amiralichavoshi
Registered User
- نوشتهها
- 130
- لایکها
- 16
روووونببببییی
Sent from my GT-S5280 using Tapatalk
Sent from my GT-S5280 using Tapatalk
دوست عزیز که اسم شریفتون رو هم نمیدونم، واسه خاطر گل روی شما از نرم افزار Fotmob استفاده کردم و آماری که خواسته بودین درآوردم که واقعا جالب هستش:
یونایتد از اول فصل تا الان 33 بازی کرده که 22 بازی در لیگ، 6 بازی در لیگ قهرمانان، 4 بازی در Capital one cup و 1 بازی در FA cup. بازیهای که رونی و رابین باهم در اونها حضور داشتن تنها 12 بازی بوده که از این 12 بازی در 8 بازی هر دو نفر از اول بازی وارد زمین شدن و در 4 بازی هم یکنفرشون به عنوان یار تعویضی وارد زمین شده. این 12 بازی شامل 9 بازی در لیگ برتر و 3 بازی در لیگ قهرمانان هستش. و حالا آمار نتایج این 12 بازی: 8 برد - 3 تساوی و 1 باخت.
تنها بازی که باختیم در حضور رونی و رابین به وست بروم بود که البته در این بازی رابین از دقیقه 58 وارد زمین شده و از ابتدا در ترکیب حضور نداشت.
بازیهایی که بردیم:
در لیگ برتر: سوانسی (رونی از دقیقه 61 وارد زمین شد ) - کریستال پالاس - ساندرلند - استوک - فولهام - آرسنال
و در لیگ قهرمانان: بایرن لورکوزن - شاختار ( که رابین از دقیقه 63 وارد زمین شد )
بازیهایی که مساوی کردیم:
در لیگ برتر: چلسی - ساوتهمپتون
در لیگ قهرمانان: رءال سوسیداد ( که رابین از دقیقه 63 وارد زمین شد )
تنها بازی که باختیم:
بازی با وست بروم (که رابین از دقیقه 58 وارد زمین شد )
پ.ن: با این آمار و ارقام مشخص میشه که یونایتد این فصل چقدر از عدم حضور همزمان این دو بازیکن در تیم متضرر شده![]()
خوشبختم آقا محمد. خواهش میکنم عزیز.دستت درد نکنه
اسمم محمده
اقا اين نرم افزار مال اندرويده؟ رايگانه؟
اديت : گرفتم نصبش کردم
عجب برنامه محشريه
ممنون
تاپیک شکایت بزنین و همون رو دنبال کنین بهتر از این هوچی گری هاست!سلا بچه ها خواستم یه خبریو بدم که کاربر the changed یه انسان حرام خور و بیشرف هست که اسم واقعیش محمود خورسنده. از اون آدماییه که اسم شمالی ها رو به گند کشیده. هر چند که ایشالا. تا چند وقت دیگه 5 سال میره آب خنک. بخورهدیدم اینجا زیاد فعالیت داره گفتم اطلاع رسانی کنم یه وقت مشکلی برای دوستان گل منچستری نخواد پیش بیاره. این عوضی
دوست. عزیزم من. از طریق مراجع. قانونی و قضایی پیگیر کار ایشون هستم اگر هم اومدم اینجا گفتم فقط بخاطر این بود که یوقتی برای دوستانی امثال شما. مشکلی پیش نخواد بیار اینکار اطلاع رسانیه نه هوجی گری !تاپیک شکایت بزنین و همون رو دنبال کنین بهتر از این هوچی گری هاست!
در رابطه با ماتا هیچ شکی نیست که یک هافبک تهاجمی خیلی خوب هستش ولی صحبتهای گری نویل هم جالب هستش. نویل گفته ما تو پست هافبک تهاجمی هم رونی رو داریم و هم کاگاوا رو. نویل گفته ما به یک هافبک وسط نیاز داریم. البته گفته ممکنه مویس بخواد از ماتا در پستهای وینگر چپ و راست استفاده کنه یا اینکه سیستم بازیش رو تغییر بده. آخر سر هم گفته 40 تا واسه ماتا زیاد هستش. تکلیف کوئنترائو هم مثل اینکه 5 شنبه مشخص میشه.در کامل کردن گفته های دوستان، باید گفت که ماتا و مورینیو بدجوری با هم مشکل پیدا کردن و مورینیو به ماتا گفته که میتونه بره(البته راستشو بخواین با اون بازی که من از هافبکهای چلسی دیدم، واقعا ترافیک هافبک داره چلسی)...
کونترائو چی شد پس؟؟؟
آقا مهرداد منم با شما موافقم. کوئنترائو هم همچین بازیکن شاخی نیست. بنظر من ارزش داره که 30 تا واسه لوک شاو میدادیم و دفاع چپمون رو واسه چندین سال بیمه میکردیم. البته مثل اینکه لوک شاو به چلسی علاقه داره.من که فکر نمیکنم اینا حرکت مثبتی بکنن. کوئنترائو هم خیلی بازیکن شاخی نیست. کافیه بازی اخرشو ببینید که چطوری اخراج شد.