خب بازی رو بردیم. حیف که اون توپ کاگاوا گل نشد. واقعا نبود کلورلی مفید واقع شد.
ببینم لینگارد مگه برگشته ؟
تبريك ميگم نيمه ي دوم در حد نام يونايتد بازي كرديم،شايد براي اولين بار اين حس رو بدون روني و ون پرسي ،زير نظر مويس احساس كردم...من بیشتر امیدوارم از لینگارد استفاده کنه
اون بازی هایی که من ازش تو پیش فصل دیدم خیلی امیدوارم کرد حتی از عدنان و زاها بیشتر!
واقعا خوشحالم فلچر خوب بازي ميكنه..آره فعلا هست،روي نيمكت بودخب بازی رو بردیم. حیف که اون توپ کاگاوا گل نشد. واقعا نبود کلورلی مفید واقع شد.
منم موافقم. قسمتی از این برد رو مدیون نیمکت نشینی کلورلی هستیم!خب بازی رو بردیم. حیف که اون توپ کاگاوا گل نشد. واقعا نبود کلورلی مفید واقع شد.
نيمه ي اول بد نبوديم،تيرك زديم و يه موقعيت عالي هم ولبك از دست داد، ولي توپ دست سوانزي بودتبریک میگم.
بازی رو ندیدم ولی ظاهرا نیمه اول بد و نیمه دوم خوب بودیم با اومدن کاگاوا به وسط و رفتن عدنان به چپ.
امیدوارم هم با برگشتن مصدوم ها و هم با روحیه بهتر بتونیم کل 90 دقیقه رو عالی بازی کنیم و نتیجه بگیریم.
پ.ن : مثل اینکه داور باز هم گند زده و bony رو به خاطر تکل از پشت باید اخراج می کرده و نکرده. درسته؟
امیر جان یک تکل روی پای فلچر زد که از پشت بود و کارت زرد گرفت. به نظر من نمیشه گفت 100% اخراج داشت اونم تو لیگ فیزیکی و پربرخورد انگلیس. البته این نظر من هستش و شاید کارشناسان داوری نظرشون کارت قرمز باشه.تبریک میگم.
بازی رو ندیدم ولی ظاهرا نیمه اول بد و نیمه دوم خوب بودیم با اومدن کاگاوا به وسط و رفتن عدنان به چپ.
امیدوارم هم با برگشتن مصدوم ها و هم با روحیه بهتر بتونیم کل 90 دقیقه رو عالی بازی کنیم و نتیجه بگیریم.
پ.ن : مثل اینکه داور باز هم گند زده و bony رو به خاطر تکل از پشت باید اخراج می کرده و نکرده. درسته؟
فعلا ٣ ٤تا بازيكن جوونمون و كه از باشگاه هاي قرضيشون برگشتن نگه داشته به خاطر مصدوما..فكر كنم اگر لينگارد بمونه و قرضي نره قطعا بهش بازي ميرسه...ببینم مگه لینگارد برگشته ؟ زاها رو که بازی نداد. امیدوارم این یکی رو بازی بده
فلچر خوب بود واقعا اما بهترین نبود،بهترین از نظر من یانوژای بود امروز،تو نیمه دوم خیلی از حملات رو مدیریت کردبهترین بازیکن فلچر بود به نظر من
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
در عجبم که چرا مویس زودتر از عدنان استفاده نکردفلچر خوب بود واقعا اما بهترین نبود،بهترین از نظر من یانوژای بود امروز،تو نیمه دوم خیلی از حملات رو مدیریت کرد
اسمی عزیزم روالی برادر؟ :دیدر عجبم که چرا مویس زودتر از عدنان استفاده نکرد
عمو عباث منظورم از اول فصل بود نه از اول بازی خودم میدونم تو زمین بود:دیاسمی عزیزم روالی برادر؟ :دی
ادنان که از اول تو بازی بود که
سنش پایینه،تجربه اش کمه،بعضی اوقات پر رو میشه باید بیرون باشه :دیعمو عباث منظورم از اول فصل بود نه از اول بازی خودم میدونم تو زمین بود:دی
بروکی...سنش پایینه،تجربه اش کمه،بعضی اوقات پر رو میشه باید بیرون باشه :دی