• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
مرسی رونیییییییییی!
دقیقاً همینو میخواستم بگم! حرفم ایهام داشت، همون حرف تورو میخواستم بگم آرش، محک باشه، ولی به لیورپول هیچجوره نباید ببازیم!
چه گل قشنگیم زد انصافاً

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
یعنی قبول شد این گل؟
3-1:general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304:
همون 2-1
خییییییییییییییییییلی خنده دار بود!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
خوب تموم شد!
تبریک میگم به همه دوستان!
چیزی که واسه من مشخص شد تو این بای پیش فصل اینه که به جز دفاع تو هیچ پستی خرید لازم نداریم، 100% ترجیح میدم یکی مثل لینگارد بهش بازی داده بشه تا اینکه 60 میلیون پول ویدال بدیم! عدنان هم تازه اضافه میشه:)
تازه کلی بازیکن دیگه هم داریم که نبودن تو این تور.
بلکتز میتونه فیکس بازی کن، پتانسیلشو داره، جونز داره به یکی از بهترینا تبدیل میشه.
شاو واقعاً خوب توی تیم جا افتاده و خیال من راحته از سمت چپ دفاع، (البته ذفاع چپ اصلی)
در کل خیلی خوبیم! با یه دفاع وسط خوب راحت میتونیم رقابت کنیم واسه جام.
برا شما تازه صبح شده، صبحتون به خیر!
شب من تازه تموم شد، شب به خیر:)

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
نیمه دوم رو بصورت آنلاین و اسلوموشن دیدم :D دوستان گل یونایتدی تبریک میگم. بلکتز بنظر من خیلی خوب بود و مطمئنا آینده خیلی خوبی داره. یانگ هم که باز من رو شرمنده کرد :general509: و مثل بازیهای قبلی خیلی خوب ظاهر شد. این همون تیمه پارساله ها! خدا از سرت نگذره مویس که با تیممون چه کار کرده بودی :general208: مثلا قرار بود تو فصل نقل و انتقالات بترکونیم و 5-6 تا خرید کنیم و 200 میلیون پوند هزینه کنیم ولی از بقیه تیمها کمتر بازیکن گرفتیم و فعلا هم که همه رو ترکوندیم :D چه میکنه LGV :D

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
آقا ما ساعتو گذاشتیم که 4:20 دقیقه بیدارمون کنه ولی خواب موندیم! تا بیدار شدم پریدم پای سیستم و توی ذهنم بود که 2-1 برده باشیم ولی 3-1 !یعنی عالی تر! دمشون گرم
چه چیزی بهتر از این که یه کاپی رو با زدن لیورپول اونم در فینال به دست بیاری؟! دم اصلان و بقیه بچه هایی که نشستن این وقت صبح بازی رو دیدن و گزارش کردن هم گرم منچستری های اصیل اینا هستن!
11 روز دیگه افتتاحیه لیگ برتر منچستر یونایتد - سوانسی در اولدترافورد , البته فکر کنم تا از قبل از شروع لیگ یه بازی دوستانه دیگه هم داشته باشیم
به شدت مشتاق شروع لیگ هستم

Last edited:
بالا