نیمار که صفره احتمالش. بیل هم که انگار نقشش در تیم بنیتز از رونالدو جدی تر شدهدقیقا مثل نیمار احتمال وقوعش زیر1درصد هست
رونالدو خیلی ناراحت میزنه قیافش این دو بازی. چی میشه اگر یهویی به شکل معجزه آمیزی بیاد منچستر. هم از این بی جامی هاش و تحقیرشدن هاش راحت میشه هم منچستر اساسا تقویت میشه و لیگ برتر دیگه خیلی خیلی جذاب میشهبا این بازی که بیل کرد بعید میدونم پرز و بنیتز حتی یک ذره هم به فروشش فکر بکنن. احتمالا دخه آ رو میدیم به رئال و به جاش بازیکنی هم نمیتونیم از رئال بگیریم.
فرصت زیادی هم تا پایان نقل و انتقالات نمونده و من فکر نمیکنم با این روند دیگه شاهد بازیکن جدیدی باشیم در تیم.
برنامه رو تغییر دادن و بجاش یه بازی از سری آ پخش می کنن , به همین راحتیيکشنبه 08/06/1394 ساعت : 19:30
هفته 4 ليگ برتر انگليس : سوانسي - منچستريونايتد
زنده از شبکه ورزش
خوب الان تکلیف چیست؟برنامه رو تغییر دادن و بجاش یه بازی از سری آ پخش می کنن , به همین راحتی
صدا و سیما است دیگر
خوب الان تکلیف چیست؟
جای دیگه ای نیست؟؟؟
لالیگا و سیما رو که کلا اگه پخش هم میکرد رو نمیگرفتم...
دارم، ولی انگار اون فرکانسی که قبلا داده بودید، روی جایی که بنده هستم بیم نداره...یاهست رو داری؟اگه داری یه شبکه رایگان پخش میکنه اگه داری بفرمایید فرکانس بدم
دارم، ولی انگار اون فرکانسی که قبلا داده بودید، روی جایی که بنده هستم بیم نداره...