داداش امیر اونجا انگلیشه. فکر کنم از یک سال قبل واسه این بازی امشب برنامهریزی شده زمانش [emoji2]اغا حوصلمون سر رفت شروع ش بره پي كارش
Sent from my iPhone using Tapatalk
اغا ما ب اين ساعت اسپانيا عادت كرديمداداش امیر اونجا انگلیشه. فکر کنم از یک سال قبل واسه این بازی امشب برنامهریزی شده زمانش [emoji2]
خخخ کجاشو دیدی؟! واسه اتاق تی وی گرفتم منت احدی رو نمیکشم! تی وی و ریسیور فول ایچ دی تا خود صبح![]()
DVB بهترین گزینه هستش، متاسفانه داشتم و سوخت بابت یک ولتاژ عجیب که از سوکت تلفن به کل سیستم وارد شد و خیلی جواب میداد، همه کانالها و کیفیت فوق العاده Full HD روی مانیتور به راحتی...مورد اولو منم تو اتاق دارم ولی مورد دوم بیرون از اتاقه:دی واسه به دست اوردنش باید وارد جنگ شد که وقتش نیست:دی
اقا رونى هستش ديگه من ميرم ميخوايمUnited team to play Southampton (kick-off 20:00 GMT): De Gea, McNair, Smalling, Rojo, Valencia, Carrick, Fellaini, Young, Mata, Rooney, van Persie. Subs: Lindegaard, Evans, Fletcher, Herrera, Falcao, Januzaj, Wilson. (soccerball)
قراره 2-5-3 بازی کنیم. اگه بخواهیم مثل بازی آرسنال بازی کنیم باید خوش شانس باشیم که نبازیم.
متاسفانه هررا هم تو ترکیب نیست.
با این حال امیدوارم ببریم که بیایم رتبه سوم.
مصدوم ه نميشه يه بازى كامل رو بازى كنهچرا هررا تو ترکیب نیست؟
احتمالا یک بازی تخریبی داریم امروز...
البته امیدوارم که فن پرسی از موقعیتهاش درست استفاده کنه...
ونگال هم انگار لج کرده با فالکائو...
تو مصاحبش کامل توضیح داده چرا!چرا هررا تو ترکیب نیست؟
احتمالا یک بازی تخریبی داریم امروز...
البته امیدوارم که فن پرسی از موقعیتهاش درست استفاده کنه...
ونگال هم انگار لج کرده با فالکائو...
واسه همین گفتم که لج کرده...تو مصاحبش کامل توضیح داده چرا!