این بنده خدا نیازی به زیر اب زدن نداشتمن جاي مربي بعدي بودم روني رو حتما تو ليست فروش ميزاشتم + اونايي ك رفتن زيراب مويسو زدن پيش ريس
این بنده خدا نیازی به زیر اب زدن نداشت
بعد از ۴۰ بازی هنوز ترکیب تیمتو نشناسی
یه بازی خیلی خوب بودیم
بازی بعدیش یانوزای و والنسیا که جزو بهترینا بودن نیمکت نشین شدن
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
اصلان جان دقیقا همین متن دومی که شما گذاشتی کلوپ گفته و این دلیلی بر منتفی بودن کامل قضیه نیست، یعنی میشه کلوپ رو تو یونایتد ببینم؟ الان هم توی همه نظر سنجیهای سایتهای مختلف مثل گل، میرور و ... کلوپ نفر اوله. البته محتملترین گزینه فن خال هستش. کلوپ هم فکر کنم دو سال از مدت قراردادش با دورتموند باقی مونده.2 تا خبر:
1+ تأیید شد گیگزی تا آخر فصل مربیمونه.
2- کلوپ اعلام کرد که سرمربیگری یونایتد رو نمیخواد
ویرایش میشه، دوباره گل.گام تیتر ژورنالیستی زده!!
کلوپ تو مصاحبش گفته که هم حسی (آشنائی) داره با هوادارای فوق العاده یونایتد، اما پیوندش با دورتموند شکست ناپذیره!
فن خال که مسلماً گزینه طولانی مدت نیست، باد یکی دو سال تیمو سر و سامون بده، تا اون موقع هم کلوپ قراردادش تموم میشه میاد :دیاصلان جان دقیقا همین متن دومی که شما گذاشتی کلوپ گفته و این دلیلی بر منتفی بودن کامل قضیه نیست، یعنی میشه کلوپ رو تو یونایتد ببینم؟ الان هم توی همه نظر سنجیهای سایتهای مختلف مثل گل، میرور و ... کلوپ نفر اوله. البته محتملترین گزینه فن خال هستش. کلوپ هم فکر کنم دو سال از مدت قراردادش با دورتموند باقی مونده.
منم دقیقا به همین موضوع فکر میکنم.فن خال که مسلماً گزینه طولانی مدت نیست، باد یکی دو سال تیمو سر و سامون بده، تا اون موقع هم کلوپ قراردادش تموم میشه میاد :دی
دوستان الان رسیدم خونه و از همون اول صبح دنبال قضیه اخراجش بودم...
خوب دوستان کی قرار بوده شیرینی بده؟؟؟؟؟
اقا دلت نسوزه اون شیرینی که قول داده بودی رو بده :دیدلم براش میسوزه اما اصلا در حد باشگاه نبود