• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
رئال و کسب هشتاد و یکمین عنوان رسمی خود

رئال مادرید فارسی : رئال مادرید دیشب با شکست سویا و فتح سوپر کاپ اروپا موفق شد هشتاد و یکمین عنوان رسمی خود را فتح کند .

رئال مادرید دیشب با فتح سوپر کاپ اروپا موفق شد هشتاد و یکمین عنوان تاریخ خود را فتح کند . عددی که می تواند در پایان سال میلادی به 83 و در پایان فصل به 86 برسد .

شاید دور از ذهن و دشوار به نظر برسد اما با کارلو آنجلوتی و با این تیم خارق العاده کسب 6 جام دیگر و 86 جامه شدن در پایان فصل دور از دسترس و انتظار نیست .

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
درود

سلام دوستان

بازی دیشب چطور بود ؟

تازه واردا خوب بودن؟

گذاشتم فول مچ دانلود شه ،تا تموم شه مارو از تو کف در بیارید:)

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
درود

سلام دوستان

بازی دیشب چطور بود ؟

تازه واردا خوب بودن؟

گذاشتم فول مچ دانلود شه ،تا تموم شه مارو از تو کف در بیارید:)

امتیازایی که گزاشتم رو ببینی از کف در میای تقریبا

ولی تیم خیلی خوب بود و جا خیلی بهتر شدن هم داره کروس چی بود 9.5 گرفت 95% پاس سالم فقط با 6 جلسه تمرین با تیم و اولین بازی

خامس هم بدک نبود

ایکر هم به روزهای خوب برمیگرده

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
80 میلیون یورو، آخرین پیشنهاد منچستر برای خرید دی ماریا

Di Maria heads €100m Man Utd spree

Manchester United are set to launch a €100 million spending spree with Angel Di Maria, Marcos Rojo and Daley Blind being targeted by Louis van Gaal.

Source: Daily Mail
Wednesday, August 13, 2014 00:33
a7da425d-6eac-45e0-afc0-4e61edd2c1ad-cb.Jpeg

Last edited:

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
troll_football_image_f81b65c02503440325288136c920a6c1.jpg

این عکسه خیلی جالبه...پسربچه ولزیه، گرت بیل رو میبینه کلی حال میکنه...خودشم باورش نمیشه.

Sent from my GT-I9300

Last edited:

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
من الان موفق شدم بازیو کامل ببینم

بازی خیلی خوبی بود و همون نگرانی که قبلا هم گفته بودم هنوز وجود داره و اون دفاع تیم هست

منظورم اینه تعادل بین دفاع و نقاط دیگه برقرار نیست و این خوب نیست

این کارواخال آخرای فصل پیش چقدر خوب بود و با ریبری چه ها که نکرد !!! ولی دیشب شده بود همون کارواخال اوایل فصل پیش ، سوتی و بی مغز

این خسه هم معلوم نیست کی برمیگرده و هنوز مهاجم ذخیره نداریم

درکل عملکرد رونالدو و کروس منو سورپرایز کرد واقعا. و فکر نمیکردم کروس اینقدر خوب باشه چه در پرس کردن و توپ گیری و چه باز کردن بازی و پاس های دقیق.دست مریزاد بایرن و پپ که همچین جواهری رو فروختین به ما

L14079073522091869_3.jpg

L14079073522091869_1.jpg

L14079073522091869_4.jpg

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
واکنش جالب یک کودک به دیدن گرت بیل!

Bu8au98IUAEHOIP.jpg

یک کودک ولزی نمی توانست باور کند که اسطوره اش ، گرت بیل را از نزدیک می بیند. واکنش دیدنی او در این صحنه سوژه شبکه های اجتماعی شد

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
مارکا، ۲۲ مرداد

63.jpg

یک ماشین

رئال مادرید کریستیانو رونالدو اولین جام فصلش را برد

تیم آنجلوتی به راحتی از پس سویا بر آمد و نشان داد که می تواند همه جامها را ببرد

کریتسیانو عالی و مثل همیشه با دو گل و پر امید برگشت

ایکر دوباره ایکر شد و هجدهمین جامش را با رئال برد

کروس با برچسب قهرمانی جام جهانی تیم را تکان داد

هواداران سویا در کل بازی هیجان زده و احساساتی بودند

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
متن نامه ی خداحافظی دیگو لوپز :

"32 سال پیش در یک روستای کوچک در لوگو متولد شدم. رویای فوتبالیست شدن را داشتم اما هیچوقت تصور نمی کردم که در باشگاه قلبم، رئال مادرید بازی کنم. این چیزی است که تا ابد به آن افتخار می کنم که به خاطر آن باید از باشگاه و پرز رئیس باشگاه رئال مادرید برای فرصت مجددی که برای دفاع از این پیراهن به من دادند، تشکر کنم.

برای یک بازیکن آکادمی بازگشت به باشگاه زندگی اش یک اتفاق بی نظیر است. از خوزه مورینیو و کارلو آنجلوتی و سایر اعضای کادرفنی به خاطر اعتمادشان به من تشکر می کنم. از همه آنها یاد گرفتم که رقابت در ورزش مهم است. از همه هم تیمی ها ، فیزیوتوراپها ، دکترها و کارکنان باشگاه تشکر می کنم. این یک نعمت بود که با شما اتفاقات مهمی را شریک شدم. از رفتار مهربانانه شما ممنونم و برای شما بهترین ها را آرزو می کنم، و البته از هواداران رئال مادرید و خانواده بی نظیری که در سرتاسر دنیا حضور دارد تشکر می کنم. از رفتار خوب شما در این مدت تشکر می کنم و شما را برای همیشه در قلبم حفظ می کنم.

از همه چیزهائی که به من داده شد، خوشحالم. هدف من این بود که هر روز با تلاش و فداکاری از ارزشهای بهترین باشگاه دنیا دفاع کنم.

با تمام این اوصاف با غرور می گویم که تک تک دقایقم در رئال مادرید هدیه ای از بهشت بود.

تا پایان رئالی می مانیم

یک رئالی"

دیگو لوپز

wolfnight

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
واقعا خوب بازي كرد رئال :) داداش فكر كنم همه ي جام هارو درو كنيم :)

wolfnight

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
تازه وازد ها هم خوب بودن ولي فكر كنم دفاع راست كاواخال اذيت كنه مارو تا ته فصل :( اربلوا هم كه كلا دنبال حاشيه با كاسياس مي گرده ايشالا كه تا ته فصل تو اون پست به مشكل نخوريم :)

wolfnight

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
واکنش جالب یک کودک به دیدن گرت بیل!

Bu8au98IUAEHOIP.jpg

یک کودک ولزی نمی توانست باور کند که اسطوره اش ، گرت بیل را از نزدیک می بیند. واکنش دیدنی او در این صحنه سوژه شبکه های اجتماعی شد

عجب عكس باحالي :))))

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
“کروس، یک خرید تاپ”
Aug 14, 2014 حامد فلاح اخبار ۲۰

1405607636_792138_1405614646_album_grande.jpg

مرجع خبری رئال مادرید : رئال امسال با خرید تونی کروس یک تابستان عالی را پشت سر گذاشت. در ابتدا به خاطر قیمتش. با توجه به آن که فقط یک سال از قاررداد کروس مانده بود، رئال مادرید او را یک سوم قیمت واقعیش خرید. دوم به این خاطر که از یکی از رقبای جدی یک ستاره خریده شد. مسلما بایرن یکی از مدعیان اصلی چمپیونزلیگ است که حالا مغز متفکر خود را ندارد. دلیل سوم و مهمترین دلیل ، مسئله فوتبالی است. او یک هافبک بسیار کامل است. او می تواند پاس کوتاه و بلند با دقت کامل بدهد و در بهترین لحظه صحیح ترین انتخاب را داشته باشد. سرعت او در بازیخوانبی جای حرف باقی نمی گذارد و خیلی سخت می توان از او توپ ربود.

کروس می داند که چه کار کند و همیشه پیش از آن که حریف به او فشار بیاورد در خدمت هم تیمی ها خواهد بود. او دوندگی بلایی دارد و می تواند به محوطه جریمه حریف برسد و گل بزند. وقتی ژابی بازی کند پشت او پوشش داده می شود و خیالش راحت تر خواهد بود. این را همه می دانستیم و در تیم ملی آلمان و بایرن هم دیده بودیم اما روندش در سوپرجام بی نظیر بود. عجیب بود که علیرغم این که این قدر کم تمرین کرده بود، در مقابل سویا این گونه بدرخشید. انگار سه فصل است که در رئال است و دو ماه است که تمریناتش را شروع کرده است. نمی توانم تصور کنم که با گذر زمان چگونه خواهد بود. او آقا و **** بازی البته با اجازه رونالدویی بود که عشق تیم است…

آلوارو بنیتو ویار

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
سه نامزد توپ طلای اروپا اعلام شدند/ رقابت رونالدو با دو بایرنی!

ronaldo_twitter.jpg

مرجع خبری رئال مادرید : رقبای کریستیانو برای جایزه توپ طلای رونالدو اعلام شدند . نوئر و روبن دو بازیکنی هستند که شانس رقابت با رئال را دارند.

نبودن دی ماریا در این لیست و حضور دو بازیکنی که در خانه از رئال چهار گل خوردند، از عجایب این لیست سه نفره است. به هر صورت به نظر می رسد که با توجه به این که دو رقیب رونالدو در سطح او نیستند ، ستاره پرتغالی ششم شهریور این جایزه را کسب خواهد کرد.

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
دست مریزاد به کشفت فرگوسن بزرگ ببین یکی یکی داره جام ها و عناوین فردی و تیمی و درو میکنه

فرگسن تو دوره مربیگری فوتبالیستایه بزرگیو کشف کرد یا بهتره بگم بهشون میدون داد ولی بزرگترینشون همینه CR7

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
گفته میشه رئال بدنبال رحیم استرلینگ بازیکن جوان لیورپول هستش..بعید میدونم واقعیت داشته باشه و لیورپول بفروشتش ولی به شخصه از اومدنش خیلییییی استقبال میکنم..خیلی با استعداده با این سن کم.

Sent from my GT-I9300

Last edited:

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
درود

این کلیپ رو حتما دانلود کنین.عکس العمل هوادارا(در سطح جهان) بعد از گل مساوی راموس تو فینال لیسبون هست

خیلی خیلی جالبه . مثلا یه صحنش تو یه عروسی تو اسپانیاست که وقتی راموس گلو میزنه همه عروسی یادشون میره و شادی میکنن

The Tenth_ Reaction to Ramos' goal around the world MP4

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
چند روز حجم اینترنت تموم شد چه خبرایی شده.

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
امیدوارم که بازکن های اضافی رو هرچه زودتر بدیم بره که رو دستمون نمونه.
دی ماریا و خدیرا رو که اول از همه باید رد کرد رفت.

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
دوستان بازی دوستانه رئال-فیورنتینا امشب ساعت 23:15 رو که ظاهرا از شبکه ورزش هم پخش میشه ببینید..گفته میشه آنچلوتی از ترکیب اصلی استفاده نخواهد کرد..ناواس درون دروازست تا اولین بازیش رو با پیراهن رئال انجام بده..توو خط دفاع هم پپه کمی مصدومه و واران بجاش بازی میکنه...جای کارواخال احتمال زیاد ناچو در ترکیب قرار بگیره..دفاع چپمون هم مارسلوست تا کوئنت رائو واسه بازی با اتلتیکو استراحت کنه....مودریچ و ایسکو با تیم سفر نکردن..ایسکو داره پدر میشه کنار خونوادش مونده...بیل و رونالدو هم بازی نمیکنند.
حالا باید دید آنچلوتی به دیماریا و خدیرا بازی میده یا نه...که البته خیلی بعید بنظر میرسه...خامس احتمالا بازم در ترکیب خواهد بود.

Sent from my GT-I9300

Last edited:
بالا