• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب یه چند ساعتی نبودیم، ظاهرا اخبار ترکونده...
بچه ها هم همه به جد دارن دنبال میکنند...
با این حساب که گفتن دارن فیرپلی رو دور میزنن، میشه گفت که اونقدر دیگه نمیتونن خرج کنند یا فقط به دنبال یک خرید بزرگ هستن!!!!! کسی هست حوصله داشته باشه آمار رو در بیاره؟(سرم درد میکنه و واقعا به زور چشمهام باز هستش:general306:)
باید منتظر یک خرید تو خط میانی باشیم و یا خط دفاعی و یا هر دوتا:D:D:D:D!!!!
دوستان منتظر خبر هستیم...:general601:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
به نظر من فروش فلینی از خرید بازیکن واجبتره
با توجه زمانی که از قرارداد فلاینی باقی مونده، میشه یک فصل دیگه بهش فرصت داد. البته یونایتد قصد رد کردنش رو داشت و تقریبا با ناپولی توافق کرده بوده که هم فلاینی مصدوم شد و هم ناپولی از لیگ قهرمانان حذف شد و موند رو دست خودمون!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
موتینیو هم میتونه گزینه خیلی خوبی واسه ما باشه...
هافبک باهوشی هستش و واقعا میتونه مشکل خط میانی رو تا حدود خیلی زیادی حل کنه...
جدیدا بازی ازش ندیدم و نمیدونم که چقدر آمادگی داره ولی تو این فرصت کم باید هرچیزی که دستمون بهش میرسه رو بگیریم...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
بعد نیستلروی یه گلزن خوب نداشتیم امیدوارم رادامل بتونه خوب کارکنه و آقای گل لیگ دوباره از تیم ما باشه و سرانجامشم قهرمانیه تیم باشه.
دوست عزیز شکسته نفسی نفرمایید، رونی و فن پرسی هم آقای گل لیگ شدن و هم جزء بهترین فورواردهای دنیا هستن، مشکل تیم هافبک بازیساز و موقعیت سازی کم بوده که تو این 2 فصل موفق نبودن، البته مضدومیتهاشون رو هم بزارید کنارش...
ظاهرا خود موتینیو هم میخواد موناکو رو ترک کنه، کسی بازی جدیدا ازش ندیده که بفهمیم چجوریاست الان؟
ظاهرا پارسال 37 بازی کرده واسه موناکو که فقط 1 گل زده و 8 پاس گل داده...
انگار که اینا خودشون نتونستن هافبک پبدا کنند و بعداز اینکه فالکائو رو گرفتن، به ایجنتش گفتن کسی رو نمیشناسی که ما بتونیم تا آخر شب بگیریمش؟؟؟؟:D:D:D:D

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
از نظر من مشکل ما با موتینیو حل نمیشه.
منچستر تو سایر پست ها خوب خرید کرد ولی تو پستی که بزرگترین ضعف رو داره نتونست خرید خوبی بکنه.
خرید بازیکنایی مثل موتینیو از دید من حتی برای یک فصل هم مشکلمون رو حل نمی کنه.
فکر کنم اسکولزی باید برگرده دوباره!

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
دوست عزیز شکسته نفسی نفرمایید، رونی و فن پرسی هم آقای گل لیگ شدن و هم جزء بهترین فورواردهای دنیا هستن، مشکل تیم هافبک بازیساز و موقعیت سازی کم بوده که تو این 2 فصل موفق نبودن، البته مضدومیتهاشون رو هم بزارید کنارش...
ظاهرا خود موتینیو هم میخواد موناکو رو ترک کنه، کسی بازی جدیدا ازش ندیده که بفهمیم چجوریاست الان؟
ظاهرا پارسال 37 بازی کرده واسه موناکو که فقط 1 گل زده و 8 پاس گل داده...
انگار که اینا خودشون نتونستن هافبک پبدا کنند و بعداز اینکه فالکائو رو گرفتن، به ایجنتش گفتن کسی رو نمیشناسی که ما بتونیم تا آخر شب بگیریمش؟؟؟؟:D:D:D:D
بله کاملا درسته حرفاتون و رونی و ون پرسی عالین.ولی نیستلروی یه چیز دیگه بود لامصب ماشین گلزنی بود.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
از نظر من مشکل ما با موتینیو حل نمیشه.
منچستر تو سایر پست ها خوب خرید کرد ولی تو پستی که بزرگترین ضعف رو داره نتونست خرید خوبی بکنه.
خرید بازیکنایی مثل موتینیو از دید من حتی برای یک فصل هم مشکلمون رو حل نمی کنه.
فکر کنم اسکولزی باید برگرده دوباره!
بیخیال!!!!!!! با عصا؟:D
خوب ما باید یکمی هم عقلانی به مسئله نگاه کنیم، هافبک بازیساز خوب تو دنیا خیلی کم هستش و اونی هم که پیدا بشه 100 درصد تو تیم بهتر و پیشنهاد بهتری داره...
ما به این فکر باشیم که این تیم رو باید تا امشب ببندیم...:cool: وتا نیم فصل حداقل باهاش سر کنیم...:general601: این تیم با این خریدهای فوق العاده ای که کرده بدون هافبک خلاق مثل یک فراری بدون چرخ میمونه یا حداقل این تیم مثل یک فراری پنچر میمونه...
ماتا هم که معلوم نیست وضعیتش چطور هستش و عملا هیچ هافبک دیگه ای نداریم...

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
آکادمی چیکار میکنه بابا یه پدیده ای بیاد از جوانان فرق ما با بعضی تیما همین بود که ما بازیکن سازم بودیم منتها کلا فوتبال انگلیس خراب شده تو این چندسال و یه هافبک مثل اسکولز که سالیان سال تامینمون نیست

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
خوب یه چند ساعتی نبودیم، ظاهرا اخبار ترکونده...
بچه ها هم همه به جد دارن دنبال میکنند...
با این حساب که گفتن دارن فیرپلی رو دور میزنن، میشه گفت که اونقدر دیگه نمیتونن خرج کنند یا فقط به دنبال یک خرید بزرگ هستن!!!!! کسی هست حوصله داشته باشه آمار رو در بیاره؟(سرم درد میکنه و واقعا به زور چشمهام باز هستش:general306:)
باید منتظر یک خرید تو خط میانی باشیم و یا خط دفاعی و یا هر دوتا:D:D:D:D!!!!
دوستان منتظر خبر هستیم...:general601:
الان صحبت هوملز و ویدال هست که دیگه بعیده رفت تا ٰ‌ژانویه همین ها رو هم که خریدن خیلیه

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
اسکولز رو که شوخی کردم میلاد:D
یه فابرگاس رو گرفته بودیم حل بود. فکر کنم ویدال رو هم بخاطر مصدومیتش ریسک نکردن و نگرفتن
این 3 بازی اول که نتیجه نگرفتیم یکم نگرانم کرده. میدونم حداقل باید تا نیم فصل صبر کنیم تا هم مصدوم ها برسن هم خریدهای جدید هماهنگ بشن با تیم ولی واقعیت اینه که دیگه جای اشتباه نداریم. باید از 16 بازی باقیمانده 13 تاشو ببریم :)

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اسکولز رو که شوخی کردم میلاد:D
یه فابرگاس رو گرفته بودیم حل بود. فکر کنم ویدال رو هم بخاطر مصدومیتش ریسک نکردن و نگرفتن
این 3 بازی اول که نتیجه نگرفتیم یکم نگرانم کرده. میدونم حداقل باید تا نیم فصل صبر کنیم تا هم مصدوم ها برسن هم خریدهای جدید هماهنگ بشن با تیم ولی واقعیت اینه که دیگه جای اشتباه نداریم. باید از 15 بازی باقیمانده 13 تاشو ببریم :)
من هم گرفتم;)
ولی بعید میدونم که بتونیم 12 بازی رو از 14 تا ببریم، شاید تو نیم فصل دوم انتظار همچین نتیچه ای رو بشه داشت...(اگه تو اسپانیا بود، شاید ولی تو انگلیس نمیشه اینجوری انتظار داشت، حتی اگه MANUTD باشی!!!!!!!)
خوب آقایون منتظر خبر هستیم...
کامران جون هنوز هم امید هست به یک خرید دیگه...:general601:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
وقتی این Rating رو نگاه میکنم که چقدر آدم از این انتقال خوشحال میشن و تاییدش میکنن، به این نتیجه میرسم که موتینیو میتونه گزینه خوبی باشه....
Capture.JPG

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
الان اخبار شبکه خبرم گفت فالکائو رو.فک کنم دیگه پرونده نقل و انتقالات یونایتد بسته شد.حالا نوبت فن خاله که بین این بازیکنا هماهنگی ایجاد کنه.بچه ها ترکیبه پیشنهادیتونو البته با احتساب مصدوما به فن خال همینجا پیشنهاد بدن.

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
میگن برنلی اندرسون رو قرضی میخواد:general304:
یعنی اصلا تعلل جایز نیست. وودی هر کاری که داره می کنه, با هر باشگاهی که داره مذاکره میکنه سریع کنسل کنه بره کار برنلی رو راه بندازه بنده خدا ها معطل نشن یه وقت!

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
باید سسک رو میخرید من یو که تعلل کرد.
ترکیب سسک و ماتا و فان پرسی و دی ماریا و حالا فالکایو و روخو و بلیند خوب تیمی میساخت.
هم ارزون دادن سسک رو هم به دشمن دادن

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

بالا