abbasmosavi
Registered User
اون موقع که باید میرفت نرفت الان که دیگه نمیتونه بره :دیایسکو جایی نرفته !
اون موقع که باید میرفت نرفت الان که دیگه نمیتونه بره :دیایسکو جایی نرفته !
8 تااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟8 تا گل زدیم!
کریس هتریک کرد.:general504:
شبکه ورزش نشون میداد8 تااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کیا گل زدن؟؟؟
لعنت به این صدا سیما که این پخش زندرو از ما گرفته
خب ما گیرنده نداریم ورزش رو بگیریم.شبکه ورزش نشون میداد
------
رئال هم خوب گل میزنه هم خوب گل میخوره
دوستان تبریک میگم
این دومین 8 -2 یی بود که تو عمرم دیده بودم
یکی این و یکی پرسپولیس و پگاه گیلان
پ ن : ما همه باهم رفیقیم - هر چیز که در جُستن آنی ، آنی
چیچاریتو وحشتناک عالی بود جای این کریم هالو بفرستش زمین خیلی خوب میشه
عشق شما هم حالا دوتا پاس درست و حسابی تو عمرش داده شما زیاد طلبش نشو.عشق من ایسکو کجاس پس؟؟؟
البته میدونی که لامصب دروازه بان به توپی نه نمیگفت حالا بقیه هم یک جهت به توپشون میدادن اونا هم میتونستن گلش کنن اما کریم بدبخت .... .چیچاریتو وحشتناک عالی بود جای این کریم هالو بفرستش زمین خیلی خوب میشه
عشق شما هم حالا دوتا پاس درست و حسابی تو عمرش داده شما زیاد طلبش نشو.
حاجی پی اس چند میزنی ؟؟؟لامصب پارسال هروقت رئال بازیش گره میخورد و گیر میکرد تا میومد تو گلو میزد
اصلا خیلی دوسش دارم
کارلتو هیچی حالیش نیست.من وقتی pes میزنم ثابت تیممه
ایسکو هم بودعشق من ایسکو کجاس پس؟؟؟
خوب باز یکرد نزن این حرفوعشق شما هم حالا دوتا پاس درست و حسابی تو عمرش داده شما زیاد طلبش نشو.
شانس با ما بود تیم حریف رو ترکوندیم دروازه بان بد نبود مسئله این بود که توپ های ما جایی میرفت که باید میرفت به قول جلالی توپ برامون چرخیدالبته میدونی که لامصب دروازه بان به توپی نه نمیگفت حالا بقیه هم یک جهت به توپشون میدادن اونا هم میتونستن گلش کنن اما کریم بدبخت .... .