AslanSalarkia
همکار بازنشسته
من هر چی این گزارشگرها میگن بیشتر گیج میشم! منتظر سوت میمونم میرم تو سایتش ببینم کی رفت فینال :دیآقا مطمئن هستید که قانون گل زده، برای وقت اضافی صادقه؟
من هر چی این گزارشگرها میگن بیشتر گیج میشم! منتظر سوت میمونم میرم تو سایتش ببینم کی رفت فینال :دیآقا مطمئن هستید که قانون گل زده، برای وقت اضافی صادقه؟
جای خوندم که حتی 42 دادن که آنقدر سریع قبول کردن البته بعید نیست رونی هم نگه دارند....احتمالاً 40 رو دادن که انقدر سریع قبول شده!
ماتا خوب نیست؟!!!ماتا بازیکن همچین خوبی هم نبست اون مورینیو رونی رو میگره حالا ببینید
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
رونی بره خیلی بد میشه البته این بشر زیاد ناز میکنه امید وارم رکورد شکسته شه و مویس رو سال دیگه نبینیمجای خوندم که حتی 42 دادن که آنقدر سریع قبول کردن البته بعید نیست رونی هم نگه دارند....
خوب بود فیکس بازی میکردماتا خوب نیست؟!!!
من هم امیدوارم به این دلخوشی که یه بازیکن خریدن نذارن رونی بره!جای خوندم که حتی 42 دادن که آنقدر سریع قبول کردن البته بعید نیست رونی هم نگه دارند....
مطمعن باش مویس ماتا نابود میکنه مثل رونی و ار وی پیماتا بازیکن خوبی نیستت!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من ماتا رو از رویس و اوزیل بیشتر قبول دارم
ماتا دو فصل پشت هم بهترین بازیکن چلسی بود، مو هم فقط به این دلیل بهش بازی نمیده که از نظر دفاعی به خوبی اسکار نیست.خوب بود فیکس بازی میکرد
مسی درحدش هست میاد ایا ؟ماتا که بسیار خوبه و تو لیگ انگلیس هم بازی کرده ولی فروش رونی کار جالبی نیست اما اگر بازیکنی خودش بخواد بره مشکلی نیست بره ولی کاش اینا بیان دست به جیب بشن رونی رو که فروختن درجا یکی در حد رونالدو رو بگیرین.....
مصدومن اینا نابود نشدن!مطمعن باش مویس ماتا نابود میکنه مثل رونی و ار وی پی
اتفاقا رونی این فصل بهتر کار کردهمطمعن باش مویس ماتا نابود میکنه مثل رونی و ار وی پی
والا میدونم مصدومن اما چرا پارسال سالم بودن ؟!مصدومن اینا نابود نشدن!
لوا که رفت، تو مهاجم هایی که هستن کاوانی، فالکائو، دیگو کاستا.... خوبن.ماتا که بسیار خوبه و تو لیگ انگلیس هم بازی کرده ولی فروش رونی کار جالبی نیست اما اگر بازیکنی خودش بخواد بره مشکلی نیست بره ولی کاش اینا بیان دست به جیب بشن رونی رو که فروختن درجا یکی در حد رونالدو رو بگیرین.....