• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
یکی نیست به خودش بگه اینو نگید چی بگید ...
رئال برد...
تبریک می گم ولی هنوز که بارسلونا اوله ...
تو نیوکمپ آتیش بازیمونو می بینید...

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
موقع گریم نمی رسه آقا بهروز ...

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خانم ها و آقایان .....
ابتدا در جواب دوست عزیز و گرانقدر بارسایمون عرض کنم , که اگر رئال توی دسته 4 هم بازی کنه بازم عشقه . اگرم گریه کنیم به خاطر عشقمون گریه می کنیم . :rolleyes: البته اینم بگم ما اشکمون معمولا برای شادی ها سرازیر می کنیم .
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
رئال مادرید : 2
اتتیکو بیلباو : 1

ترکیب رئال رو هم بگم تا بعد روش تفسیر کنیم :
Iker Casillas; Míchel Salgado, Sergio Ramos, Mejía, Roberto Carlos; Emerson (Beckham, 46'), Diarra; Robinho, Raul, Reyes (Ronaldo, 46'); Van Nistelrooy.

خب اول اینکه من خودم بازی رو ندیدم اما با livescore مرتبا چک می کردم , اما خوب جیگرم در اومد تا رئال بازی رو برد .
در مورد ترکیب بازهم تدافعی چیده شده , هر بازی که انجام میشه رئال حضور یک هافبک خلاق رو به شدت احساس می کنه . رونالدو در بازگشت به میادین فوتبال گل زد که این خیلی خوبه , بکام هم مثل اینکه مشکلاتش با رئال حل شد :p .
محرومیت فابیو کاناوارو خیلی اذیت کرد رئال رو و شاید برد سختش هم به خاطر همین بود .
نیستروی هم یکمی داره اذیت می کنه نمی دونم سیستم فابیو اینجوریه یا کلا خودش کم کار شده ( کاش بازیو مدیدم )
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مصاحبه ها و اخبار ها :
مربی ایتالیایی رئال مادرید با ستایش رونالدو و تیم بیلباو گفت : " می کنم رونالدو از دوران بد گذشته فاصله گرفته "
فابیو کاپلو در مورد گل خورده رئال پاسخ داد : " گل حریف بدون شک آفساید بود و تمام شانس ها در نیمه اول مال ما بود . وقتی اونها حمله می کردند سیستم ما جوری تنظیم شده بود که بتوانیم از ضد حمله ها استفاده کنیم .
می دانم که ما به سمت یک تیم ثابت و یکپارچه در حرکت هستیم , اونها خیلی سخت تلاش می کردند و همچنین بازیکن های خوبی هم داشتند . "

کاپلو در جواب سوال مبنی بر اینکه چرا بکام در پست هافبک وسط بازی کرد گفت :
" امرسون در بین نیمه به من گفت که آسیب دیده و زیاد وضعیت خوبی برای ادامه کار ندارد , همچنین بکام در این پست قبلا در انگلستان و حتی در رئال مادرید بازی کرده "

در پایان دون فابیو در جواب اینکه اگر رونالدو به آمادگی برسد ترکیب را 2 مهاجم خواهد کرد , گفت :
" بله ابته ؛ چرا که نه !؟ من همیشه این را می گویم . "
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد جدول هم بگم خودتون ببینید بهتره : http://soccernet.espn.go.com/tables?league=esp.1&cc=5739
از حواشی بازی هم اتفاقی نیفتاده , تا فردا که گزارش کاملی در مورد لیگ قهرمانان ارائه خواهم کررد :d
راستی بگردید دنبال رئالی ها , ورشون دارین بیارینشون اینجا دهه :D

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
ممنون bhrz جان بالاخره يكي هست اينجا پست بدرد بخور بزنه.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
همه پستهای بدرد بخور می زنن اینجا...
کم پیدا شدید افسانه خانم .
نکنه از من دلخور شدی / ؟
به خدا من کری خونی سالم رو خیلی دوست دارم . اگه ناراحت شدید من دیگه چیزی تو این کلوپ نمی گم...

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
همه پستهای بدرد بخور می زنن اینجا...
کم پیدا شدید افسانه خانم .
نکنه از من دلخور شدی / ؟
به خدا من کری خونی سالم رو خیلی دوست دارم . اگه ناراحت شدید من دیگه چیزی تو این کلوپ نمی گم...

چرا ناراحت بشم.
51.gif

منظورم از پست بدرد بخور پست تحليلي اش بود .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
منظورت از این پست اینه که من طرفدار بکام نیستم..؟؟؟

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
منم به امید تو میام عزیزم...
من کاریش ندارم.
فکرمو گفتم...

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
اوه!! باز من یه مدت نبودم زدید تو پر و پاچه همدیگه که! دعوا نکنید!! به هم نحندید! با هم بخندید!! :happy:
راستی گل رونالدو هم به گمونم آفساید بود. نه؟!!

Xing ying

Registered User
لایک‌ها
9
دیر تونستم بیام اما
عجب برد باحالی!
رئال همیشه برندست!
حتی اگه ببازه!

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
اوه!! باز من یه مدت نبودم زدید تو پر و پاچه همدیگه که! دعوا نکنید!! به هم نحندید! با هم بخندید!! :happy:
راستی گل رونالدو هم به گمونم آفساید بود. نه؟!!

رسیدن بخیر آما مهدی ...
پارسال دوست امسال بیخیال دوست :lol:

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
می بینم که گلتون آفساید بوده ....
بردم برد قدیم...
امشب آتیش بازی می کنیم...

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خب دوستان رئالی ...
دیشب بازی رئال بود و طبق معمول چون تلویزیون بازی رو نشون نداد من نمی تونم در مورد بازی صحبت کنم .

رئال بازی رو در خانه دینا 2-2 مساوی کرد , که صبح که فقط نتیجه رو دیدم برام عجیب بود .
الان که به ترکیب نگاه کردم ... خودتون ببینید :
Casillas; Salgado, Mejía, Torres, Roberto Carlos; Beckham, Diarra, De la Red (Javi García 69’), Nieto (Valero 68’); Cassano and Ronaldo.

درسته رئال از 4 بازیکن در تیم جوانانش استفاده کرد بعنی :
Torres
De la Red
Nieto
Valero

که البته در این بین باید به 2 بازیکنی که در شرایط عادی بهشون بازی نمیرسید نیز اشاره کرد
Beckham
Cassano

و البته رونالدو که این روزها خوب بازی می کنه و در این بازی هم هر 2 گل رئال رو زد .
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کاپلو در مورد بازیکن ها گفت : " این دیدار برای رونالدو خیلی مهم بود " و با اشاره به Nieto ادامه داد : " هر دو بازیکن خیلی خوب بودند . "
فابیو کاپلو در مورد بازی گفت : "
دیناموکیف بازیکن های خوبی دارد , اما مادرید فرصت های زیادی داشت که به عقیده من نباید نیمه اول را واگزار می کردیم "
کاپلو در مورد بازیکن ها ادامه داد : " من به بازیکن های مثل Nieto اطمینان دارم , و آنها می توانند بطور کامل بازی کنند . "
مربی ایتالیایی رئال مادرید در مورد دروازبان های رئال هم توضیح داد :
" Diego Lopez دروازبان قدرتمند ای است ؛ اما بد شانسی وی قرار گرفتن ممقابل ایکر هست , به هرحال یک تیم خوب نیاز به 2 دروازه بان خوب دارد "

بقیش هم چیزای مهمی نبود :lol:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اما بریم سراغ رومن کالدرون :D
شاید مهمتری نکته جالبی که من از مصاحبه رئیس باشگاه رئال دیدم در مورد بکام بود :
"بکام یک بازیکن استثنایی است و او هیچوقت از نیمکت نشینی گلایه نکرده و من خیلی دوست دارم که قرارداد خودشو تمدید کند "
اما کلا نظر من در مورد این هفته لیگ قهرمانان اروپا : "
به نظر من کلا این هفته زیاد برای مدعیان هفته پرباری نبود خوب البته اونایی که صعود کرده بودند برای بازی دادن به جوون تر ها اومده بودند و اونایی هم که نه خوب که نه :D
اما شاید از نظر من قاطعانه ترین نتیجه ( اگر بارسا رو حساب نکنیم ) بازی منچستر بود .

R9R

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این تجربه را شما دارین که زیر پا ها تون علف سبز میشه

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
دیوید بكام به همراه وكیل سوم خود روز گذشته با حضور در جمع خبرنگاران, همه شایعات مبنی بر انتقال به آمریكا را تكذیب كرد.
دیوید بكام گفت: من در آمریكا سرمایه‌‏گذاری كرده‌‏ام، سه آكادمی تاسیس شده و در بورس آنجا نیز سهام خریده ام اما این مسائل به فوتبال حرفه‌‏ای من هیچ ارتباطی ندارند و آینده ورزشی من در كشور ایتالیا به پایان خود نزدیك خواهد شد.
بكام در ادامه افزود: به نظر من رئال مادرید سكوی پرواز بود و از همه مسوولان این باشگاه بزرگ به خاطر توجه به من تشكر می‌‏كنم، اما حالا وقت پرواز بعدی فرا رسیده و شاید اینتر میلان مقصد بعدی من باشد بازی زیر نظر مربی بزرگی مثل منچینی برای من یك افتخار بزرگ است.

بالا