• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
آقا نظرتون درباره معاوضه کاسیاس با دروازه بان کوردوبا چیه؟؟؟:D

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
gate8a3a.jpg

فرستاده شده از HUAWEI P6-U06ِ من با Tapatalk

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
همه جا صحبت از اینه که حق دیگو سیمئونه 8 جلسه محرومیت نیست

ضربه زدن به سر کمک داور پس چیه ؟ اونم دو سه بار

من خودم این صحنه رو تو بازی ندیدم، ولی حقش بوده واقعا

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
همه جا صحبت از اینه که حق دیگو سیمئونه 8 جلسه محرومیت نیست

ضربه زدن به سر کمک داور پس چیه ؟ اونم دو سه بار

من خودم این صحنه رو تو بازی ندیدم، ولی حقش بوده واقعا

تازه مسئله فقط این نیس..ظاهرا فقط 3 جلسش بخاطر اینه که بعد اخراج شدن نشسته بود پشت نیمکت و تیمو همچنان coach میکرد...

Sent from my GT-I9300

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
شیاطین آنخل(یک نقطه رو بالا پایین بکنی میشه آنجل) ما رو بردن :D
نمی دونم سر اونها کلاه رفت یا سر ما
به نظرم هر دو تا تیم ار این انتقال پشیمون بشن
هم رئال هم منچستر

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
Last edited:

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
بعد از فروش دیماریا دوباره شایعات پیوستن رادامل فالکائو مطرح شده...با توجه به سنش قیمتش بالاست بنظرم..یووه هم خواهان بخدمت گرفتنش بود ولی بیخیال شد انگار.

Sent from my GT-I9300

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
با شورولت کوروت عکس انداخته :D بی معرفت نبود...مسئولین باشگاه (پرز) حق مسلم و طبیعیشو بهش ندادن راهی جز جدایی نداشت...اینم نامه خدافظیش با هوادارا:

نامه دی ماریا:” نمی خواستم بروم/ دروغ های زیادی گفتند”

مرجع خبری رئال مادرید : آنخل دی ماریا، ستاره آرژآنتینی در نامه ای سرگشاده با هواداران رئال مادرید وداع کرد. متن نامه وی در زیر آمده است:

مادریدیسموهای عزیز
دوره ام در رئال مادرید بسر رسیده است. غیرممکن است که همه اتفاقاتی که رخ داده است را در چند خط خلاصه کرد اما دوست داشتم این نامه را بنویسم و حسم را توصیف کنم. در این چهار سالی که افتخار داشتم پیراهن رئال را بپوشم، هیچ چیز به جز غرور حس نکردم بع خاطر تلاشی که انجام دادم و پیشروی هایی که با هم تیمی هایم داشتم…

متاسفانه امروز باید جدا شوم اما می خواهم بگویم که این هرگز خواسته من نبود. مثل هر کسی که مشغول به کاری است، همیشه می خواستم پیشرفت کنم. پس از بردن دسیما با امید موجج انگیزه از سوی کادر مدیریت به جام جهانی رفتم و هرگز این موج از سوی آنها ساطع نشد.

حرفها و دروغهای زیادی در این مدت گفته شد. همیشه می خواستند که من و اراده ام را عامل جدایی از باشگاه بدانند اما این گونه نبود. متاسفانه برخی افراد درون باشگاه ذائقه فوتبایشان به سبک فوتبال من نمی خورد. من فقط می خواستم که در موردم غدالت برقرار شود برای من برخی مسائل خیلی ارزشمند هستند که بسیاری از این مسائل هیچ ربطی به دستمزدم ندارند. امیدوارم که بتوانم در منچستر یونایتد، یکی از باشگاه های جهان به چیزهایی که در رئال کم داشتم دست یابم و تاریخ سازی کنم.

خوشبخت بودم که با بازیکنان بزرگی هم تیمی بودم که هم تیمی های خارق العاده ای بودند. به نظرم کلید دسیما همین بود.به خاطر برخی اشتباهاتی که بیرون و درون زمین انجام دادم عذر می خواهم . هرگز هدفم ضربه زدن به کسی نبود. در هر بازی بری این پیراهن عرق ریختم، طوری که انگار آخرین بازی من است. گاهی اوقات اوضاع برایم خوب پیش رفت و گاهی دیگر این طور نبود اما فقط می توانم بگویم که همه چیزم را درون زمین گذشتم.

باید از اسپانیا به خاطر همه چیز یکه به من داد، تشکر کنم، به خصوص به این خاطر که دخترم در این کشور پا به دنیا گذاشت. افراد بسیار خاصی بودند .از هتل پرنس مونته متشکرم که تا ابد در قل من می مانند. همسرم ، دخترم و من همیشه از آنها متشکر خواهیم بود. از هم تیمی هایم به خاطر حمایت همیشگی شان در لحظات خوب و بدم متشکرم از مربی بدنسازها متشکرم ، همین طور از همه افرادی که هر روز برای باشگاه زحمت می کشیدند و رابطه خوبی با آنها دارند.امیدوارم رئال فصل خوبی داشته باشد و به دنبال رسیدن به اهدافش باشد. زمانی که در سوپرجام اسپانیا وارد چمن شدم و برنابئو برخوردی گرم با من داشت را فراموش نمی کنم.

ممنون، به نظرم این بهترین وداع برای اخرین بازیم بود.

زنده باد رئال تا ابد.”

Sent from my GT-I9300

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
خوش میگذره بی معرفت؟!!!:general503:

00990914.jpg
بی دین چه سریع هم ئست به کار شده.
کوروت خوش میگزره ؟؟؟
سلام من رو رونی برسون بگو خیلی گلی کچل(البته یکم مو کاشته خراب کرده قضیرو)

hadi1366

Registered User
لایک‌ها
610
چه دل گنده ای هم داشته و ما خبر نداشتیم این اگه فوتبالیست نمیشد حتما نویسنده میشد!:rolleyes:
آنخل انگار از بهشت اومد و به بهشت برگشت!...:general510:

hadi1366

Registered User
لایک‌ها
610
رونالدو جانشین به حقی رو برای خودش توی منچستر انتخاب کرد دوست دارم منچستر با حضور دی ماریا دوباره به اوج برگرده

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
وقتی پرز اوزیل را فروخت ٬ فهمیدم که هنوز هم اون اخلاق مزخرفش سر جاش هست ٬ اگر رئال قهرمان نمیشد مطمئنا خیلی ها به خاطر اون فروش حسابی اذیتش می کردند.
متاسفانه پرز فوتبال را به عنوان یک بیزینس می بینه و فکر میکنه با خرید های عجیب و غریب و فروش های احمقانه میتونه توی دل هوادارا جا پیدا کنه اما خوب کیه که اخراج دلبوسکه و فروش ماکه له له را یادش بره ؟‌ حال هم با اطمینان میگم که سال های سال از فروش اوزیل و دیماریا به عنوان حماقت های فلورینتو پرز بزرگ یاد خواهد شد .

خلاصه که اگر یهو فردا ایکر و رونالدو رو فروخت من یکی اصلا سورپرایز نمیشم .

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
وقتی پرز اوزیل را فروخت ٬ فهمیدم که هنوز هم اون اخلاق مزخرفش سر جاش هست ٬ اگر رئال قهرمان نمیشد مطمئنا خیلی ها به خاطر اون فروش حسابی اذیتش می کردند.
متاسفانه پرز فوتبال را به عنوان یک بیزینس می بینه و فکر میکنه با خرید های عجیب و غریب و فروش های احمقانه میتونه توی دل هوادارا جا پیدا کنه اما خوب کیه که اخراج دلبوسکه و فروش ماکه له له را یادش بره ؟‌ حال هم با اطمینان میگم که سال های سال از فروش اوزیل و دیماریا به عنوان حماقت های فلورینتو پرز بزرگ یاد خواهد شد .

خلاصه که اگر یهو فردا ایکر و رونالدو رو فروخت من یکی اصلا سورپرایز نمیشم .
آره خدایی بعید هم نیس.
یک مدت توی جام جهانی میگفتن پی اس جی پیشنهاد سنگین به رئال واسه رونالدو داده من گفتم اگه جدی باشه تمومه

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
هواداران قیمت فروش دیماریا را مناسب می دانند

رئال مادرید فارسی : آنخل دیماریا قرار است با مبلغ نجومی 80 میلیونی از رئال مادرید راهی منچستر یونایتد شود .

در نظر سنجی که در وبسایت مارکا انجام شد 65% هواداران این رقم را مناسب می دانستند و با این انتقال با چنین قیمتی موافق بودند .

بالا