• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

hadi1366

Registered User
لایک‌ها
610
نصیحت من به همه هوادارای رئال من به این نتیجه رسیدم!
سطح توقعتون رو از این تیم بیارید پایین که خدایی نکرده دچار بحران نشید اگه برد مغرور نشید اگرم باخت بهش بخندید :general106:
اگه نمیخواید از فرط حرص خوردن جوونمرگ بشید اینایی که گفتم رو در دستور کارتون قرار بدید:)
قانون آخر هم هیچ کدوم از این حرفایی که زدمو جدی نگیرید!:D:confused:

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
ولی خدایی بنزما نمیتونه فوق العاده باشه ولی مطمئن باشید فالکائو هم بهمین تریتیبه

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
درود دوستان

غصه نخورید باخت اول فصل قطعا جبران میشه و هیچ تیمی از قبل قهرمان نیست...

خوب بود باختیم و ضعف تیم تو فاز دفاعی مشخص شد و همون حرفی که زدم یعنی هافبک دفاعی با صلابت و مقتدر نیاز اصلی تیمه .از خدیرا آبی گرم نمیشه

رونالدو هم به گفته آنجلوتی حالش خوبه و به صلاحدید کادر فنی و کادر پزشکی بازی نکرده تا توی سه هفته ای که وقت داره تا بازی اتلتیکو بتونه خودشو آماده کنه.دلیلشم اینه پیش فصل تمرین خیلی کمی داشته و بدنش آماده نیست

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
نصیحت من به همه هوادارای رئال من به این نتیجه رسیدم!
سطح توقعتون رو از این تیم بیارید پایین که خدایی نکرده دچار بحران نشید اگه برد مغرور نشید اگرم باخت بهش بخندید :general106:
اگه نمیخواید از فرط حرص خوردن جوونمرگ بشید اینایی که گفتم رو در دستور کارتون قرار بدید:)
قانون آخر هم هیچ کدوم از این حرفایی که زدمو جدی نگیرید!:D:confused:
جز آخرین قانونت بقیش فوق العاده درست بود

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
اینم ریتینگ بازیکنا:
http://www.goal.com/en/match/real-sociedad-vs-real-madrid/1821363/ratings
همونجوری که پیش بینی میشد کریم worst player شده

Sent from my GT-I9300
مشکل بنزما تحرک کمشه.بنظرم مهاجم تخصصی نیست و نبوده .باید عقب تر بازی کنه اگه میخواد مفید باشه.

مهاجم نوک باید پر تحرک باشه و مدافعا رو عاصی کنه...مثل کاری که دروگبا میکرد ...یا دیگو کاستا میکنه

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
مشکل بنزما تحرک کمشه.بنظرم مهاجم تخصصی نیست و نبوده .باید عقب تر بازی کنه اگه میخواد مفید باشه.

مهاجم نوک باید پر تحرک باشه و مدافعا رو عاصی کنه...مثل کاری که دروگبا میکرد ...یا دیگو کاستا میکنه
دقیقا...از پس یه مدافع هم برنمیاد
عشق پرزه دیگه..معلوم نیس چه سر و سری باهم دارن.

Sent from my GT-I9300

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
این مورینیو شاه ماهی شکار کرد.بدون هیچ سرو صدایی و بدور از هیچ حاشیه ای داره از کاستا استفاده میکنه.به همین بازی قبلشون نگاه کنید چقدر قدرت حفظ توپ داره این بشر

سه تا بازی کرده و چهارتا گل زده.اونم تو لیگ فیزیکی انگیلیس

اینجوری فرض کنید هر هفته با یک تیمی تو مایه های اتلتیکو بازی میکنن تو pl.(از بعد فیزیکی و پرسینگ منظورمه)

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
خدایی بهرام کریم رو ول کردی رفتی چسبیدی به کاسیاس بدبخت؟؟:general107:
آقا اصلا هرچی پرز بگه همونه پس یعنی بنزما فیکس میمونه:D

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
@aliran93
نظرت راجبه کاسیاس چیه؟ همچنان فیکس باشه؟

Sent from my GT-I9300
من نظرمو قبلا گفتم بهرام جان

یه بازه ی زمانی شامل 10 بازی توی لیگ.امشب مقصر اصلی راموس بود و روی هیچ گلی مقصر نبود کاسیاس.

کارواخال هم تعطیل بود

حالا من سول میکنم از شما ،امشب هافبک دفاعیمون کی بود؟

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326

یه بازه ی زمانی شامل 10 بازی توی لیگ.امشب مقصر اصلی راموس بود و روی هیچ گلی مقصر نبود کاسیاس.

کارواخال هم تعطیل بود

درسته هافبک دفاعی نداشتیم تیم تعادل نداشت..حالا در آینده بیشتر مشخص میشه ولی اینجوری که من میبینم ایکر نمیخواد درست شه..خیلی بی تفاوت وایمیسته دروازه..خروج هم نداره کلا..فقط یدونه سیو داشت بنظرم..بازم میگم در آینده بیشتر مشخص میشه که نظرم چقد درسته ولی اینجوری که من میبینم هر توپی که میاد نه نمیگه..بازی با اتلتیکو هم همین بود..سرعت واکنشش فوق العاده اومده پایین..فقط یه شیرجه میزنه رو گلها که به خودش بگه پریدم اما نشد بگیرم..خیلی راجبش منفی فک میکنم.

Sent from my GT-I9300

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
قبول دارم عالی نبود امشب.ولی مقصر اصلی نبود.همه بد بودن

راموس هم که میگم مقصر اصلی بود ، منظورم تو شناخت شخص مقصره والا ایرادی بهش وارد نیست.

چرا ؟!...توضیح میدم
تنها کلمه ای که آنجلوتی زیاد ازش صحبت میکرد فصل پیش کلمه ی balance بود. تو تمام مصاحبه هاش اینو میگفت

من واسم سواله کسی که اینقدر از کانفیدنس و بالانس و ریلکس حرف میزد چرا یه همچین ترکیبی فرستاده تو زمین

ما عملا بدون هافبک دفاعی بازی میکردیم امشب.حتی خدیرای داغون و ایارای داغون تر رو هم بازی نداد و بجاش زوج کروس و مودریچ که هر دو میل به حمله رو دارن رو بازی داد

تو یه همچین تیمی راموس که دفاع وسطه مجبور میشه همه جای زمین باشه(گل سوم دیدیم راموس کجا بود و چجور با یه پاس سساده محو شد) و نتیجه این میشه سازمان دفاعی از هم میپاشه و کاری که بهشون محول شده رو فراموش میکنن و همه سر در گم هستن

تیم ما تعادل بین خطوط نداره.واگه بخواد اینجوری باشه از این نتیجه ها بیشتر میبینیم تا آخر فصل

ولی چون آنجلوتی یه ایتالیاییه و دفاع کردن رو خوب بلده ، فکر کنم حلش کنه این معضلو(البته امیدوارم)

Last edited:

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
من از یه سری کارهای مورینیو خوشم نمیاد و منتقدم بهش

ولی تو بحث فنیش شکی نیست جزء سه مربی برتر جهانه.من بازی های pl رو بیشتر از قبل دنبال میکنم.یه خریده بی سر و صدای دیگه هم که انجام داده نمانیا ماتیچه

تو بازی دیشب هم که نگاه میکردم ، بسی لذت بردم از بازی ماتیچ.یه بازیکن بی حاشیه ، بی نهایت موثر و با فیزیک مناسب

متعجبم هیچکدوم از هواداراشون تو تاپیکشون هیچی در موردش نمیگن و تعریف و تمجیدی نمیکنن، در صورتی که از ارکان و ستون های اصلی تیمشونه.

تیم ما به یه همچین بازیکنی نیاز داره

==================================

بنظرت تو ساعت های باقیمونده بازیکنی میخریم ؟!

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257

کارواخال هم تعطیل بود

از نظر بهرام جان ایسکو بهترین و کریم بدترین بودن و ایسکو همه کار کرد واسه تیم حتی هافبک دفاعی هم بود

بالا