• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
دوست عزیز که اسم شریفتون رو هم نمیدونم، واسه خاطر گل روی شما از نرم افزار Fotmob استفاده کردم و آماری که خواسته بودین درآوردم که واقعا جالب هستش:
یونایتد از اول فصل تا الان 33 بازی کرده که 22 بازی در لیگ، 6 بازی در لیگ قهرمانان، 4 بازی در Capital one cup و 1 بازی در FA cup. بازیهای که رونی و رابین باهم در اونها حضور داشتن تنها 12 بازی بوده که از این 12 بازی در 8 بازی هر دو نفر از اول بازی وارد زمین شدن و در 4 بازی هم یکنفرشون به عنوان یار تعویضی وارد زمین شده. این 12 بازی شامل 9 بازی در لیگ برتر و 3 بازی در لیگ قهرمانان هستش. و حالا آمار نتایج این 12 بازی: 8 برد - 3 تساوی و 1 باخت.
تنها بازی که باختیم در حضور رونی و رابین به وست بروم بود که البته در این بازی رابین از دقیقه 58 وارد زمین شده و از ابتدا در ترکیب حضور نداشت.
بازیهایی که بردیم:
در لیگ برتر: سوانسی (رونی از دقیقه 61 وارد زمین شد ) - کریستال پالاس - ساندرلند - استوک - فولهام - آرسنال
و در لیگ قهرمانان: بایرن لورکوزن - شاختار ( که رابین از دقیقه 63 وارد زمین شد )
بازیهایی که مساوی کردیم:
در لیگ برتر: چلسی - ساوتهمپتون
در لیگ قهرمانان: رءال سوسیداد ( که رابین از دقیقه 63 وارد زمین شد )
تنها بازی که باختیم:
بازی با وست بروم (که رابین از دقیقه 58 وارد زمین شد )
پ.ن: با این آمار و ارقام مشخص میشه که یونایتد این فصل چقدر از عدم حضور همزمان این دو بازیکن در تیم متضرر شده :(

دستت درد نکنه
اسمم محمده
اقا اين نرم افزار مال اندرويده؟ رايگانه؟

اديت : گرفتم نصبش کردم
عجب برنامه محشريه
ممنون

Last edited:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دستت درد نکنه
اسمم محمده
اقا اين نرم افزار مال اندرويده؟ رايگانه؟

اديت : گرفتم نصبش کردم
عجب برنامه محشريه
ممنون
خوشبختم آقا محمد. خواهش میکنم عزیز.
آره بهترین نرم افزار فوتبالیه. فقط یک چیزی: علاوه بر خود نرم افزار یک نرم افزار اضافی و مکمل هم هست که باعث کامل شدن Fotmob میشه به اسمFotmob Fixture Enabler که اونو گوگل کن یا توی مارکتها سرچ کن و اون رو هم نصب کن تا برنامه کامل بازیها رو بهت بده. اگه پیداش نکردی بگو واست ایمیل کنم. (الان تو مارکتهایی که رو گوشیم دارم سرچ کردم، مارکت Myket داره این فایل اضافی رو و سایزش هم خیلی کوچیکه یعنی 48.6kb این فایله رو اگه نصب کنی برنامه کامل بازیهای تیمها رو بهت میده)

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
ورزش 3 نوشته ماتا و منچستر یونایتد به توافق اولیه رسیدن ... نمیدونم چقد صحت داره
ولی با توجه به اینکه ماتا توی این فصل زیاد نیمکت نشین بوده و خودشم دوس دارم چلسی رو ترک کنه شاید واقعیت داشته باشه:)

رویس هم گفته اخر فصل احتمالش زیاده که از دورتموند بره .... میتونیم برای جذب رویس هم اقدام کنیم
ولی بارسا هم دنباشه مثل اینکه

masut

Registered User
لایک‌ها
11
سلا بچه ها خواستم یه خبریو بدم که کاربر the changed یه انسان حرام خور و بیشرف هست که اسم واقعیش محمود خورسنده. از اون آدماییه که اسم شمالی ها رو به گند کشیده. هر چند که ایشالا. تا چند وقت دیگه 5 سال میره آب خنک. بخوره :) دیدم اینجا زیاد فعالیت داره گفتم اطلاع رسانی کنم یه وقت مشکلی برای دوستان گل منچستری نخواد پیش بیاره. این عوضی

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
سلا بچه ها خواستم یه خبریو بدم که کاربر the changed یه انسان حرام خور و بیشرف هست که اسم واقعیش محمود خورسنده. از اون آدماییه که اسم شمالی ها رو به گند کشیده. هر چند که ایشالا. تا چند وقت دیگه 5 سال میره آب خنک. بخوره :) دیدم اینجا زیاد فعالیت داره گفتم اطلاع رسانی کنم یه وقت مشکلی برای دوستان گل منچستری نخواد پیش بیاره. این عوضی
تاپیک شکایت بزنین و همون رو دنبال کنین بهتر از این هوچی گری هاست!

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
کار محمود خرسند از تاپیک شکایت گذشته متاسفانه سر خیلی از بچه ها رو کلاه گذاشته

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
امروز صبح روزنامه های انگلیسی ، Daily Mail , Telegraph نوشتن که منچستر "نزدیک" به ماتا شده !
معنیش این نیست که پیشنهاد داده ، حتی مسئولین یونایتد هم امروز گفتن که پیشنهادی ندادن ولی به این سوال پاسخ ندادن که در چند روز آینده پیشنهاد میدن یا نه !
مبلغ پیشنهدی حدود 37-40 میلیون پوند خواهد بود .

masut

Registered User
لایک‌ها
11
تاپیک شکایت بزنین و همون رو دنبال کنین بهتر از این هوچی گری هاست!
دوست. عزیزم من. از طریق مراجع. قانونی و قضایی پیگیر کار ایشون هستم اگر هم اومدم اینجا گفتم فقط بخاطر این بود که یوقتی برای دوستانی امثال شما. مشکلی پیش نخواد بیار اینکار اطلاع رسانیه نه هوجی گری !

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
با این مسلغ رویس یا دی ماریا رو میتونن بگیرن . فک کنم از ماتا بهتر باشه

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
سلام دوستان چند وقتی نبودم چه کردن با این تیم بابا دیگه یه بازیکن باید جلوی ما هتریک کنه مویس چی کار میکنی توووو

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
در کامل کردن گفته های دوستان، باید گفت که ماتا و مورینیو بدجوری با هم مشکل پیدا کردن و مورینیو به ماتا گفته که میتونه بره(البته راستشو بخواین با اون بازی که من از هافبکهای چلسی دیدم، واقعا ترافیک هافبک داره چلسی)...
کونترائو چی شد پس؟؟؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من که فکر نمیکنم اینا حرکت مثبتی بکنن. کوئنترائو هم خیلی بازیکن شاخی نیست. کافیه بازی اخرشو ببینید که چطوری اخراج شد.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
در کامل کردن گفته های دوستان، باید گفت که ماتا و مورینیو بدجوری با هم مشکل پیدا کردن و مورینیو به ماتا گفته که میتونه بره(البته راستشو بخواین با اون بازی که من از هافبکهای چلسی دیدم، واقعا ترافیک هافبک داره چلسی)...
کونترائو چی شد پس؟؟؟
در رابطه با ماتا هیچ شکی نیست که یک هافبک تهاجمی خیلی خوب هستش ولی صحبتهای گری نویل هم جالب هستش. نویل گفته ما تو پست هافبک تهاجمی هم رونی رو داریم و هم کاگاوا رو. نویل گفته ما به یک هافبک وسط نیاز داریم. البته گفته ممکنه مویس بخواد از ماتا در پستهای وینگر چپ و راست استفاده کنه یا اینکه سیستم بازیش رو تغییر بده. آخر سر هم گفته 40 تا واسه ماتا زیاد هستش. تکلیف کوئنترائو هم مثل اینکه 5 شنبه مشخص میشه.

من که فکر نمیکنم اینا حرکت مثبتی بکنن. کوئنترائو هم خیلی بازیکن شاخی نیست. کافیه بازی اخرشو ببینید که چطوری اخراج شد.
آقا مهرداد منم با شما موافقم. کوئنترائو هم همچین بازیکن شاخی نیست. بنظر من ارزش داره که 30 تا واسه لوک شاو میدادیم و دفاع چپمون رو واسه چندین سال بیمه میکردیم. البته مثل اینکه لوک شاو به چلسی علاقه داره.

Last edited:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
صحبتهای پل پوگبا که جالب هستش:

JUVENTUS STAR POGBA: I LOVED MAN UTD. I AM MANCUNIAN. BUT FERGUSON...

as_pogba_14.jpg

Juventus star Paul Pogba has revealed he "loved Manchester United" and felt himself "Mancunian" before his bust-up with Sir Alex Ferguson.

The Frenchman admits the experience has scarred him.

The 20-year-old, who made just seven substitute appearances in two years at United, reveals in a documentary screened in France: “It was a very very difficult moment for me because I was in love with Manchester and I was a Mancunian.

“And when I arrived I couldn’t believe my eyes. There was Ferguson - I was loving it.

“It was the match against Blackburn on December 2011 at Old Trafford.Paul Scholes had retired, Michael Carrick was injured, Darren Fletcher was injured.

“There was no one left to play in midfield. And I was training and I was beginning to get better bit by bit and the coach never stopped telling me ‘you’re this far, you’re this far’.

“And I didn’t understand. This far away from what? Playing? From having some playing time? From getting on the field. Or what?

“And there was Rafael in midfield and I was disgusted. I was disgusted and I didn’t get on either. I’d lost that thing, that relation that I had with the coach. I was really disappointed, really disappointed.

“I was pushed. My eyes were opened. I’d made this decision to sign with Juventus. There was nothing to regret.”

http://www.tribalfootball.com/artic...-i-am-mancunian-ferguson-4003391#.Ut9mjBDLbIU

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
البته دوستان من خودم خیلی دوست دارم ماتا رو بگیریم چون همیشه دوست داشتم یک چپ پای تکنیکی مثل ماتا یا سیلوا توی تیممون باشن. با وجود ماتا در صورت مصدومیت رابین یا رونی دیگه مشکلی از لحاظ هافبک تهاجمی و بازیساز نداریم و ماتا میتونه خلاقیت رو به خط هافبکمون برگردونه. این لینکها هم درباره انتقال ماتا به یونایتد هستش، البته هنوز قطعی نشده و از یکطرف امیدوارم این انتقال هیچ ربطی به علاقه چلسی به رونی نداشته باشه!
http://www1.skysports.com/football/news/11667/9127493
http://www.givemesport.com/422279-manchester-united-closing-in-on-juan-mata?autoplay=on
http://www.espn.co.uk/football/sport/story/275851.html?CMP=OTC-RSS
http://www.theguardian.com/football/2014/jan/21/chelsea-manchester-united-juan-mata
http://thepeoplesperson.com/mata-la...agent-flies-to-england-and-40m-deal-lined-up/

بالا