griefcottage
Registered User
ای بابا..چقدر بیل توپ گل نکرد..
امسال رئال اصلا شانس هیچی نداشت..
امسال رئال اصلا شانس هیچی نداشت..
چون مربی بیشعور بجای اینکه دو مهاجمه کنه کل بازی با یک مهاجم بازی کرد تا حذف شهتیم خیلی خسته بود وبیل هم بدجور موقعیت سوزی کردفقط من موندم چرا بنزما که خوب کارمیکرد و رو توپای هوایی. میتونست گل بزنه تعویض شد.
متاسفانه اگه رئال بخواد دخیا رو بخره باید بیل رو به منچستر بده درسته بیل افت کرده ولی مطمئنم با رفتنش رئال پشیمون میشه.كاسياس پير شده ديگه نميتونه خوب تحرك داشته باشه و واكنش نشون بده
تيم بازيكن نداره نيمكت خاليه
دخيا كه اومدنش قطعيه تقريبا و تيم شديدا به هافبك نياز داره اگه مودريچ بود هم بازي رفت هم برگشت ميبرديم
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
دقیقاً مشکل تیم همینه.توی صحنه گل کروس نتونست موراتا رو مهار کنه!!این فصل رئال هرچی ضربه خورد از نبود یه هافبک دفاعی مطمئن بود و نمیشه ناکامی ها رو تقصیر آنچلوتی دونست چون همه کار کرد که این ضعف رو جبران کنه(مثل جلوتر آوردن راموس) ولی مهره لازم رو در اختیار نداشت!
مطمئننا از این به بعد شایعه اومدن کلوپ هم به شدت زیاد میشه هرچی باشه مربی جسور تریه و اگه قرار باشه آنچلوتی بره جایگزین خوبی هست...
این کلمه بازی علی اصغری خیلی باحال بود ...یادمه همین ان جلوتی در پایان فصل قبل و موقع یار گیری گفت ما نیاز به هیچ بازیکنی نداریم
رفتن چیچاریتو که روی نیمکت منچستر بود رو بجای خرید سوارز و فالکائو آوردن و نیمکت هم که خالی هست
تیم تاکتیکی نداشت جز بازی علی اصغری و زدن زیر توپ برای سانتر روی دروازه حریف
هیچ موقعیت جدی رو دروازه یووه نداشتیم
به نظر من هم بيل بايد نگه داريممتاسفانه اگه رئال بخواد دخیا رو بخره باید بیل رو به منچستر بده درسته بیل افت کرده ولی مطمئنم با رفتنش رئال پشیمون میشه.
باورت نمیشه ولی ما هم این بیلو نمیخوایم :-Dبه نظر من هم بيل بايد نگه داريم
اگه بشه دخيا با پول بياد خيلي بهتره
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk