Mehdiwol
Registered User
کم کم یانوزای هم داری نا امیدمون می کنه در کارهای دفاعی که بخاطر ضعف بدنی توانایی پرس رو نداره و کلا تعطیله در حالت حمله هم خلاقیتش زیاد قد نمیده معطل می کنه و موقعیت رو خراب می کنه! قدرت تمام کنندگی خوبی هم نداره!
کسی مجبورت نکرده اینو ببینی..شما برو همون دربی رو ببین.
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
دقیقا اونجا داشت رونی به والنسیا اعتراض میکرد، این جو الکی میده که داره به داور اعتراض میکنه!!تا قبل این بازی برای فردوسی پور احترام زیادی قائل بودم، ولی گند زده الان!
اون از تپقای اول بازیش، جو دادنش سر بازی اورتون، ذوق کردنش سر حمله های سیتی، از همه هم تابلوتر اونجا که رونی داشت سر والنسیا داد میزد که جاشو پر کنه برگشته میگه چقد اعتراض میکنه رونی
یانوزای باید این فصل قرضی میرفت یک تیم دیگه ولی مشکل اینه اگه یانوزای میرفت اونوقت کی بجاش بازی میکرد! واقعا ضعف بدنیش واضحه و اصلا تو درگیریها و پرسینگ شرکت نمیکنه حتی بازیکن مستقیم خودش رو هم موقع دفاع به خوبی یارگیری نمیکنه.کم کم یانوزای هم داری نا امیدمون می کنه در کارهای دفاعی که بخاطر ضعف بدنی توانایی پرس رو نداره و کلا تعطیله در حالت حمله هم خلاقیتش زیاد قد نمیده معطل می کنه و موقعیت رو خراب می کنه! قدرت تمام کنندگی خوبی هم نداره!
آره ، خداییش ، منچستر یک دفاع 6 دنگ میخواهید ، یادش بخیر زوج ویدیچ و فردیناند ، مهاجم های حریف پشم نمیکردن ، سمت دفاع بیان :|واقعا نمیدونم چرا یه احمقی مثل اسمالینگ اصلا باید توی یونایتد بازی کنه ؟
چندمین باره که این بازیکن کودن گند میزنه به تیم.
خدا رو شکر 1 2 بازی نیست. امیدوارم هم بندازنش بیرون
من هم تمام این چیزایی که گفتی، دقیقا به ذهنم اومد ولی دارم فکر میکنم که یک هدف دیگه ای پشت به زمین اومدن کریک بوده، که اونم بازی مستقیم پاس های بلندی که کریک میتونه از دفاع منچستر شروع کنه...بنظر من نیاوردن مک نیر به بازی اشتباهه. کریک نمیتونه پست مدافع مرکزی رو خوب پوشش بده، از طرفی تازه بعد از مدتها داره بازی میکنه و اینکه روخو هم زوجش در خط دفاع هستش و بنظرم هیچوقت اون مدافع ششدانگ وسط نمیشه و البته روخو پست اصلیش دفاع کناری هستش و فعلا به اجبار و کمبود بازیکن داره وسط بازی میکنه.
آخه رابین هم اون تند و تیزی گذشته رو نداره ولی به هرحال حرفت درسته و امیدوارم این تاکتیک جواب بده.من هم تمام این چیزایی که گفتی، دقیقا به ذهنم اومد ولی دارم فکر میکنم که یک هدف دیگه ای پشت به زمین اومدن کریک بوده، که اونم بازی مستقیم پاس های بلندی که کریک میتونه از دفاع منچستر شروع کنه...
منچستر بازی رو از دست داده عملا و فقط به ضد حمله فکر میکنه الان دیگه...
حالا چند تا بچه خردسال هوادار بقیه تیمها میشینن پای بازی با این جو دادنهای فردوسی پور خیال می کنن داوری داره طرف منچستر رو می گیره! میان تو نت جار می زنن که آی داوری سمت منچستر غش می کنه!تا قبل این بازی برای فردوسی پور احترام زیادی قائل بودم، ولی گند زده الان!
اون از تپقای اول بازیش، جو دادنش سر بازی اورتون، ذوق کردنش سر حمله های سیتی، از همه هم تابلوتر اونجا که رونی داشت سر والنسیا داد میزد که جاشو پر کنه برگشته میگه چقد اعتراض میکنه رونی
من که الان با موبایل اومدم ولی واقعا رو مخن. اعصاب نمیذارن واسه ادمدوستان کسی راهی نمیشناسه که از دست این پاپ آپ های فروم خلاص بشیم؟؟؟؟
داره دیوونم میکنه...
باید واسه این قضیه به دیماریا و رونی نگاه کنیم که پاس رو واسه ضربه آخر به روبین بدن...آخه رابین هم اون تند و تیزی گذشته رو نداره ولی به هرحال حرفت درسته و امیدوارم این تاکتیک جواب بده.
چجوری؟؟؟؟؟؟؟؟با احترام به تمام دوستان منچستری ممبعد هر کی از یانوزای بدگویی کنه امتیاز منفی میگیره
نه وقتی یه بازیکن اخراج شده :|به نظرتون ماتا رو به جای یانوزی میاورد بهتر نبود ؟
منظورم تو ترکیب ابتدایی بود.نه وقتی یه بازیکن اخراج شده :|
هم رونی و هم ماتا جواب نمیده!!!!منظورم تو ترکیب ابتدایی بود.