• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران سپاهان

apadanapayment

Registered User
لایک‌ها
0
سپاهان امسال فقط نقش جهانو کم داره.توی نقش جهان ابهتی داشت این تیم

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
سپاهان امسال فقط نقش جهانو کم داره.توی نقش جهان ابهتی داشت این تیم

کی آماده میشه ؟

فکر کنم اگه آماده نشه روی 4 تا سهمیه تاثیر بگذاره. البته امیدوارم این اتفاق نیفته.

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
کی آماده میشه ؟

فکر کنم اگه آماده نشه روی 4 تا سهمیه تاثیر بگذاره. البته امیدوارم این اتفاق نیفته.

قرار بود آخر تابستون امسال آماده بشه ... آماده نشد هیچ میگن تا خرداد سال دیگه هم آماده نمیشه !! :rolleyes:

روی 4 تا سهمیه هم فکر نمیکنم تاثیر بذاره

پ.ن : اینجا اصفهانی و سپاهانی زیاد داره فقط نمیدونم چرا کم لطفی می کنن اینجا پست نمیدن ... امیدوارم دوستان جدید بیشتر فعالیت کنن ... بالاخره یه اصفهانه و سپاهانش دیگه ;)

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
قلعه‌نويي: بايد مشكل پيروز نشدن سپاهان در خارج از خانه را حل كنيم

سرمربي تيم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: ما در خارج از خانه نتايج خوبي نمي گيريم و بايد اين مشكل را در هفته‌هاي بعدي ليگ برتر برطرف كنيم.

امير قلعه نويي بعد از تساوي بدون گل مقابل ملوان اظهار داشت: اول بايد تشكر ويژه‌اي از هيات مديره باشگاه ملوان داشته باشم كه زمين خوبي را براي بازي‌هاي ملوان آماده كردند. امروز زمين، هوا، تماشاگران و فوتبال خوبي را شاهد بوديم و فقط در اين مسابقه گل كم نداشتيم.
وي افزود: در اين مسابقه 6 موقعيت گل بالاي 80 درصد داشتيم كه نتوانستيم از آنها استفاده كنيم. سپاهان موقعيت هاي گل بيشتري از ملوان داشت. حتي ديديد كه رحمتي زمين هم نخورد.
قلعه نويي ادامه داد: در اين بازي با 3 دفاع بازي كرديم و اين در حالي بود كه ملوان موقعيت چنداني نداشت. يكي از مزيت هاي تيم ملوان هواداران اين تيم است كه 90 دقيقه تيم خود را تشويق مي كنند.
سرمربي سپاهان در باره بازي هاي خارج از خانه اين تيم گفت: ما كم كم بايد مشكل نتيجه گرفتن در بازي هاي خارج از خانه را حل كنيم و اين موضوع در حال شكل گرفتن است. سپاهان بازي به بازي بهتر خواهد شد.

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
اره تبریک میگم بهتون.سپاهان کم کم داره خودشو با امیر پیدا میکنه

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
تبریک میگم

فقط باید بازی هلی بیرون خونه رو هم ببریم .. کاری که هنوز نتونستیم بکنیم !

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
مبارک باشه
یه نکته ی جالب در مورد این بازی. دیروز توی خبرگزاری فارس یه مصاحبه مفصل از قول امیرخان گزاشته بود با تیتر پس از باخت برابر صبا: می توانستیم با سه گل بزنده باشیم. خلاصه کلی حالمون گرفته شد که سپاهان باخته که امروز چن جا از جمله تو خود فارس خبر بردش رو دیدم.
باورم نمیشد اول فک کردم اشتباه میکنم.
از خبرگزاری فارس توهم زیاد دیده بودیم! ولی نه دیگه به این شدت.

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
حاشيه ديدار سپاهان و صبا

پس از پايان بازي،‌واكنش مهدي رحمتي مقابل نيمكت صباي قم باعث ناراحتي رحيم ميرآخوري، يكي از مربيان صبا شد. وي در راهروي ورود به رختكن، با عصبانيت از اين حركت زشت رحمتي انتقاد كرد.
از سوي ديگر، حميد فرزانه بازيكن سابق سپاهان نيز در حمايت از مربي فعلي خود، در تشديد فضاي تنش‌زاي راهرو كمك كرد.

* در جريان بازي هنگامي كه داور براي صبا اعلام پنالتي كرد، سيد مهدي رحمتي به احمد جمشيديان بازيكن خودي به دليل اينكه نتوانسته بود بازيكن حريف را كنترل كند، اعتراض شديدي كرد؛ اين در حالي بود كه در آن صحنه جمشيديان به دليل مصدوميت در انتظار تعويض بود.

* بعد از اينكه ارشاد يوسفي گل سوم را دريافت كرد، محمدحسين ضيايي سرمربي صبا، مهدي واعظي را از روي نيمكت بلند كرد تا خود را گرم كند.

* در جريان بازي، فريدون فضلي گلي را در موقعيت آفسايد به ثمر رساند كه به دليل تصميم داور مبني بر مردود بودن، موجب اعتراض شديد كادر فني صبا شد.

* بعد از اشتباهات پياپي داور و اخراج بنگر، هواداران سپاهان كه از قضاوت مهرپيشه ناراضي بودند، در هر صحنه‌اي كه خطايي اتفاق مي‌افتاد، با صداي بلند شعار "پنالتي، پنالتي " مي دادند.

fatima z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم طرفدار سپاهانم به اميد قهرماني سپاهان در آسيا

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329

fatima z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قلعه نوعي روند كاري خيلي منطقي و رو به كمالي داره اگه بهش انگيزه بدن و بازيكنان خيلي قوي براش بيارن خيلي اميد دارم در نهايت كاري بكنه كارستان اونم با سپاهان اميييييييييييييييييييييد::happy:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
دربی اصفهان هم مساوی شد :eek:

سپاهان به نظر من بهتر بود ولی در کل بازی جالبی نبود

fatima z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تساوي با همشهري همخونه به لحاظ روحي به نفع سپاهانه حد اقلش دشمن خونگي تا بازي برگشت نخاوهد داشت!!!;)

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
تساوي با همشهري همخونه به لحاظ روحي به نفع سپاهانه حد اقلش دشمن خونگي تا بازي برگشت نخاوهد داشت!!!;)
درسته

بازی بعدی هم با تراکتور سازی هست ... تو اصفهان :rolleyes: ایشالله که میبریم

یه خبر هم از سپاهان نوین:

سرمربي تيم سپاهان نوين:به ليگ برتر صعود مي‌کنيم
کلکسيون آينده سازان فوتبال اصفهانيم

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
«هادي عقيلي» نامزد بهترين بازيکن فوتبال سال آسيا شد

کنفدراسيون فوتبال آسيا اولين فهرست نامزدان بهترين بازيکن سال ‌٢٠٠٩ آسيا را اعلام کرد و از ايران نام «هادي عقيلي» مدافع سپاهان و تيم ملي در آن ديداه مي‌شود.

به گزارش ايسنا؛ در اين ليست ژاپن با سه بازيکن و عربستان و کره شمالي با دو بازيکن سهم بيشتري نسبت به ديگر كشور‌ها دارند. بازيکنان حاضر در اين فهرست ممکن است تا قبل از مراسم اهدا جوايز بهترين هاي آسيا در ‌٢٤ نوامبر – سوم آذر امتياز بيشتري بگيرند و شانس تازه يا مضاعفي براي دريافت اين عنوان پيدا کنند.

بازيکناني که با باشگاه هاي‌شان در نيمه نهايي ليگ قهرمانان هستند، حاضرين در اي اف سي کاپ و اعضا تيم ملي کشورهاي حاضر در انتخابي جام ملت هاي آسيا تا آن زمان مي توانند بازهم بهترين بازيکن مسابقه شوند، امتياز بگيرند و شانس بيشتري براي رسيدن به عنوان بهترين بازيکن سال آسيا را پيدا کنند.

اين فهرست بعد از روزهاي مسابقات فوتبال کنفدراسيون فوتبال آسيا دوباره بررسي مي شود تا بالاخره نفر نهايي براي مراسم سوم مهر ماه که در کوالالامپور برگزار مي شود انتخاب شود.

نفرات انتخاب شده بر مبناي رنکينگ و انتخاب " بهترين بازيکن مسابقه" در بازيهاي AFC و فيفا بوده و به ترتيب الفباي انگليسي به شرح زير است:

‌١- الکساندر گنريخ – ازبکستان پاختاکور ازبکستان

‌٢- اشفق علي – مالديو وي بي مالديو

‌٣- بابا ماليک – قطر ام صلال قطر

‌٤- فيراس الخطيب – سوريه العربي/القادسيه کويت

‌٥- هادي عقيلي – ايران سپاهان ايران

‌٦- هونگ يونگ جو – کره شمالي روستوف روسيه

‌٧ – کنگو ناکامورا – ژاپن کاوازاکي فرانتاله ژاپن

‌٨- لي ويفنگ – چين سوان بلووينگز کره جنوبي

‌٩- مارکوس ريهينا – اندونزي پي اس مدان اندونزي

‌١٠ – محمد نور – عربستان الاتحاد عربستان

‌١١- نصير الشمراني – عربستان الشباب عربستان

‌١٢- ري ميونگ گوک – کره شمالي پيونگ يانگ اتلتيک – کره شمالي

‌١٣- سيد محمد عدنان – بحرين الخور قطر

‌١٤- يوشيتو اندو – ژاپن گامبا اوزاکا – ژاپن

‌١٥- يوشيدا مايا – ژاپن ناگويا گرامپوس - ژاپن

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
انتخاب شدنش به نظر من خيلي بعيده!

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
قلعه‌نويي:
برخي از داخل نگذاشتند بهترين مربي آسيا شوم
سپاهان - تراكتورسازي از بازي‌هاي زيباي هفته خواهد بود
مگر استفاده از تاكتيك اوت دستي كار اشتباهي است؟

سرمربي تيم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: همچون هادي عقيلي معتقدم نفوذ كشورها در مديريت AFC مي‌تواند در انتخاب برترين‌ها تاثيرگذار باشد.

امير قلعه‌نويي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره قرار گرفتن نام هادي عقيلي در فهرست 15 نفره نامزدهاي انتخاب برترين بازيكن سال آسيا گفت: اين افتخاري براي فوتبال ايران است كه نام عقيلي در اين فهرست قرار گرفته است. در حالي كه در سال‌هاي گذشته بازيكناني چون مهدوي‌كيا و عزيزي از ايران به اين عنوان رسيده‌اند. من هم با بخشي از حرف‌هاي هادي عقيلي كه گفته AFC براساس روابط بهترين‌ها را انتخاب مي‌كند، موافقم. اين حرفي كه عقيلي زده سر من آمد و كساني كه براي من شناخته شده‌اند از داخل اعمال نفوذ كردند و نگذاشتند كه من به حقم برسم و به عنوان بهترين مربي سال آسيا انتخاب شوم.

قلعه‌نويي درباره انتقاد منصور ابراهيم‌زاده از حرف‌هاي او پس از كنفرانس مطبوعاتي كه هر دو تيم مقابل را به استفاده از تاكتيك اوت دستي متهم كرده بودند، گفت: اين بازي را هم تلويزيون پخش كرد و هم اينكه 90 صحنه‌هايي از آن را پخش كرد. من مي‌خواهم اين سوال را مطرح كنم، مگر استفاده از تاكتيك اوت دستي كار اشتباهي است؟ ما در بازي با سايپا گل دوم‌مان را بر روي اوت دستي به ثمر رسانديم. خوب است آدم‌ها قبل از اينكه جواب حرفي را بدهند اول حرف‌ها را تجزيه و تحليل كنند. ما به غير از اوت دستي 9 شوت به سمت دروازه ذوب آهن زديم و پنج، شش موقعيت گل داشتيم. اگر نخواهيم از اين تاكتيكي كه داريم استفاده كنيم، مثل اين مي‌ماند به بازيكني كه به خوبي سانتر مي‌كند، بگوييم سانتر نكن. ما در بازي با سپاهان يك اوت انداز داشتيم و ذوب آهن دو اوت انداز.

قلعه نويي درباره بازي اين هفته سپاهان برابر تراكتورسازي گفت: بازي هفته قبل تراكتورسازي را ديدم. خداوكيلي آنها مانند ما جزو تيم‌هاي بدشانس هفته پيش بودند. تراكتورسازي نمايش بسيار خوبي ارايه كرد اما، بدشانسي مانع از نتيجه گرفتن اين تيم شد. آنها فوتبالي تاكتيكي ارايه مي‌دهند و قطعا ما بازي سختي برابر اين تيم خواهيم داشت. من و كمالوند به دنبال ارايه بازي زيبايي هستيم و قطعا بازي ما و تراكتور از بازي‌هاي زيباي هفته يازدهم خواهد بود.

وي در پاسخ به اين سوال كه فشردگي بازي‌ها شرايط را براي سپاهان سخت نكرده است، گفت: ما بايد تقويم داخلي را با تقويم خارجي تطبيق دهيم اما، با توجه به اينكه در جام جهاني حاضر نيستم، مي‌توانيم از فشردگي بازي‌ها كم كنيم اما، همين كه مسابقات منظم برگزار مي‌شود و براي نخستين بار پس از انقلاب برنامه دقيقي براي مسابقات اعلام شده جاي شكرش باقي است و اين نقطه عطفي در ليگ ماست و بايد از عزيزمحمدي از اين بابت تشكر كنم.

بالا