• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران سپاهان

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
نمیدونم شاید دوستان استقلالی حق دارن تو تاپیکی متعلق بهشون نیست پست بدن و و هر چی از دهان گشادشون در بیاد بگن ولی اگه ما توی تاپیک خودمون بگیم بالای چشم کسی ابرووه ، در کمتر از چند دقیقه پست پاک میشه...

راستی امینی جان دقت کردی که توی آسیا رتبه ی سپاهان چند شده بود؟؟؟؟

مدیر بخش راست می گند محمد جان (اگه اسمتو درست بگم!)
منم مثل شما از این دو تیم که آفت فوتبال و کلا ورزش ایران هستند متنفرم. ولی همون طور که خوشم نمیاد کسی به تیمم توهین کنه، سعی می کنم منم به اونا توهین نکنم. گر چه نمی دونم دعوا سر کدوم پست شماست.
به هر حال به نظر من هیچ اشکالی نداره دوستان دیگه هم اینجا پست بدند و به مباحثه و مناظره بپردازیم.
اصلا شاید تونستیم چند نفرشونو به راه راست هدایت کنیم و سپاهانی کنیم!

در مورد جدول آمار فوتبال هم، اونجور که من دیدم سپاهان تو آسیا اوله.
بعدشم اوراواردزه که 59 ه.
تیم بعدی آسیا دیگه خیلی با این 2 تیم فاصله داره.

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مدیر بخش راست می گند محمد جان (اگه اسمتو درست بگم!)
منم مثل شما از این دو تیم که آفت فوتبال و کلا ورزش ایران هستند متنفرم. ولی همون طور که خوشم نمیاد کسی به تیمم توهین کنه، سعی می کنم منم به اونا توهین نکنم. گر چه نمی دونم دعوا سر کدوم پست شماست.
به هر حال به نظر من هیچ اشکالی نداره دوستان دیگه هم اینجا پست بدند و به مباحثه و مناظره بپردازیم.

در مورد جدول آمار فوتبال هم، اونجور که من دیدم سپاهان تو آسیا اوله.
بعدشم اوراواردزه که 59 ه.
تیم بعدی آسیا دیگه خیلی با این 2 تیم فاصله داره.
امینی عزیز سلام.
تفاوت منو شما توی پیوستنمون به این تاپیکه...
من ، با این نیت این تاپیک رو ایجاد کردم که اولاً سپاهانیای عزیز رو یه جا جمع کنیم..
بعدش دوستان متشخص از سایر کلوپ ها هم تشریف بیارن و توی مباحث شرکت کنند...
جو بسیار صمیمی هم داشتیم...
تا اینکه چند تا عضو جدید و تازه به دوران رسیده که معنی و مفهوم فروم و تاپیک فرهنگی رو نمیدونستند ف سر و کلشون به این بخش و این تاپیک باز شد....
کم کم این تاپیک تبدیل شد به تاپیک کل کل و بعد از اون تاپیک بدخواهان سپاهان...
حدود 2 ماهی هست که تاپیک سیاست جدیدی اخذ کرده و تصمیم گرفته با این عوامل جدی برخورد کنه و این باعث شده که تاپیک منظم و هماهنگ و بدون کل کل و درگیری لفظی پیش بره...

من اطلاعی از ظرفیت برخی از دوستان نداشتم و الا از همون اول سیاست الانم رو اتخاذ میکردم...
الان هم فکر میکنم حساب کار دست بعضی ها اومده باشه...

لذا با همین روند پیش میریم و به جز عده ی معدودی هوادار بی تعصب و متشخص مثل مهرداد ، و سهیل و موری عزیز که این تاپیک متعلق به خودشونه ، بقیه در تاپیک های مربوط به خودشون حق اظهار نظر دارند...

-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
متشکرم امینی جان...
ماه گذشته تیم دوم آسیا بودیم بعد از اوراوا و الان خوشحالم که اولیم ، امیدوارم امسال بار دیگه بچه ها همت کنند و علی رقم این مشکلاتی که هست ، دست به دست هم بدند و مثه اول لیگ با روحیه و با انگیزه رقابت های لیگ رو دنبال کنند حتی اگر جام حذفی هم اول شیم ، لیگ هم اعتبار خاص خودش رو داره....

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
سلام مدیر محترم....

دلیل نمیشه ، به خاطر چندین ریپورت ، پست کسی که هیچ گونه از لحاظ عقلی و اخلاقی مشکلی نداشته بی خود و بی جهت پاک شه؟

در ضمن از قدیم و ندیم گفتند سگ که پاچه ی آدم رو میگیره ،آدم که نباید بره پاچشو بگیره....

موسی به دین خود ، کافران به دین خود....

پ ن: دیگه من عادت کردم به این وضع: مشکلی نیست حامد خان ... ظاهراً پست های حذف شده ی من بیشتر از پست هایی هست که تاحالا خوشبختانه پاک نشده و آمارشو میبینین...

پ ن2: خوب اگه ماهی 100 تا از پست های من پاک نشه که مدیران اینجا از بیکاری حوصلشون سر میره ....! دی!
دیگه از دستت خسته شدم !

وقتی تو پستت مینویسی : هر وقت گفتم .... بپر وسط

انتظار داری بهت پاداش بدم ؟؟!!

-----------------------------------------------

امیدوارم سپاهان قهرمان جام جهانی هم بشه شاید تو دست از سر کچل ما برداری :دی

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0

یعنی میشه تو فینال برزیلو ببریم؟!
خدا از دهنت بشنوه جوون.

راستی تو لیگ 1 بازم 3 0 این بار تربیت یزد را بردیم. الان 3 جدولیم!
تو هند بال مثل همیشه این بار هم در آستانه قهرمانی هستیم!

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797

سلام دوست عزیز ، ببخشید که با وجود اینکه جزو افرادی که دارای مجوز پست زدن تو این تاپیک نیستم مزاحم میشم
نمیدونم چطوری به این نتیجه رسیدید که استقلال و پرسپولیس " آفت " نه تنها فوتبال بلکه ورزش .... ؟؟؟ ایران هستن ولی از این روحیه " احترام به رقیب " که دارید بسیار ازتون ممنونم و جا یه بسی خوشوقتی یه
فکر کنم موافق باشید که این آفات ؟! پرطرفدارترین تیمهای ایران هستن حالا چه درست و چه غلط و میلیونها طرفدار متعصب ، منطقی و یا غیر منطقی و منتسب به تماشاگرنما و .. دارن
بعضی ها فکر میکنن این 2 تیم تهرانی هستن ولی نه ........ این طرفداران مال تمام " ایران " هستن و حتی وقتی تو اصفهان هم بازی دارن نصف استادیوم قرمز یا آبی میشه ، درسته ؟ و جالبتر اینکه وقت بازی داربی بسیاری از تماشاگران این بازی از اطراف و اکناف ایران به آزادی میرن حتی از شب قبل دم استادیوم میخوابن
این داستان مال دیروز و پریروز هم نیست ریشه چند ده ساله داره
مثال کلان نمیخوام بزنم تو همین تاپیک ورزش خودمون ما طرفداران استقلال و پرسپولیس با نهایت رقابتی که داریم بعد از برد به تاپیک رقیب میریم و بهش تبریک میگیم یا راجع یه مسئله بحث و انتقاد میکنیم یا تو تاپیک کل کل با هم " شوخی " میکنیم ، البته این فرمول مال " اغلب بچه هاس نه " همگی " ما هم تک و توک دوستانی داریم که بعضا مشگل آفرینی میکنن
این جو میدونین واسه چیه ؟؟
واسه اینه که ما همدیگه رو بعنوان " یک رقیب قدرتمند" قبول داریم و بهم احترام میذاریم ولی اغلب شما دوستان سپاهانی واسه بها دادن به تیم مورد علاقه تون میخواید بقیه رقبا رو " نهی و منکوب " کنید .......
دوست گرامی ، در قدرت تیم محبوبتون شکی نیست ولی بعنوان مثال الان پرسپولیس با وجود کسر 6 امتیاز هنوز صدرنشینه ، استقلال هم تو این چند سال اخیر همیشه تو کورس قهرمانی بوده تازه پاس رو هم باید به این جمع اضافه کرد ، پس چرا شما فقط دوست دارید خودتونو ببینید و از خودتون بگید و بشنوید ؟؟
بازم میگم شرط مطرح کردن تیم محبوب ، نفی رقیب نیست
در مرد جمله آخرتون هم البته فکر کنم به شوخی گفتید ولی مطمئن باشید طرفداران استقلال و پرسپولیس با 1000 باخت و دسته سوم چهارم رفتن و ...... علاقشون به تیمشون کمتر نمیشه که هیچ بیشتر هم میشه و آخرش میگن .... " اول بشی آخر بشی دوستت داریم " :)
ولی چه خوب میشه که به قول فرمایش شما همه مون این " ظرفیت " رو داشته باشیم که راجع به تیمهامون " بدون غرض " و با دلیل و منطق با هم بحث کنیم و انقدر " منش " داشته باشیم که به وقتش اشتباه خودمون و تیممون رو هم قبول کنیم ...... به امید اون روز :)
بازهم از اینکه مزاحم وقتتون شدم پوزش میخوام و براتون آرزوی موفقیت دارم :)

یا حق ...

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دیگه از دستت خسته شدم !

وقتی تو پستت مینویسی : هر وقت گفتم .... بپر وسط

انتظار داری بهت پاداش بدم ؟؟!!

-----------------------------------------------

حامد جان بیا عزیز بزن تو گوشم خلاصم کن ! دی!

خوب همینی که خودتون گفتین ، رو نوشتم البته خیلی مودبانه تر.....

توقع پاداش ندارم ، فقط توقع برخورد درست و منطقی با این قضیه را داشتم ....

دیگر از این به بعد سعی میکنم ، جای خالی ننویسم چون ممکنه در جای خالی دوستان کلمات اهانت آمیزی که در ذهن دارند رو قرار بدند و موجب تکرار سریال حذف بدون علت پست هام بشه....

من نمیدونم ، کجای دنیا این جمله را توهین و اهانت میدونند:" هر وقت گفتم ، شما اظهار نظر بکن ، اون وقت دستت رو ببر بالا"

پ ن: دوستان معذرت میخوام که دارم تاپیک رو به انحراف میکشونم..
پ ن2: دیگه من پستی پیرامون این قضیه در این تاپیک با استاد حامد عزیز نخوام زد...
پ ن 3: نتیجه گیریش رو میذارم به عهده ی دوستان...

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز ، ببخشید که با وجود اینکه جزو افرادی که دارای مجوز پست زدن تو این تاپیک نیستم مزاحم میشم
نمیدونم چطوری به این نتیجه رسیدید که استقلال و پرسپولیس " آفت " نه تنها فوتبال بلکه ورزش .... ؟؟؟ ایران هستن ولی از این روحیه " احترام به رقیب " که دارید بسیار ازتون ممنونم و جا یه بسی خوشوقتی یه
فکر کنم موافق باشید که این آفات ؟! پرطرفدارترین تیمهای ایران هستن حالا چه درست و چه غلط و میلیونها طرفدار متعصب ، منطقی و یا غیر منطقی و منتسب به تماشاگرنما و .. دارن
بعضی ها فکر میکنن این 2 تیم تهرانی هستن ولی نه ........ این طرفداران مال تمام " ایران " هستن و حتی وقتی تو اصفهان هم بازی دارن نصف استادیوم قرمز یا آبی میشه ، درسته ؟ و جالبتر اینکه وقت بازی داربی بسیاری از تماشاگران این بازی از اطراف و اکناف ایران به آزادی میرن حتی از شب قبل دم استادیوم میخوابن
این داستان مال دیروز و پریروز هم نیست ریشه چند ده ساله داره
مثال کلان نمیخوام بزنم تو همین تاپیک ورزش خودمون ما طرفداران استقلال و پرسپولیس با نهایت رقابتی که داریم بعد از برد به تاپیک رقیب میریم و بهش تبریک میگیم یا راجع یه مسئله بحث و انتقاد میکنیم یا تو تاپیک کل کل با هم " شوخی " میکنیم ، البته این فرمول مال " اغلب بچه هاس نه " همگی " ما هم تک و توک دوستانی داریم که بعضا مشگل آفرینی میکنن
این جو میدونین واسه چیه ؟؟
واسه اینه که ما همدیگه رو بعنوان " یک رقیب قدرتمند" قبول داریم و بهم احترام میذاریم ولی اغلب شما دوستان سپاهانی واسه بها دادن به تیم مورد علاقه تون میخواید بقیه رقبا رو " نهی و منکوب " کنید .......
دوست گرامی ، در قدرت تیم محبوبتون شکی نیست ولی بعنوان مثال الان پرسپولیس با وجود کسر 6 امتیاز هنوز صدرنشینه ، استقلال هم تو این چند سال اخیر همیشه تو کورس قهرمانی بوده تازه پاس رو هم باید به این جمع اضافه کرد ، پس چرا شما فقط دوست دارید خودتونو ببینید و از خودتون بگید و بشنوید ؟؟
بازم میگم شرط مطرح کردن تیم محبوب ، نفی رقیب نیست
در مرد جمله آخرتون هم البته فکر کنم به شوخی گفتید ولی مطمئن باشید طرفداران استقلال و پرسپولیس با 1000 باخت و دسته سوم چهارم رفتن و ...... علاقشون به تیمشون کمتر نمیشه که هیچ بیشتر هم میشه و آخرش میگن .... " اول بشی آخر بشی دوستت داریم " :)
ولی چه خوب میشه که به قول فرمایش شما همه مون این " ظرفیت " رو داشته باشیم که راجع به تیمهامون " بدون غرض " و با دلیل و منطق با هم بحث کنیم و انقدر " منش " داشته باشیم که به وقتش اشتباه خودمون و تیممون رو هم قبول کنیم ...... به امید اون روز :)
بازهم از اینکه مزاحم وقتتون شدم پوزش میخوام و براتون آرزوی موفقیت دارم :)

یا حق ...

عزیزم پست زدن که مجوز نمی خواد.
خوشحال میشیم منطقی بحث کنیم.

ولی من وقتی که میگم آفت برا این که واقعاً آفتند. چرا؟
شما خودت که مخالف تعصب ورزی هستی بیا 5 دقیقه تعصبت را بذار کنار و خوب فکر کن:
اول فصل که میشه این دو تیم میاند و هر چی بازیکن تاپ تو لیگ هست را بدون برنامه و بدجه با قراردادهای آنچنانی به خدمت می گیرند و از چند هفته بعد از شروع لیگ دست گداییشون پیش سازمان تربیت بدنی درازه و تا 2-3 سال بعدشم دستشون به پرداخت بدهی های این بازیکنان بنده. و سازمان تربیت بدنی باید میلیارد میلیارد خرج این دو باشگاه بکنه. و بودجه ای که متعلق به همه ورزش ایران هست، مال من شطرنج بازه. مال تو دونده. مال همه افراد همه رشته ها همه فدراشیون ها سرازیر میشه به جیب این دو باشگاه. این معنیش میشه : آفت
اینا همه به کنار، چون این دو تیم متعلق به سازمان تربیت بدنی و دولت هست، تمام امکانات هزینه ها، و بی عدالتی های لیگ به سود این دو تیم رغم می خوره.
خودتونم شاهدید دیگه.
از صدا و سیما و مطبوعات گرفته تا داوری و کمیته انضباطی و سازمان لیگ و فدراسیون و علی آبادی و ..... طرفدار این دو تیمند. ( یا استقلالی یا پرسپولیسی.)
و این وسط یه تیم خوب شهرستانی که بخواد با این دوتا رقابت کنه باید از هفت خوان رستم رد بشه.
اینم یه نوع دیگه بی عدالتیه.
عزیزم من خودم یه زمانی طرفدار دو آتیشه یکی از این دو تیم بودم (دیدی شوخی نمی گفتم. نمونش خودم.) ولی با دیدن این بی عدالتی ها الان به یک اندازه از این دو تیم متنفرم.
بعدشم درسته که پرسپولیس الان صدره. ولی با چه شرایطی؟
تو شرایطی که ما باید خونه به دوش از این شهر به اون شهر بدون تماشاگر با فاصله دو سه روز بازیامونو بکنیم.
اون وقت پرسپولیس استقلال 65% بازیاشونو تو ورزشگاه آزادی در حضور چند ده هزار تماشاگر خودشون انجام می دند و تو شهرستان ها هم هیچ تیمی حق نداره از سهمیه 90% ورزشگاه خودش استفاده کنه. و الان بین هر دو بازی پرسپولیس، سپاهان دو تا بازی دیگه هم باید انجام بده!!
با این شرایط بازم سپاهان میتونه قدرت نمایی کنه و در کورس بمونه خودش خیلیه.
تازه حالا پرسپولیس فعلاً تو صدر. ولی تو این چند سالل اخیر چند بار جام برده؟
چند بار تو لیگ قهرمانان آسیا شرکت کرده؟
استقلاال چی؟
ولی سپاهان در 5 سال اخیر 4 جام را در ایران کسب کرده و 4 بار در لیگ قهرمانان حاضر بوده و هست.
اولین تیم ایران هست که تو جام باشگاه های جها شرکت کرده.
اولین تیم ایران هست که تو فینال لیگ قهرمانان آسیا به سیستم جدید بازی کرده.
اولین تیم ایران هست که تو رنکینگ فیفا عنوان تیم برتر آسیا را کسب کرده.
و..................
پس یه خورده منطقی باشید.
حالا طرفداران این دو تیم زیاد قبول ولی این دلیل نمیشه که قوی ترین تیم های ایران باشند.
همون جور که تو لیستی که سپاهان 55 جهان هست، این دو تیم هیچ جایگاهی بین تیم های برتر جهان ندارند.

وای خسته شدم از بس تایپ کردم!! بازم نظراتی داشتی بگو تا قانعت کنم!

Salam bar hameye Sepahaniha. Man ozve jadidam . Khosh be haale shoma ke mitoonid berid bebinid bazi ra. Moharram ham bazi mikone?Be omide piroozi. Raasti az vaghti ke Viera oomade baziye Sepahan tahajomitare ya Defaitar?

خوش اومدی دوست عزیز.
تایپ فارسی از این به بعد فراموش نشه.

باید به این مربی یکیم فرصت بدیم ببینیم چجوریه.
از وقتی اومده که من به شخصه فقط بازی با ذوبشو دیدم که سپاهان خوب و تهاجمی بازی می کرد.

در ضمن امروز جلسه کانون هواداران باشگاه سپاهان بود که من رفتم دیدم آقای ساکت هم تشریف آوردند.
یه چندتا عکس و فیلم گرفتم.
ان شاالله نصفه شب با گزارش براتون میذارم.

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ببخشید که تو تاپیکتون پست میدم. فقط چون نمیخوان بحث تاپیکتون به بیراهه کشیده بشه اومدم بگم amini جان برای تک تک جملاتی که گفتید من و دوستان استقلالی و پرسپولیسی هم مطمئنا جواب داریم. منتها من مطمئنم که بیان کردن این دلایل تو تاپیک شما باعث میشه دوستانتون آزرده خاطر بشن.

به همین خاطر گفتم اگر واقعا دوست دارید پاسخ ما رو هم بشنوید این موضوع و همین پستتون رو تو تاپیک کل کل یا هر جایی که خودتون هم صلاح میدونید بگید تا بیشتر با هم در این باره بحث کنیم.

در همین حد بگم که من به شخصه برای تیم فوتبالی سپاهان (فقط تیم فوتبالی نه تیم مدیریتی باشگاه) بسیار بسیار احترام قائلم و هیچ شکی ندارم که یکی از بهترین تیمهای لیگ برتر از زمان تاسیس لیگ برتر تا الان همین تیم سپاهان بوده و هست. بازیکنا و مربیای این تیم هم تا حالا چندین بار لیاقت و قدرتشون رو نشون دادن و در این موضوع کسی هم شکی نداره. پس گمون نکنید همه ی ایران بسیج شدن تا این تیم خوب شهرستانی رو خراب کنن.

در هر صورت بیشتر از این بحث نمیکنم و اگر دوست داشتید خوشحال میشم بحث رو جای دیگه ای دنبال کنیم.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
عزیزم پست زدن که مجوز نمی خواد.
خوشحال میشیم منطقی بحث کنیم.
ولی من وقتی که میگم آفت برا این که واقعاً آفتند. چرا؟
شما خودت که مخالف تعصب ورزی هستی بیا 5 دقیقه تعصبت را بذار کنار و خوب فکر کن:
اول فصل که میشه این دو تیم میاند و هر چی بازیکن تاپ تو لیگ هست را بدون برنامه و بدجه با قراردادهای آنچنانی به خدمت می گیرند و از چند هفته بعد از شروع لیگ دست گداییشون پیش سازمان تربیت بدنی درازه و تا 2-3 سال بعدشم دستشون به پرداخت بدهی های این بازیکنان بنده. و سازمان تربیت بدنی باید میلیارد میلیارد خرج این دو باشگاه بکنه. و بودجه ای که متعلق به همه ورزش ایران هست، مال من شطرنج بازه. مال تو دونده. مال همه افراد همه رشته ها همه فدراشیون ها سرازیر میشه به جیب این دو باشگاه. این معنیش میشه : آفت
اینا همه به کنار، چون این دو تیم متعلق به سازمان تربیت بدنی و دولت هست، تمام امکانات هزینه ها، و بی عدالتی های لیگ به سود این دو تیم رغم می خوره.
خودتونم شاهدید دیگه.
از صدا و سیما و مطبوعات گرفته تا داوری و کمیته انضباطی و سازمان لیگ و فدراسیون و علی آبادی و ..... طرفدار این دو تیمند. ( یا استقلالی یا پرسپولیسی.)
و این وسط یه تیم خوب شهرستانی که بخواد با این دوتا رقابت کنه باید از هفت خوان رستم رد بشه.
اینم یه نوع دیگه بی عدالتیه.
عزیزم من خودم یه زمانی طرفدار دو آتیشه یکی از این دو تیم بودم (دیدی شوخی نمی گفتم. نمونش خودم.) ولی با دیدن این بی عدالتی ها الان به یک اندازه از این دو تیم متنفرم.
بعدشم درسته که پرسپولیس الان صدره. ولی با چه شرایطی؟
تو شرایطی که ما باید خونه به دوش از این شهر به اون شهر بدون تماشاگر با فاصله دو سه روز بازیامونو بکنیم.
اون وقت پرسپولیس استقلال 65% بازیاشونو تو ورزشگاه آزادی در حضور چند ده هزار تماشاگر خودشون انجام می دند و تو شهرستان ها هم هیچ تیمی حق نداره از سهمیه 90% ورزشگاه خودش استفاده کنه. و الان بین هر دو بازی پرسپولیس، سپاهان دو تا بازی دیگه هم باید انجام بده!!
با این شرایط بازم سپاهان میتونه قدرت نمایی کنه و در کورس بمونه خودش خیلیه.
تازه حالا پرسپولیس فعلاً تو صدر. ولی تو این چند سالل اخیر چند بار جام برده؟
چند بار تو لیگ قهرمانان آسیا شرکت کرده؟
استقلاال چی؟
ولی سپاهان در 5 سال اخیر 4 جام را در ایران کسب کرده و 4 بار در لیگ قهرمانان حاضر بوده و هست.
اولین تیم ایران هست که تو جام باشگاه های جها شرکت کرده.
اولین تیم ایران هست که تو فینال لیگ قهرمانان آسیا به سیستم جدید بازی کرده.
اولین تیم ایران هست که تو رنکینگ فیفا عنوان تیم برتر آسیا را کسب کرده.
و..................
پس یه خورده منطقی باشید.
حالا طرفداران این دو تیم زیاد قبول ولی این دلیل نمیشه که قوی ترین تیم های ایران باشند.
همون جور که تو لیستی که سپاهان 55 جهان هست، این دو تیم هیچ جایگاهی بین تیم های برتر جهان ندارند.
وای خسته شدم از بس تایپ کردم!! بازم نظراتی داشتی بگو تا قانعت کنم!

رفیق ، منم پایه ام واسه بحث " منطقی " ایضا !

اگه بخوام جوابتو کامل بدم باید یه سری بحث های قدیمی رو دوباره باز کنم
سپاهان الان چند ساله به قول شما جزو قدرتهای فوتبال شده ؟؟ 5 سال دیگه حالا میگیریم 6 سال ، درسته ؟
پس یه قدرت " نوپا " محسوب میشه ( میدونم سالهاست که قدمت داره ولی تا قبل از این جزو تیمهای مدعی قهرمانی نبوده ) ولی استقلال و پرسپولیس قدمت چند ده ساله دارن ، درسته ؟ این طرفداران میلیونی حاصل همین قدمته و چون تو " کانون توجه مردم " قرار دارن بیشتر بازیکنان عاشق این هستن که حتی چند ده میلیون پول کمتر بگیرن ولی تو یکی از این 2 تیم بیان خوب طبیعی یه وقتی اکثریت مردم حساسیت و تعصب خاصی رو این دو تیم دارن صدا و سیما هم 30 میلیون رو به 3 میلیون ترجیح میده ولی مگه شبکه استانی بازیهای تیم محبوب اون شهر رو نشون نمیده ؟ اگه نه هست خرده رو باید به شبکه استانی بگیرید نه شبکه سراسری
تازه الان هم که قربونش برم اکثر تیمهای لیگ برتری از جمله خود سپاهان حامی های مالی دولتی و خصوصی فوق العاده قوی دارن و هرازچندگاهی بودجه های میلیاردی بهشون تزریق میشه در حالی که به قول شما این دو تا تیم همیشه واسه گرفتن یه پول باید کلی این در و اون در بزنن ، خوب رفیق شفیق ؟ وقتی این 2 تیم مال سازمان تربیت بدنی یه خوب طبیعی یه که هزینه هاش رو هم باید فدراسیون بده نه ؟؟؟؟؟؟ اگه فدراسیون نده من بدم ؟! کی باید بده ؟؟؟ یادم نمیاد تاحالا آقای یه ساکت صحبتی از بحران مالی کرده باشن ؟؟ کاش استقلال هم همچین وضعیتی داشت تا عنایتی رو واسه 500 میلیون نمیفروخت ... ولله اگه استقلال عنایتی رو نداده بود فصل قبل هم قهرمان شده بود شک ندارم ...
در ضمن رفیق فکر میکنم بودجه هر فدراسیونی جداگانه باشه و اول سال یه مبلعی به هر فدراسیون اختصاص داده میشه و اون فدراسیون بودجه شو باید با اون مبلغ متناسب کنه و طبیعی یه که بودجه فدراسیون فوتبال از بقیه بیشتر باشه چون خود شما هم فکر نمیکنم اطلاعی از مسابقات مثلا اسکواش داشته باشی ولی این فوتبال بد مصب !!بد جوری اعتیاده !! استقلال و پرسپولیس هم مقصر نیستن ، " فوتبال " عاشق زیاد داره

اینی که میگم نظر منه شاید مخالف هم زیاد داشته باشه ولی من آقای شاه حسینی رو فرد بی طرفی میدونم کما اینکه استقلال و پزسپولیس هم بارها و بارها شامل جریمه های شدید فدراسیون ( بر حسب جرم ) شدن
اینکه شما تو استادیوم غیر خانگی بازی کردین خوب جریمه یه در نظر گرفته واسه اون حادثه هولناک بود.. انتظار نداشتین که شامل جریمه ای نشین ؟! راجع این مسئله صحبت بیشنری نمیکنم چون فکر کنم مثنوی 70 من میشه .. بگذریم ..
جریان استفاده از استادیوم اختصاصی واسه بازیهای این 2 تیم تو بقیه بازیها هم که بارها گفته شده دلیلش نداشتن شرایط تامین امنیت تو شهرهاس مسلمه اگه استقلال مثلا تو زمین صبا بخواد بازی کنه و 2000 نفر تماشاچی بخوان بهش بدن دم استادیوم میدونی چه بلوائی میشه ؟؟ قبول دارم یه " توفیق اجباری " یه که ما ازش برخوردار میشیم ولی این هم به تلاش مضاعف بقیه تیمها واسه پوشش تصویری و بحث و .... که پیرامون این بازیهاس در !!
البته بازم بگم که تا حدودی دواز انصافه

راجع اون چند تا اولین هم همونطور که قبلا گفته بودم
اون تعداد جام مربوط به جام حذفی و لیگه و بازم البته مربوط به همین 5 سال اخیر و تو این 5 سال استقلال و پرسپولیس هم صاحب جام شدن هم تو اغلب سالهاش تو کورس قهرمانی بودن
راجع قهرمانی باشگاههای جهان هم که هنوز " نوپا " هست و سپاهان هم با توجه به اینکه ژاپن میزبان و قهرمان باشگاههای آسیا بود استثنائا وارد مسابقات شد در صورتی که اگه از قبل بود اس اس اولین تیمی بود که بدون اما و اگه تو این مسابقات شرکت کرده بود
رنکینگ فیفا هم واسه شرکت سپاهان تو جام باشگاههای آسیاس و اگه مثلا امسال پرسپولیس قهرمان بشه و وارد این بازیها بشه رنکینگش جهش قابل ملاحظه ای میکنه

ببخشید که خیلی پرچونه گی کردم و سرتونو درد آوردم :happy:

بازم میگم سپاهان " یکی " از تیمهای قدرتمند و قابل احترام لیگه که بعد از سالها نام " ایران " عزیزمونو تو آسیا به صدا درآورد و یکی از با ثبات ترین تیمهای ایران تو این چند سال اخیر و من واسش احترام قائلم ولی انتظار دارم شما سپاهانی های عزیز هم فقط خودتونو نبینید و اصل " احترام به رقیب " رو رعایت کنید و از گفتن " حقایق " ابا نداشته باشید هر چند به ضررتون باشه :)

یا حق ...

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
بیا. وقتی می گم همه زمین و زمان به نفع این دو تیم کار می کنند بگو نه.
آخه این چه عدالتیه؟
جلو همین پاس برا ما 2 تا پنالتی نگرفتند. اون وقت برا پرسپولیس گل کاملا واضح دقیقه 90 پاس را نمی گیرند. تازه به نظر من ضربه دوم را هم خود مدافع پرسپولیس زد تو دروازه خودشون.

دیگه حالم از این جانب داری ها داره به هم می خوره.
اون خیابانی تپل هم گند زده با این گزارشش. حرف زدن که بلد نیست. هر بچه 5 ساله ای هم که بشینه پا تلویزیون می فهمه پرسپولیسیه. چقدر حرص خورد بیچاره.
وقتی وضعیت اینه، من بیام سر چی با هم تبادل نظر کنیم؟
پرسپولیس با زور باید امسال قهرمان شه و میشه هم دیگه.

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
بیا. وقتی می گم همه زمین و زمان به نفع این دو تیم کار می کنند بگو نه.
آخه این چه عدالتیه؟
جلو همین پاس برا ما 2 تا پنالتی نگرفتند. اون وقت برا پرسپولیس گل کاملا واضح دقیقه 90 پاس را نمی گیرند. تازه به نظر من ضربه دوم را هم خود مدافع پرسپولیس زد تو دروازه خودشون.

دیگه حالم از این جانب داری ها داره به هم می خوره.
اون خیابانی تپل هم گند زده با این گزارشش. حرف زدن که بلد نیست. هر بچه 5 ساله ای هم که بشینه پا تلویزیون می فهمه پرسپولیسیه. چقدر حرص خورد بیچاره.
وقتی وضعیت اینه، من بیام سر چی با هم تبادل نظر کنیم؟
پرسپولیس با زور باید امسال قهرمان شه و میشه هم دیگه.

ای بابا چکار به پرسپولیس دارین؟ میخواد ببره، میخواد ببازه.

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ببخشید که من وارد بحث شدم ولی کوتاه و مختصر عرض میکنم...

امینی عزیز ، اشاره کرد به این جمله " که پرسپولیس به زور قهرمان میشه" لذا منو وسوسه کرد که وارد بحث بشم گر چه جاش فکر کنم در تاپیک لیگ برتر بود ولی به هر حال عذر میخوام...

همان طور که خودتون هم میدونید ، پرسپولیس و استقلال ، زیر نظر تربیت بدنی هست و میلیون ها هوادار داره از شهرهایی که تیم در هیچ لیگی ندارند گرفته تا تهران پایتخت...

تربیت بدنی باید یه جوری آتش خاموش شده این دو تیم رو پس از 6 سال ناکامی در لیگ و جام حذفی و نرفتن به رقابت های آسیایی ( مخصوصاً برای پرسپولیس ) روشن کنه... به نوعی عطش هواداران این تیم رو هم ....

چون ممکنه به زودی زود ، از ذهن ها پاک بشن ، چرا که بالاخره هر بهاری خزانی دارد و هر آمدنی رفتنی...

فوتبال که حرفه ای بشه باعث شکوفا شدن استعداد ها و رویش قدرت های نهفته و پیدایش قطب هایی در لیگ میشه...

که اولین قطب شهرستانی رو سپاهان با قهرمانی در لیگ برتر و جام های حذفی بوجود آورده (البته تا این لحظه)...

به نظر من در کورس قهرمانی بودن اصلاً مهم نیست چرا که نه به تیم دوم پاداشی میدهند ، نه اجازه ی ورود به لیگ حرفه ای آسیا رو داره و نه در فینال جام حذفی شکست خوردن این ها رو براش به ارمغان میاره.. ، تنها مهم ،فقط قهرمانیست چرا که ذوب آهن 3 سال پشت سر هم در کورس قهرمانی بود ولی از رسیدن به قله باز ماند و به هیچ افتخاری نرسید...

وقتی چندی پیش صحبت های علی آبادی که شبکه ی خبر پخش کرد و ازش پیرامون این دو تیم سوال کرد ، علناً هیچ ارزشی برای سایر تیم ها از جمله سپاهان قائل نبود و به هواداران قرمز و آبی هم این امید رو داد که پرسپولیس در لیگ برتر و استقلال در جام حذفی قهرمان میشوند و قول قهرمانی داد...

دیگه علی آبادی ها جونشون به لبشون رسیده از بس تیمهای محبوبشون ناکامی آوردند....و هر کاری که از دستشون بر میاد برای قهرمانی این دو تیم میکنند....

من هم اعتقاد دارم که امسال لیگ زیبایی رو مشاهده نکردیم و نخواهیم کرد ، اول از همه اون کم کردن امتیاز از سپاهان که تاییدی بود بر صحبت های آقای علی آبادی ( البته چوبش رو بلافاصله بعدش خورد و اون کسر 6 امتیاز برای پرسپولیس برای ندونم کاری های عده ای بوجود اومد) که باز هم از حساسیت ها و جذابیت ها کاست بعد هم که با این نحوه ی برنامه ریزی در لیگ و این داوری هایی که مشخصه همیشه به سود چه تیمی با برنامه ریزی قبلی و به ضرر چه تیمهایی هست...

من از 3 ماه پیش لیگ برتر امسال رو بوسیدم و گذاشتم کنار....
ولی امیدوارم این دوره حق به حقدار برسه و تیمی که شایسته بوده از همه لحاظ قهرمان بشه ....( گرچه به اون جمله ی امینی عزیز هم اعتقاد فراوان دارم..

موفق و پیروز باشید
پ ن: امینی جان روی پیشنهاد دوستان خوب فکر کن ....( موفق باشید)

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
با زور یا بی زور ما قهرمانیم :D

در این وهله، پرسپولیس اهمیتی کمتر از تیم ملی ندارد و قهرمانی پرسپولیس یک پروژه ی ملی هست که تمام مدیران مملکت در جهت نیل به آن تمام تلاش خود را میکنند و ما هم تمام تلاشمان را خواهیم کرد تا دل دهها میلیون طرفدار این تیم را خوشحال کنیم. :دی

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
اخبار اعلام کرد که ناظر و نماینده کمیته داوران فدراسون فوتبال آسیا برا دیدن نحوه کار داور این بازه در ورزشگاه بوده!
پس دیگه با این اوصاف مهر تاییدی زده میشه بر داوری ضعیف ایران.
آخه قهرمان کردن پرسپولیس به چه قیمتی؟
به قیمت بی آبرو شدن فوتبالمون؟!

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
آخه عزیزان حالا یک گل به نفع پرسپولیس گرفته اند اینکه دیگه این همه جنجال نداره بگیم فدراسیون و داور می خواد پرسپولیس قهرمان بشه مثل چند سال قبل قلعه نویی میگفت دستهای پشت پرده نمی خواد که استقلال قهرمان شود
اگر بحث داوری هست که برای همه تیمها هست مگه تو جام حذفی برابر فجرسپاسی داوری به نفع سپاهان نبود یا در فینال جام حذفی پارسال داوری یک کمی به نفع سپاهان شد اونجا قهرمان شد باید بگیم سپاهان داور و خریده بوده خوب نه داوری برایه همه هست تعصب بده تو هر چیزی اگه سپاهان خودش بازی هاش را ببره هیچ وقت به این چیزها فکر نباید بکنه چون اینها جزای از فوتباله
----------------------------------------------------------
در مورد آفتهای فوتبال هم که من شیمیم خوب نیست صحبتی نمیکنم
------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد اینکه این دو تیم فراموش میشوند فقط بگم وکه این اتفاق به نظر من نمی افتد نمونه اش اینتر است که با اینکه چند سال نتونست جامی بگیره اما از یادها نرفت چون یک تیم که دارای پایگاه مردمی هست حالا این تو ایرانه
در مورد اینکه سپاهان تو این چند سال قوی بوده شکی نیست اما فقط در جام حذفی اینطور بوده ولی در لیگ به غیر از سالی که قهرمان شد دیگر مدعی قهرمانی در لیگ توی این چند سال نبوده و در جام حذفی هم فقط 4 یا 5 بازی بازی میکنیم و این هم برای نشان دادن قدرت یک تیم زیاد انتخاب درستی نیست
------------------------------
با عرض پوزش برای نوشتن این نوشته ها بدون اجازه قبلی

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
دیگه از تیم 9 نفره گل خوردن چه ربطی به داور داره؟ خیلی ناراحتید دقیقه 86 گل خوردید می خواستید پنالتی ندید. دیگه همه که توپ را زیر تاق نمی زنند که بهونه دست داور بیفته گل نگیره.
سپاهان این چند سال همیشه تو لیگ یک مدعی بوده.
ولی خیلی وقتا چون تو 3 جبهه داشته بازی می کرده، برا موفقیت در جام حذفی و لیگ قهرمانان، بازیا لیگ را کمتر جدی می گرفتند.
نمونش فصل پیش.
در ضمن قهرمانی تو جام حذفی خیلی هم سخته.
چون جای اشتباهی باقی نمی مونه. و اگه یه روز یه تیم بد باشه یا اشتباهی مرتکب بشه، کار دیگه تمومه. ولی تو لیگ تو 10 تا بازی هم ببازی باز امید قهرمانی داری.
بازی جام حذفی برا شما قرمز و آبی ها آسونه که همه بازیاتونو تو ورزشگاه خودتون (آزادی!) جلو تماشاگرا خودتون انجام می دید.
نمونش پرسپولیس فصل پیش که اگه به فینال می رسید، همه بازیاشو تو جام خذفی تو آزادی انجام داده بود! خوب معلومه این جوری جام حذفی آسون میشه. سپاهان هم اگه تموم بازیاشو تو نقش جهان انجام بده، هر فصل قهرمان میشه.

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این بود قصه ی امشب از زبان این دوست گرامی!!!

متاسفم که شما فوتبال حرفه ای و لیگ حرفه ای رو با لیگ محلات اشتباه گرفتید و این داستانای خود ساخته رو تعریف میکنید!

هر چند خیلی وقته خیلی چیزا به همه ی بچه های این فروم نسبت به بعضی افراد ثابت شده.

ببخشید که اینجا پست زدم چون از دوستان درخواست کرده بودم که اگر این بحث رو میخوان پیگیری کنن تو تاپیک کل کل یا لیگ برتر پیگیری کنن ولی خبری نشد و چون دیدم اینجا نسبت به تیم مورد علاقم داره به ناحق صحبت میشه مجبور به پست دادن شدم.
من فکر نمیکنم با شما وارد بحث شده باشم ، چون دیگه شما در بین هواداران پرسپولیس شناخته شده اید .....(چشمک)

فقط جواب امینی عزیز رو دادم ....( چشمک)

واقعاً نمیدونستم شما لیگ ایران رو در حد لیگ برتر تعریف میکنید ، فکر کنم لیگ محلات هم این جوری تابلو بازی در نیارن برای قهرمان کردن یک تیم به زور...

پس اگه نمیدونستی بدون که با لیگ محلات خیلی فاصله نداریم...( چشمک)

امینی جان ، حقایق برای دوستان تلخ هست .....

ببین قهرمان کردن تیم پرسپولیس چقدر ارزشمنده که فوتبال ملی رو فدای این قضیه کردند...

واقعاً حیف علی دایی که قراره اینجوری سوخته بشه....

اما سراب عزیز شما بحثتون جداست....
چون پی بردم برخلاف بعضی ها آدم منطقی هستید...

حق دارید ، اشتباهات داوری همیشه به نفع و به ضرر هر تیمی بوده و هست....
ولی مثالی که زدین در مورد سپاهان ، فکر نمیکنم مثالی بود که بشه روش مانور داد...
سپاهان با اقتدار در فینال جام حذفی 4-0 صبا باطری رو برد و با 6 امتیاز که از این تیم در مجموع دو بازی گرفت ، قهرمان شد...

داور مگه چقدر میتونه نتیجه رو تغییر بده ؟؟؟؟
یعنی میتونه 4-0 رو به حریف تقدیم کنه؟؟؟

البته قبول دارم بازی رفتش یه کم داوری به سود سپاهان بود ولی بازی برگشت سپاهان با اقتدار 3-0 برد تا حرف و حدیثی باقی نمونه...

من منظورم ، حمایت هایی بود که خیلی جدی ، داره برای پرسپولیس صورت میگیره تا این تیم رو قهرمان کنه....
الان هم که بهترین اوضاع برای این تیم بوجود آمده ، چون فقط داره برای یک جام تلاش میکنه ولی سپاهان که رقیبش هست ، برای سه جام و بازیهاش با فشردگی زیاد انجام میشه...

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
من نمیدونم ، کجای دنیا این جمله را توهین و اهانت میدونند:" هر وقت گفتم ، شما اظهار نظر بکن ، اون وقت دستت رو ببر بالا"
خوشبختانه مدیران به پست های حذف شده هم دسترسی دارن (خدایا ممنون :دی)

اینی که این پایین کوت شده دقیقا همونیه که شما تو اون پست زده بودی و طبق معمول با اونی که این بالا نوشتی یه کوچولو فرق داره .

ببخشید هر وقت گفتن ، ......(ادیت) شما دستت رو ببر بالا....(ادیت)

واقعا متاسفم که انقدر راحت همه چیز رو تغییر میدید !!

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خوشبختانه مدیران به پست های حذف شده هم دسترسی دارن (خدایا ممنون :دی)

اینی که این پایین کوت شده دقیقا همونیه که شما تو اون پست زده بودی و طبق معمول با اونی که این بالا نوشتی یه کوچولو فرق داره .

واقعا متاسفم که انقدر راحت همه چیز رو تغییر میدید !!
حامد جان ، من قول داده بودم که دیگه این بحث رو ادامه ندم....
ولی شما یه نتیجه گیری کردی که نمیشه بی پاسخ گذاشت....

من نوشتم" ببخشید هر وقت گفتن ........ شما دستت رو ببر بالا"
توی جای خالی شما بذار"شما اظهار نظر کن"

ببین جمله ی من اشتباهه یا نه....

اتفاقاً چون من میدونستم که میشه پست رو برگردوند و مدیران میتونند پست های حذف شده در بخشهای مربوط به خودشون رو مشاهده کنند ، این بحث رو آغاز کردم...

اگر هم شما نظرتون اینه که من در جا خالی آخرم ، یه کلمه ی اهانت آمیز قصد داشتم ، بنویسم ، بهتره مراجعه کنید به 300 تا از پست های آخرم و مشاهده کنید که در آخر جمله به جای نقطه از ... استفاده میکنم...

اگر باز هم نظرتون اینه که من راحت چیزی رو تغییر دادم ، باز هم چون مدیر این بخشین ، برای بنده قابل احترامه نظرتون...

درود و دو صد بدرود...

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
دمش گرم ساکت.
3‏ هفته و 4 پنالتی را خوب اومد!

بالا