علی اقا ممنون
مطلب زیبایی بود
مطلب زیبایی بود
نانی دیشب یه ستاره برای تیمش بوده. 1 گل ، 1 پاس گل و ایجاد 7 موقعیت. خلاصه بازی رو حتما ببینید.
گلش که واقعا جالب بود :دی لینک برای گلش:
http://gfycat.com/EasygoingDemandingArrowworm
اوانز هم دیشب به همراه یانوزای و هررا برای تیم زیر 21 سال بازی کرده.
من هم با شما هم عقیدهام! متاسفانه زمانش، صحبتها همه با ناز و ادا گذشت و به جایی نرسید. آخرین بازی که از اشنایدر دیدم، بد نبود. اما حد و اندازهء گالاتاسرای کجا و منچستر کجا. اگر به قیمتی که ما پاتریس اورا را دادیم، بدهندش، قبوله. شما هم قبول کن که معامله جوش بخوره!خبر دیگه هم اینکه میگن دوباره با توجه به مشکلاتی که اسنایدر با گالا پیدا کرده، قصد انتقال در زمستان به منچستر رو داره...
نظر من رو میخواید؟ این انتقال 5 سال دیر داره اتفاق میوفته و اصلا ارزش نداره...
فدات داداش علی جون شما لطف داریآقا مهدی عزیز Mehdiwol@
یادم رفته بود که از دوستان بپرسم چه کسی با کم سلیقگی فراوان شما را از جمع ما دور کرده که دیدم خوشبختانه مشکل رفع شده. بازگشتتان گرامی
التایگر کیه دیگه؟اغا راست ه ك ميگن من يو قرارداد التايگر رو تمديد نميكن ه و دنبال كاوانى ه واسه فصل بعد ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
آها!@!!!@میلاد التایگر لقب فالکائوئه.
امیدوارم مشکلش حل شه، حالم از کاوانی به هم میخوره!
میلاد التایگر لقب فالکائوئه.
امیدوارم مشکلش حل شه، حالم از کاوانی به هم میخوره!
منم مثل شما اصلا ازش خوشم نمیاد البته قبلا هم بارها گفتم! رقم بسیار زیادی هم روش گذاشته بودنآها!@!!!@
ال تایگر!!!!
به به چه لقب خوشکلی، فکر کنم الان ال رابیت(EL Rabbit)
دقیقا من هم اصلا با کاوانی حال نمیکنم...
امیدوارم که مشکل مهاجهامون حل بشه که اصلا احتیاج به خرید تو این یکی خط رو نداشته باشیم...
خیلی وقته که دنبال تمدید قرارداد دخیا هستن اگه تمدید قراردادش رو قبول می کرد سریع رسانه ای می شد پس فعلا قبول نکردهیجا هم خوندم دخیا پیشنهاد تمدید قرارداد رو قبول نکرده و نمیدونم چقدر واقعیت داشته باشه این خبر!