amirusa
Registered User
ب نظر من بنیتز خیلی گزینه ی خوبی واسه رئال مادریده
کارنامه موفقی ندارهب نظر من بنیتز خیلی گزینه ی خوبی واسه رئال مادریده
لویز انریکه چی ?کارنامه موفقی نداره
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
لویز انریکه چی ?
اگه همین لویز انریکه قرار بود سرمربی رئال بشه ب جای بارسا چه واکنش ی رو ب دنبال داشت ?
مشکل شما من و ما نیستیم
مشکل توقع بسیار بالای ما از مادرید و پرزه ک اونارو مجاب میکنه واسه این تغییرات
وقتی ما سر چند تا گل کاسیاس و و و و رو هو میکنیم پس بدون چه قدر توقع ما از ی تیم و بازیکناش زیاده
تو فصل نقل و اتقالاتم کمتر لز
پوگبا دانیلو رویس ازارد استرلنگ کین اگورو وراتی و و و راضی نمیشیم
پس این سیاست این باشگاه ست
اگه باز نتیجه نمیگرفت برامده از خاستگاه گواردیولا و ویلانوا بود؟ یه اشتباه بزرگ بارسلونا ؟الان انریکه رو با بنیتز مقایسه کردین؟
انریکه یه مربی جوون برامده از خاستگاه گواردیولا و ویلانوواس است اما بنیتز چی به مربی که خیلی قشنگ امتحانشو پس داده اونم با بدترین نمره ممکن!
دلایل بسیاری هست که چرا بارسا این طوری مربی میاره ولی رئال این طوری!!!
که خب کم کمش سبک بازی و سبک تفکره هیات مدیره اس من زیاد دوست ندارم این بحثو موشکافی کنم ولی خب بعید می دونم هر کدوم از مربیای 10 15 سال اخیر بارسا اگه جای انریکه بودن کمتر از این نصیبشون می شد!!
این که با بنیتز به جام فکر کرد مثه یه جوکیه که میشه چند روزی دوباره خوندش و خندید .
توقع از مادرید بالا هست نه توقع ما بلکه توقع تمامی دنیای فونبال که خب کاریش هم نمیشه کرد !!!
تو نقل و انتقالات هم ما به امثال ایارامندی ها هم راضی شدیم ولی نتیجه اش چی بود؟!
اگه باز نتیجه نمیگرفت برامده از خاستگاه گواردیولا و ویلانوا بود؟ یه اشتباه بزرگ بارسلونا ؟
نمیدونم تا چه حدی بازی های ایرامندی رو تو چند فصل قبل دنبال کردین ولی بعد نیست یه نگاهی بش بندازین ببینین چه ستاره ای بوده و چه ظرفیتی داره , و بد نیست قیمت ایرامندی رو بدونین ۳۶ بابتش پرداخت کردن
ایرامندی خسه ایسکو اینا همشون ستاره ان که تیمای بزرگ اروپای دنبالشونن اما تو این فصل زیر نظر کارلتو اصلا بازی بهشون نرسید تا این بازی اخر ک بعد تعویض رونالدو چه طوفانی ب پا کردن
بدون نبود بیل رونالدو و بنزما
کاش ایرا بره یه تیم دیگه مث کاسمیرو تا ببینید چه ستاره ای هفک کنم دلیل موفقیت انریکه رو هم در لفافه گفتم
ایارامندی بازیکن خوبیه اما ظرفیت بازی در رئال رو نداره اینو دیگه فک کنم هممون قبول داریم دقیقا مشکلی هم که باهاش هست همین قیمته بیش از حدشه که ما میدیدم کاسمیرو خیلی عملکرد بهتری داره ولی جناب آسیر به خاطر قیمت بالاشون باید بازی کنن.
البته ممکنه ما بهتر از آنجلوتی وارد باشیم که ترجیح میده راموس رو یه خط بیاره جلوتر ولی ایشون رو بازی نده!!!
از یه طرف از نیمکت ضعیف می نالیم و حق هم داریم!!
و از طرف دیگه میگیم انتظارمون بالاس !
حتی بعضا تیمای خیلی ضعیف تر از رئال نیمکت یه دست تری از رئال دارن!!!
خسه و ایسکو رو لطفا با ایارامندی جمع نبندین!!
من الان هم قبول دارم بی تردید ایارامندی تو خیلی تیمای دیگه می تونه موفق باشه ولی رئال از اون تیما نیس متاسفانهکاش ایرا بره یه تیم دیگه مث کاسمیرو تا ببینید چه ستاره ای ه
همین حرف رو هم سال قبل در مورد کاسمیرو میزدیم
شب درازست و قلندر بیدارمن الان هم قبول دارم بی تردید ایارامندی تو خیلی تیمای دیگه می تونه موفق باشه ولی رئال از اون تیما نیس متاسفانه
اما کاسمیرو نه راحت می تونه تو رئال موفق باشه من از این حرف همیشه دفاع کردم و خواهم کرد !!!
این نیز بگزردفوق العاده از سبک مدیریتی پرز ناراحتم.همین کاراش باعث شده تو ده سال اخیر کمتر لالیگا قهرمان بشیم.
اگه بارسا مربی زیاد عوض کرده در عوض سیاست باشگاه تغییر نکرده و همیشه جواب داده.
ترجیح میدم پرز و رونالدو برن و این سیستم بازیکن خریدن و مربی عوض کردن تغییر کنه.
برخورد با اسطوره هایی مثل رایول و کاسیاس رو تو هیچ باشگاههی ندیدم. در کل مسیر طولانی رو اشتباه اومده پرز