Mehdiwol
Registered User
به فن پرسی گفت فن خال خطا می کنه؟؟!
دفاع همه باید تو الدترافورد اینجوری شه! ولی انصافا حفظ توپا تو فضاهای بسته تحت پرس تو زمینشون رو فوق العداه انجام میدن!شدی ستون پنجم؟:دی
این حرفا رو تو دلت بزن:دی
-------
ولی انصافا عجب دفاع تعطیلی داره هال
جاااان؟!!به فن پرسی گفت فن خال خطا می کنه؟؟!
چقدر زود دشمن دی ماریا شدی اصلاننیمه اول همه چی عالی بود! یه خوبی مصدومیت دی ماریا هم اینه که فک نکنه از دماغ فیل افتاده! نباشه هم تیم میتونه خوب بازی کنهِ
حس معین به یانگو من به دی ماریا دارم :دی
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
استاد علیفر رو میگم یه لحظه حواسم نبود فکر کنم به فن پرسی گفت فن خالجاااان؟!!
راستی علت خوب بازی کردن یانگ اینه که بهش توپ نمیدن و از بازی خارجش کردن
من و یانگ همیشه باهم مشکل داریم![]()
افشین از والنسیا این کارهای سخت رو نخواه که فرق شوت با سانتر رو یاد بگیره. والنسیا یعنی سر پایین، با تمام سرعت بدو و بشوت بصورت زمینی سمت دروازه. بقیش دیگه مهم نیست. تکنیک هم که قربونش برم هنوز بالقوه است و بالفعل نشده.بازی با هال تو الدترافورد اسون ترین بازی فصلمونه اینو از قبلم میدونستم که راحت میبریم
این تاکتیک پاس تو عمق خیلی تو لیگ برتر جواب نمیده باید به فکر یه تاکتیک دیگه باشه
راستی این والنسیا کی میخواد فرق بین شوت و سانتر رو بفهمه؟
آها!استاد علیفر رو میگم یه لحظه حواسم نبود فکر کنم به فن پرسی گفت فن خال
بازی با هال تو الدترافورد اسون ترین بازی فصلمونه اینو از قبلم میدونستم که راحت میبریم
این تاکتیک پاس تو عمق خیلی تو لیگ برتر جواب نمیده باید به فکر یه تاکتیک دیگه باشه
راستی این والنسیا کی میخواد فرق بین شوت و سانتر رو بفهمه؟
افشین از والنسیا این کارهای سخت رو نخواه که فرق شوت با سانتر رو یاد بگیره. والنسیا یعنی سر پایین، با تمام سرعت بدو و بشوت بصورت زمینی سمت دروازه. بقیش دیگه مهم نیست. تکنیک هم که قربونش برم هنوز بالقوه است و بالفعل نشده.
اصلان من موندم چجوره موهاش رو رنگ کرده! احتمالا با پیستوله رنگ میپاشن به موهاشدقت کردید فلیینی موهاشو رنگ کرده؟!!
خدا خفت کنه ترکیدم از خندهمن قانع شدم امیدوارم با یه گل این خوشحالی رو ازش ببینیم:دی
مشاهده پیوست 714265