• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران سپاهان

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
دیدید خواب من درست در اومد!!!
فقط عماد رضا یه 10 دقیقه زود گل زد.
آره ... راست ميگي !! اون 15 دقيقه آخر بازي داشتم ديونه ميشدم !!

تازه سپاهان اون تيرك نيمه اول و چند تا موقعيتي كه بعد از گل سپاهان كه باعث باز شدن دفاع الاتحاد شده بود به وجود اومد كه ازش استفاده نكردن :)

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
من هم این برد را تبریک میگم و از تمامی دوستانی که کار تیم سپاهان را لایق تبریک گفتن دیدند تشکر میکنم. یادی هم میکنم از EASPORTS عزیز که به دلیل نامعلوم در حالت تبعید Banned قرار گرفته!

خوب دیشب بازی نسبتاً خوبی را از سپاهان دیدیم؛ مخصوصاً بعد از اینکه گل را زد. به نحوی بازی را در زمین الاتحاد نگه داشته بود که کاری از اونا بر نمیومد. کم کم دارم به همامی هم امیدوار میشم. واقعاً داره خوب بازی میکنه.

الان تنها مشکل سپاهان، کوروفچی 9 امتیازه هست!!! اگه الاتحاد کوروفچی را نبره خیلی برای سپاهان بد میشه!

به نظر من بعد از بازیهای بعدی تیمها که همه 5 تا بازی کردند، سپاهان و الاتحاد و کوروفچی 9 امتیازه میشند و الاتحاد سوریه هم 3 امتیازی. اینجا هست که بازی آخر تعیین کننده هست و چون نتایج متقابل تیمها، تیم صعود کننده را تعیین میکنه، به نفع سپاهان هست که اگر قراره در اون بازی تیمی ببره، الاتحاد سعودی برنده بازی با کوروفچی باشه.

امیدوارم!!

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
بهروز جان خبري نشد ؟

من نتونستم تلفنشون را گیر بیارم. اما خدا را شکر عمل موفقیت آمیز بوده و به زودی محمود را در زمین خواهیم دید.
امیدوارم در ابتدای فصل بعد، محرم و محمود با هم برگردند :)

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
تازه سپاهان در غیاب 4 تا مهره اصلی و ستارش، این بازی را برد. 4 تا بازیکنی که برا خودشون یه تیمند:
کریمی، نویدکیا، عقیلی، عباس محمدی.
راستی سواری کجاست؟

برا اطلاع از وضع محمود هم به کانون هواداران زنگ بزنید:
+983112357200

در ضمن دیروز سپاهان را بالاخره بخشیدند!
ولی من معنی این بخشیدن را نمی فهمم.
3‏ ماه جریمه را 4 ماه بهمون اعمال کردند حالا بخشیدن؟! منت می ذارند؟ خوب جریممونو کشیدیم تموم شده دیگه. دیگه بخشیدن دیگه چیه؟
بخشیدن یعنی مثلا 6 ماه محرومیت را بکنند 4 ماه.
به هر حال هر کی بلده این بخشیدن را برا ما معنی کنه.
به بهترین تعریف هم خودم یه جایزه خوب میدم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سواری ذخیره همامی بود.

من هم تبریک میگماین پیروزی رو. امیدوارم که سپاهان از گروهش صعود کنه.

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سپاهان 3-2 شیرین فراز را هم برد تا فاصله امتیازاتش را با بقیه مدعیان بیشتر بکنه.

چیزی که واقعاً عجیب و مسخره بود، گزارش تابلو خیابانی بود که داشت از نتیجه بازی منفجر میشد !! آخه سپاهان چه هیزم تری به خیابانی فروخته که اینجوری گزارش میکرد؟؟

اعلام پنالتی هم کاملاً عجولانه بود !!

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
سپاهان 3-2 شیرین فراز را هم برد تا فاصله امتیازاتش را با بقیه مدعیان بیشتر بکنه.

چیزی که واقعاً عجیب و مسخره بود، گزارش تابلو خیابانی بود که داشت از نتیجه بازی منفجر میشد !! آخه سپاهان چه هیزم تری به خیابانی فروخته که اینجوری گزارش میکرد؟؟

دقيقاً ...

كلا داشت از عصبانيت مي تركيد !! ... نمي دونم تا كِي اين گزارشگرهاي ورزشي ميخواهن اين حد ديد غير حرفه اي داشته باشن !!

پ.ن : البته يكي ديگه از علت هاي عصباني بودنش بازي ديشب بارسا هم آخه خياباني طرفدار بارسا هست

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به عنوان یک پرسپولیسی (که دیگه طرفداری از تیمهای ایرانی رو کنار گذاشتم و به همون منچسترم چسبیدم) قهرمانیتون رو تبریک میگم.

در ضمن امیدوارم که سپاهان از گروهش در جام باشگاهها صعود کنه. باز هم پیروزی جلو عربها رو تبریک میگم بهتون.

راستی حال محمود کریمی چطوره؟ میتونه به میادین برگرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0

دقیقاً
این خپل معلوم الحال که تابلو طرفداری می کنه، اصلاً گزارش کردن هم بلد نیست.
من نمیدونم کی اینو اونجا راه داده.
تازه میگه برد سپاهان شانسی بود!!!! آخه اونا که اصلاً 3 تا موقعیت بیشتر نداشتند. ولی ضربشون که آفساید بود، یا شوتی که نتونستند بزنند و این جور صحنه ها را هم براش موقعیت گل گرفتند.
در صورتی که سپاهان همون نیمه اول می تونست 3 - 0 جلو بیفته.

تمام تلاش داور برای متوقف کردن سپاهان بی نتیجه موند.
خطای مهاجم اونها به روی عقیلی را پنالتی میگیره!!!
کارت هاشم همین جوری حواله بازیکنین سپاهان می کرد.
دقیقه 77 هم یه آفساید خیلی بیخود گرفت که فکر کنم توپ وارد دروازه هم شد که اگه نگرفته بود، 4 - 1 می شد.

نکته دیگه این که بالاخره یه بازی کامل از سپاهان پخش کردند.
اگر چه کسی به ما توجه نمیکنه.
ولی ما خودمونو به لیگ، فدراسیون فوتبال، سازمان تربیت بدنی، کمیته انضباطی و صدا سیما تحمیل می کنیم.

پیش به سوی قهرمانی.
وعده ما 4 شنبه در ورزشگاه فولادشهر.
با شعار:

بازی زیبا ورزشگاه پاک تماشاگران فهیم

به ما بپیوندید:

http://www.sepahanema.blogfa.com/

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به عنوان یک پرسپولیسی (که دیگه طرفداری از تیمهای ایرانی رو کنار گذاشتم و به همون منچسترم چسبیدم) قهرمانیتون رو تبریک میگم.

در ضمن امیدوارم که سپاهان از گروهش در جام باشگاهها صعود کنه. باز هم پیروزی جلو عربها رو تبریک میگم بهتون.

راستی حال محمود کریمی چطوره؟ میتونه به میادین برگرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مهرداد جان به نظر من هنوز زوده برای به زبان آوردن قهرمانی. 5 تا بازی مونده و 7 امتیاز اختلاف. سپاهان هر هفته 2 تا بازی داره و تنها شانسش تو اینه که توی این 3 هفته باقیمانده بیرون ایران بازی نداره.
از 5 تا بازی، 3 تاشو سپاهان میزبان هست و یکی با برق در شیراز و دیگری در هفته آخر در تهران. اما من فقط از بازی در شیراز هراس دارم و بقیه بازیها چندان مشکلی نیست.

به نظر من قهرمانی سپاهان را نتیجه بازی صبا - پرسپولیس در هفته 33 تعیین میکنه، اگه که سپاهان نتونه هر 3 تا بازی بعدیشو ببره

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من مطمئنا میگم سپاهان قهرمان میشه. چون الان واقعا در اوج هست. تیمی جلو دارش نیست و مربی خوبی هم اوردید.

ژورمان ویرا هم از نظر تاکتیکی مربی خوبیه و هم اینکه به نظر من از نظر اخلاق هم از لوکا خیلی بهتره.

تیمتون خوب و منطقی بازی میکنه.با برد جلو عربها اونم تو زمینشون با اونهمه برنامه های تخریبی از قبل تعیین شده ، من واقعا به مربیتون و بازیکنانتون افرین گفتم.

کاری به ساکت ندارم. تیمتون الان خوب داره بازی میکنه و حقش قهرمانی هست.

متاسفانه پرسپولیس ما اسیر حواشی و یازیکن سالاری اشتباه شد.

افشین قطبی راست میگه. اگه نصف بازیکن های ما مثل کریم باقری بودند الان شما 10 امتیاز با ما فاصله داشتید. نه اینکه بگم سپاهان بازی هاشو نمیره. پرسپولیس امتیازات بیشتری میگرفت.
خلاصه اگه و اما زیاده. تیم شما دچار بحران شد اما با مدیریت از بحران بیرون اومد اما تیم ما نه.

قطبی رو تایید میکنم. بیچاره اگه میدونست اینجا مسائل غیر فنی خیلی بیشتر از مسائل فنی مورد توجه قرار میگیره و روش مانور میشه. مطمئنا همچون قولی از اول فصل نمیداد. نمبشه بهش خورده گرفت.

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
مهرداد جان با حرفات موافقم. اما نمیشه نقش ساکت را در درمان بحران در سپاهان نادیده گرفت. به نظر من مدیریتی که ساکت در سطح باشگاهی فوتبال ایران داره، کسی نداره. الکی نیست که سپاهان استاندارد مدیریت جهانی 14001 گرفته. اون موقعی که سپاهان افتاد توی بحران، اگه استقلال از سپاهان میبرد، اختلافشون 1 امتیاز میشد، اما الان 15 امتیازه. سپاهان فقط 2 تا بازی را تو آسیا از دست داد که الان داره تاوانشو پس میده . . .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مهرداد جان با حرفات موافقم. اما نمیشه نقش ساکت را در درمان بحران در سپاهان نادیده گرفت. به نظر من مدیریتی که ساکت در سطح باشگاهی فوتبال ایران داره، کسی نداره. الکی نیست که سپاهان استاندارد مدیریت جهانی 14001 گرفته. اون موقعی که سپاهان افتاد توی بحران، اگه استقلال از سپاهان میبرد، اختلافشون 1 امتیاز میشد، اما الان 15 امتیازه. سپاهان فقط 2 تا بازی را تو آسیا از دست داد که الان داره تاوانشو پس میده . . .

سپاهان عزیز
بنده در تاپیک پرسپولیس به نقش اقای ساکت هم اشاره کردم.

به هر حال قهرمانیتون مبارک باشه. ارزو میکنم که از مرحله اول باشگاههای اسیا صعود کنید.:)

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سپاهان عزیز
بنده در تاپیک پرسپولیس به نقش اقای ساکت هم اشاره کردم.

به هر حال قهرمانیتون مبارک باشه. ارزو میکنم که از مرحله اول باشگاههای اسیا صعود کنید.:)

ممنونم مهرداد جان
راستش من تا به حال حتی یک بار هم تاپیک پرسپولیس یا استقلال را باز نکردم :blush: ایشالا در آینده میام

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
من دیشب داشتم 90 را نگاه میکردم.
تعداد موقعیت های دو تیم را شمردم.
2 - 3 تا موقعیت های سپاهان را هم نشون ندادند.
در مجموع تعداد موقعیت های سپاهان 2 برابر شیرین فراز میشد.
یعنی دقیقا! 8 به 4
یه پنالتی چرت هم که برا سپاهان گرفتند.
موقعیت دقیقه 77 سپاهان که آفساید اعلام شد را هم که نشون ندادند.
با این همه تو آمار روز بازی موقعیت های خطرناک را 6 به 6!!!! زدند.
و اون خیابانی حسود هم میگه سپاهان واقعاً شانسی برد.
بترکه چشم حسود.

یه چیز دیگه دیشب دقت کردم، این عقیلی هم خوب پاسایی میده تو عمق ها!!!
بیشترشم به عماد رضا میده.
2 تا پاس گل عمادرضا را که هادی داد.
2 تا موقعیت خطرناک نیمه اول که یکیشو عمادرضا تک به تک را خراب کرد و یکیشم مدافع حریف داشت دروازه خودشونو باز می کرد، پاسشو عقیلی داد!!
دمش گرم واقعاً. داره جای محرم را از یکی دو خط عقب تر از محرم پر میکنه!!

جریان جباری را هم که همه دیدند.
عباس محمدی ما را که ملی پوش هم بود اون جوری جریمه کردند و کنار هم نیومدند.
برا محرومیت سپاهان تا کلی وقت این استیناف تشکیل نشد و بعدشم که تشکیل شد 3 ماه محرومیت را کردند 4 ماه!!
حالا برا یه استقلالی ظرف چند ساعت بعد از اعتراض کمیته تشکیل میشه و 3 جلسه محرومیت را می بخشند.
فردوسی پور باحال گفت:
که از این به بعد ملی پوشا می تونند تو یه بازی به بازیکن حریف عمداً لگد بزنند و محروم نشند.
واقعاً که.

اون وقت حالا برید طرفدار این ناعدالتی ها (پرسپولیس و استقلال) بشید.
آدم واقعاً نمیدونه چی بگه.
هیچ کسم نیست که به این کارا رسیدگی بکنه.

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
من بازی با سایپا را تو استادیوم دیدم.
90 را هم نتونستم ببینم.
واقعاً گل سپاهان آفساید بود؟؟
در ضمن در مورد اون صحنه که 2 تا بازیکن سپاهان با هم اوت را پرتاب کردند، 90 چیزی نشون داد؟
من نمیدونم قانون چی میگه اینجا ولی فکر نکنم توپ را باید به سایپایی ها میداد!!

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
من بازی با سایپا را تو استادیوم دیدم.
90 را هم نتونستم ببینم.
واقعاً گل سپاهان آفساید بود؟؟
در ضمن در مورد اون صحنه که 2 تا بازیکن سپاهان با هم اوت را پرتاب کردند، 90 چیزی نشون داد؟
من نمیدونم قانون چی میگه اینجا ولی فکر نکنم توپ را باید به سایپایی ها میداد!!

من هم استادیوم بودم. من هم 90 را نتونستم ببینم.

در مورد اون اوت، فکر نکنم همچین چیزی تو قانون نوشته شده باشه. داور هم مونده بود چکار کنه که بالاخره با تاخیر خطای اوت گرفت. همه تو استادیوم مردند از خنده. حالا یه خطا اوت زیاد مهم نیست. به خندیدنش تو اون اعصاب خوردی میارزید

سپاهان بد بازی نکرد و موقعیتهای زیادی را هم ایجاد کرد. فقط بد شانس بود و اینکه سایپا صد مرتبه از عربها بدتر وقت تلف میکرد. واقهاً که داور کارت نداشت !! من موندم این علی دایی میخواد اینجوری مربی تیم ملی باشه با این سیستم بازی کردنش؟ والا سپاهان هم 180 دقیقه خواست جلو کاوازاکی گل نخوره، یک بار هم از این وقت کشی ها نکرد !!!!

فعلاً سپاهان اوضاش خیلی خوبه و من شخصاً از این باخت ناراحت نشدم، چون سپاهان خوب کار میکرد. فاصله 4 امتیازیمون هم به اندازه ای هست که بشه روش حساب کرد. سپاهان جلوی برق مساوی هم بکنه اشکالی نداره، اما باید صبا و نفت را حتماً ببره تا با خیال راحت تهران بره. در این صورت پرسپولیس اگه هر 4 تا بازیش را ببره میتونه قهرمان بشه . . .
همه چیز بعد از بازیهای امروز بیشتر روشن میشه. ببینیم سپاهان هم میتونه مثل ذوب آهن از پاسارگاد برنده بیرون بیاد یا نه !!

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
به خاطر دروازه بان بدتون بازی رو مساوی کردین . من گل ها رو از اخبار ورزشی دیدم . مخصوصا روی ضربه ی آزاد خیلی مبتدی عمل کرد و حتی دفاعتون هم بد جاگیری کرده بود

آرزو میکنم تیمتون که شایسته ترین تیم سال های اخیر ایران بوده قهرمان بشه اما مطمئنم سریال بردهای پرسپولیس به مدد همه ی دست اندر کاران فوتبال کشور ادامه خواهد داشت ...

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
به خاطر دروازه بان بدتون بازی رو مساوی کردین . من گل ها رو از اخبار ورزشی دیدم . مخصوصا روی ضربه ی آزاد خیلی مبتدی عمل کرد و حتی دفاعتون هم بد جاگیری کرده بود

آرزو میکنم تیمتون که شایسته ترین تیم سال های اخیر ایران بوده قهرمان بشه اما مطمئنم سریال بردهای پرسپولیس به مدد همه ی دست اندر کاران فوتبال کشور ادامه خواهد داشت ...
دوست عزيز ... از همدردي كه كرديد ممنونم ...

موضوعي كه هست اينه كه سپاهان در بازي با ملوان وقي كه بازيكن ملوان به خودشون گل زد ... هزار تا حرف در مورد آقاي ساكت زدند ... كه ساكت پول داده با تيم هاي حريف و غيره ...

بگزريم ...;)

بازي را شبكه 3 پخش نكرد ... به جهنم ... ولي حرف ما فعلا اين هست كه چرا بازي هاي سپاهان بايد دقيقا 2ساعت قبل از بازي هاي پرسپوليس ( يا نميدونم پيروزي ) انجام بشه تا بازيكنهاي پرسپليس نتيجه ي بازي را بدونن ؟

اگه مساله ي نور ورزشگاهايي هست كه سپاهان با حريفهاش توشون بازي داره .. خب بازي پرسپوليس را 2 ساعت زودتر برگزار كنن تا بازي هاي دو تيم همزمان باشه ...

مساله ي ديگه اي كه هست اينه كه در حال حاضر سپاهان در 3 جبهه داره بازي مي كنه !! ليگ برتر .. جام باشگاههاي آسپا و جام حذفي !!

درست هست كه جام حذفي تقريبا روي سپاهان هيچ فشاري را نمياره ولي خب بازيهاي خارج از خانه و سنگين جام باشگاههاي آسپا صحبت ديگه اي هست ...:eek:

شما اگه بازي سپاهان با برق را ديده بوديد متوجه مي شديد كه بازيكنهاي سپاهان از دقيقه 70 به بعد ديگه خسته بودن كه اين به خاطر سنگيني و فشار بازيها هست ...:eek:

البته بعيد ميدونن تيمي به حرفه اي سپاهان بازيكنهاش خسته شده بودن و مربي تيم از روي عمد بازيكنهاي اصلي را توي زمين نزاشته بود تا براي بازي با الاتحاد كه خيلي مهم تر از ليگ هست خسته نباشن :happy:

يه نكته جالب هم كه هست سال قبل روزي كه فولاد خوزستان و استقلال اهواز دربي اهواز را مي خواستن برگزار كنن به خاطر حضور سفر استاني رييس جمهور بازي برگزار نشد تا مرد بيشتري بتونن به ديدار ايشون برن ولي خب بازي سپاهان و برق شيراز را به خاطر سفر مقام معظم رهبري به شيراز لغو نكردن !!:p:f34r:

يه نكته ي ديگه كه هست اگه روزي فيفا بخواهد به مسائل فوتبال ما رسيدگي كنه در مورد باندبازي و تباني هايي كه انجام ميشه ... 1000 برابر بلايي كه سر فوتبال ايتاليا اومد سره فوتبال ما مياد :D:D:lol::lol:

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
آقا قضیه ی این کسر 3 امتیاز دیگه چه بازی ایه که در اوردن ؟ کم مونده که به خاطر مشکلات شخصی - خانوادگی بازیکن های سپاهان هم امتیاز کنن . من نمی دونم والله . یه سربازی توی جریان یه بازی مجروح شده . این کجاش امتیاز کم کردن داشت که حالا به خاطر عمل نکردن سپاهان به تعهداتش !!!! در مورد این سرباز میخوان امتیاز کم کنن ؟

بالا