• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تو این مرحله دیگه هر تیمی به هر تیمی میخوره و کشور و اینا در کار نیست

امیدوارم مصدومیت رابین هم چیزی نباشه .

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
دوستان برد رو تبریک میگم،امروز 3 تا گل زدیم که دو تاش از روی حرکات عمقی بود،واقعا یه بازیساز کلاس یک تو وسط زمین نیازه!کینگ رایان با اینکه 41 ساله و نصف بازی سابقش رو هم امشب انجام نداد ببینید که چطور موتور تیم رو روشن کرد از وسط زمین!خستگی هم نداشت لامصب همینطوری می دوید :دی

اکثرا خوب بودن بازیکنا،اگه تو همه بازیا اینطوری با تعصب و جون و دل بازی میکردن الان وضعیت دیگه ای داشتیم

بازی بعدی هم متاسفانه اورا نیست و باید به بوتنر بازی بده!کار سختی داره تیم تو بازی بعدی،حالا با هر تیمی که بیفتیم بازم کارمون سخته اما ناممکن نیست که به نیمه نهایی برسیم

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
رابین رو هم متاسفانه بد زدن و امیدوارم که مصدومیتش جدی نباشه

اون حرکت ریو و اون کارای آخر بازی فلینی هم دیگه آخرش بود :general711:

یعنی میشه جوری که تو این بازی تعصب به خرج دادن تو بقیه بازیا هم تعصب به خرج بدن؟

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
دیگه هر بازی شرایط خودش رو داره باید بشینیم و ببینیم در مرحله ی بعدی حریفمون کدوم تیمه و بازی ها چطور پیش میره امشب هم من اصلا انتظار صعود نداشتم!
به نظرم در مرحله ی بعد بدترین گزینه برامون بارسلوناست! اصلا سبک بازیمون به این تیم نمی خوره بعد بایرن و رئال

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
رونی و گیگز و فن پرسی امشب چقدر خوب و هماهنگ بودن واقعا!آدم کیف میکرد کارای گروهی این 3 نفر رو می دید،واقعا 3 تا بازیکن تکرار نشدنی برای یونایتد هستن،رونی و کینگ رایان که اسطوره بودن،رابین هم یه کم دیگه تلاش کنه میتونه به اسطوره تیم تبدیل بشه :rolleyes:

این برد به من که خیلی چسبید :general601:

شب دوستان عزیز خوش

miladst

Registered User
لایک‌ها
529
تبریک
امشب بعد مدتها یه بازی متفاوت از تیم دیدیم. بعد باخت به لیورپول فک کنم یکم به خودشون اومده بودند همه بازیکنا تقریبا خوب بودن بعضیاشونم عالی بودند مثل رابین و دخیا و اماااااا گیگز چقدر روون بازی میکرد اون حرکت های ریزی که میزد عالی بود تو این سن و سال.
فلینی هم با قلدری خوب به کار تیم اومد تو آخر بازی

hamedM1368

Registered User
لایک‌ها
866
رونی کارش توی دفاع هم عالی بود پاس گل دومش به فن پرسی رو دید؟ پاس لایی داد فن پرسی هم گل لایی زد استاد گیگز هم خوب بود خود فن پرسی که دیگه حرف نداشت ترکوند این بشر

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
تو فکرم این رابین چرا اینقدر دیر اومد یونایتد، واقعا حقش بود خیلی زودتر از این حرفا بیاد و افتخارات زیادی رو کنار یونایتدی ها به دست بیاره.
همیشه به حظورش تو جمع توپچی ها افسوس می خوردم ولی الان یه احساس آرامش خوبی از حظورش دارم :general406: با کاری که هفته ی پیش انجام داد هم نشون داد برای شکار نیومده یونایتد.
واقعا این بازیکن با اخلاق و استایل خاصی که داره اگر چند سال زودتر یونایتدی می شد، به راحتی پتانسیل اسطوره شدن رو داشت و می تونست برای همیشه تو قلب هوادارا جا داشته باشه.
هر چند کینگ اریک هم زمان زیادی برای این کار لازم نداشت پس میشه به رابین هم امیدوار بود.
به امید استمرار اتفاقات خوشایند غیرقابل پیشبینی
دوستدار هوادارای معرکه ی یونایتد

miladst

Registered User
لایک‌ها
529
همین که صعود کردیم خوبه مرحله بعدی همه واقعا تیم های قوی ای هستن ولی بینشون به ترتیب اتلتیکو پاریسن ژرمن و دورتموند قرعه بهتری به نظر میاد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
تبریک میگم به دوستان، اونقدر دپرس بودم که بازی رو مستقیم ندیدم و الان رکورد شدش رو دارم میبینم...:general410:
ولی ناراحت کننده ترین چیز اتفاق افتاد که برخلاف چیزی که میخواستم تیم بازی رو برد و رابین هم مصدوم شد...
الان دیگه مویس غم نداره...
بازی تیم آنچنان تاکتیک جالبی نداشت و فقط روی هنر چندتا بازیکن به گل رسیدیم که باز هم ناراحت کننده هستش...

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
تبریک میگم به نظر من اتلتیکو و دورتوموند میتونند قرعه های بهتری باشند تیم فرانسوی هم بد نیست اگر بهشون بخوریم به شخصه به قهرمانی که امیدی ندارم ولی رفتن به نیمه نهایی دور از ذهن نیست به چلسی بخوریم بهتر از بارسا بایرن و رئاله چون باز احتمال برد چلسی هست.....

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
خوب مویس هم گفت مصدومیت رابین خیلی جدی به نظر نمیرسه....البته گفتن فردا معلوم میشه مصدومیت دقیق هر خبری امشب اومد باور نکنید!!

بالا