• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
ronaldo.jpg

رئال مادرید ۵-۰ اتلتیک بیلبائو + فول مچ + گل

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
دیشب بازی و دیدم
فک کنم کاملاترین بازی 2014 بودش
یعنی اگه فول مچ دانلود کنید پشیمون نمیشید

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
Revista de La Liga برنامه ای است از شبکه Sky Sports که هر هفته و پس از اتمام رقابت های لالیگا به بررسی بازی ها، پخش هایلایت و گل ها و ... می پردازد.

نمونه کیفیت:
20141006_revista_la_liga_matchday_07_mkv_20141-png.5

Last edited:

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
روبرتو کارلوس:” ظرف 20 سال آینده مربی رئال می شوم!”

roberto-carlos.jpg

روبرتو کارلوس، پیشکسوت رئال در مورد شرایط این تیم صحبت کرد. وی گفت :” نسبت به دوران حضور من چیزهایی عوض شده است اما رئال همیشه همین است. انتقادات همیشه وجود دارند.”

وی افزود :” از رفتن دی ماریا جدا شدم چرا که تبدیل به یک اسطوره شده بود اما خامس هم بازیکن خوبی است.”

بازیکن برزیلی در مورد احتمال مربیگری در رئال گفت :” اگر مربی رئال شوم با بازیکنان دوست خواهم بود. در تمرینات فقط یک ساعت کار سخت داریم و بعد از آن از فوتبال صحبت می کنیم. 41 ساله هستم و تا 20 سال دیگر می توانم مربی رئال شوم.”

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
رونالدو با 177 بازی کمتر به هت تریک های مسی رسید

cr74.jpg

کریستیانو رونالدو با هت تریک در مقابل اتلتیک بیلبائو با شمار هت تریک های لیونل مسی برابری کرد.

رونالدو یکشنبه گذشته 26مین هت تریک خود در رئال را ثثبت کرد تا از این حیث با هت تریک های دوران فوتبال مسی برابری کند. رونالدو 22 هت تریک در لالیگا، دو تا لیگ قهرمانان و دو تا کوپا دل ری ثبت کرده است. مسی نیز 19 هت تریک در لالیگا، دو تا کوپا دل ری ، چهار تا لیگ قهرمانان و یکی در سوپرجام اسپانیا کسب کرده است. رونالدو در 257 بازی این تعداد هت تریک را ثبت کرده است و بازیکن بارسا در 434 بازی رسمی.

رونالدو در حال حاضر زارا با 31 و دی استفانو با 28 هت تریک در همه تورنمنت ها را بالاتر از خود دارد. ستاره پرتغالی از نظر شمار هت تریک های تاریخ لالیگا با زارا و دی استفانو برابری کرده است.

رونالدو در 171 بازی در لالیگا به 22 هت تریک رسید اما دی استفانو در 278 بازی به این رکورد رسید. زارا نیز پس از 259 بازی در لالیگا به 22 هت تریک دست یافته بود.

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
“رونالدو با خودش رقابت می کند”

cr2.jpg

کریستیانو بهترین است اما می خواهد از این هم بهتر شود. این روزها موج پیغام های 140 کاراکتری در توئیتر در وصف عملکرد بی نظیرش حامل خیلی حرفهاست. در مقابل اتلتیک نه تنها گل زد بلکه پاس گل داد و وقتی نتیجه 5-0 بود هم از تلاش دست نمی کشید. پارسال پس از یک نتایج بد ، تیم برای بررسی شرایط جلسه گذاشت. یکی از بزرگان رختکن از تیم و بی میلی بازیکنان انتقاد کرد اما رونالدو را مستثنی کرد چرا که بازیکن پرتغالی را نمی شد سرزنش کرد.

رونالدو با جاه طلبی خود همیشه به جلو می رود، بهترین نمونه اش اشکهایش پس از کسب توپ طلاست. مسی چند روز پیش گفت که در فوتبال به دنبال رقابت نیست. شاید این طور باشد. تفاوت او با رونالدو این است که ستاره پرتغالی همیشه می خواهد رقابت کند، به خصوص با خودش. او هرگز راضی نمی شود و می خواهد به جلو برود.

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
رونالدو رکورد 70 ساله را شکست

cr74.jpg

هیچ بازیکنی در هفتاد سال اخیر نتوانسته بود در 7 هفته اول لالیگا 13 گل بزند اما رونالدو این رکورد را ثبت کرد.

آخرین بار در فصل 43-1944 این اواریا از اوویدو بود که به رکورد 14 گل در هفت هفته رسید و رکورد تاریخ را ثبت کرد. رونالدو با این میانگین در مسیر اتمام لالیگا با 70 گل قرار دارد.

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
کروس، یک پاسور قهار در ترکیب رئال

Satellite3.jpeg

آمار خارق العاده تونی کروس باعث شده است که این بازیکن آلمانی خیلی زودتر از آن چه بتوان فکرش را کرد در ترکیب جا بیافتد.

کروس در هر بازی به طور متوسط 78 پاس می دهد که 13 درصد از پاسهایش ، بلند و رو به جلو هستند. از سویی فقط 89.7 درصد پاسهای کروس در لالیگا تا کنون اشتباه بوده اند.

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
مجری مصاحبه کننده با کاسیاس:”توهین ها ویرانش کرده بود”

iker_insta-3.jpg

اینیاکی گابیلوندو، یک مجری در حوزه سیاست است. وی در مورد مصاحبه خود با کاسیاس می گوید:” از نظر من او یک شخصیت جادویی ، باشخصیت و بسیار ناراحت بود. کسی بود که برچسب های خائن و جاسوس ویرانش کرده بود.”

اینیاکی در مورد حسش در مورد رابطه ایکر و مورینیو می گوید:” این حس را پیدا نکردم که با هم درگیری داشته باشند. به نظر می رسید که ایکر مثل یک حرفه ای تصمیم مربی را پذیرفته بود.”

وی در این باره که گفته می شود کارلوس کورتوپیا، وکیل ایکر از او خواسته که حرفهایش علیه پرز را پخش نکند می گوید:” این حرفها را خیلی مودبانه زد. این طور نبود که بخواهد فشار بیاورد. به من گفت :” می شود آن قسمت را کمی متعادل تر کنی؟” و من گفتم:”50 سال است که مجریگری می کنم. تازه کار نیستم و هرگز دست به چنین عملی نمی زنم.”

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
کروس، یک پاسور قهار در ترکیب رئال

Satellite3.jpeg

آمار خارق العاده تونی کروس باعث شده است که این بازیکن آلمانی خیلی زودتر از آن چه بتوان فکرش را کرد در ترکیب جا بیافتد.

کروس در هر بازی به طور متوسط 78 پاس می دهد که 13 درصد از پاسهایش ، بلند و رو به جلو هستند. از سویی فقط 89.7 درصد پاسهای کروس در لالیگا تا کنون اشتباه بوده اند.

فقط 89.7 درصد پاسهای کروس در لالیگا تا کنون اشتباه بوده اند ??? :D :D

بالا