• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
یک زن، کپی برابر اصل گرت بیل!

Doble_Baleint_78_original.jpg

شباهت قابل :eek:توجه یک زن در ساراگوسا به گرت بیل باعث شده که برخی به او لقب ” خواهر پنهانی” بازیکن ولزی رئال را بدهند.

موهاشو بزنه میتونه بره رو نیمکت بیل مصدوم شد این بره جاش فعلا دارن با وکیلش صبت میکن راضیش کنن :Dخخخخخخخخخ:general307:

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
یک زن، کپی برابر اصل گرت بیل!

Doble_Baleint_78_original.jpg

شباهت قابل :eek:توجه یک زن در ساراگوسا به گرت بیل باعث شده که برخی به او لقب ” خواهر پنهانی” بازیکن ولزی رئال را بدهند.

موهاشو بزنه میتونه بره رو نیمکت بیل مصدوم شد این بره جاش فعلا دارن با وکیلش صبت میکن راضیش کنن :Dخخخخخخخخخ:general307:
یا ابرفرض:general412:

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
محصول آکادمی رئال، آقای هیکل دنیا شد!

1413162679_054173_1413163087_noticia_grande.jpg

آقای هیکل جدید دنیا زمانی در آکادمی رئال بوده است. وی در ساپری ایتالیا جایزه هیکلی ترین مرد سال دنیا را برد.

لوئیز ویدال می گوید:” تا 21 سالگی در آکادمی رئال بزی می کردم. یازده سال در آکادمی بودم و دو جام حذفی در رده های پایه کسب کردم. تونی گرده، کمک مربی فعلی دل بوسکه دستیارم بود و بازیکنانی مثل کانیزارس، ماکدا، آراگون، هررا ، ساستره و … هم تیمی من بودند.مصدومیت ها باعث شد که یک گام بهعقب بردارم. در پست دفاع راست بازی می کردم و قدرت بدنی زیادی داشتم. اما مصدومیت های زیادی برایم ایجاد شد. به همین خاطر به سالن بدنسازی زیاد می رفتم تا ریکاوری کنم.راستش علاقه آن چنانی به فوتبال نداشتم. اولین باری که دست به دمبل زدم، توپ کلا یادم رفت. تازه خودم را کشف کرده بودم.”

وی افزود:”بادی بیلدینگ با فوتبال تفاوت دارد. این جا دیگر نیازی نیست که هم تیمی ها به تو پاس بدهند. همه چیز بستگی به کار و تلاش خودت خواهد داشت.من همیشه مستقل بوده ام. از رئال ، تونی گرانده، لابورده ، فلیتاس و … متشکرم. در رئال ارزشهای مهمی را یاد گرفتم. ارزشهایی مثل استقامت که در بادی بیلدینگ کمکم کرد. حالا آقای هیکل دنیا هستم.”

ویدال در مورد تفاوت فوتبال و بادی بیلدینگ می گوید:”تمرینات ما به شدت مشکل هستند. من سیزده بار جراحی کرده بودم. بدترین زمان وقتی بود که عضله سینه من پاره شد. داشتم 180 کیلو وزنه می زدم.چهار نج روز بعد از عملم به سالن بدنسازی بر می گشتم و روی بقیه اعضای بدنم که جراحی نشده بود کار می کردم. برای ما استراحت غیرممکن است چرا که هر روز استراحت به معنی از دست رفتن یک فرصت است. ورزش بسیار مشکلی است که باید از کل قوای بدنت برایش استفاده کنی.”

وی در مورد کریستیانورونالدو بیان کرد:” قوای بدنی بی نظیری دارد. قبلا کار کردن روی عضلات در میان فوتبالیست ها یک تابو بود. او عضلات بی نظیری دارد.”

ویدال در مورد وجود دوپینگ در رشته بادی بیلدینگ گفت:”کسی که بخواهد دوپینگ نکند باید سخت تلاش کند. من 46 ساله هستم و هنوز سرحال هستم. بازیکنان فوتبال 35 ساله ای را می بینیم که مثل پیرمردها هستند. برخی فداکاری های ما را درک نمی کنند. من حداقل روزی دو ساعت تمرین می کنم. تغذیه هر روز ما خیلی مهم است. نمی توانیم الکل مصرف کنیم. باید مثل یک راهب زندگی کنیم و آخر یک جام که شاید پلاستیکی باشد به ما می رسد!”

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
ناواس، نامزد عنوان بهترین دروازه بان فصل 14-2013 لالیگا

navas_twitter2.jpg

کیلور ناواس، تایبوت کورتوا وییلی کابایرو سه گزینه بهترین دروازه بان فصل گذشته لالیگا هستند و لوپز جایی در این لیست ندارد.

ناواس که فصل گذشته 163 توپگیری داشت ، شانس زیادی برای بردن این جایزه دارد. کورتوا از عوامل اصلی قهرمانی اتلتیکو بود و حالا به چلسی رفته است. کابایرو نیز امیدوار است که برای دومین سال پیاپی این جایزه را ببرد.

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
@hamedovic5405 عزیز ، زحمت فول مچ فینال cl سال 2002 رو میکشی؟خودم دارم ولی کیفیتش جالب نیست.یچی با کیفیت خوب و حجم مناسب اگه گیر بیاری ممنونت میشم

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
@hamedovic5405 عزیز ، زحمت فول مچ فینال cl سال 2002 رو میکشی؟خودم دارم ولی کیفیتش جالب نیست.یچی با کیفیت خوب و حجم مناسب اگه گیر بیاری ممنونت میشم
این دست ویدئوها گیرآوردنش خیلی سخته!
اما در انجمن نوربالا عضو شوید و درخواست خودتون رو در بخش درخواست ها تاپیک بزنید؛ در اسرع وقت رسیدگی میشه!:general601:

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
این دست ویدئوها گیرآوردنش خیلی سخته!
اما در انجمن نوربالا عضو شوید و درخواست خودتون رو در بخش درخواست ها تاپیک بزنید؛ در اسرع وقت رسیدگی میشه!:general601:

بنظرمن اگر ایجاد انگیزه برای ثبت نام در سایتتون به نحو دیگه ای باشه جالبتره.
اگه مثل کاری که واسه منچستری ها انجام دادین و فینال 99 رو گذاشتین تو تاپیکشون واسه ما ریالی ها بذارید خیلی خوب میشه و عامل انگیزنده هستش.و تبعیض هم نشده

متشکر

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
بنظرمن اگر ایجاد انگیزه برای ثبت نام در سایتتون به نحو دیگه ای باشه جالبتره.
اگه مثل کاری که واسه منچستری ها انجام دادین و فینال 99 رو گذاشتین تو تاپیکشون واسه ما ریالی ها بذارید خیلی خوب میشه و عامل انگیزنده هستش.و تبعیض هم نشده

متشکر
درود بر شما!
@AslanSalarkia بیا توضیح بده!:general601:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
درود بر شما!
@AslanSalarkia بیا توضیح بده!:general601:
به نام اودین :D (الان اباث میاد دعوام کنه، همین الان گفت انحصاریه!)
@aliran93 فینال 99 حاصل درخواست های مکرر من، از توی پی تی گرفته، تا عضویت در نوربالا و درخواست تو بخش پیشنهادات و انتقاداتش و در نهایت توی بخش درخواستها!
الان بری میبینی که چند تا بازی دیگه هم درخواست دادم که حامد جان زحمتشو میکشه و داره پیداش میکنه!
خواشه میکنم :)

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
خوب حالا این درخواست بنده رو در تاپیک درخواستی فرض کنید دیگه :)

قول میدم میام عضو بشم.

اصل ، درخواسته .حالا اینجا و اونجاش رو ارفاق کنید دیگه دوستان:general601:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271

قول میدم میام عضو بشم.

نه دیگه! روال کاریش رو که توضیح دادم برات :D
بسیار کاغذ بازی داره تا برسه با سایت!

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
عمو پستات کمه که
شما پستاتو زیاد کن یه فینال دیگه هم میزارم :دی
مدیر مولتی مدیا شمایی پس؟! حامد اول به من گفت، قبول نکردم من رسید بهت:p
چشم اقا، فقط بگو هرچندتا پست یه بازی میدین که حسابش دستم باشه :D
راستی آنچلوتی هم گفته بود دیماریا به خاطر حریص بودن از رئال رفت چون پول بیشتری میخواست و باشگاه نمیتونست قبول کنه! به نظر من که منطقی نیست، چون خیلیا بیشتر از آنخل میگرفتن و آنخل هم اگه بهترین نبود، جزو 3 تا بازیکن برتر رئال بود.
نظر دوستان رئالی رو هم جهت اسپم نشدن این پست جویا میشم :)

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593

قول میدم میام عضو بشم.

دوست عزیز! بحث عضو شدن نیست!
ببینید این درخواست ها باید یه جا باشه وگرنه تو همین 15دقیقه تا الان 2 نفر در خصوصی درخواست دادن غیر از خصوصی خودتون! خوب من نمیشه که بیام هی خصوصی و تاپیک ها رو بگردم ببینم کی چی درخواست داده!:D

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
مدیر مولتی مدیا شمایی پس؟! حامد اول به من گفت، قبول نکردم من رسید بهت:p
چشم اقا، فقط بگو هرچندتا پست یه بازی میدین که حسابش دستم باشه :D
راستی آنچلوتی هم گفته بود دیماریا به خاطر حریص بودن از رئال رفت چون پول بیشتری میخواست و باشگاه نمیتونست قبول کنه! به نظر من که منطقی نیست، چون خیلیا بیشتر از آنخل میگرفتن و آنخل هم اگه بهترین نبود، جزو 3 تا بازیکن برتر رئال بود.
نظر دوستان رئالی رو هم جهت اسپم نشدن این پست جویا میشم :)

پرز هم همینو گفته بود در مورد آنخل و همچنین گفته بود که بالاترین دستمزد رو به رونالدو میدیم که بهترینه و بقیه بازیکنا باید اینو درک کنن.
حالا راست و دروغشون با خودشون که ادای حرفه ای هارو درمیارن.

نظر خود من و خیلی از ریالی های دیگه اینه که حق دیماریا اینه که جزء 3 نفر اول از لحاظ دستمزد و درآمد میبود

ولی یسری مسایل فرای این مسایل مالی بود که رابطه ی دیماریا با باشگاه و مدیرش هم جالب نبود.فک کنم یسری مصاحبه هاش هم تاثیر داشتن تو موضوع رفتنش

و در آخر حیف و صد حیف که رفت و الان میبینیم که موتور محرک منچستر شده...

دوست عزیز! بحث عضو شدن نیست!
ببینید این درخواست ها باید یه جا باشه وگرنه تو همین 15دقیقه تا الان 2 نفر در خصوصی درخواست دادن غیر از خصوصی خودتون! خوب من نمیشه که بیام هی خصوصی و تاپیک ها رو بگردم ببینم کی چی درخواست داده!:D

درست میگی.منم رو حساب تنبلی و وقت نکردن اصرار دارم به همین روالش

در اسرع وقت عضو میشم.ولی شما درخواستو مدنظر داشته باش

راستی شما مشهدی هستی دیگه ؟کیا مشهدین کلا؟

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
تصویر برنامه کوپا/ قهرمان از سمت راست بالا می آید!

1413535101_extras_noticia_foton_7_3.jpg

برنامه کوپای امسال به شکلی است که هر تیمی که از سمت راست بالا (در شکل) به نیمه نهایی برسد عملا قهرمان است چون که سه فدرت اول لالیگا در این بخش قرار گرفته اند.

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
همونطور که میدونید یا نمیدونید گل های ملی (دوستانه یا رسمی ) رو هم حساب میشه و تفکیکی براش قائل نیستن و از همین رو گاهی ارزش گل های خیلی از بازیکنان زیر سوال نمیره ! مثلا علی دایی 109 گل زده کسی نمیدونه چنتاش دوستانه بوده یا رسمی یا …. در زیر میتونید به % گل های کریس مسی نیمار توجه کنید : نیمار : 75% گل هاشو در بازیای دوستانه و 25% در بازیای رسمی مسی 53% گل در بازیای دوستانه و 47% در بازیای رسمی اما کریستیانو 78% گلاشو در بازیای رسمـــــــی زده و فقط 22% در بازیای دوستانه ! از 51 گل کریس 40 تا در بازیای رسمی بوده و فقط 3نفر در کل تاریخ اروپا وجود داشتن که بیشتر از 40 گل رسمی زدن ! کریستیانو 22 گل در رقابت های مقدماتی یورو به ثمر رسونده و به رکورد تاریخی یان دال توماسون دانمارکی و هاکان شوکور ترکیه ای رسیده ! به امید تفکیک قائل شدن بین گل ها !!!

برگرفته از یه کاربر

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
تصویر برنامه کوپا/ قهرمان از سمت راست بالا می آید!

1413535101_extras_noticia_foton_7_3.jpg

برنامه کوپای امسال به شکلی است که هر تیمی که از سمت راست بالا (در شکل) به نیمه نهایی برسد عملا قهرمان است چون که سه فدرت اول لالیگا در این بخش قرار گرفته اند.
واقعا امسال برنامه کوپا خیلی مسخرس همه درست و حسابیا یک طرف هستن .

بالا