lilolil
Registered User
بیل به درد رئال نمیخوره
کاسیاس هم ضعیف عمل میکنه رو دوتا گل مقصر بود
تیم شدیدا به هافبک بازی ساز نیاز داره
بیل به درد رئال نمیخوره
منم به شخصهاین رئال را دوست دارم، می دانم با گفتن این حرف ها باید منتظر جواب های تند وتیز باشم، اما واقعا حس شخصی ام را می گویم: « برای من دیدن بازی بارسا مثل تماشای بازی حکم می ماند که حاکم همیشه یک نفر است و آن یک نفر دستش هم خوب می آید. در بازی حکم دست طرف یعنی همه چیز و تمام....
اما بازی های رئال مثل تماشای بازی پوکر است که نمی دانی لحظه بعد چه چیزی در انتظار توست، هر لحظه بالا و پایین می شوی و هر آن ممکن است همه برده هایت را ببازی. حتی اگر دست خوب هم داشته باشی، ممکن است طرفت در کسری از ثانیه رستت را بزند و تمام...
برای من بازی های بارسا یک ریتم و شکل یکسان دارد و همیشه یک جور است، اما بازی های رئال ترکیبی از هیجان و اضطراب است و فوتبال یعنی همین.... رئال امسال پر از نقطه ضعف بود، اما یک جور بازی نمی کرد، سانتر از جناحین و رفتن از عمق، حرکات فردی یا ترکیب های تیمی و شوت از راه دور و حتی گاه رفتن به گوشه رینگ و مشت خوردن از حریف و منتظر شدن برای سر بیرون آوردن، خب باشد، گاهی می شود بوکسور بازنده را دوست داشت...» با احترام به همه بارسایی ها و هر حسی که آن ها دارند.
اين كدوم صحنه بود![]()
این همون بیل ه که میگی ،
بازی با والنسیا ، موقعی که رئال فشار میاورد به بازی برگردهاين كدوم صحنه بود
من يادم نيست چرا
چه ارتفاعي پريده
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
حالا اگه یه همچین پستی تو تاپیک بارسا زده بودماینقدر این بارسایی گفتن پنالدو پنالدو سلطان رو چشم زدن نتونست پنالتی رو گل کنه:general211::general211::general211:
حالا اگه یه همچین پستی تو تاپیک بارسا زده بودم
بی گزارش یه ماه بن میشدم
:general304: