• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
اینم آمار نیمه اول:

38869140899284032063_111.jpg

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
تبریک به همه دوستان برد خوبی بود
من هم از برنامه fotmob پیگیر بودم برای دوستانی که اینترنت حجمی دارن مثل خودم توصیه میکنم این برنامه رو گزارش لحظه به لحظه انگلیسی میده متنی خیلی عالیه

دنبال خلاصه بازی هستم پیدا کردم اینجا میزارم همه دانلود کنیم اون گل رونالدو رو ببینیم

تشکر ویژه از @migmig3000

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
تبریک به همه دوستان برد خوبی بود
من هم از برنامه fotmob پیگیر بودم برای دوستانی که اینترنت حجمی دارن مثل خودم توصیه میکنم این برنامه رو گزارش لحظه به لحظه انگلیسی میده متنی خیلی عالیه

دنبال خلاصه بازی هستم پیدا کردم اینجا میزارم همه دانلود کنیم اون گل رونالدو رو ببینیم

تشکر ویژه از @migmig3000
کلا فقط گل رونالدو مهمه

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
رئال مادرید 2-0 کوردوبا // خسته بودیم !

رئال مادرید فارسی : رئال مادرید در دیدار آغازین خود در لالیگا موفق شد کوردوبا را با نتیجه 2-0 در برنابئو شکست دهد .

رئال مادرید از همان ابتدای بازی کار را تهاجمی آغاز کرد و با بازی خوب مودریچ و پاس های بلند جیمز رودریگز موقعیت سازی می کرد که در دقیقه 6 فرصت برای گلزنی رئال پیش آمد اما به لطف خطا روی رونالدو در محوطه جریمه این موقعیت به گل تبدیل نشد .

در ادامه همانطور که انتظار می رفت توپ در اختیار رئال مادرید قرار داشت اما این دروازه بان کوردوبا بود که شوت رونالدو در محوطه جریمه را مهار کرد تا کر همچنان با تساوی دنبال شد .

در دقیقه 30 بالاخره روی ارسال تونی کروس از روی نقطه کرنر و با پرواز بنزما توپ به کنج دروازه کوردوبا نشست تا کریم بنزما پس از 5 ماه پایش برای رئال مادرید به گلزنی باز شود .

هرچند رئال مادرید توپ و میدان را در اختیار داشت و چندین بار دیگر هم تا آستانه گلزنی پیش رفت اما واقعیت این بود که رئال طراوت همیشگی را نداشت که دفاع محکم کوردوبا و البته خستگی بازیکنان رئال مادرید بی تاثیر نبود .

جیمز رودریگز در این دیدار نقش بازیساز رئال مادرید را بر عهده داشت و عملکرد خوبی را از خود به نمایش گذاشت . جیمز با پاس های بلند خوب خود چندباری بیل ، راموس و رونالدو را در موقعیت گلزنی قرار داد .

اما در نیمه دوم همه چیز تغییر کرد و کار برای رئال مادرید کمی سخت تر شد . هرچقدر بیشتر از زمان بازی می گذشت خستگی در ساق پاهای بازیکنان رئال مادرید بیشتر حس می شود ، خستگی که ناشی از دیدار برگشت سوپر کاپ اسپانیا مقابل اتلتیکو مادرید بود .

رئال با سیستم 4-4-2 خود کنترل بازی را از دست داده بود و حتی بازیکنان کوردوبا یک بار موفق به گلزنی نیز شدند که داور به درستی آفساید اعلام کرد .

با خروج آربلوا ، جیمز و بنزما و با ورود خدیرا ، کارواخال و ایسکو بازی رئال کمی از حالت آشفته خود در آمد تا اینکه مودریچ یکی از بهترینهای رئال در دیدار امشب با پس گل دیدنی خود رونالدو را در موقعیت گلزنی قرار داد و رونالدو هم دروازه این تیم را باز کرد اما گل باز هم به درستی به دلیل آفساید مردود اعلام شد .

در دقایق پایانی کریستیانو رونالدو با شوت دیدنی خود از 27 متری دروازه کوردوبا را باز کرد تا هم پای خودش در دیدار اول لالیگا به گلزنی باز شود و هم خیال همه بابت برد راحت شود .

هرچند رئال در نیمه دوم عملکرد هیشگی را نداشت اما نباید فراموش کرد که بازیکنان به خاطر دیدار جمعه شب به شدت خسته بودند و باید از این نتیجه و کسب 3 امتیاز راضی بود .

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
پنالتی رئال در نیمه اول سوخت

رئال مادرید فارسی : در دقیقه 6 مسابقه رئال مادرید و کوردوبا روی سانتر دیدنی مارسلو رونالدو موقعیت گلزنی داشت که با خطای مسلم مدافع حریف سرنگون شد .

در حالی که پنالتی کاملا واضع و مشخص بود داور اعتقادی به خطا نداشت و بازی از سر گرفته شد .

بالا