امروز مولر تکذیب کرد این خبر رو.ظاهرا بایرن با انتقال مولر مشکلی نداره و احتمال اومدنش به من یونایتد خیلی بیشتر از پیش شده.
Sent from my GT-I9300
مولر رو کار ندارم..تو این خبر که گل گذاشته از زبون مولر هم چیزی نگفته که بخواد مولر تکذیب کنه...حرف رومنیگه هستش راجب انتقال مولر:امروز مولر تکذیب کرد این خبر رو.
اگر هم درست باشه بعیده به ما بدنش!مولر رو کار ندارم..تو این خبر که گل گذاشته از زبون مولر هم چیزی نگفته که بخواد مولر تکذیب کنه...حرف رومنیگه هستش راجب انتقال مولر:
http://m.goal.com/s/en/news/4796757/
شاید خودش تمایل به رفتن نداشته باشه ولی بایرن ظاهرا میخواد به پیشنهادهایی که واسه انتقالش میاد گوش بده.
Sent from my GT-I9300
تازه شایعه شده فن خال روبنم میخواد!اگر هم درست باشه بعیده به ما بدنش!
اگر کروس رو بگیریم عمرا مولر رو هم به منچستر بفروشن
اصلا از بازی مولر خوشم نمیاد . تونی کروس بیاد منچستر عالی میشهظاهرا بایرن با انتقال مولر مشکلی نداره و احتمال اومدنش به من یونایتد خیلی بیشتر از پیش شده.
Sent from my GT-I9300
like like like!اصلا از بازی مولر خوشم نمیاد . تونی کروس بیاد منچستر عالی میشه
متاسفانه کارمون به جایی رسیده که دست به دامن چه بازیکن هایی میشیم!like like like!
نه تنها از بازیش خوشم نمیاد از خودشم بدم میاد!
هم این هم اون کاوانی، اصلاً نمیخوام تو لباس یونایتد ببینمشون!
یه مهاجم مثه پدرو و کروس برای تیم خیلی خوبه + ترمیم خط دفاعی که خیلی واجبه . این فصل گلهای ضایعی خوردنlike like like!
نه تنها از بازیش خوشم نمیاد از خودشم بدم میاد!
هم این هم اون کاوانی، اصلاً نمیخوام تو لباس یونایتد ببینمشون!
بد نبود، منتها جونر وقتی دفاع وسط بازی میکنه یه هیولای دیگه اییه!من بازیا رو ندیدم،این 2 تا بازی که گیگزی از جونز تو دفاع راست بهره گرفته بازیش چطور بوده؟
هافبک دفاعی هم بازی کنه همین طوریه،آینده خوبی داره اگه همینطوری رو به رشد باشه و بازیش رو تقویت کنه،چون تا به اینجا تو 3 تا پست امتحانش رو پس داده،دفاع راست بازی نکرده بود که اونم بازی کرده دیگهبد نبود، منتها جونر وقتی دفاع وسط بازی میکنه یه هیولای دیگه اییه!
خیر بخاطر تفاوتهای سبک فوتبال آلمانی - انگلیسیمگه آلمانی ها نجسن؟