• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

محمد امین 7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان رئالی عزیز . من عضو جدیدم . دوستان یه لطفی بکنین اگه کسی سایتی میشناسه که وسایل هواداری رئال رو میفروشن به من معرفی کنه . دمتون گرم

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
سلام دوستان رئالی عزیز . من عضو جدیدم . دوستان یه لطفی بکنین اگه کسی سایتی میشناسه که وسایل هواداری رئال رو میفروشن به من معرفی کنه . دمتون گرم

سلام داداش خوش اومدی من خودم از این فروشگاه خرید نکردم ولی تو پیج فیسبوک هواداران رئال خیلیا خرید کردن و راضی بودن به هر حال من ضمانتی نمیکنم

http://www.nilimarket.com/

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
رویای باور نکردنی هست

پرسپولیس - رئال مادرید

محبوب ترین تیم های من در ایران

میخوام سیو های ایکر مقدس رو ببینم

یعنی ممکنه با رونالدو سلفی بگیرم :D

:general406::general406::general406::general406::general406::general406::general406:

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
رویای باور نکردنی هست

پرسپولیس - رئال مادرید

محبوب ترین تیم های من در ایران

میخوام سیو های ایکر مقدس رو ببینم

یعنی ممکنه با رونالدو سلفی بگیرم :D

:general406::general406::general406::general406::general406::general406::general406:

فک نکنم بازیکنای تاپشون بیان ایران
تیم دوم و سومو میارن ضایع میشیم:D:D

loading p n ...

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
حیف که با پرسپولیس بازی دارن کاش با تیم ملی یا حد اقل استقلال بازی داشتن.
ولی بیان فکر میکنم بهترین کسی که با خودشون بیارن ایسکو باشه چون بقیه که فکر نمیکنم بیان .

shifter

Registered User
لایک‌ها
1,087
حیف که با پرسپولیس بازی دارن کاش با تیم ملی یا حد اقل استقلال بازی داشتن.
ولی بیان فکر میکنم بهترین کسی که با خودشون بیارن ایسکو باشه چون بقیه که فکر نمیکنم بیان .

استقلال با دسته يكي هاي ارمنستان بازي ميكنه :))))
قرار هم هست همه شون بيان...حتي رونالدو.

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
استقلال با دسته يكي هاي ارمنستان بازي ميكنه :))))
قرار هم هست همه شون بيان...حتي رونالدو.
اره الان اشتم خبر این که همشون میخوان باین رو میدیدم.
اره دسته یک ارمنستان بعدشم امریکا.:general705:

starone after banned

Registered User
لایک‌ها
444

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
کی روش:”رونالدو در حد کاپیتانی پرتغال نیست!”

quieroz.jpg

کارلوس کی روش، مربی تیم ملی ایران یک بار دیگر در مورد روابط ضعیفش با رونالدو صحبت کرد.

کی ورش اظهار داشت :” فقط می توانم در مورد خودم صحبت کنم. در پنج سالی که در منچستر بودم یا دو سال در تیم ملی هیچ مشکلی با رونالدو درون و بیرون زمین نداشتم اما ه کسی لحظات خوب ، بود یا ناخوشایندی دارد. به نظرم رونالدو در حد مسئولیت کاپیتانی نبود و به همین خاطر پرتغال در جام جهانی 2010 باخت.”

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
خبر خوش : خسه به تمرینات گروهی باز می گردد

رئال مادرید فارسی : بر اساس اطلاعات روزنامه مارکا ، خسه می تواند از این هفته به تمرینات گروهی رئال مادرید باز گردد .

البته این بدان معنا نیست که خسه می تواند در دیدارهای رئال مادرید شرکت کند اما پس از 207 روز به نظر می رسد که خسه بالاخره می تواند در کنار سایر هم تیمی هایش تمرین کند .

فعلا برنامه باشگاه این است آرام آرام او را آماده مسابقات کند و به نظر می رسد که این اتفاق تا یک ماه دیگر اتفاق خواهد افتاد و خسه دوباره به مستطیل سبز باز خواهد گشت .

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
راموس سلطان توپ ربائی در لالیگا

رئال مادرید فارسی : سرجیو راموس ، مدافع اسپانیائی رئال مادرید بهترین عملکرد را در زمینه توپ ربائی میان بازیکنان حاضر در لالیگا داشته است .

در حقیقت راموس در لالیگا 89 توپ ربائی داشته است و در این زمینه از هر بازیکن دیگری در لالیگا بهتر بوده است . در میان بازیکنان رئال مادرید ینز پس از راموس ، مارسلو با 44 و تونی کروس با 42 توپربائی بهترین عملکرد را در این زمینه داشته اند .

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
ستاره لیورپول مصدوم شد

رئال مادرید فارسی : لازار ماکوویچ ، ستاره تیم فوتبال لیورپول در اردوی تیم ملی صربستان دچار مصدومیت شده است .

پزشکان گفته اند که وی دست کم سه هفته مصدوم خواهد بود و بدین ترتیب لیورپول یکی از بازیکنان مهمش را در آستانه دیدار مقابل رئال مادرید از دست داد .

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
کاستیا ترکاند !

رئال مادرید فارسی : علیرغم تمامی فشار ها روی زیدان و کاستیا این تیم موفق شد با نتیجه عالی 4-1 لیوئا را شکست دهد .

این دومین پیروزی پیاپی برای زیدان و کاستیا بود . در این دیدار مدران ، ناروائز و دی آگوزا ( 2 بار ) برای کاستیا گلزنی کردند .

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
بنزما و سومین گلزنی پیاپی

رئال مادرید فارسی : کریم بنزما ، ستاره پرتغالی رئال مادرید در دیدار دیشب برای سومین بار پیاپی در بازیهای اخیر گلزنی کرد .

کریم بنزما که در اوایل فصل به خاطر گل نزدن شدیدا مورد انتقاد بود در سه بازی اخیر برای رئال مادرید و تیم ملی فرانسه موفق به گلزنی شده است . وی در دیدار مقابل لودگورتس و بیلبائو برای رئال و همچنین در دیدار دیشب برای تیم ملی پرتغال اخیرا گلزنی کرده است .

هواداران رئال مادرید امیدوارند بنزما روندش را حفظ کند و آمار گلهای زده اش را برای رئال بهبود ببخشد .

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
رونالدو نتوانست بازی دیشب را به پایان برساند

رئال مادرید فارسی : کریستیانو رونالدو ، ستاره پرتغالی رئال مادرید دیشب نتوانست بازی پرتغال و فرانسه را به پایان برساند و در دقیقه 75 تعویض شد .

رونالدو که به نظر می رسید مصدومیتش کاملا به دست فراموشی سپرده شده است پس از تعویض در حالی روی نیمکت نشست که زانو پای چپ خود را بانداژ کرده بود .

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
بنزما : دیدار دیشب نبرد من و رونالدو نبود

رئال مادرید فارسی : کریم بنزما ، ستاره فرانسوی رئال مادرید پس از کسب پیروزی مقابل پرتغال با خبرنگاران صحبت کرد .

وی در خصوص بازی گفت : " توانستیم پیروز شویم و من هم موفق به گلزنی شدم . گاهی اوقات اوضاع خوب است و گاهی اوقات اینگونه نیست . مهم بود که پیروز شویم و بازی خوبی ارائه دهیم . از بازی که انجام دادیم راضی هستیم . "

وی در ادامه افزود : " این یک نبرد بین من و رونالدو نبود . فرانسه تیم بزرگی است و به پیشرفت ادامه دهد . "

نوشتن دیدگاه

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
آنچلوتی در فکر استفاده از سیستم 4-4-2 برای الکلاسیکو

رئال مادرید فارسی : به گزارش روزنامه مارکا ، کارلو آنچلوتی در فکر استفاده مجدد از تاکتیک فینال جام حذفی در فصل گذشته برای الکلاسیکو پیش رو است .

در آن دیدار رئال مادرید با سیستم 4-4-2 به میدان رفت و به خوبی مسی و سایر مهاجمان بارسلونا را مهار کرد . کارلو آنچلوتی برای الکلاسیکو به فکر استفاده از تاکتیک مشابه فینال جام حذفی خواهد بود .

استفاده مجدد از سیستم 4-4-2 با خط هافبک مودریچ ، کروس ، جیمز و گرت بیل و همچنین استفاده از بنزما و رونالدو در خط حمله می تواند علاوه بر مهار مهاجمان بارسلونا قدرت هجومی رئال را نیز افزایش دهد و آنچلوتی قصد دارد برای الکلاسیکو از چنین سیستمی استفاده کند .

بالا