• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
بایرن ما رو بزنه به برنده کدوم بازی میخوره؟

hamedM1368

Registered User
لایک‌ها
866
تیمهای آلمانی مقابل تیمهای انگلیسی اکثرن مشکل داشتن بایرن در همین چند سال گذشته هم به آرسنال باخته هم سیتی هم چلسی حالا نوبت ماست جسد منچستر خخخخخخ
نه ولی اگه از روزهای خوب دفاع و دخیا باشه می تونیم برای خودمون شانس قائل باشیم

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
خوشبختانه همه انتظار برد بایرن رو دارند و این یعنی انتظار بیشتر از این تیم در حالی که ما بی استرس میتونیم بازی کنیم.اگر مربی ما مویس نبود به شما می گفتم کل حمله بایرن انگشت کوچیک رونی و فن پرسی نمیشن.اما متاسفانه مربی ما بلد نیست از قوی ترین زوج خط حمله استفاده درست رو بکنه.از لحاظ خط هافبک حرفی برای گفتن نداریم اما خط حمله ما واقعا قدرتمند هست به شرطی که دست کاربلدی باشه نه مویس. مطمئن هستم مویس از الان خودش رو از پیش باخته می دونه.خیالش راحت هست که اگه حذف بشن کسی ازش انتقادی نمی کنه.فقط اگه این مربی ما نبود و هنوز فرگوسن بود همه شما ها میگفتین با این بازیکنان شکستشون میدیم.تنها ترس من ترس مربی هست.وگرنه استرس نداریم.بازیکن خوب هم کم نداریم. مربی ما جاه طلب نیست.برخلاف مورینیو و گواردیولا.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
بنظر من هم بد نشد که به بایرن خوردیم! به چند دلیل: اول اینکه بازی با بایرن ممکنه حکم مرگ و زندگی برای مویس رو داشته باشه. همین الانش که جزو 8 تا شدیم مویس جای خودش رو محکمتر کرد. حالا اگه واقعا چیزی حالیش باشه که هممون به این موضوع مشکوکیم!، از این مرحله هم عبور میکنه و دیگه جایگاهش رو حداقل واسه سال آینده تضمین میکنه. از اونطرف اگه خیلی بد بازی کنیم و حذف بشیم، مویس به درهای خروجی نزدیک میشه که اینهم یک برد بزرگ محسوب میشه.
یک دلیل دیگه هم اینکه همین پارسال بایرن جلوی بارسلونا جشنواره گل راه انداخت، لذا اگه ما هم ناجور ببازیم با توجه به شرایط فعلی تیم بعد از رفتن فرگی، خیلی به چشم نمیاد.

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دوستان از همین الان تسلیت بهتون میگم، از این قرعه بخاطر سخت بودنش ناراحت نشدم بلکه الان مویس اگه حتی با اختلاف حذف یشه هم خیلی راحت میتونه بگه که بایرن بهترین تیم اروپا هستش...
کسی از وضعیت RVP خبری نداره؟

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
اگه آسیب دیدگی رابین رو گوگل کنیم آخرین خبر رو سایت گاردین زده که گفته رابین حتی ممکنه به بازی با سیتی هم برسه. هنوز خبر رسمی از میزان آسیب دیدگی و مدت زمان دور بودن از بازیها رو من ندیدم.

rashiddivx

Registered User
لایک‌ها
610
من با نظر اکثر دوستان مخالفم بنظرم بایرن بهترین گزینه برای ما بود (البته قوی ترین)
با حذف این تیم می تونیم اعتبار و حیثیت از دست رفته ی منچستر رو به دست بیاریم همین می تونه برای بازیکنها انگیزه بده فقط باید بدون ترس و دونده بازی کنیم از سوت آغاز بازی تا سوت پایان بازی کاری که آرسنال در بازی برگشت انجام داد
امیدوارم آتش زیر خاکستر باشیم و بتونیم بایرن رو حذف کنیم

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
دوستان منو که میشناسید با مویس مشکل دارم اما...!
بازی با بایرن فرصتی هست که مویس خودشو تو دل هوادارا جا کنه بازی با المپیا تیم تاکتیکی بازی کرد و نتیجه گرفت
از طرفی روحیه تیم هم برگشته
من امید دارم شما رو نمیدونم!

حداقل اگر امید هم ندارین حفظ ظاهر کنید ادم شرمش میشه بعضی پستا رو میخونه

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
دوستان منو که میشناسید با مویس مشکل دارم اما...!
بازی با بایرن فرصتی هست که مویس خودشو تو دل هوادارا جا کنه بازی با المپیا تیم تاکتیکی بازی کرد و نتیجه گرفت
از طرفی روحیه تیم هم برگشته
من امید دارم شما رو نمیدونم!

حداقل اگر امید هم ندارین حفظ ظاهر کنید ادم شرمش میشه بعضی پستا رو میخونه
مسلماً همه دوست داریم تیم موفق شه، به نظرم بازی با سیتی خیلی میتونه مؤثر باشه، اگه سیتی رو بتونیم خوب ببریم روحیه از این هم بیشتر میشه.
و یه نکته هم که دوستان گفتن همه مارو به چشم ضعیف ترین تیم تو 8 تا میدونن، Underdogs! اینم یتونه در نهایت به نفعمون باشه!

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
مسلماً همه دوست داریم تیم موفق شه، به نظرم بازی با سیتی خیلی میتونه مؤثر باشه، اگه سیتی رو بتونیم خوب ببریم روحیه از این هم بیشتر میشه.
و یه نکته هم که دوستان گفتن همه مارو به چشم ضعیف ترین تیم تو 8 تا میدونن، Underdogs! اینم یتونه در نهایت به نفعمون باشه!

اتفاقا بایرن ما رو دست کم نمیگیره

گواردیولا خوب میدونه منچستر اتیش زیر خاکستره!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
اتفاقا بایرن ما رو دست کم نمیگیره

گواردیولا خوب میدونه منچستر اتیش زیر خاکستره!
دیگه بدتر!
اگه بتونیم بیایم بالا واقعاً شاهکار کردیم، اما اصلاً نمیشه امیدهارو الکی بالا برد! صعود کنیم خییییییییییییلی خوشحال میشیم، اما خیلی هم نمیشه از باختن ناراحت بود

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
سخت ترین قرعه ممکن نصیب مون شد.
همین الان تو همه مقاله ها دارن دو تیم رو خط به خط مقایسه می کنن مخصوصا خط میانی ها رو و میگن که منچستر وسط زمین کسیو نداره.(البته راست هم میگن) همین حرفا پارسال هم بود. نبود؟ ولی چطور حذف شدیم؟ با تحقیر یا با بدشانسی؟ بدشانسی. ما حتی داشتیم صعود می کردیم چون برنامه ای که برای بازی داشتیم عالی و بدون نقص بود. امسال هم اگه برنامه خوبی داشته باشیم میتونیم به گرفتن نتیجه امیدوار باشیم.
بایرن قطعا تیم خیلی خوبیه و فرم فعلیش هم قطعا از ما بهتره ولی همین بایرن مقابل آرسنال شانس هم آورد. پنالتی اوزیل + اخراج ژسنی . اگه این دو مورد پیش نمیومد میتونست یه نتیجه دیگه ای رقم بخوره.
در کنار اینا، انگیزه مویس و حتی خود بازیکنا هم خیلی خیلی بالاست. با اینکه الان اکثریت مویس رو مقصر میدونن و خود مویس هم مسئولیت شکست ها رو به عهده میگیره ولی بازیکن ها هم مقصرن و خودشون هم اینو میدونن. پس همشون دوست دارن که خودشون رو ثابت کنن و چه فرصتی بهتر از بازی مقابل مدافع عنوان قهرمانی و یکی از مدعیان.
به نظرم ما نه از پیش بازنده ایم و نه شانس مون برای صعود کمتر از بایرن ه.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
اینم خبر مصدومیت رابین :(
منبع سایت کانون هوادارن یونایتد:
ﺳﺨﻨﮕﻮ ﺑﺎﺷﮕﺎﻩ ﺑﻪ ﺳﺎﯾﺖ ﺭﺳﻤﯽ ﺑﺎﺷﮕﺎﻩ
ﮔﻔﺖ ”:ﭘﺲ ﺍﺯ ﺑﺮﺭﺳﯽ ﻫﺎ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺭﻭﯼ ﺯﺍﻧﻮﯼ
ﻭﻥ ﭘﺮﺳﯽ ﻣﺸﺨﺺ ﺷﺪ ﮐﻪ ﺍﻭ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ۴ ﺗﺎ ۶
ﻫﻔﺘﻪ ﺍﺯ ﻣﺴﺎﺑﻘﺎﺕ ﺩﻭﺭ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺑﻮﺩ ”.

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
امیدوارم پس از بازی با بایرن خود مویس رسما استعفا بده !

فرگوسن با رفتنش شانس رو هم از این تیم برد ...

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
یه حس بسیار قدرتمندی بهم میگه بازی با بایرن تحت تدابیر و اثر مستقیم سر الکس خواهد شد. به اندازه ی کافی واسه ی این کار دلیل وجود داره. از همه مهمتر حیثیت منچستر و تاریخچه بازیهای این دوتیم و مشکلات اخیر من یو. حداقل امیدوارم

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
به نظر من چشم بسته نمیشه گفت که ما جلوی بایرن حذفیم
اول باید دید بایرن چه ابزاری داره و ما چه ابزاری ببینید روبن نفوذهاش خیلی خوبه و از اون ور ریبری ولی دفاعهای جلو زن ما در اون نقاط ضعف های زیادی دارند و همینجور مدافعین میانی ما تعریفی ندارند در مورد هافبک وسط ها هم که حرف نزنیم بهتره و اما دروازبان ها خوب نویر گلر خیلی خوبیه ولی دیوید ماهم نشون داده گاهی حتی از نویر هم بهتره واکنشهاش رو جلوی مادرید به یاد داشته باشید ضمن اینکه این فصل هم همیشه انگیزه خودش رو حفظ کرده ولی در حمله با داشتن رابین و رونی ما از بایرن بهتریم اما فکر میکنم کلید این بازی میتونه حضور ولبک باشه با دوندگی فوق العاده ای که داره میتونه در زمان دفاع کمک زیادی باشه و رونی هم باید یک خط عقب تر بیاد تا بتونه وسط میدان رو کنترل کنه و خیلی باید دوندگی داشته باشه ما اگر میخوایم بایرن رو متوقف کنیم باید بیش از هر زمانی عمل pressing رو انجام بدیم و همه بازیکنها باید بیشتر از نرم خودشون دوندگی داشته باشند از نظر من کلید بردن بایرن دوندگی بسیار شدید و اتخاذ یک تاکتیک درست هستش ما نباید میانه میدان رو به اونها بدیم که هر کاری دوست دارند بکنند و در عین حال باید سرعت انتقالمون رو از فاز دفاعی به حمله افزایش بدیم کاری که سال قبل اون رو خیلی خوب انجام میدادیم به نظر من اگر بازیکنهای ما روی فرم خوب خودشون باشن و مویس هم روحیه خودش رو بالا ببره چرا که نه بایرن رو هم میبریم
p.s: بازی رو اگر خدا بخواد و بلیت گیرم بیاد من از نزدیک میبینم تو آلمان......

بالا