abbasmosavi
Registered User
واقعا توی تیمی مثل رئال که دفاع راستش کارواخال و اربلوا بخوان باشن و ایکسو توش فیکس باشه اون تیم رئال نیس:general502:
درسته هافبک دفاعی نداشتیم تیم تعادل نداشت..حالا در آینده بیشتر مشخص میشه ولی اینجوری که من میبینم ایکر نمیخواد درست شه..خیلی بی تفاوت وایمیسته دروازه..خروج هم نداره کلا..فقط یدونه سیو داشت بنظرم..بازم میگم در آینده بیشتر مشخص میشه که نظرم چقد درسته ولی اینجوری که من میبینم هر توپی که میاد نه نمیگه..بازی با اتلتیکو هم همین بود..سرعت واکنشش فوق العاده اومده پایین..فقط یه شیرجه میزنه رو گلها که به خودش بگه پریدم اما نشد بگیرم..خیلی راجبش منفی فک میکنم.
Sent from my GT-I9300
فعلا که پرز واسه فیکس شدن کریم همین کارو کرده...فالکائو رو هم نگرفت که بنزما نیمکت نشینش نشه.یعنی هيگواين بره موراتا بياد موراتا بره چيچاريتوبياد?
اون ی گلم....
اصلا پوچ
ک چی?
ما نتیجه دو هیچ برده رو واگزار کردیم ....
مشکل اینه ...
بنزما خدا خفت کنه
به مورینیو چه ربطی داره؟ هیگواین مگه تابستون قبل نرفت ناپولی؟ با موافقت کارلتو؟ اگه میخوای بگی مورینیو بنزما رو بیشتر فیکس میکرد این دلیل فروش پارسال هیگواین بود، خوب مگه اوزیل همیشه فیکس نبود؟ به موافقت کارلتو پارسال فروختنش چون آنچلوتی بهش اعتقادی نداشت...بماند که هیگواین هم در حد همین بنزما بود خیلی فرق نداشتن...یکی لازمه که بتونه از پس یه مدافع بربیاد...مدافعای حریفو بریزه بهم..نه دروازه خالی زن!!!خدا مورینیو رو خفه کنه
از بین بنزما و هیگواین بنزما رو انتخاب کرد هیگواینو مجبور به رفتن کرد
اون تو تیم نچندان مطرح ناپولی هم داره عالی گل زنی میکنه
بنزما تا وقتی کریس لقمه اماده رو تو دهنش نذاره هیچوقت گل نمیزنه.گل هاشم همیشه گل خالی
پرز ن مورینیوبه مورینیو چه ربطی داره؟ هیگواین مگه تابستون قبل نرفت ناپولی؟ با موافقت کارلتو؟
Sent from my GT-I9300
آقا کلا همه بستین رو کریم و از روشم باز نمیکنید.دوس دارم حداقل همین چیچاریتو رو فیکس کنه تا کریم یکم به خودش میاد..وقتی رقیب نداره دایورت میکنه کلا
Sent from my GT-I9300
بهرام مشکل ما گل نزدن نیستمن در حال حاضر فک میکنم اگه کارلو همچنان بخواد روو 4-3-3 اصرار کنه بهترین حالت واسه بالانس و نتیجه گیری تیم اینه که خامس رو بزاره جای بنزما چرخشی بازی کنن..اون 3تا هافبکم مودریچ و کروس و خدیرا. ایسکو هم چرخشی با این 3تا..
Sent from my GT-I9300
خدایی قشنگ ترین حرفت همین بود.من در حال حاضر فک میکنم اگه کارلو همچنان بخواد روو 4-3-3 اصرار کنه بهترین حالت واسه بالانس و نتیجه گیری تیم اینه که خامس رو بزاره جای بنزما چرخشی بازی کنن..اون 3تا هافبکم مودریچ و کروس و خدیرا. ایسکو هم چرخشی با این 3تا..
وگرنه باید ترکیب رو تغییر بده کاملا..
Sent from my GT-I9300
خدایی اون کارواخل و آربلوآ اصلا بلد نیستن از گوشه ها سانت کنند همش از بقل نفوذ میکردن اما دوباره پاس عقب میدادن.بهرام مشکل ما گل نزدن نیست
تازه دیشب اگه دقت میکردن بیشتر گل میزدیم
بعد اگه ۷ بودش که خطه حمله مرگبارتر بودش
مشکل ما دفاع است...
دفاع راست ب خصوص
فرستاده شده از HUAWEI P6-U06ِ من با Tapatalk
بی خیالخدایی قشنگ ترین حرفت همین بود.
جیمز بره جا کریم.
بعد جای جیمز و کی پر کنه ؟من در حال حاضر فک میکنم اگه کارلو همچنان بخواد روو 4-3-3 اصرار کنه بهترین حالت واسه بالانس و نتیجه گیری تیم اینه که خامس رو بزاره جای بنزما چرخشی بازی کنن..اون 3تا هافبکم مودریچ و کروس و خدیرا. ایسکو هم چرخشی با این 3تا..
وگرنه باید ترکیب رو تغییر بده کاملا..
Sent from my GT-I9300
اتفاقا کریم اونزمان که رقیبش هیگواین بود خیلی بهتر گل میزد...نه الان که تک و تنها شده هر 15 بازی تووو لالیگا یه گل میزنه!!! آمارش انصافا خیره کنندسبی خیال
بعد جای جیمز و کی پر کنه ؟
بعد چیچاریتو و کریم و چی کار کنیم ۳ هفته ی بار بهشون بازی نمیرسه
خودشون ضعیف با بازی نکردنم خدا میدونه چ بلای سرشون میاد
فقط با امار خیره کنندش موافقم ...اتفاقا کریم اونزمان که رقیبش هیگواین بود خیلی بهتر گل میزد...نه الان که تک و تنها شده هر 15 بازی تووو لالیگا یه گل میزنه!!! آمارش انصافا خیره کنندس
Sent from my GT-I9300
مگه اینکه بترسه موقعیتشو از دست بده به خودش بیاد.دیگه گل زدنش رفت تا نیم فصل جدید