• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
فکر کنم زیادی دوستان به این تیم امیدوار شدن، بعضی ها هم که میگغتن به قهرمانی فکر میکنن!!!!
آقایان بیایم واقع گرا باشیم...
اگه انتظار از تیم نداشته باشیم بعدا هم ناراحتی پیش نمیاد و دلخور نمیشیم...
تیم مفتضح بوده تا الان و ماتا و رونی که جک تشریف داشتن تا الان...
دفاع ها هم که...

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
فکر کنم زیادی دوستان به این تیم امیدوار شدن، بعضی ها هم که میگغتن به قهرمانی فکر میکنن!!!!
آقایان بیایم واقع گرا باشیم...
اگه انتظار از تیم نداشته باشیم بعدا هم ناراحتی پیش نمیاد و دلخور نمیشیم...
تیم مفتضح بوده تا الان و ماتا و رونی که جک تشریف داشتن تا الان...
دفاع ها هم که...
انصافا چند هفته امیدوار کننده بازی کردن ولی الان بطور غیر قابل انتظاری دارن خراب می کنن

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
خوب نبودیم نیمه اول. مک نیر که با اون اعتماد به نفسش داشت فاجعه ایجاد میکرد و فن خال سریع فهمید و تعویضش کرد. فلاینی هم امشب داره مثل پارسال بازی میکنه! پاس گل رو هم داد ! و نبردهای تک به تک رو هم اکثرا واگذار کرده. تکل هم بلد نیست بزنه و در مجموع یه خسته نباشید به فلاینی عرض میکنم!
یانگ که داره من رو دق میده باز و مجبورم از تاکتیک ویژه استفاده کنم. یعنی یه نفر رو نمیتونه جا بذاره ها :mad:
والنسیا هم اینطرف داره با یانگ در بد بودن رقابت میکنه. به ایشون هم خسته نباشید میکم.
رونی به نظرم یکم بیاد عقب تر و تو درگیریها شرکت کنه فکر کنم بهتر باشه البته اگه مصدومیتش اجازه بده درگیرانه بازی کنه. کلا امشب فانتزی بازی میکنه اونهم از نوع خیلی فانتزی که مارو دق بده!
ماتا هم که کلا تو بازی نیست!

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
جز فن پرسی و طبق معمول دخیا بقیه همه بد بودن دوستان به اکثر موارد اشاره کردن جز روخو! از ماتا هم در این بازیهای درگیرانه بخاطر پایین بودن قدرت بدنی نباید انتظار زیادی داشت
یکی از دلایل فروش ماتا توسط مورینیو هم بخاطر همین ضعف قدرت بدنیش بود

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
این سبک بازی و ترکیب چیدن، فقط یک چیز رو واسه من مشخص میکنه که ونگال اصلا با این باشگاه و فنهاش و فوتبال تو انگلیس آشنا نشده و هنوز نمیدونه کی به کی هستش...
جلو سوتون داره دفاعی بازی میکنه!!!!!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
جز فن پرسی و طبق معمول دخیا بقیه همه بد بودن دوستان به اکثر موارد اشاره کردن جز روخو! از ماتا هم در این بازیهای درگیرانه بخاطر پایین بودن قدرت بدنی نباید انتظار زیادی داشت
یکی از دلایل فروش ماتا توسط مورینیو هم بخاطر همین ضعف قدرت بدنیش بود
مهدی جان روخو که دیگه نیازی به اشاره ما نداره! یکی از عوامل قطع آب امشب ایشون بودن تا الان.
ماتا رو هم احتمالا ما به همین دلیل ردش کنیم ولی با قیمت خیلی کمتر!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
ماتا بازیکن خوی هستش ولی بازیکنی نیست که بتونه بازی رو واسه ما در بیاره، یعنی تو بازیهایی که به مشکل برمیخوریم اصلا نباید انتظاری ازش داشته باشیم، خوب چه فایده ای داره این پسر؟
میگن که استروتمن حتمی شده، حالا ژانویه یا تابستون، احتمالا ماتا سر از والنسیا در میاره...

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
این سبک بازی و ترکیب چیدن، فقط یک چیز رو واسه من مشخص میکنه که ونگال اصلا با این باشگاه و فنهاش و فوتبال تو انگلیس آشنا نشده و هنوز نمیدونه کی به کی هستش...
جلو سوتون داره دفاعی بازی میکنه!!!!!
میلاد، سوتون موقع حمله خیلی خطرناکه و اگه دقت کرده باشی قشنگ با 6-7 نفر حمله میکنن. پرس رو هم از زمین ما انجام میدن و اجازه بازیسازی به هافبکهامون نمیدن.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
دارم به این فکر میکنم اگر بجای فن خال کومان سرمربی بود الان ما جای چلسی بودیم!

رونی هم که سرویس کرده!

بالا