• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران سپاهان

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
من دوباره نتونستم بازی سپاهان را ببینم. البته یه جورایی حدسشو میزدم که باز ببازه.

فکر نمیکنم که به این زودیها بتونه از این وضعیت در بیاد. البته کم کم دارم به این نتیجه میرسم که ویرا اصلاً خوب کار نمیکنه

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
عجیبه ! اصلا سپاهان صلابت سال قبل رو نداره ! البته باخت اول ,این بازی رو تحت تاثیر قرار داد .

خیلی ظرایط سخت شد , البته از تعویض های اشتباه ویرا هم نباید گذشت !

به امید برد های شیرین برای نماینده ی کشورمون در بازیهای بعدی.
--------------------------

سال جدید رو هم پیشاپیش تبریک عرض می کنم خدمت همه ی دوستان .
ممنون...

سپاهان برخلاف باختهای سالهای گذشته که خوب بازی میکرد و میباخت ، .... ، بد بازی میکنه و بد هم میبازه...

نیمه ی دوم واقعاً ازبک ها زیبا و هماهنگ کار کردند ،درست بر عکس سپاهان...

اینجاست که همه قدر لوکا دستشون میاد....

تعویض های لوکا رو با تعویض های ویرا نمیشه مقایسه کرد....

سپاهان الان به بحران کمبود مهره هم دچار شده.....

5-6 تا بازیکن اصلی تیم مصدومند...

بازیکنان جایگزینی هم براشون وجود نداره...

با این شرایط و با پیروزی الاتحاد و 6 امتیازی شدنش ، دیگه هیچ امیدی به صعود به مرحله ی بعد نیست ....

امسال بدترین و تلخ ترین حضور سپاهان در لیگ قهرمانان بود....

خدا لعنت کنه لوکا رو که چه ضربه ی سختی به تیم زد....

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من دوباره نتونستم بازی سپاهان را ببینم. البته یه جورایی حدسشو میزدم که باز ببازه.

فکر نمیکنم که به این زودیها بتونه از این وضعیت در بیاد. البته کم کم دارم به این نتیجه میرسم که ویرا اصلاً خوب کار نمیکنه
چیزی رو از دست ندادی ، بهروز جان.....

یه گل خیلی بد خوردیم البته همه معتقد بودند که خطا بود ولی اگه سپاهان ، سپاهان همیشگی بود ، میتونست مثه سایپا جبران کنه و حد اقل به تساوی میکشاند نه اینکه روحیشونو ببازن و تیمش از هم بپاشه....

فقط امیدوارم ، خداحافظی زود هنگامی از جام نداشته باشیم.... البته با این وضعیت و با این شرایط دور از انتظار هم نیست...

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
با سلام خدمت دوستان عزی سپاهانی
نوروز باستانی رو بهتون تبریک میگم ،
امید که سال خوب و پرباری رو پیش رو داشته باشید :)

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
با سلام خدمت دوستان عزی سپاهانی
نوروز باستانی رو بهتون تبریک میگم ،
امید که سال خوب و پرباری رو پیش رو داشته باشید :)

ممنونم فرزاد جان. من هم این روز باستانی را به تمام دوستان خوبم و همچنین شما تبریک میگم. :)

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
منم امیدوارم سال خوبی داشته باشید و مشکلاتی که هم برای تیمتون پیش اومده به سرعت حل بشه.

بنظرم من این کل کل ها فقط جنبه ی دور هم بودن داره وگرنه من که به شخصه آرزو دارم تمام تیمای لیگ برتری و بقیه ی لیگها اونقدر قوی بشن که هر کدوم یه تیم ملی برای خودشون باشه. اینطوری فوتبال ملی مون هم پیشرفت میکنه.

موفق باشید.

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
بنظرم من این کل کل ها فقط جنبه ی دور هم بودن داره وگرنه من که به شخصه آرزو دارم تمام تیمای لیگ برتری و بقیه ی لیگها اونقدر قوی بشن که هر کدوم یه تیم ملی برای خودشون باشه. اینطوری فوتبال ملی مون هم پیشرفت میکنه.

ایول رضا جان. حال کردم اساسی :lol:

سال خوبی داشته باشی و امیدوارم تمام تیمها برای خودشان قهرمان باشند

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
متشکرم از لطف و محبت دوستان....

من هم متقابلاً تبریک عرض میکنم....

100 سال به این سالها :دی

آرزوی موفقیت دارم برای تمامی دوستان...

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
آقا منم سال نو را به همه دوستان تبریک میگم.
ضمنا زیاد ناامید نباشید. سپاهان همین الانشم بقیه بازیاشو ببره، از گروهش صعود می کنه.
سخته ولی ممکنه.
ضمن این که سپاهان برا 2 تا جام دیگه هم داره می جنگه.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
سال نو را تبریک میگم انشاله در تمام عمر زندگی موفق باشید
به امید روزهای خوب برای شما

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بچه ها امروز بازی سپاهان - استقلال فراموش نشه...
سپاهان در این 7 دوره لیگ برتر فقط یک بار در آزادی از استقلال باخته و بقیش رو برده و دو بار هم مساوی کرده....
با این شکست سنگینی هم که پرسپولیس امروز داد ، حتی اگر ببازیم ، چیزی رو از دست ندادیم:دی

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
هر چی فکرشو میکنم ، میبینم که سپاهان امسال با سپاهان پارسال خیلی فرق داره...

اولین بازی سپاهان در لیگ بود که بعد از مدت ها توی تلویزیون پخش میشد

سپاهان از همه لحاظ سرتر از استقلال هیست...
هم از لحاظ مهره ، هم تاکتیک، هم بازی زیبا و تماشاگر پسند ، هم حرفهای بودن ، هم دفاع بی نقص ولی نمیدونم چرا ویرا نمیتونه بهتر از لوکا باشه....

مربی باهوشیه ولی باهوشیش مثه ذوالفقار نسب هست ، یعنی ترجیح میده بازی رو فیزیکی کنه و نتیجه ی مساوی بگیره و خیلی احتیاط در دستشور کارشه بر عکس لوکا که هجومی و زهر دار بود...
فعلاً نیمه ی اول 0-0 هستش...

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
گللللللللللللللللللللللللللل

حاج صفی چپ پا دقیقه ی 65 اولین گل سپاهان رو با یک شوت با پای راست زد...
زنده باد....

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تبریک میگم ، با اقتدار بردیم و صدرنشینی رو با دستای خودمون بدست آوردیم...
باز هم سرریال ناکامی دیگه از تیم های پرطرفدار پایتخت و شکست این تیم باز هم در ورزشگاه آزادی برای 5 مین بار در 7 سال اخیر:دی
سپاهانی ها سال جدید رو خوب آغاز کردند و عیدی خوبی به هواداران دادند...
امیدوارم سال خوبی برای سپاهان باشه:دی

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنونم...
فکر کنم حرفه ای گری آقای ویرا بد از مدت ها شکست سپاهان ، جواب داد و امیدوارم روند پیروزی هامون رو تا دیدار با الاتحاد حفظ کنیم:دی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تبریک میگم

واقعا سپاهان شایسته پیروزی تو این بازی بود.

خیلی خوب بازی کردند و میتونستند با دقت بیشتر با گلهای بیشتری بازی رو ترک کنند.

ویرا هم نشون داد که مربی کوچکی نیست. تازه داره تیم دستش میاد.

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
تیم های اصفهانی تیم های تهرونی را به خاک و خون کشیدند!
ای ول سپاهان ای ول ذوب ای ول ابومسلم ای ول اس اهواز ای ول پاس ای ول مس، ای ول فجر، ای ول همه شهرستانی ها.

در بازی امروز بی شک بهترین بازیکن سپاهان هادی عقیلی بود.
بعد از مدت ها دوباره یکی از بازی های بی نقص خودش را به نمایش گذاشت. خیلی با صلابت بازی می کنه. واقعا جاش در قلب دفاع تیم ملی خالی بود.

پیش به سوی قهرمانی.
امیدوارم 5 شنبه هم 2 امتیاز بیشتر به پرسپولیس و استقلال نرسه.

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
امروز همه ی بچه ها خوب کار کردند...
عزیز زاده خیلی عالی بود ، داره به روزهای اوجش بر میگرده و خوشبختانه خیلی خوب جای بنگر 3 اختاره رو پر کرده بود...
جلال اکبری که قوق العاده بود ، اصلآً باورم نمیشد به این خوبی بتونه با پای غیر تخصصیش هم سانتر کات دار بزنه...
هادی عقیلی هم فوق العاده بود ، درسته که زیاد توی چشم نبود و خیابانی حتی نمیدونست کیه که داره توپ ها دفع میکنه ولی من هم معتقدم روز خیلی خوبی رو پشت سر گذاشت ....
علی دایی هم با این لج و لج بازی هاش میشه مثه لوکا ، عمراً به جایی برسه...
هادی جعفری خوشبختانه سوتی نداد...
حاج صفی هم نشون داد که اگر ازش در جای درستی استفاده بشه ، میتونه استعداد هاشو بیش از پیش به نمایش بذاره....
آینده ی سپاهان دست این بازیکن خواهد بود...
امیدوارم بتونه نویدکیا ی نو ظهور دیگری باری سپاهان باشه..
تعویض ها و تغییر تاکتیک های فوق العاده خوبی انجام داد ویرا در نیمه ی دوم .... واقعاً که مربی حرفه ای ناشناخته ای هست...

برد بیرون از خونه میچسبه ولی برد تو آزادی با 60 هزار تماشاچی یا مثه فینال 2 سال پیش جام حذفی با 100 هزار تماشاچی دو برابر میچسبه:دی

حاج رضایی هم یه حرف خوبی زد ، سپاهان در بازی با استقلال شخصیت تیمی خودش رو نشان داد و ناراحت بود که چرا سپاهان در بازی های آسیایی با این قدرت ظاهر نشده....

الان دیگه با وجود 2 امتیازی که بالاتر از پیروزی هستیم ، خودمون میتونیم برای خودمون تعیین تکلیف کنیم و اصلآً نباید به فکر اما ها و اگر ها باشیم ، سپاهان فقط باید بازی هاشو ببره و با حاصل دست رنج خودش قهرمان بشه ...

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
امروز همه ی بچه ها خوب کار کردند...
عزیز زاده خیلی عالی بود ، داره به روزهای اوجش بر میگرده و خوشبختانه خیلی خوب جای بنگر 3 اختاره رو پر کرده بود...
جلال اکبری که قوق العاده بود ، اصلآً باورم نمیشد به این خوبی بتونه با پای غیر تخصصیش هم سانتر کات دار بزنه...
هادی عقیلی هم فوق العاده بود ، درسته که زیاد توی چشم نبود و خیابانی حتی نمیدونست کیه که داره توپ ها دفع میکنه ولی من هم معتقدم روز خیلی خوبی رو پشت سر گذاشت ....
علی دایی هم با این لج و لج بازی هاش میشه مثه لوکا ، عمراً به جایی برسه...
هادی جعفری خوشبختانه سوتی نداد...
حاج صفی هم نشون داد که اگر ازش در جای درستی استفاده بشه ، میتونه استعداد هاشو بیش از پیش به نمایش بذاره....
آینده ی سپاهان دست این بازیکن خواهد بود...
امیدوارم بتونه نویدکیا ی نو ظهور دیگری باری سپاهان باشه..
تعویض ها و تغییر تاکتیک های فوق العاده خوبی انجام داد ویرا در نیمه ی دوم .... واقعاً که مربی حرفه ای ناشناخته ای هست...

برد بیرون از خونه میچسبه ولی برد تو آزادی با 60 هزار تماشاچی یا مثه فینال 2 سال پیش جام حذفی با 100 هزار تماشاچی دو برابر میچسبه:دی

حاج رضایی هم یه حرف خوبی زد ، سپاهان در بازی با استقلال شخصیت تیمی خودش رو نشان داد و ناراحت بود که چرا سپاهان در بازی های آسیایی با این قدرت ظاهر نشده....

الان دیگه با وجود 2 امتیازی که بالاتر از پیروزی هستیم ، خودمون میتونیم برای خودمون تعیین تکلیف کنیم و اصلآً نباید به فکر اما ها و اگر ها باشیم ، سپاهان فقط باید بازی هاشو ببره و با حاصل دست رنج خودش قهرمان بشه ...
ظاهزاً صدا سیما کم آورده و قراره پس فردا بعد از داربی بازی سپاهان استقلال رو پخش کنند ، من که میرم ورزشگاه و امیدوارم پوز دیگر مدعی قهرمانی رو هم مانند سال گذشته با اقتدار به خاک بمالیم...
البته سپاهان هنوز به یک تثبیت تیمی نرسیده ولی امیدوارم با این پیروزی با روحیه ی خوب آماده برای بازی با رقیب دیرینه و قدرتمندمون ( الاتحاد) بشیم...

بالا