amirusa
Registered User
ای ول کاسیاس
فرستاده شده از HUAWEI P6-U06ِ من با Tapatalk
حالا هی بگو ایکر بدهای ول کاسیاس
منم از خدامه کاپیتان فیکس باشه...حالا هی بگو ایکر بده
دو تا گل رو تنهایی خرید
یادت رفت قیافه ی خدیرا هم نشون از رفتن میدادژابی یه سری به نشانه افسوس به پلاتینی تکون داد موقع گرفتن مدال که در نوع خودش جالب بود...دیماریا هم معلوم شد رفتنیه متاسفانه...بعد بالا بردن جام ایکر و کوئنترائو و چندتای دیگه بلافاصله بغلش میکردن شبیه خدافظی بود یجورایی...سر الکس فرگوسن هم با رونالدو یه خوش و بشی کرد.
Sent from my GT-I9300
آره خدیرا قیافش شبیه چک برگشتی بود ولی آنچلوتی گفته جایی نمیره..ولی جایی نره و در عین حال تمدید نکنه بدتره..سال دیگه مجانی جدا میشه اینجوری و حدود 30 میلیون از دست میره..گفته میشه چلسی میخواد مجانی به خدمت بگیرتش و مورینیو بهش قول سال دیگه رو با دستمزد بالا داده..بنابراین ترجیح میدم بفروشنش..مگه چقد میتونه با این ترافیک واسمون بازی کنه؟! ارزششو نداره..رو همین ایارا باید کار کنن..داره بهتر میشه کم کم.یادت رفت قیافه ی خدیرا هم نشون از رفتن میداد
دیماریارو میزاریم رفتنی ..
ب نظر شما با پول فروش دیماریا بازیکن میخره ؟
اگه بخره کی مد نظر تیمه؟
یا نا همین ترکیب رو حفظ میکنه ؟
ولی به نظر من اگه دیماریا میخواد بره واسه تقویت تیم هم شده یک یا دو بازیکن ب خدمت بگیرهآره خدیرا قیافش شبیه چک برگشتی بود ولی آنچلوتی گفته جایی نمیره..ولی جایی نره و در عین حال تمدید نکنه بدتره..سال دیگه مجانی جدا میشه اینجوری و حدود 30 میلیون از دست میره..گفته میشه چلسی میخواد مجانی به خدمت بگیرتش و مورینیو بهش قول سال دیگه رو با دستمزد بالا داده..بنابراین ترجیح میدم بفروشنش..مگه چقد میتونه با این ترافیک واسمون بازی کنه؟! ارزششو نداره..رو همین ایارا باید کار کنن..داره بهتر میشه کم کم.
من فک نمیکنم کسی رو بخریم..بعیده فالکائو رو بخدمت بگیرن.
Sent from my GT-I9300
ازونجایی که معلومه عشق ال تایگری الان میگی فالکائو رو بخرن ولی مثلا کی بیاد؟ولی به نظر من اگه دیماریا میخواد بره واسه تقویت تیم هم شده یک یا دو بازیکن ب خدمت بگیره
راموس ؟بازی فوق العاده ای بود.
تیم عالیه.
کاسیاس فوق العاده
کروس خوب
رونالدو بیل کریم فوق العاده
خدیرا ضعیف
پپه خوب
کونترائو عالی
بقیه خوب
رودریگز گرخیده بین اینهمه ستاره نمیدونه چیکار کنه.
ژابی باید حتما فیکس باشه
بازی فوق العاده ای بود.
تیم عالیه.
کاسیاس فوق العاده
کروس خوب
رونالدو بیل کریم فوق العاده
خدیرا ضعیف
پپه خوب
کونترائو عالی
بقیه خوب
رودریگز گرخیده بین اینهمه ستاره نمیدونه چیکار کنه.
ژابی باید حتما فیکس باشه