AslanSalarkia
همکار بازنشسته
این تقصیر خودش بود!والنسیا کارش عالی بود
و البته خاک تمام عالم بر سر اسمالینگ و جونز که همش جا می مونن
اونا خالی کرده بودن والنسیا آفساید رو پر کرد
Sent from my D6503 using Tapatalk
این تقصیر خودش بود!والنسیا کارش عالی بود
و البته خاک تمام عالم بر سر اسمالینگ و جونز که همش جا می مونن
چیو خالی کرده بودن مرد حسابی اخه به نظرت اسمالینگ شعورش به افساید ترپ میرسه؟ بار اولشون که نبوداین تقصیر خودش بود!
اونا خالی کرده بودن والنسیا آفساید رو پر کرد
میدونم! استثناان گرفته بودن.من دیدم عقبکی رفتن[emoji1]چیو خالی کرده بودن مرد حسابی اخه به نظرت اسمالینگ شعورش به افساید ترپ میرسه؟ بار اولشون که نبود
نمیدونم چرا ولی احساس میکنم اگه فالکائو و دی ماریا به زمین بیان نیمه دوم سیتی رو له میکنیم! به نظرم هر دوشون الان سرشار از انگیزه هستنمرکز زمینو خوب نگه داشتیم ولی در دفاع افتضاحیم خصوصا پاسهای عقب در این هوا و زمین خیس خیلی ریسکش بالاست کاری که بارها و بارها انجام دادیم
یانگ فراتر از حد انتظار بازی کرد موندم فن خال دلش میاد اینو با دی ماریا تعویض کنه یا نه!
روی اون صحنه هم کمپانی می تونست اخراج بشه
یکک دیگه اینجوری ادامه بده با فیت شدن رابین بلای دی ماریا میاد سرش تا آدم شه[emoji39]اقا اخه به چه دلیلی رونی باید 90 دقیقه بازی کنه؟ چون کاپیتانه؟
گفتی رابین دلم براش تنگ شدهیکک دیگه اینجوری ادامه بده با فیت شدن رابین بلای دی ماریا میاد سرش تا آدم شه[emoji39]
به این دلیل که تو یه همچین صحنه هایی غیرت به خرج میده و تیم رو نجات میده از یک ضد حمله و یا تو یه لحظه گل سرنوشت ساز واسه تیم میرنه...اقا اخه به چه دلیلی رونی باید 90 دقیقه بازی کنه؟ چون کاپیتانه؟