• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
به نظرم یه چنتا مدافع جوون بیارن خیلی خوبه لیگ برتر اینگیلیس خیلی سرعتی هست و مدافعین پیر ما > اورا.ویدیچ.فردیناند مثل قند جا میمونن

خط هافبک هم باید تقویت شه تو این شرایط مارکو رویس خوبه هم تنومند هست هم جنگنده من جای مویس بودم 10ملیون پند فلینی رو میفروختم اصلا به درد نمیخوره !

رابین هم دیگه مصدومیت مسخره بازی شده البته دیگه داره پا به سن میزاره به نظر من باید به فکر مهاجم هم باشیم رونی اگر بره کاری نمیشه کرد

مگه رونالدو نرفت مگر این همه بازیکن نرفتن نمردیم که پس باید یه تیم جوون بسازیم تنها بازیکن هایی که تو منچستر مفید اند رابین و رونی و دخیا هستن بقیشون مفت گرونن

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
این مطلب در رابطه با یکی از بازیکنهای آکادمیمون هست که از سایت کانون هواداران یونایتد ((پایگاه هواداران منچستریونایتد در ایران)) نقل قول میکنم. من که اسم این بازیکن رو تا حالا نشنیده بودم و گفتم شاید واسه بقیه دوستان عزیز یونایتدی جالب باشه:

آخرین محصول آکادمی یونایتد؛ماکه له له جدید

چارنی اکانگامنه محصول دیگری از آکادمی باشگاه منچستریونایتد که چندی قبل توانست در ترکیب اصلی یونایتد صاحب شماره پیراهن ۴۳ شود, با ستاره سابق تیم ملی فرانسه کلودیو ماکه له له مقایسه می شود.

.پایگاه هواداران منچستریونایتد در ایران - بازیکنی باانرژی و سخت کوش و قدرت تکل زنی بالا, این بازیکن ۱۹ ساله بلژیکی چندی قبل توانست اولین شماره پیراهن خود را در تیم اصلی دریافت کند. او بازیکن دیگری از آکادمی منچستریونایتد می باشد که در زمان سرمربیگری دیوید مویز در یونایتد پس از درخشش عدنان یانوزای توانسته است به تیم اصلی راه یابد.

اکانگامنه یکی از بازیکنان قابل اتکای تیم زیر ۲۱ سال وارن جویس در طول چندین سال اخیر می باشد و به خاطر این عملکرد مناسب توانسته است به ترکیب اصلی تیم راه یابد, حتی با اینکه انتظار نمی رفت چنین اتفاقی رخ دهد.

او در مصاحبه ای با سایت بلزیکی اچ ال ان گفت: من باید سریعا خودم را آماده می کردم زیرا از من خواسته بودند که در هتل تیم اصلی حضور داشته باشم(برای بازی با استون ویلا).
“کمک مربی تیم, فیل نویل به من گفت که من در بازی برابر استون ویلا در ترکیب تیم حضور دارم.”
“من در نهایت فهمیدم که باید بازی را از سکوها تماشا کنم, اما من در کل این اتفاق را تجربه ای مثبت قلمداد می کنم.”
“چه کسی می تواند بگوید که در طول این فرایند آماده شدن در بازی بوده است؟ من در این سن کم توانستم در تمام مراحل آمادگی برای یک بازی لیگ برتری شرکت کنم.”
“البته این مسئله به این معنا نیست که مربی تیم دیوید مویز بر روی من حساب باز کرده است. من در فصل جاری تاکنون با او صحبت نکرده ام.”
در حال حاضر یونایتد در خط هافبک مشکل دارد و باید با جذب بازیکن این مشکل را برطرف کند. مویز به طور واضح اذعان داشته است که پیشرفت بازیکنان جوان تیم را دنبال می کند, تا شاید او عدنان یانوزای دیگری را به تیم معرفی کند و مطمئنا نیز این مربی ۵۰ ساله اسکاتلندی چیزی در اکانگامنه دیده است.
.
media_xxl_6338114.jpg
.
این بهترین فرصت برای اکانگامنه بود تا با بازیکنانی همچون رابین فان پرسی تمرین کند, مطمئنا بازیکنان اصلی یونایتد به او کمک خواهند کرد تا احساس کند در خانه خود می باشد و برای پیشرفت بیشتر, سخت تلاش کند.
او افزود: فان پرسی و دیگر ستارگان تیم من را می شناسند”
“ما هر روز با هم غذا خوردیم و اغلب با هم شوخی می کردیم.”
“به همین خاطر وقتی من با گیگز یا فلاینی رودرو می شوم, راحت تر می توانم صحبت کنم”
“باشگاه شباهات هایی در بازی من و ماکه له له می بیند. حقیقتش را بخواهید من از لحاظ تکنیکی هوش بالایی دارم اما زمانی که نیاز باشد توپ را به بازیکنی برسانم, زیاد تامل نمی کنم”
شاید بازیکنی با قابلیت های ماکه له له بتواند قدرت یونایتد در پست هافبک دفاعی را بیشتر کند. یونایتد پس از مصدومیت کریک و فلتچر از فیل جونز در این پست استفاده کرده است, مطمئنا اکانگامنه می تواند با درخشش در تیم زیر ۲۱ سال یکی از گزینه های بازی در این پست باشد. اکانگامنه انگیزه زیادی دارد تا قابلیت های خود را به مویز نشان دهد. شاید در صورت بازی در تیم اصلی او بتواند انتظارات بسیاری از طرفداران را به واقعیت تبدیل کند.

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
این مطلب در رابطه با یکی از بازیکنهای آکادمیمون هست که از سایت کانون هواداران یونایتد ((پایگاه هواداران منچستریونایتد در ایران)) نقل قول میکنم. من که اسم این بازیکن رو تا حالا نشنیده بودم و گفتم شاید واسه بقیه دوستان عزیز یونایتدی جالب باشه:

آخرین محصول آکادمی یونایتد؛ماکه له له جدید

چارنی اکانگامنه محصول دیگری از آکادمی باشگاه منچستریونایتد که چندی قبل توانست در ترکیب اصلی یونایتد صاحب شماره پیراهن ۴۳ شود, با ستاره سابق تیم ملی فرانسه کلودیو ماکه له له مقایسه می شود.

.پایگاه هواداران منچستریونایتد در ایران - بازیکنی باانرژی و سخت کوش و قدرت تکل زنی بالا, این بازیکن ۱۹ ساله بلژیکی چندی قبل توانست اولین شماره پیراهن خود را در تیم اصلی دریافت کند. او بازیکن دیگری از آکادمی منچستریونایتد می باشد که در زمان سرمربیگری دیوید مویز در یونایتد پس از درخشش عدنان یانوزای توانسته است به تیم اصلی راه یابد.

اکانگامنه یکی از بازیکنان قابل اتکای تیم زیر ۲۱ سال وارن جویس در طول چندین سال اخیر می باشد و به خاطر این عملکرد مناسب توانسته است به ترکیب اصلی تیم راه یابد, حتی با اینکه انتظار نمی رفت چنین اتفاقی رخ دهد.

او در مصاحبه ای با سایت بلزیکی اچ ال ان گفت: من باید سریعا خودم را آماده می کردم زیرا از من خواسته بودند که در هتل تیم اصلی حضور داشته باشم(برای بازی با استون ویلا).
“کمک مربی تیم, فیل نویل به من گفت که من در بازی برابر استون ویلا در ترکیب تیم حضور دارم.”
“من در نهایت فهمیدم که باید بازی را از سکوها تماشا کنم, اما من در کل این اتفاق را تجربه ای مثبت قلمداد می کنم.”
“چه کسی می تواند بگوید که در طول این فرایند آماده شدن در بازی بوده است؟ من در این سن کم توانستم در تمام مراحل آمادگی برای یک بازی لیگ برتری شرکت کنم.”
“البته این مسئله به این معنا نیست که مربی تیم دیوید مویز بر روی من حساب باز کرده است. من در فصل جاری تاکنون با او صحبت نکرده ام.”
در حال حاضر یونایتد در خط هافبک مشکل دارد و باید با جذب بازیکن این مشکل را برطرف کند. مویز به طور واضح اذعان داشته است که پیشرفت بازیکنان جوان تیم را دنبال می کند, تا شاید او عدنان یانوزای دیگری را به تیم معرفی کند و مطمئنا نیز این مربی ۵۰ ساله اسکاتلندی چیزی در اکانگامنه دیده است.
.
media_xxl_6338114.jpg
.
این بهترین فرصت برای اکانگامنه بود تا با بازیکنانی همچون رابین فان پرسی تمرین کند, مطمئنا بازیکنان اصلی یونایتد به او کمک خواهند کرد تا احساس کند در خانه خود می باشد و برای پیشرفت بیشتر, سخت تلاش کند.
او افزود: فان پرسی و دیگر ستارگان تیم من را می شناسند”
“ما هر روز با هم غذا خوردیم و اغلب با هم شوخی می کردیم.”
“به همین خاطر وقتی من با گیگز یا فلاینی رودرو می شوم, راحت تر می توانم صحبت کنم”
“باشگاه شباهات هایی در بازی من و ماکه له له می بیند. حقیقتش را بخواهید من از لحاظ تکنیکی هوش بالایی دارم اما زمانی که نیاز باشد توپ را به بازیکنی برسانم, زیاد تامل نمی کنم”
شاید بازیکنی با قابلیت های ماکه له له بتواند قدرت یونایتد در پست هافبک دفاعی را بیشتر کند. یونایتد پس از مصدومیت کریک و فلتچر از فیل جونز در این پست استفاده کرده است, مطمئنا اکانگامنه می تواند با درخشش در تیم زیر ۲۱ سال یکی از گزینه های بازی در این پست باشد. اکانگامنه انگیزه زیادی دارد تا قابلیت های خود را به مویز نشان دهد. شاید در صورت بازی در تیم اصلی او بتواند انتظارات بسیاری از طرفداران را به واقعیت تبدیل کند.

چه خوب!داره بلژيكيمون زياد ميشه!!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
جالبه!
من هم با این مسئله که بازیکن از آکادمی به تیم اضافه شه بیشتر موافقم.
خرید بزرگ شاید کمک کنه موقت، اما این بازیکنای جوونن که قدر پوشیدن لباس یونایتد رو میدونن. همون حرفی که اشمایکل کرد.
کار مویس تحسین برانگیزه، به یه چیز مثل کلاس 92 منظورمه...!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
جالبه!
من هم با این مسئله که بازیکن از آکادمی به تیم اضافه شه بیشتر موافقم.
خرید بزرگ شاید کمک کنه موقت، اما این بازیکنای جوونن که قدر پوشیدن لباس یونایتد رو میدونن. همون حرفی که اشمایکل کرد.
کار مویس تحسین برانگیزه، به یه چیز مثل کلاس 92 منظورمه...!
منم خیلی دوست دارم بازیکنهای آکادمیمون سریعتر به تیم اصلی راه پیدا کنن.
کلا اخلاق مویس در رابطه با کار با بازیکنهای جوون و اعتماد کردن بهشون خیلی خوبه ولی فقط کاش با زاها هم آشتی میکرد :(
زاها که توی بازیهای تور پیش فصل عالی بود ولی الان هیچ خبری ازش نیست :(
با توصیه آقا حامد اگه بازی بعدی هم به زاها بازی نداد، بمدت 2 هفته هیچ حرفی از زاها نمیزنم!:D

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
اصلا بازیکن هایی که از اکادمی خود باشگاه هست ، یک لذت دیگه ای داره دیدن بازی هاشون ، مثل یانوزی.

تیم های دیگه هم بیشتر می سوزن ، چون اونها فرت فرت سر کیسه شون رو باید شل کنن.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
صحبت از بازیکن های آکادمی شد، رایان تونیکلیف هم ظاهرا خوب کار کرده برا ایپسویچ :

A player who is likely to extend his time away from Old Trafford is their highly-rated midfielder Ryan Tuncliffe according to the East Anglian Daily times.
The 20-year-old is enjoying his time with Ipswich, but his six month loan deal is due to run our at the end of this year.
Tractor Boys' boss Mick McCarthy has singled out Tuncliffe as one of the main reasons his side are racing towards the promotion pa es with the run of good form in recent weeks.
The clubs have held talks about extending the loan deal until the end of the season with McCarthy hoping to bring the best out of the youngster with more first team football.
McCarthy said: “Ryan has more to give. I am pleased with him but I would like to be delighted with him.
“He has slotted straight in and I really want him to stay and barring an accident, he will.”​

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
صحبت از بازیکن های آکادمی شد، رایان تونیکلیف هم ظاهرا خوب کار کرده برا ایپسویچ :

آره آقا امیر. منم راجع به بازیهای خوب رایان تونیکلیف برای ایپسویچ زیاد خوندم. از داویده پتروچی هم خبر زیادی نیست ولی انگار توی تیمش خیلی موفق نبوده. البته مطمءنا بهترین عملکرد رو در بین بازیکنان قرضیمون نیک پاول داشته.

rashiddivx

Registered User
لایک‌ها
610
توی تاپیک کل کل باز انگار هوادارهای رقیب همون حرفهای تکراری رو شروع کردن ولی بهتره اهمیتی به این حرفها ندیم
به امید بازیهای فردا که به نفعمون تموم بشه

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
توی تاپیک کل کل باز انگار هوادارهای رقیب همون حرفهای تکراری رو شروع کردن ولی بهتره اهمیتی به این حرفها ندیم
به امید بازیهای فردا که به نفعمون تموم بشه
اخر هم ما قهرمان میشیم و اون ها به جایگاه 6 میرسن لیورپول که هیچی اصلا

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
بازی رو ندیدم خلاصه اش رو الان دیدم واقعاً دخیا 3-4 تا موقعیت خیلی عالی رو از حریف گرفت یک نعمته با این سن و سال توی دروازه امیدوارم تاتنهام رو شکست بدیم که تیم به نسبت قوی تری از این حریف های اخیر است اینجوری تیم بیشتر به خودباوری میرسه......

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
بهترین نتیجه گل خوردن چلسی هست و مساوی شدن اونوقت لیورپول با باخت به ما تو الترافورد میایم تا رده 5 کم کم میریم تو کار صدر :دی

بالا