خانم ها و آقایان .....
ابتدا در جواب دوست عزیز و گرانقدر بارسایمون عرض کنم , که اگر رئال توی دسته 4 هم بازی کنه بازم عشقه . اگرم گریه کنیم به خاطر عشقمون گریه می کنیم .

البته اینم بگم ما اشکمون معمولا برای شادی ها سرازیر می کنیم .
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
رئال مادرید : 2
اتتیکو بیلباو : 1
ترکیب رئال رو هم بگم تا بعد روش تفسیر کنیم :
Iker Casillas; Míchel Salgado, Sergio Ramos, Mejía, Roberto Carlos; Emerson (Beckham, 46'), Diarra; Robinho, Raul, Reyes (Ronaldo, 46'); Van Nistelrooy.
خب اول اینکه من خودم بازی رو ندیدم اما با livescore مرتبا چک می کردم , اما خوب جیگرم در اومد تا رئال بازی رو برد .
در مورد ترکیب بازهم تدافعی چیده شده , هر بازی که انجام میشه رئال حضور یک هافبک خلاق رو به شدت احساس می کنه . رونالدو در بازگشت به میادین فوتبال گل زد که این خیلی خوبه , بکام هم مثل اینکه مشکلاتش با رئال حل شد

.
محرومیت فابیو کاناوارو خیلی اذیت کرد رئال رو و شاید برد سختش هم به خاطر همین بود .
نیستروی هم یکمی داره اذیت می کنه نمی دونم سیستم فابیو اینجوریه یا کلا خودش کم کار شده ( کاش بازیو مدیدم )
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مصاحبه ها و اخبار ها :
مربی ایتالیایی رئال مادرید با ستایش رونالدو و تیم بیلباو گفت : " می کنم رونالدو از دوران بد گذشته فاصله گرفته "
فابیو کاپلو در مورد گل خورده رئال پاسخ داد : " گل حریف بدون شک آفساید بود و تمام شانس ها در نیمه اول مال ما بود . وقتی اونها حمله می کردند سیستم ما جوری تنظیم شده بود که بتوانیم از ضد حمله ها استفاده کنیم .
می دانم که ما به سمت یک تیم ثابت و یکپارچه در حرکت هستیم , اونها خیلی سخت تلاش می کردند و همچنین بازیکن های خوبی هم داشتند . "
کاپلو در جواب سوال مبنی بر اینکه چرا بکام در پست هافبک وسط بازی کرد گفت :
" امرسون در بین نیمه به من گفت که آسیب دیده و زیاد وضعیت خوبی برای ادامه کار ندارد , همچنین بکام در این پست قبلا در انگلستان و حتی در رئال مادرید بازی کرده "
در پایان دون فابیو در جواب اینکه اگر رونالدو به آمادگی برسد ترکیب را 2 مهاجم خواهد کرد , گفت :
" بله ابته ؛ چرا که نه !؟ من همیشه این را می گویم . "
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد جدول هم بگم خودتون ببینید بهتره :
http://soccernet.espn.go.com/tables?league=esp.1&cc=5739
از حواشی بازی هم اتفاقی نیفتاده , تا فردا که گزارش کاملی در مورد لیگ قهرمانان ارائه خواهم کررد :d
راستی بگردید دنبال رئالی ها , ورشون دارین بیارینشون اینجا دهه