محصول آکادمی رئال، آقای هیکل دنیا شد!
آقای هیکل جدید دنیا زمانی در آکادمی رئال بوده است. وی در ساپری ایتالیا جایزه هیکلی ترین مرد سال دنیا را برد.
لوئیز ویدال می گوید:” تا 21 سالگی در آکادمی رئال بزی می کردم. یازده سال در آکادمی بودم و دو جام حذفی در رده های پایه کسب کردم. تونی گرده، کمک مربی فعلی دل بوسکه دستیارم بود و بازیکنانی مثل کانیزارس، ماکدا، آراگون، هررا ، ساستره و … هم تیمی من بودند.مصدومیت ها باعث شد که یک گام بهعقب بردارم. در پست دفاع راست بازی می کردم و قدرت بدنی زیادی داشتم. اما مصدومیت های زیادی برایم ایجاد شد. به همین خاطر به سالن بدنسازی زیاد می رفتم تا ریکاوری کنم.راستش علاقه آن چنانی به فوتبال نداشتم. اولین باری که دست به دمبل زدم، توپ کلا یادم رفت. تازه خودم را کشف کرده بودم.”
وی افزود:”بادی بیلدینگ با فوتبال تفاوت دارد. این جا دیگر نیازی نیست که هم تیمی ها به تو پاس بدهند. همه چیز بستگی به کار و تلاش خودت خواهد داشت.من همیشه مستقل بوده ام. از رئال ، تونی گرانده، لابورده ، فلیتاس و … متشکرم. در رئال ارزشهای مهمی را یاد گرفتم. ارزشهایی مثل استقامت که در بادی بیلدینگ کمکم کرد. حالا آقای هیکل دنیا هستم.”
ویدال در مورد تفاوت فوتبال و بادی بیلدینگ می گوید:”تمرینات ما به شدت مشکل هستند. من سیزده بار جراحی کرده بودم. بدترین زمان وقتی بود که عضله سینه من پاره شد. داشتم 180 کیلو وزنه می زدم.چهار نج روز بعد از عملم به سالن بدنسازی بر می گشتم و روی بقیه اعضای بدنم که جراحی نشده بود کار می کردم. برای ما استراحت غیرممکن است چرا که هر روز استراحت به معنی از دست رفتن یک فرصت است. ورزش بسیار مشکلی است که باید از کل قوای بدنت برایش استفاده کنی.”
وی در مورد کریستیانورونالدو بیان کرد:” قوای بدنی بی نظیری دارد. قبلا کار کردن روی عضلات در میان فوتبالیست ها یک تابو بود. او عضلات بی نظیری دارد.”
ویدال در مورد وجود دوپینگ در رشته بادی بیلدینگ گفت:”کسی که بخواهد دوپینگ نکند باید سخت تلاش کند. من 46 ساله هستم و هنوز سرحال هستم. بازیکنان فوتبال 35 ساله ای را می بینیم که مثل پیرمردها هستند. برخی فداکاری های ما را درک نمی کنند. من حداقل روزی دو ساعت تمرین می کنم. تغذیه هر روز ما خیلی مهم است. نمی توانیم الکل مصرف کنیم. باید مثل یک راهب زندگی کنیم و آخر یک جام که شاید پلاستیکی باشد به ما می رسد!”