• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
والا نمیدونم چی بگم ولی فکر کنم رفتش هم برا تیم و هم خودش بهتر باشه .یه خبرهایی در مورد برگردوندن رییس برا یه فصل شایعه شده

ZZZedbazi

Registered User
لایک‌ها
333
من جاي مربي بعدي بودم روني رو حتما تو ليست فروش ميزاشتم + اونايي ك رفتن زيراب مويسو زدن پيش ريس

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
بالاخره اخراج شد. همیشه دوس داشتم خودش استعفا می کرد.اما برای حفظ شاءنش برای تیم بعدی که میرفت اینکارو نکرد. در هر صورت امیدوار یه سنت نشه.هر کی میاد حداقل پنج سال بمونه و خوب کار کنه. وارد تویت تر که شدم و اکانت رسمی باشگاه که راجع به اخراج مویس و اظهارات راجع به اون بود شوکه شدم. امیدوارم کابوس این فصل حتی به تاریخ نپیونده و از خاطره ها محو بشه.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من جاي مربي بعدي بودم روني رو حتما تو ليست فروش ميزاشتم + اونايي ك رفتن زيراب مويسو زدن پيش ريس
این بنده خدا نیازی به زیر اب زدن نداشت

بعد از ۴۰ بازی هنوز ترکیب تیمتو نشناسی

یه بازی خیلی خوب بودیم
بازی بعدیش یانوزای و والنسیا که جزو بهترینا بودن نیمکت نشین شدن

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
این بنده خدا نیازی به زیر اب زدن نداشت

بعد از ۴۰ بازی هنوز ترکیب تیمتو نشناسی

یه بازی خیلی خوب بودیم
بازی بعدیش یانوزای و والنسیا که جزو بهترینا بودن نیمکت نشین شدن

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

مهرداد جان آخرین رکوردش که عکسش رو آقا کامران گذاشتن راجع به همین موضوع بود دیگه، یونایتد تحت هدایت مویس 51 بازی کرد و 51 بار دست به تغییر ترکیب اولیه تیم زد.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
2 تا خبر:
1+ تأیید شد گیگزی تا آخر فصل مربیمونه.
2- کلوپ اعلام کرد که سرمربیگری یونایتد رو نمیخواد
ویرایش میشه، دوباره گل.گام تیتر ژورنالیستی زده!!
کلوپ تو مصاحبش گفته که هم حسی (آشنائی) داره با هوادارای فوق العاده یونایتد، اما پیوندش با دورتموند شکست ناپذیره!

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
بزرگترین ضرری که مویس به منچستر زد نابود کردن روحیه جنگنده و امیدوار تیم بود.
به عنوان یه بارسایی علاقه مند به منچستر امیدوارم انتخاب بعدی انتخاب طولانی مدتی باشه

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
2 تا خبر:
1+ تأیید شد گیگزی تا آخر فصل مربیمونه.
2- کلوپ اعلام کرد که سرمربیگری یونایتد رو نمیخواد
ویرایش میشه، دوباره گل.گام تیتر ژورنالیستی زده!!
کلوپ تو مصاحبش گفته که هم حسی (آشنائی) داره با هوادارای فوق العاده یونایتد، اما پیوندش با دورتموند شکست ناپذیره!
اصلان جان دقیقا همین متن دومی که شما گذاشتی کلوپ گفته و این دلیلی بر منتفی بودن کامل قضیه نیست، یعنی میشه کلوپ رو تو یونایتد ببینم؟ :D الان هم توی همه نظر سنجیهای سایتهای مختلف مثل گل، میرور و ... کلوپ نفر اوله. البته محتملترین گزینه فن خال هستش. کلوپ هم فکر کنم دو سال از مدت قراردادش با دورتموند باقی مونده.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
اصلان جان دقیقا همین متن دومی که شما گذاشتی کلوپ گفته و این دلیلی بر منتفی بودن کامل قضیه نیست، یعنی میشه کلوپ رو تو یونایتد ببینم؟ :D الان هم توی همه نظر سنجیهای سایتهای مختلف مثل گل، میرور و ... کلوپ نفر اوله. البته محتملترین گزینه فن خال هستش. کلوپ هم فکر کنم دو سال از مدت قراردادش با دورتموند باقی مونده.
فن خال که مسلماً گزینه طولانی مدت نیست، باد یکی دو سال تیمو سر و سامون بده، تا اون موقع هم کلوپ قراردادش تموم میشه میاد :دی

ZZZedbazi

Registered User
لایک‌ها
333
يكي دو سال ك بدرد نميخوره
همون رييسو بيارن ك بهتر از خال هست

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
فن خال که مسلماً گزینه طولانی مدت نیست، باد یکی دو سال تیمو سر و سامون بده، تا اون موقع هم کلوپ قراردادش تموم میشه میاد :دی
منم دقیقا به همین موضوع فکر میکنم.
پازلی که مطرح میشه:
مطمءنا تصمیم به اخراج مویس یک روز و یک شبه نبوده و از خیلی وقت پیش رو این موضوع فکر شده و حتی با جانشینان احتمالی صحبت شده. از اونطرف چند وقت پیش شایعاتی مبنی بر ملاقات فن خال با مسءولین یونایتد شدیدا توی نت پیچید. الان هم فن خال در دسترس ترین گزینه هست چون بعد از جام جهانی جاش رو به هیدینگ میده. فن خال با اینکه میدونست بعد از جام جهانی تیم نداره به مذاکرات سران تاتنهام هم جواب نداد. اینهارو که کنار هم بذاریم میشه حدس زد محتملترین گزینه فن خال هستش. فن خال رو اگه کوتاه مدت در نظر بگیریم، گزینه های بعدی اینها مطرح میشن: کلوپ هم پارسال مصاحبه کرد و گفت مطمءنا نمیخواد فرگوسن دورتموند بشه ولی گفت تا پایان قراردادش در این تیم میمونه. تازه گیگزی هم اگه به کادر فنی اضافه شه تو چندسال کنار یک مربی بزرگ تجربه کسب میکنه. به اوله هم میشه فکر کرد که به توصیه فرگی پیشنهاد کاردیف رو پذیرفت.
با این تفاسیر شدیدا دوست دارم کلوپ و سران دورتموند رو راضی کنن تا کلوپ سرمربی فصل بعدمون باشه.

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
کمپین های مویس در فیسبوق یکی یکی در حال نابودی هست تبریک اصلان خان یه شرط بسته بودی که سال دیگه مویس منچستر رو قهرمان میکنه قسمتت نشد
dailyrecord.jpg

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
کلوپ: منچستر بزرگ است اما به دورتموند متعهدم

سرمربي موفق بورسيا دورتموند با تمجيد از باشگاه منچستريونايتد و هواداران اين تيم، حضورش در جمع شياطين سرخ را منتفي دانست.
وی در گفت‌و‌گویی با «گاردين» اظهار داشت: منچستريونايتد باشگاه بزرگي است و خودم را به هواداران فوق‌العاده اين تيم نزديک مي‌دانم ولي به دورتموند و هوادارانش تعهد دارم.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دوستان الان رسیدم خونه و از همون اول صبح دنبال قضیه اخراجش بودم...
خوب دوستان کی قرار بوده شیرینی بده؟؟؟؟؟:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
David Moyes: Alex Ferguson 'must take share of blame' at Man Utd.
مویس: فرگوسن هم باید بخشی از مسئولیت این فاجعه رو بپذیره

دوستان خودتون به حسابش برسید

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
بالا