سلام دوست عزیز ، ببخشید که با وجود اینکه جزو افرادی که دارای مجوز پست زدن تو این تاپیک نیستم مزاحم میشم
نمیدونم چطوری به این نتیجه رسیدید که استقلال و پرسپولیس " آفت " نه تنها فوتبال بلکه ورزش .... ؟؟؟ ایران هستن ولی از این روحیه " احترام به رقیب " که دارید بسیار ازتون ممنونم و جا یه بسی خوشوقتی یه
فکر کنم موافق باشید که این آفات ؟! پرطرفدارترین تیمهای ایران هستن حالا چه درست و چه غلط و میلیونها طرفدار متعصب ، منطقی و یا غیر منطقی و منتسب به تماشاگرنما و .. دارن
بعضی ها فکر میکنن این 2 تیم تهرانی هستن ولی نه ........ این طرفداران مال تمام " ایران " هستن و حتی وقتی تو اصفهان هم بازی دارن نصف استادیوم قرمز یا آبی میشه ، درسته ؟ و جالبتر اینکه وقت بازی داربی بسیاری از تماشاگران این بازی از اطراف و اکناف ایران به آزادی میرن حتی از شب قبل دم استادیوم میخوابن
این داستان مال دیروز و پریروز هم نیست ریشه چند ده ساله داره
مثال کلان نمیخوام بزنم تو همین تاپیک ورزش خودمون ما طرفداران استقلال و پرسپولیس با نهایت رقابتی که داریم بعد از برد به تاپیک رقیب میریم و بهش تبریک میگیم یا راجع یه مسئله بحث و انتقاد میکنیم یا تو تاپیک کل کل با هم " شوخی " میکنیم ، البته این فرمول مال " اغلب بچه هاس نه " همگی " ما هم تک و توک دوستانی داریم که بعضا مشگل آفرینی میکنن
این جو میدونین واسه چیه ؟؟
واسه اینه که ما همدیگه رو بعنوان " یک رقیب قدرتمند" قبول داریم و بهم احترام میذاریم ولی اغلب شما دوستان سپاهانی واسه بها دادن به تیم مورد علاقه تون میخواید بقیه رقبا رو " نهی و منکوب " کنید .......
دوست گرامی ، در قدرت تیم محبوبتون شکی نیست ولی بعنوان مثال الان پرسپولیس با وجود کسر 6 امتیاز هنوز صدرنشینه ، استقلال هم تو این چند سال اخیر همیشه تو کورس قهرمانی بوده تازه پاس رو هم باید به این جمع اضافه کرد ، پس چرا شما فقط دوست دارید خودتونو ببینید و از خودتون بگید و بشنوید ؟؟
بازم میگم شرط مطرح کردن تیم محبوب ، نفی رقیب نیست
در مرد جمله آخرتون هم البته فکر کنم به شوخی گفتید ولی مطمئن باشید طرفداران استقلال و پرسپولیس با 1000 باخت و دسته سوم چهارم رفتن و ...... علاقشون به تیمشون کمتر نمیشه که هیچ بیشتر هم میشه و آخرش میگن .... " اول بشی آخر بشی دوستت داریم "

ولی چه خوب میشه که به قول فرمایش شما همه مون این " ظرفیت " رو داشته باشیم که راجع به تیمهامون " بدون غرض " و با دلیل و منطق با هم بحث کنیم و انقدر " منش " داشته باشیم که به وقتش اشتباه خودمون و تیممون رو هم قبول کنیم ...... به امید اون روز

بازهم از اینکه مزاحم وقتتون شدم پوزش میخوام و براتون آرزوی موفقیت دارم
یا حق ...
عزیزم پست زدن که مجوز نمی خواد.
خوشحال میشیم منطقی بحث کنیم.
ولی من وقتی که میگم آفت برا این که واقعاً آفتند. چرا؟
شما خودت که مخالف تعصب ورزی هستی بیا 5 دقیقه تعصبت را بذار کنار و خوب فکر کن:
اول فصل که میشه این دو تیم میاند و هر چی بازیکن تاپ تو لیگ هست را بدون برنامه و بدجه با قراردادهای آنچنانی به خدمت می گیرند و از چند هفته بعد از شروع لیگ دست گداییشون پیش سازمان تربیت بدنی درازه و تا 2-3 سال بعدشم دستشون به پرداخت بدهی های این بازیکنان بنده. و سازمان تربیت بدنی باید میلیارد میلیارد خرج این دو باشگاه بکنه. و بودجه ای که متعلق به همه ورزش ایران هست، مال من شطرنج بازه. مال تو دونده. مال همه افراد همه رشته ها همه فدراشیون ها سرازیر میشه به جیب این دو باشگاه. این معنیش میشه : آفت
اینا همه به کنار، چون این دو تیم متعلق به سازمان تربیت بدنی و دولت هست، تمام امکانات هزینه ها، و بی عدالتی های لیگ به سود این دو تیم رغم می خوره.
خودتونم شاهدید دیگه.
از صدا و سیما و مطبوعات گرفته تا داوری و کمیته انضباطی و سازمان لیگ و فدراسیون و علی آبادی و ..... طرفدار این دو تیمند. ( یا استقلالی یا پرسپولیسی.)
و این وسط یه تیم خوب شهرستانی که بخواد با این دوتا رقابت کنه باید از هفت خوان رستم رد بشه.
اینم یه نوع دیگه بی عدالتیه.
عزیزم من خودم یه زمانی طرفدار دو آتیشه یکی از این دو تیم بودم (دیدی شوخی نمی گفتم. نمونش خودم.) ولی با دیدن این بی عدالتی ها الان به یک اندازه از این دو تیم متنفرم.
بعدشم درسته که پرسپولیس الان صدره. ولی با چه شرایطی؟
تو شرایطی که ما باید خونه به دوش از این شهر به اون شهر بدون تماشاگر با فاصله دو سه روز بازیامونو بکنیم.
اون وقت پرسپولیس استقلال 65% بازیاشونو تو ورزشگاه آزادی در حضور چند ده هزار تماشاگر خودشون انجام می دند و تو شهرستان ها هم هیچ تیمی حق نداره از سهمیه 90% ورزشگاه خودش استفاده کنه. و الان بین هر دو بازی پرسپولیس، سپاهان دو تا بازی دیگه هم باید انجام بده!!
با این شرایط بازم سپاهان میتونه قدرت نمایی کنه و در کورس بمونه خودش خیلیه.
تازه حالا پرسپولیس فعلاً تو صدر. ولی تو این چند سالل اخیر چند بار جام برده؟
چند بار تو لیگ قهرمانان آسیا شرکت کرده؟
استقلاال چی؟
ولی سپاهان در 5 سال اخیر 4 جام را در ایران کسب کرده و 4 بار در لیگ قهرمانان حاضر بوده و هست.
اولین تیم ایران هست که تو جام باشگاه های جها شرکت کرده.
اولین تیم ایران هست که تو فینال لیگ قهرمانان آسیا به سیستم جدید بازی کرده.
اولین تیم ایران هست که تو رنکینگ فیفا عنوان تیم برتر آسیا را کسب کرده.
و..................
پس یه خورده منطقی باشید.
حالا طرفداران این دو تیم زیاد قبول ولی این دلیل نمیشه که قوی ترین تیم های ایران باشند.
همون جور که تو لیستی که سپاهان 55 جهان هست، این دو تیم هیچ جایگاهی بین تیم های برتر جهان ندارند.
وای خسته شدم از بس تایپ کردم!! بازم نظراتی داشتی بگو تا قانعت کنم!
Salam bar hameye Sepahaniha. Man ozve jadidam . Khosh be haale shoma ke mitoonid berid bebinid bazi ra. Moharram ham bazi mikone?Be omide piroozi. Raasti az vaghti ke Viera oomade baziye Sepahan tahajomitare ya Defaitar?
خوش اومدی دوست عزیز.
تایپ فارسی از این به بعد فراموش نشه.
باید به این مربی یکیم فرصت بدیم ببینیم چجوریه.
از وقتی اومده که من به شخصه فقط بازی با ذوبشو دیدم که سپاهان خوب و تهاجمی بازی می کرد.
در ضمن امروز جلسه کانون هواداران باشگاه سپاهان بود که من رفتم دیدم آقای ساکت هم تشریف آوردند.
یه چندتا عکس و فیلم گرفتم.
ان شاالله نصفه شب با گزارش براتون میذارم.