• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
ب نظر من بنیتز خیلی گزینه ی خوبی واسه رئال مادریده

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
کارنامه موفقی نداره

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
لویز انریکه چی ?
اگه همین لویز انریکه قرار بود سرمربی رئال بشه ب جای بارسا چه واکنش ی رو ب دنبال داشت ?
مشکل شما من و ما نیستیم
مشکل توقع بسیار بالای ما از مادرید و پرزه ک اونارو مجاب میکنه واسه این تغییرات
وقتی ما سر چند تا گل کاسیاس و و و و رو هو میکنیم پس بدون چه قدر توقع ما از ی تیم و بازیکناش زیاده
تو فصل نقل و اتقالاتم کمتر لز
پوگبا دانیلو رویس ازارد استرلنگ کین اگورو وراتی و و و راضی نمیشیم
پس این سیاست این باشگاه ست

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
15-5-26-11331911274415_394881377369560_198537661_n.jpg

Spectator

Registered User
لایک‌ها
129
لویز انریکه چی ?
اگه همین لویز انریکه قرار بود سرمربی رئال بشه ب جای بارسا چه واکنش ی رو ب دنبال داشت ?
مشکل شما من و ما نیستیم
مشکل توقع بسیار بالای ما از مادرید و پرزه ک اونارو مجاب میکنه واسه این تغییرات
وقتی ما سر چند تا گل کاسیاس و و و و رو هو میکنیم پس بدون چه قدر توقع ما از ی تیم و بازیکناش زیاده
تو فصل نقل و اتقالاتم کمتر لز
پوگبا دانیلو رویس ازارد استرلنگ کین اگورو وراتی و و و راضی نمیشیم
پس این سیاست این باشگاه ست

الان انریکه رو با بنیتز مقایسه کردین؟
انریکه یه مربی جوون برامده از خاستگاه گواردیولا و ویلانوواس است اما بنیتز چی به مربی که خیلی قشنگ امتحانشو پس داده اونم با بدترین نمره ممکن!
دلایل بسیاری هست که چرا بارسا این طوری مربی میاره ولی رئال این طوری!!!
که خب کم کمش سبک بازی و سبک تفکره هیات مدیره اس من زیاد دوست ندارم این بحثو موشکافی کنم ولی خب بعید می دونم هر کدوم از مربیای 10 15 سال اخیر بارسا اگه جای انریکه بودن کمتر از این نصیبشون می شد!!
این که با بنیتز به جام فکر کرد مثه یه جوکیه که میشه چند روزی دوباره خوندش و خندید .
توقع از مادرید بالا هست نه توقع ما بلکه توقع تمامی دنیای فونبال که خب کاریش هم نمیشه کرد !!!
تو نقل و انتقالات هم ما به امثال ایارامندی ها هم راضی شدیم ولی نتیجه اش چی بود؟!

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
الان انریکه رو با بنیتز مقایسه کردین؟
انریکه یه مربی جوون برامده از خاستگاه گواردیولا و ویلانوواس است اما بنیتز چی به مربی که خیلی قشنگ امتحانشو پس داده اونم با بدترین نمره ممکن!
دلایل بسیاری هست که چرا بارسا این طوری مربی میاره ولی رئال این طوری!!!
که خب کم کمش سبک بازی و سبک تفکره هیات مدیره اس من زیاد دوست ندارم این بحثو موشکافی کنم ولی خب بعید می دونم هر کدوم از مربیای 10 15 سال اخیر بارسا اگه جای انریکه بودن کمتر از این نصیبشون می شد!!
این که با بنیتز به جام فکر کرد مثه یه جوکیه که میشه چند روزی دوباره خوندش و خندید .
توقع از مادرید بالا هست نه توقع ما بلکه توقع تمامی دنیای فونبال که خب کاریش هم نمیشه کرد !!!
تو نقل و انتقالات هم ما به امثال ایارامندی ها هم راضی شدیم ولی نتیجه اش چی بود؟!
اگه باز نتیجه نمیگرفت برامده از خاستگاه گواردیولا و ویلانوا بود؟ یه اشتباه بزرگ بارسلونا ؟
نمیدونم تا چه حدی بازی های ایرامندی رو تو چند فصل قبل دنبال کردین ولی بعد نیست یه نگاهی بش بندازین ببینین چه ستاره ای بوده و چه ظرفیتی داره , و بد نیست قیمت ایرامندی رو بدونین ۳۶ بابتش پرداخت کردن
ایرامندی خسه ایسکو اینا همشون ستاره ان که تیمای بزرگ اروپای دنبالشونن اما تو این فصل زیر نظر کارلتو اصلا بازی بهشون نرسید تا این بازی اخر ک بعد تعویض رونالدو چه طوفانی ب پا کردن
بدون نبود بیل رونالدو و بنزما

Spectator

Registered User
لایک‌ها
129
اگه باز نتیجه نمیگرفت برامده از خاستگاه گواردیولا و ویلانوا بود؟ یه اشتباه بزرگ بارسلونا ؟
نمیدونم تا چه حدی بازی های ایرامندی رو تو چند فصل قبل دنبال کردین ولی بعد نیست یه نگاهی بش بندازین ببینین چه ستاره ای بوده و چه ظرفیتی داره , و بد نیست قیمت ایرامندی رو بدونین ۳۶ بابتش پرداخت کردن
ایرامندی خسه ایسکو اینا همشون ستاره ان که تیمای بزرگ اروپای دنبالشونن اما تو این فصل زیر نظر کارلتو اصلا بازی بهشون نرسید تا این بازی اخر ک بعد تعویض رونالدو چه طوفانی ب پا کردن
بدون نبود بیل رونالدو و بنزما

فک کنم دلیل موفقیت انریکه رو هم در لفافه گفتم
ایارامندی بازیکن خوبیه اما ظرفیت بازی در رئال رو نداره اینو دیگه فک کنم هممون قبول داریم دقیقا مشکلی هم که باهاش هست همین قیمته بیش از حدشه که ما میدیدم کاسمیرو خیلی عملکرد بهتری داره ولی جناب آسیر به خاطر قیمت بالاشون باید بازی کنن.
البته ممکنه ما بهتر از آنجلوتی وارد باشیم که ترجیح میده راموس رو یه خط بیاره جلوتر ولی ایشون رو بازی نده!!!
از یه طرف از نیمکت ضعیف می نالیم و حق هم داریم!!
و از طرف دیگه میگیم انتظارمون بالاس !
حتی بعضا تیمای خیلی ضعیف تر از رئال نیمکت یه دست تری از رئال دارن!!!
خسه و ایسکو رو لطفا با ایارامندی جمع نبندین!!

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
فک کنم دلیل موفقیت انریکه رو هم در لفافه گفتم
ایارامندی بازیکن خوبیه اما ظرفیت بازی در رئال رو نداره اینو دیگه فک کنم هممون قبول داریم دقیقا مشکلی هم که باهاش هست همین قیمته بیش از حدشه که ما میدیدم کاسمیرو خیلی عملکرد بهتری داره ولی جناب آسیر به خاطر قیمت بالاشون باید بازی کنن.
البته ممکنه ما بهتر از آنجلوتی وارد باشیم که ترجیح میده راموس رو یه خط بیاره جلوتر ولی ایشون رو بازی نده!!!
از یه طرف از نیمکت ضعیف می نالیم و حق هم داریم!!
و از طرف دیگه میگیم انتظارمون بالاس !
حتی بعضا تیمای خیلی ضعیف تر از رئال نیمکت یه دست تری از رئال دارن!!!
خسه و ایسکو رو لطفا با ایارامندی جمع نبندین!!
کاش ایرا بره یه تیم دیگه مث کاسمیرو تا ببینید چه ستاره ای ه
همین حرف رو هم سال قبل در مورد کاسمیرو میزدیم

Spectator

Registered User
لایک‌ها
129
کاش ایرا بره یه تیم دیگه مث کاسمیرو تا ببینید چه ستاره ای ه
همین حرف رو هم سال قبل در مورد کاسمیرو میزدیم
من الان هم قبول دارم بی تردید ایارامندی تو خیلی تیمای دیگه می تونه موفق باشه ولی رئال از اون تیما نیس متاسفانه
اما کاسمیرو نه راحت می تونه تو رئال موفق باشه من از این حرف همیشه دفاع کردم و خواهم کرد !!!

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
من الان هم قبول دارم بی تردید ایارامندی تو خیلی تیمای دیگه می تونه موفق باشه ولی رئال از اون تیما نیس متاسفانه
اما کاسمیرو نه راحت می تونه تو رئال موفق باشه من از این حرف همیشه دفاع کردم و خواهم کرد !!!
شب درازست و قلندر بیدار

Last edited:

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
محیط رئال با تیم های دیگه فرق داره و جای بازیکنایی مثل کروسه که انقدر از لحاظ روانی آماده ان که فصل اول به ستاره تیم تبدیل میشن البته طبیعیه که برای بعضی ها هم ممکنه یکم زمان ببره مثل مودریچ که فصل اولش در رئال ضعیف بود ولی حالا به یکی از کلیدی ترین بازیکنا تبدیل شده ولی امثال ایارامندی هر چه قدر هم که بگذره مطمئننا نمینونن شرایط بازی در رئال رو تحمل کنن و بهتره با ترک باشگاه خیال خودشون و هوادارها رو راحت کنن!
به نظر من نیمکت یه تکون حسابی لازم داره و رئال نباید ریسک کنه و باید دنبال بازیکنایی باشه که توی باشگاه های بزرگ امتحانشون رو پس دادن نه امثال سیلوا...

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
بلاتر استعفا داد!!!

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
فوق العاده از سبک مدیریتی پرز ناراحتم.همین کاراش باعث شده تو ده سال اخیر کمتر لالیگا قهرمان بشیم.
اگه بارسا مربی زیاد عوض کرده در عوض سیاست باشگاه تغییر نکرده و همیشه جواب داده.

ترجیح میدم پرز و رونالدو برن و این سیستم بازیکن خریدن و مربی عوض کردن تغییر کنه.

برخورد با اسطوره هایی مثل رایول و کاسیاس رو تو هیچ باشگاههی ندیدم. در کل مسیر طولانی رو اشتباه اومده پرز

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
فوق العاده از سبک مدیریتی پرز ناراحتم.همین کاراش باعث شده تو ده سال اخیر کمتر لالیگا قهرمان بشیم.
اگه بارسا مربی زیاد عوض کرده در عوض سیاست باشگاه تغییر نکرده و همیشه جواب داده.

ترجیح میدم پرز و رونالدو برن و این سیستم بازیکن خریدن و مربی عوض کردن تغییر کنه.

برخورد با اسطوره هایی مثل رایول و کاسیاس رو تو هیچ باشگاههی ندیدم. در کل مسیر طولانی رو اشتباه اومده پرز
این نیز بگزرد

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
رسمی : کاسمیرو با بند بازگشت به رئال مادرید بازگشت

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
گرت بیل هم ماندنی شد!
من که از موندنش خوشحال شدم چون با خرید دانیلو میتونه دوباره احیا بشه.

بالا