• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
ویارئال 0-2 رئال مادرید/ زیردریایی ها هم تسخیر شدند

6cr.jpg

رئال مادرید به لطف یک نیمه درخشان توانست که با نتیجه دو بر صفر بر ویارئال غلبه کند.

رئال مادرید در نیمه اول طوفانی ظاهر شد و موقعیت های گلزنی زیادی هم داشت تا بالاخره مودریچ و رونالدو گلزنی کنند.

مودریچ با یک شوت از راه دور استادانه گل اول را زد. گل دوم هم با فرار عالی بنزما به ثمر رسید که توپ را برای رونالدو ساخت تا ستاره پرتغالی به “دسیما”ی (دهمین) خود در لالیگا برسد و شمار گلهایش در لالیگا را دو رقمی کند.

پس از گل دوم رئال صحنه ای رخ داد که مسلما در حفظ بازی نقش موثری داشت. کاسیاسی که در هفته های اخیر به ظالمانه ترین شکل ممکن توسط برخی هو شده است، در یک صحنه دو توپگیری منحصربفرد داشت و تیمش را نجات داد. شاید اگر آن توپ گل می شد، جریان بازی کاملا عوض می شد.

نیمه دوم خواب آلود بود و شاید هیجانی ترین لحظات آن مربوط به دقایقی بود که ایسکو جای بنزما را گرفت. تعویضی که عجیب بود که چرا زودتر انجام نشده است.

در نیمه دوم شاگردان آنچلوتی با فکر بازی چهارشنبه با لودگورتس به حفظ توپ و کسب نتیجه روی آوردند که در نهایت موفق شدند بازی را با همین نتیجه به اتمام برسانند.

به هر صورت در این بازی نیز رئال مادرید مثل بسیاری از بازیهایش در این فصل در نیمه دوم مشکل داشت تا باز هم ابهامات در مورد سیستم 3-3-4 و استفاده از بنزما در پست مهاجم هدف ادامه یابد سیستمی که به نظر می رسد هر چه داشته باشد تعادل ایجاد نمی کند.

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
هواپیمای یونایتدی ها بر فراز ال مادریگال!

1411585674_110151_1411585834_noticia_grande.jpg

1411828336_243729_1411828545_noticia_grande.jpg

هواپیمایی حامل یک نوشته، عجیب ترین تصویر بازی رئال مادرید و ویارئال را تشکیل می داد.

رافا گیل ، کسی است که امروز راننده هواپیمایی خواهد بود که از رونالدو خواهد خواست تا به منچستریونایتد برگردد.

او توضیح می دهد :” قیمت این هواپیما 1700 یورو و سرعت آن 45 متر بر ساعت است. هدفمان این است که حواس رونالدو را پرت کنیم. امیدواریم وقتی در مقابل ویارئال گل می زند، برای جشن خوشحالی به بالای سرش نگاه کند!”
یکی از کانون های هواداری منچستریونایتد نوشته ای با مضمون :” رونالدو به خانه بیا، (از طرف) یونایتد ریل!”بر فراز آسمان ال مادریگال ، استادیوم اختصاصی باشگاه ویارئال به پرواز در بیاورد.

هواداران شیاطین سرخ علاقه زیادی دارند تا علاقه خود به بازگشت رونالدو را به گوش او برسانند. مشخص نیست که رونالدو این نوشته را دیده است یا خیر.

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
کريس رونالدو،بهترين گلزن 60 سال اخير لاليگا

کريس رونالدو با زدن 10 گل در 6 هفته آغازين لاليگا، از رکورد دي استفانو و آمانسيو در رئال مادريد نيز پيشي گرفت.
00992662.jpg

به گزارش "ورزش سه"، کریستیانو رونالدو با به ثمر رساندن 10 گل در 6 هفته ابتدایی لالیگا، رکورد بهترین آمار گلزنی 60 سال اخیر لالیگا را به نام خود کرد. از فصل 54-55 که "پائینیو" موفق شده بود در 6 هفته اول لالیگا، 10 گل بزند، تاکنون سابقه نداشت که بازیکنی چنین شروع موفقی داشته باشد. حتی مسی در بهترین فصل دوران فوتبالش نیز چنین شروعی طوفانی نداشت.

همچنین این بهترین آمار گلزنی یک بازیکن رئال مادرید در لالیگاست. پیش از رونالدو، دی استفانو و آمانسیو در فصول 58-59 و 68-69 با زدن 9 گل رکورددار بودند.

تنها سه فوتبالیست موفق شده اند که در تاریخ لالیگا بیش از 10 گل در 6 هفته آغازین به ثمر برسانند. "ماریانو مارتین"، بازیکن بارسلونا در فصل 43-44 با زدن 12 گل، هنوز در این زمینه رکورددار است. پس از او پرودن و ویلانوا با 11 گل زده قرار دارند.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
آقا این مسی که میگن به گل 400 ام رسیده این رونالدو به گل چندم رسیده ؟ کدوم جلوتره ؟

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
ولی دوستان من پرز رو خوب میشناسم تا 2 سال آینده 100% رونالدو رو میفروشه
الان رونالدو 30 سال سن داره و کم کم ممکن هست دوران افتش شروع شه و پرز می خواد در اوج بفروشش تا پول خوبی به جیب بزنه

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
آقا سامولیکم . . .

اخیرا رونالدو یک پنالتی زده بود یه جور خاصی بود همه تعریف کردن و دیدن علا من:( لینکی عکسی چیزی ازش ندارید ک با کیفیت باشه؟ یه فیلم دارم ولی از دوووره چیزی مشخص نیست:|

پ ن: الکلاسیکو مهر ماه ست یا آبان؟

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
آقا سامولیکم . . .

اخیرا رونالدو یک پنالتی زده بود یه جور خاصی بود همه تعریف کردن و دیدن علا من:( لینکی عکسی چیزی ازش ندارید ک با کیفیت باشه؟ یه فیلم دارم ولی از دوووره چیزی مشخص نیست:|

پ ن: الکلاسیکو مهر ماه ست یا آبان؟
عزیز دقیق کدوم بازی؟؟؟

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
اغا لينك انلاين بدين

Sent from my iPhone using Tapatalk

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
عاقا اين كريم بنزما بعد نيمكت نشينى ب خودش اومده،،،،
اى ول ياد اون بازى ش تو جام جهانى با سويس افتادم كه ستاره ى تيمش بود
مهاجم يك ماست

Sent from my iPhone using Tapatalk

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
دوستان تبریک میگم
گل رونالدو هم که تایید شد افساید نبوده بهر حال مهم برد بود که بدست اومد

پ ن : من یک کاپیتان هستم - ما همه باهم رفیقیم - هر چیز که در جُستن آنی ، آنی

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
خلاصه بازی رو الان دیدم لامصبا چه دروازه بانی داشتن.
کاسیاس عالی بود.
کریم هم که ترکوند ایول بهش

بالا