باشه؟
پاسخ منفیه.بهش فرصت ندادن.تو چمپیونز هم که بازی میکرد خیلی با فاصله بود و متوالی نبود که تو شرایط مسابقه بمونه

چند تا بازی متوالی توی لیگ عیار فعلیشو نشون میده و اگر خوب نباشه هواداراش هم راضی به نیمکت نشینیش میشن و بر همه واضحه که افت کرده و خود به خود حاشیه هم کم میشه.
اصلا خاطرتون هست این قضایا از کجا شروع شد؟از یه مصدومیت که باعثش آربلوای ملعون بود

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
از وقتی که بحران دروازبان داریم یعنی یکی دو سال اخیر ،شما دیدی که به کاسیاس فرصت داده باشن ؟ یعنی چند بازی متوالی فیکس باشه؟
پاسخ منفیه.بهش فرصت ندادن.تو چمپیونز هم که بازی میکرد خیلی با فاصله بود و متوالی نبود که تو شرایط مسابقه بمونه

چند تا بازی متوالی توی لیگ عیار فعلیشو نشون میده و اگر خوب نباشه هواداراش هم راضی به نیمکت نشینیش میشن و بر همه واضحه که افت کرده و خود به خود حاشیه هم کم میشه.
اصلا خاطرتون هست این قضایا از کجا شروع شد؟از یه مصدومیت که باعثش آربلوای ملعون بود
اصلا با این چیزا کاری ندارم
الان منطق میگه اون چیزی که ب تیم کمک میکنه رفتن کاسیاس ه ،،،،
با این وضعیت ه تیم ،،،
فینال لیگ قهرمانان فرصت
تیم ملی فرصت
بازی های دوستان ه فرصت
دوست عزیز کاسیاس که 20 24 سال ش نیست و تو یه تیم مثل مالاگا و و و نیست که بخواد بش فرصت بده مشکلش فرصت نیس مشکلش از دست دادان اعتماد ب نفس و انگیزه است...
و تو مادرید دیگه هیچ فرصتی واسش نمونده
من که ب شخص ه هیچ وقت کاسیاس رو اینجور ندیدم و دوس ندارم نیمکت نشین یشو ببینم حاضرم بره تیم رقیب فیکس ش و بشه بهترین دروازبان ه دنیا اما تو مادرید نیمکت نشینی یا بازی بدش و نبینم
دوست عزیز با این همه درک فوتبالیتون قبول کن خیلی واسه هواداراش سخت نیمکت نشین شه یا بازی بدشو ببینن با دادان فرصت بهش
و در اخر فیکس شدن و بازی کردن کاسیاس تو تیم ارزوی همه ی طرف داراش ه

Last edited:

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
همین که میگی به این چیزا کار نداری نشون میده من و شما باهم هم نظر نیستیم در این باره

ولی اگر به کسی میگن اسطوره ی یک باشگاه یعنی منحصرا متعلق به اون باشگاست و این کاری که شما میگی خلاف انصافه و اینطوری با اسطوره هاشون برخورد نمیکنن...

البته برای موفقیت باید احساسات رو کنار گذاشت و اگر ایکر به علت لول فنی پایین تر نیمکت نشین شد هیچ ناراحتی نداره و باید پذیرفت

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
اینجور که پیداس لوپز داره به میلان میره..اوایل صحبت واگذاریش به شکل قرضی بود ولی شایعه ای که الان مطرحه از فروشش با قراردادی سه ساله میگه.

Sent from my GT-I9300

بالا