• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

lilolil

Registered User
لایک‌ها
391
بیل به درد رئال نمیخوره
کاسیاس هم ضعیف عمل میکنه رو دوتا گل مقصر بود
تیم شدیدا به هافبک بازی ساز نیاز داره

secreter

Registered User
لایک‌ها
683
اینقدر این بارسایی گفتن پنالدو پنالدو سلطان رو چشم زدن نتونست پنالتی رو گل کنه:general211::general211::general211:

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
بیل به درد رئال نمیخوره
کاسیاس هم ضعیف عمل میکنه رو دوتا گل مقصر بود
تیم شدیدا به هافبک بازی ساز نیاز داره
6955c8669751fba4d74ed9f262f8e308.jpg

این همون بیل ه که میگی ،

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
خب خدا رو شکر کروس مشکلی نداره و به بازی یووه میرسه

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
کاسیاس رو به هواداران رئال: شما را به خدا بس کنید

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
خدایی بیل خوبه ولی کاسیاسم داره میشه علی دایی اسپانیا . نمیدونم چرا تو اوج نمیره انقد میمونه تا پرتش کنن بیرون . دیروز توپای سادرو بغل پارو دیدن اروم زد تک به تک 2 ضرب گرفت . چندین بار 2 ضرب توپ گرفت و دروازه بانیش دیگه تموم باید این فصل خداحافظی کنه سر سنگین بره کنار . با اینکه خیلی دوسش دارم امیدوارم یکی مثل علی دایی نشه با تهمت خاری پرتش کردن بیرون .

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
این رئال را دوست دارم، می دانم با گفتن این حرف ها باید منتظر جواب های تند وتیز باشم، اما واقعا حس شخصی ام را می گویم: « برای من دیدن بازی بارسا مثل تماشای بازی حکم می ماند که حاکم همیشه یک نفر است و آن یک نفر دستش هم خوب می آید. در بازی حکم دست طرف یعنی همه چیز و تمام....
اما بازی های رئال مثل تماشای بازی پوکر است که نمی دانی لحظه بعد چه چیزی در انتظار توست، هر لحظه بالا و پایین می شوی و هر آن ممکن است همه برده هایت را ببازی. حتی اگر دست خوب هم داشته باشی، ممکن است طرفت در کسری از ثانیه رستت را بزند و تمام...
برای من بازی های بارسا یک ریتم و شکل یکسان دارد و همیشه یک جور است، اما بازی های رئال ترکیبی از هیجان و اضطراب است و فوتبال یعنی همین.... رئال امسال پر از نقطه ضعف بود، اما یک جور بازی نمی کرد، سانتر از جناحین و رفتن از عمق، حرکات فردی یا ترکیب های تیمی و شوت از راه دور و حتی گاه رفتن به گوشه رینگ و مشت خوردن از حریف و منتظر شدن برای سر بیرون آوردن، خب باشد، گاهی می شود بوکسور بازنده را دوست داشت...» با احترام به همه بارسایی ها و هر حسی که آن ها دارند.

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
خوب رئال فرازو نشیب زیاد داره و خیلی با ثبات نیست ولی بر عکسش بارسا هستش خوب . ولی باا این حرفا هر طرفداری دوست داره تیمش عالی باشه و این رئال با تیم ایده ال من خیلی خیلی فاصله داره و اصلا قابل قیاس با رئال قبل نیست .

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
این رئال را دوست دارم، می دانم با گفتن این حرف ها باید منتظر جواب های تند وتیز باشم، اما واقعا حس شخصی ام را می گویم: « برای من دیدن بازی بارسا مثل تماشای بازی حکم می ماند که حاکم همیشه یک نفر است و آن یک نفر دستش هم خوب می آید. در بازی حکم دست طرف یعنی همه چیز و تمام....
اما بازی های رئال مثل تماشای بازی پوکر است که نمی دانی لحظه بعد چه چیزی در انتظار توست، هر لحظه بالا و پایین می شوی و هر آن ممکن است همه برده هایت را ببازی. حتی اگر دست خوب هم داشته باشی، ممکن است طرفت در کسری از ثانیه رستت را بزند و تمام...
برای من بازی های بارسا یک ریتم و شکل یکسان دارد و همیشه یک جور است، اما بازی های رئال ترکیبی از هیجان و اضطراب است و فوتبال یعنی همین.... رئال امسال پر از نقطه ضعف بود، اما یک جور بازی نمی کرد، سانتر از جناحین و رفتن از عمق، حرکات فردی یا ترکیب های تیمی و شوت از راه دور و حتی گاه رفتن به گوشه رینگ و مشت خوردن از حریف و منتظر شدن برای سر بیرون آوردن، خب باشد، گاهی می شود بوکسور بازنده را دوست داشت...» با احترام به همه بارسایی ها و هر حسی که آن ها دارند.
منم به شخصه :D
تو بارسا حرکات مسی و نیمار برام جذابه
ولی این تیکی تاکا خواب آوره واقعا

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
خبر خوب برای رئال: کروس و بنزما آماده بازی
کریم بنزما از بازی رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان مقابل اتلتیکو که مصدوم شد، دیگر فرصت حضور در میدان را پیدا نکرد و با وجود اضافه شدن به تمرینات رئال در هفته گذشته، هر دو بازی این تیم مقابل یوونتوس و والنسیا را از دست داد.
تونی کروس هم که در بازی روز شنبه مقابل والنسیا مصدوم و از زمین خارج شده بود، امروز همچون بنزما، بدون مشکل همراه سایر بازیکنان تمرین کرد و برای بازی فردا در ترکیب اصلی رئال مادرید قرار خواهد گرفت. کروس روز گذشته فقط در بخش اول تمرین حضور داشت و ترجیح داد تا به کار با توپ نپردازد.

mohammad ir

Registered User
لایک‌ها
1,447

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
اینقدر این بارسایی گفتن پنالدو پنالدو سلطان رو چشم زدن نتونست پنالتی رو گل کنه:general211::general211::general211:
حالا اگه یه همچین پستی تو تاپیک بارسا زده بودم
بی گزارش یه ماه بن میشدم
:general304:

secreter

Registered User
لایک‌ها
683
حالا اگه یه همچین پستی تو تاپیک بارسا زده بودم
بی گزارش یه ماه بن میشدم
:general304:

مگه حرف بدی زدم؟:general210:
من همیشه گفتم و میگم یکی از بهترین پنالتی زنایی که دیدم رونالدوئه
اگه قبول نداری آمار پنالتی های رونالدو و درصد گل کردنشون رو بزارم برات؟o_O

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
سلام دوستان

تو این مدت که نبودم چه اتفاقای که نیفتاده !!!!!!!!

بازی با والنسیا رو نتونستم ببینم ولی میگن حقمون برد بوده .هر چی که بوده لیگ از دست رفته

امشب شرایط تیمی رو داریم که باید جلوی 80 و خورده ای هزار نفر هوادار خودی، در زمین خودی به حریفش فقط 1 گل بزنه و گل نخوره

بنظر کار اسونی میاد و شدنی. فقط دفاع نباید سوتی بده و باید مثل بازی برگشت با اتلتیکو باشیم و تا آخر روندمون رو حفظ کنیم نه مثل بازی با بارسا که نیمه دوم 180 درجه فرق کرد تیم

اگه یووه بره فینال باید سه گانه رو به بارسایی ها تبریک گفت ولی اگر ما بریم این فرصتو داریم که هم تاریخ سازی کنیم و هم سال رو با بهترین عنوان ممکن تموم کنیم

به امید یک بازی زیبا و صعود تیم

saeed hh

Registered User
لایک‌ها
8,439
چه خبره اطراف ورزشگاه امشب استادیوم منفجر میشه

01028914.jpg

01028915.jpg

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
خدا کنه نیمه دوم هم همینجوری بدون اشتباه باشیم...

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
یعنی خاک تو سر این خط دفاعی ... هر توپی میاد میره تو گل ...
همون بهتر نرفتن بالا آبروریزی نشه ...
کاسیاس روز خوبش نبود حداقل 3-4تا زده بودن ...
گل بگیرن ...

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
یووه از وقتی 3-5-2 کرد من گفتم تمومه بازی و حذف شدیم

کلا سال خوبی نبود 2015 و بر عکس برای بارسایی ها سال خوبی هست

من سه گانه رو تبریک میگم بهشون

بالا