• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
دیدی بازی رو شما؟؟؟
بازیشون fun بود پاس میدادن گل میخورد.
هرچی از اونور میلان گل های مشتی میزد اینور لوپز گل مسخره میخورد.
چه سوپر گلی سز منز.

همش رو نه ولی دیدم

اون پاس عقب که دادن به لوپز رفت استوپ کنه گل خورد من مات شده بودم :| مادر هوادارا میلان بگرده

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
همش رو نه ولی دیدم

اون پاس عقب که دادن به لوپز رفت استوپ کنه گل خورد من مات شده بودم :| مادر هوادارا میلان بگرده
سوپر گل منز رو میدیدی کاش.
یک دریبل دو طرفه زد دروازه بانش رو بعد با پشت پا گذاشت تو دروزازه.
با پشت پا گل زدن به یک اسمی معروفه اسمش چی بود؟؟

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
سوپر گل منز رو میدیدی کاش.
یک دریبل دو طرفه زد دروازه بانش رو بعد با پشت پا گذاشت تو دروزازه.
با پشت پا گل زدن به یک اسمی معروفه اسمش چی بود؟؟

نه ندیدم حیف شد کلا اینطوریه من گل گوتزه هم تو فینال جام جهانی ندیدم :| با این که کل بازی رو دیدم یه دقیقه رفتم آب بخورم گل زد :| البته تکرارش رو دیدم

منم اسمش رو نمیدونم

البته گلش رو پیدا کردم اینه

n8fwrlfb7j5vym6q5y.gif

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
لام : رئال مدعی اصلی فتح چمپیونز لیگ است

رئال مادرید فارسی : فیلیپ لام ، کاپیتان تیم فوتبال بایرن مونیخ معتقد است که رئال بخت اصلی کسب لیگ قهرمانان اروپا است .

وی گفت : رئال حریف قدری است و به خوبی تقویت شده است و مدعی اصلی کسب عنوان قهرمانی است .

وی همچنین در خصوص جدائی کروس گفت : بازیکنان با کیفیت زیادی داریم . جدائی کروس باعث تضعیف ما نشده است .

میخواد انتظارات از ما رو بالا ببره عوضی :|

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
مورینیو : رونالدو باعث شکست من در چمیپونز لیگ شد

رئال مادرید فارسی : خوزه مورینیو ، سرمربی تیم فوتبال چلسی رونالدو را مقصر فتح نکردن چمیپونز لیگ با رئال مادرید دانست .

وی گفت : دوبار فتح لیگ قهرمانان اروپا باعث شد که من آقای خاص شوم . در نیمه نهائی های زیادی بودم و پذیرش برخی شکست ها برایم دشوار بوده است . مثل گلی که در برابر لیورپول به ثمر نرسید یا پنالتی که پنالتی زن اولمان ( رونالدو ) در سال 2012 در برابر بایرن مونیخ از دست داد و باعث شکستمان شد .

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
برنابئو بی رحم

رئال مادرید فارسی : برنابئو استادیومی است که در آن هواداران همیشه بهترین عملکرد را می خواهد و با بی رحمی ستارگان بزرگ را هو می کند .

آخرین نفر در لیست بازیکنان جهانی که در برنابئو هو شده اند ایکر کاسیاس اسطوره رئال مادرید است . حتی دی استفانو بزرگترین بازیکن تاریخ رئال مادرید نیز در این استادیوم هو شده بود .

البته این اتفاق برای بازیکنانی که روحیه گلادیاتوری و جنگندگی داشتند هیچگاه اتفاق نیفتاد . به عنوان مثال دسته کرکس ها و بوتراگوئنو هیچگاه در برنابئو با چنین اتفاقاتی مواجه نشدند .

بازیکنان زیادی تا به حال در این استادیوم صدای سوت شنیده اند . به عنوان مثال زیدان نیز در روزهای اول حضورش در رئال مادرید با اعتراض تماشاگران مواجه شده بود . کریستیانو رونالدو نیز تا کنون 2 بار این شرایط را تجربه کرده است .

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
جیمز رودریگرز : آمده ام که کمک کنم

رئال مادرید فارسی : جیمز رودریگرز ، ستاره کلمبیائی رئال مادرید قبل از دیدار مقابل بازل در کنفرانس مطبوعاتی شرکت کرد .

بهترین نسخه جیمز رودریگرز ؟

احتیاج دارم به بهترین فرم بازگردم . می خواهم خوب تمرین کنم ، هر روز احساس می کنم بهتر شده ام . در یک گروه جدید هستم و آرام آرام بهتر خواهم شد . هر روز از نظر فیزیکی و بدنی بهتر می شوم .

دو شکست

شروع ضعیفی داشتیم اما می توانیم از این موقعیت خارج شویم . می توانیم بردن را آغاز کنیم . فردا فرصت مناسبی برای شروع پیروزی ها است .

قیمتش

می خواهم به خوبی تمرین کنم تا وقتی فرصت بازی داشتم ، خوب بازی کنم .

اولین بازی چمپیونز لیگی

خیلی خوشحالم . در یک استادیوم زیبا ، جائی که همیشه رویای حضور در آن را داشتم بازی خواهم کرد . امیدوارم پیروز شویم و من هم بتوانم برای پیروزی کمک کنم .

رویای حضور در رئال مادرید

چیزی بود که از کودکی می خواستم . حالا اینجا هستم و امیدوارم بتوانم عملکرد قابل قبولی ارائه دهم .

بازل

بازیکنان خوبی دارند اما باید پیروز شویم . میزبان هستیم و با احترام به حریف باید پیروز شویم . باید مراقب آنها باشیم چرا که خطرناک هستند .

اتلتیکو مادرید

بدشانس بودیم . موقعیت های خوبی داشتیم و باید بیشتر گل می زدیم . باید در این زمینه تلاش و تمرین داشته باشیم .

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
کارواخال به ریازور می رسد

رئال مادرید فارسی : دنی کارواخال ، مدافع جوان رئال مادرید در دیدار مقابل درپورتیوو لاکرونیا به ترکیب رئال مادرید باز خواهد گشت .

دنی کارواخال که به دلیل مصدومیت دیدار مقابل اتلتیکو را از دست داده بود در دیدار فرداشب مقابل بازل هم برای رئال مادرید به میدان نخواهد رفت .

اما خبر خوب بازگشت زودهنگام او است و این مدافع جوان قادر خواهد بود در دیدار لالیگائی هفته آینده رئال مادرید در زمین دپورتیوو به میادین باز گردد .

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
رئال و دریافت نیمی از گلهای خورده روی ضربات ایستگاهی

رئال مادرید فارسی : کارلو آنجلوتی ، فرناندو هیرو و پل کلمنت باید کار روی ضربات ایستگاهی و به خصوص ضربات کرنر را در الویت تمرینات خود قرار دهند .

رئال مادرید در فصل جدید 8 بار دروازه اش باز شده است که نیمی از آن توسط ضربات ایستگاهی بوده است .

این در حالی است که فصل گذشته 15% از گلهای دریافتی روی ضربات ایستگاهی بود . در فصل قبل از مجموع 47 گل دریافت شده فقط 7 بار دروازه رئال توسط ضربات ایستگاهی باز شده بود . 6 بار در لیگ ( بیشترین گل خورده روی ضربات ایستگاهی در کنار اسپانیول در لیگ ) و 1 بار در فینال جام حذفی .

در فصل آخر مورینیو نیز از مجموع 72 گل دریافت شده 18 بار دروازه رئال توسط ضربات ایستگاهی باز شده بود .

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
ترکیب منتخب هواداران برای دیدار با بازل

رئال مادرید فارسی : در نظر سنجی وبسایت آ.اس ، کاربران این روزنامه خواهان حضور کیلور ناواس و رافائل واران در ترکیب رئال مادرید شدند .

در این نظر سنجی کیلور ناواس به ایکر ترجیح داده شد . در مرکز خط دفا راموس بیشترین رای را آورد و پس از آن واران به عنوان زوج او شناخته شد تا کاربران بدین ترتیب خواهان نیمکت نشین شدن په په باشند . در کناره ها نیز مارسلو و کارواخال به کوئنترائو و آربلوا ترجیح داده شدند .

در خط حمله نیز رونالدو و بیل توسط کاربران انتخاب شدند و بنزما با 5000 رای اختلاف بعد از آنها قرار گرفت .

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
ترکیب منتخب هواداران برای دیدار با بازل

رئال مادرید فارسی : در نظر سنجی وبسایت آ.اس ، کاربران این روزنامه خواهان حضور کیلور ناواس و رافائل واران در ترکیب رئال مادرید شدند .

در این نظر سنجی کیلور ناواس به ایکر ترجیح داده شد . در مرکز خط دفا راموس بیشترین رای را آورد و پس از آن واران به عنوان زوج او شناخته شد تا کاربران بدین ترتیب خواهان نیمکت نشین شدن په په باشند . در کناره ها نیز مارسلو و کارواخال به کوئنترائو و آربلوا ترجیح داده شدند .

در خط حمله نیز رونالدو و بیل توسط کاربران انتخاب شدند و بنزما با 5000 رای اختلاف بعد از آنها قرار گرفت .
در مورد پپه و کونترائو واقعا بی انصافی کردن

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
انتظار داشتم کاسیاس گل بزنه ولی ناچو نزنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

گل اول از ناچو

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
و گل سومممممممممم کریس رونالدو

پاس از گررررررررررررررررت بیل

این رئالللللللللله واقعیه

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
گگگگگگگگگگگگگگگل چچچچچچچچچچچچهاررررررررررررررررررررررررررررررررررمممممممممممممممممممممممممممم خامس رودریگز

خاک تو سرت کریم

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
تا توپ به ایکر مقدس میرسه تشویق میشه عاشقتم کاپیتان

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
بنزما رو دیدید؟!

کل تیم میخوان این مرده خور گل بزنه

ولی از توی شیش قدم میزنه دقیقا وسط دروازه ، جایی که دروازبان هست...

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
دوتیم دیگه ی گروه نیمه ی اول رو مساوی رفتن به رختکن.

اتلتیکو هم 2_1 عقب افتاده از المپیاکو که در نوع خودش عجیبه.

بالا