• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

mohs3n27

Registered User
لایک‌ها
155
به معنای واقعی افتضاح بودیم مگه میشه اینقد بی روحیه واز اول بازی با ترس بازی کرد:mad:تیم اصلا برنامه ای واسه حمله نداشت:general112:.درسته تیم کلی مصدوم ومحروم داشت ولی با این بازیکنا هم میشد ترکیبی چیدکه حداقل یه امتیازگرفت.و آنجلوتی هنوز نتونسته روش برد تکل و پیدا کنه وبرعکس سیمونه خیلی راحت امتیاز میگیره .

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
کاسیاس هم دمش گرم،به هیج توپی نه نگفت،4 تا گل رو فقط تماشا کرد چجوری توپ وارد دروازه میشه

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
خعلی ناراحتم

اصلا نمیشه تصور کرد

ولی خوب فوتباله دیگه

هنوز ما صدر جدولیم هنوز ما بهترین دنیا و قهرمان جهانیم

اشکال نداره درود بر رئال درود بر ایکر مقدس درود بر کارلو آنچلوتی

درود بر مادرید

درود بر مادرید

درود بر مادرید

تا ابد

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
یه باخت بد دیگه
همه بازیکنا بد بازی کردن
بدون استثنا :|
نیکمت نشینی بازیکنایی مثل کوئنترائو - خدیرا باعث شده خیلی افت کنن
تیم کلا برنامه ای هم نداشت
ولی این چیزی از ارزشهای رئال کم نمیکنه :D
چون اونجایی ک باید میبرد رو برد و بقول امیر تا ابد جاودانه شد :general711:

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
کابوس از این بدتر هم میشه؟؟؟
تا دقیقه بیست بود ففکر کنم دوتا جلو بودن.
اخه این اتلتیک چی داره که فقط یک رئال نمیتونه ببرتش.
ای بابا

HomeFront

Registered User
لایک‌ها
92
اتلتیکو هیچ برتری نداره فقط رئال از لحاظ ذهنی در مقابلش مشکل داره و قبل از بازی خودشو بازنده میدونه برای همین بازیکنا نمیتونن تمرکز کافی داشته باشن. باید یه فکری به حال این قضیه بکنن.
بیچاره این آنجلوتی, بدبخت داشت سکته میکرد.
حالا دیگه کاریش نمیشه کرد باخت به اتلتیکو آخر دنیا نیست و با اینکه فاصله کم شده ولی اگر تیم نگاه رو به جلو باشه و آنجلوتی بتونه تیمو بعد از این شکست جم و جور کنه دوباره میتونن پیروزی پی در پی بدست بیارن. با قهرمانی ته فصل همه این لحظه های تلخ فراموش میشه.

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
اتلتیکو هیچ برتری نداره فقط رئال از لحاظ ذهنی در مقابلش مشکل داره و قبل از بازی خودشو بازنده میدونه برای همین بازیکنا نمیتونن تمرکز کافی داشته باشن. باید یه فکری به حال این قضیه بکنن.
بیچاره این آنجلوتی, بدبخت داشت سکته میکرد.
حالا دیگه کاریش نمیشه کرد باخت به اتلتیکو آخر دنیا نیست و با اینکه فاصله کم شده ولی اگر تیم نگاه رو به جلو باشه و آنجلوتی بتونه تیمو بعد از این شکست جم و جور کنه دوباره میتونن پیروزی پی در پی بدست بیارن. با قهرمانی ته فصل همه این لحظه های تلخ فراموش میشه.
دقیقاً
مشکلشون روحیه داغونی هست که دارن!
اگه مثل نیمه اول بازی برگشت کوپا بازی میکردن هیچوقت بازنده نبودن..
اما گذشت این بازی..

Bahadorgamer

Registered User
لایک‌ها
97
جدا از مصدومیت و محرومیت ها تیم جلوی اتلتیکو ضعف روحی پیدا کرده. برعکس اتلتیکو بهترین بازیشو جلوی ما انجام میده.یقین دارم که تیم این مشکل رو فقط مقابل اتلتیکو داره. بنظرم نقش مربی این وسط خیلی مهم هست جلوی اتلتیکو نمیشه با آرامش کار به جایی برد بلکه هیجان لازمه. دقیقا کاری که اتلتیکو انجام میده و روند بازی رو ب نفع خود‌ش از همون دقیقه اول تغییر میده. اتلتیکو بشدت احساسی و جدی بازی میکنه بنابرین نمیشه مقابلشون با آرامش بازی کرد. اونا مثل بقیه نیستن که منتظر باشن بازیکن صاحب توپ میخواد چیکار کنه و بعد تصمیم بگیرن بلکه 2-3 نفری به سمت بازیکن صاحب توپ میرن همین باعث میشه بازیکنان ما استرس بگیرن چون آماده پذیرش این هیجان و جدیت نیستن. دیدین که چه راحت توپ از دست میدادیم و اونا ضد حمله میزدن. مربی باید برای همچین بازی هایی تیم رو قبل از ورود به بازی از لحاظ روحی آماده کنه و این تنها مشکلمونه و گرنه بازیکنای ما از لحاظ فنی هیچ مشکلی ندارن و خیلی هم برتر هستن. نمیدونم آنچلوتی مقصر هست که به اندازه کافی جدیت رو به تیم تزریق نمیکنه یا این بازیکنا هستن که شل میگیرن ولی مطمئنم مشکل هر چی هست نه خستگیه نه سطح فنی بازیکنان

Sent from my GT-I9305

Bahadorgamer

Registered User
لایک‌ها
97
ولی ایشالا درست میشه امیدوارم دیگه امتیاز ندیم و صدر نشین بمونیم. تنها جایی که ممکنه باز با اتلتیکو روبرو بشیم چمپیونزلیگ هست امیدوارم اون موقع بازی متفاوتی ببینیم هرچند امیدوارم امسال دیگه باهاشون روبرو نشیم

Sent from my GT-I9305

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
خروجی های تیم واسه تابستون
کاسیاس ' ناواس
په په ' اربلوا ' فابیو
ایرامندی ' خدیرا ' ناچو
خسه ' چیچاریتو
گند زدن ب تیم

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
کاسیاس ' ناواس
په په ' اربلوا ' فابیو
ایرامندی ' خدیرا ' ناچو
خسه ' چیچاریتو
گند زدن ب تیم
باز زود قضاوت کردی.
کاسیاس و پپه موندنی هستن و بقیه باید بپیچن دنبال کارشون

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
کاسیاس ' ناواس
په په ' اربلوا ' فابیو
ایرامندی ' خدیرا ' ناچو
خسه ' چیچاریتو
گند زدن ب تیم
خسه مصدوم بوده تا برگرده رو فرم زمان میبره!!
کاسیاس و خسه و په په موندنی هستن!

HomeFront

Registered User
لایک‌ها
92
کاش این خدیرا پارسال میدادن به یه تیم دیگه. اصلا از بازیش خوشم نمیاد.
کاسیاس درست 2 ساله دیگه اون کاسیاس نشده اون هم به خاطر اون مردک مورینیو شد ولی جزی از تاریخ باشگاه حساب میشه و کاپیتان تیم.
همینطوری نمیشه گفت بفرما برو. به نظرم آنجلوتی میتونه اونو حداقل نزدیک به زمان اوجش کنه همنطور که امسال خیلی بهتر از 2 سال قبل بوده.

mohammad-pt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
من عاشق کاسیاس هستم ولی دیگه به هرقیمتی شده باید دخیا رو بخرن

one king love

Registered User
لایک‌ها
321
زیدان: فکر نمی کردم روزی مربی شوم

زين الدين زيدان، اسطوره فوتبال فرانسه، فاش کرد که در دوران بازي، هرگز فکر نمي کرد که روزي ‏مربي شود و تنها در چند سال اخير به کار مربيگري علاقه مند شد.‏
01003199.jpg

به گزارش "ورزش سه"، زیدان فصل گذشته کمک کارلو آنچلوتی در رئال بود و این فصل هم هدایت تیم ‏B‏ رئال را برعهده گرفت.‏
او در دوران مربیگری ژوزه مورینیو در رئال، مدتی به عنوان مدیر ورزشی باشگاه کار کرد اما بعد از ‏مدت کوتاهی حضور در کادر مدیریتی این باشگاه، ترجیح داد کلاس های مربیگری را پشت سر بگذارد.‏
او به نشریه اکیپ گفت:" برخی از مدت ها قبل به دنبال مربیگری هستند اما من در سال 2006 فکر می ‏کردم که نمی خواهم مربی شوم. بعد از بازنشستگی، من چند شغل مختلف را امتحان کردم مانند مدیریت ‏ورزشی در رئال اما همچنان نمی دانستم که دقیقا چه کاری می خواهم انجام بدهم. در نهایت متوجه شدم که ‏می خواهم مربی شوم."‏
زیدان همچنین در پاسخ به این سوال که چرا به جای برعهده گرفتن هدایت تیم اول یک باشگاه، هدایت تیم ‏دوم رئال را برعهده گرفته، گفت:" من در شرایطی مشابه ابتدای دوران بازی ام هستم؛ در حال یادگیری ‏هستم. نیاز به یادگیری دارم. خیلی ها از من این سوال را پرسیدند اما من به حرف کسی گوش نمی دهم؛ ‏کاری که احساس می کنم درست است را انجام می دهم."‏

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
چقدر خلوته اینجا !!!

آدم نای پست دادن نداره

قطعا دلیل پست ندادنتون روزهای بدی هست که درش قرار داریم.ولی فوتبال همینه دوستان و نباید تو روز های اوج تیم خیلی سر و صدا راه انداخت و روز های اینجوری پشت تیم رو خالی کرد.اینجوری انگ های زیادی میخوره بهمون

جدا از اینها تیم خیلی آشفته بنظر میرسه و کاملا مشخصه که از لحاظ روانی مشکل دارن همشون ولی قطعا این مقطع هم میگذره.

دقت کردید تو بازی با دپور از وقتی لوکاس اومد تعادل تیم بهتر شد ؟ یعنی اگر یک گاو جای این ایارا بود ، تاثیر بیشتری میذاشت:):confused:

و یک چیزی هم که خیلی خیلی خیلی منو اذیت میکنه اینه که هیچکس توی تیم جرات دادن پاس ریسکی رو نداره و همه اسونترین راه رو انتخاب میکنن.و توی حرکت فردی فقط ایسکو داری یه خودی نشون میده و بقیه ماست هستن که باز هم برمیگرده به همون شرایط روحی روانی

کروس هم که خیلی دوسش دارم و برکسی پوشیده نیست ، افت کرده و تقریبا تو اکثر درگیری های نفر به نفر مغلوب میشه.دلیلش هم مشخصه .هافبک دفاعی نیست این بیچاره ...

امیدوارم آنجلوتی 4-4-2 بازی کنه.با این بازیکنایی که داریم بهترین ترکیبه.همچنین توی دفاع بهتر عمل میکنن

انتظار دارم لوکاس سیلوا بیشتر بهش بازی برسه. استرس و عدم وجود اعتماد بنفس موج میزنه توی صورتش

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
چقدر خلوته اینجا !!!

آدم نای پست دادن نداره

قطعا دلیل پست ندادنتون روزهای بدی هست که درش قرار داریم.ولی فوتبال همینه دوستان و نباید تو روز های اوج تیم خیلی سر و صدا راه انداخت و روز های اینجوری پشت تیم رو خالی کرد.اینجوری انگ های زیادی میخوره بهمون

جدا از اینها تیم خیلی آشفته بنظر میرسه و کاملا مشخصه که از لحاظ روانی مشکل دارن همشون ولی قطعا این مقطع هم میگذره.

دقت کردید تو بازی با دپور از وقتی لوکاس اومد تعادل تیم بهتر شد ؟ یعنی اگر یک گاو جای این ایارا بود ، تاثیر بیشتری میذاشت:):confused:

و یک چیزی هم که خیلی خیلی خیلی منو اذیت میکنه اینه که هیچکس توی تیم جرات دادن پاس ریسکی رو نداره و همه اسونترین راه رو انتخاب میکنن.و توی حرکت فردی فقط ایسکو داری یه خودی نشون میده و بقیه ماست هستن که باز هم برمیگرده به همون شرایط روحی روانی

کروس هم که خیلی دوسش دارم و برکسی پوشیده نیست ، افت کرده و تقریبا تو اکثر درگیری های نفر به نفر مغلوب میشه.دلیلش هم مشخصه .هافبک دفاعی نیست این بیچاره ...

امیدوارم آنجلوتی 4-4-2 بازی کنه.با این بازیکنایی که داریم بهترین ترکیبه.همچنین توی دفاع بهتر عمل میکنن

انتظار دارم لوکاس سیلوا بیشتر بهش بازی برسه. استرس و عدم وجود اعتماد بنفس موج میزنه توی صورتش
على
مشكل اين مصدوميت هاى بد موقع اس ،،،

Sent from my iPhone using Tapatalk

بالا