sms.moosavi
Registered User
رونی چه قدر بده امروز!!
چه سانترای افتضاحی می کنه! همش از رو سر همه رد می شه می ره بیرون
چه سانترای افتضاحی می کنه! همش از رو سر همه رد می شه می ره بیرون
Last edited:
اصلا خوشم نمیاد از فاز اینکه دیدید من درست گفتم و این حرفها صادقانه بگم من از ابتدا موافق مورون نبودم چون از لحاظ اخلاقی باهاش حال نمیکردم ولی فکر نمیکردم تیم آنقدر زود وارد بحران بشه یعنی قبولش الان برام سخته با این همه هزینه اسمهای بزرگ باز وارد بحران شدیم....من مخالف تغییر فلسفه و وارد کردن نامهای بزرگ بودم و هستم ولی فکر نمیکردم اگر این اتفاق بیفته باز هم آنقدر دچار مشکل باشیم....کلا با انتخاب مورون یک عده که مخالف تغییرات بزرگ بودن از تیم نا امید شدند و از تیم بریدند یک عده دیگه هم که کم و بیش موافق بودند الان بی تفاوت شدند و به زمین و زمان گیر میدند مثل اینکه رونی باید بره یا فلینی حالا نمیدونم رونی و فلینی هم تصفیه بشن دیگه چی باقی میمونه برای گیر دادن....یک باخت دیگه، فکر میکنم که ممو میخواد رکورد اون حرومزاده رو بزنه...
تا وقتی موو بخواد با فلینی و پوگبا، میونه زمین بازی کنه، وضعیت همینه، تیم وسط زمین فلجه!!!!
موو این تیم رو جمع کرد، جمع کرد، و گرنه که منچستریونایتد تمام شد رفت!!!!!
حرف از اخراج با هر نتیجه ای قبل از حداقل نیم فصل کودکانه است...من توقع نداشتم و ندارم که مورون خودشو عوض کنه چون باور دارم کسی با غرور و سطح مورون به یک حدی رسیده که نوع بازیش و...معرف اون هست و تغییر عملا براس غیرممکنه مگراینکه چاره ای جز تغییر براش نمونه که اون هم بعضی از انسان ها حتی در شرایط بسیار سخت حاضر به تغییر نیستننمیشه گفت بحران، ولی نبردن 3 بازی پشت سر هم، نمیتونه نتیجه خوبی باشه برای تیمی که میخواد به جایی برسه...
فکر نمیکنم که حتی اسم اخراج رو اوردن، عقلانی باشه در این فاصله کمی که از فصل گذشته، ولی فکر نمیکنم کسی رو پیدا کنی از منچستری ها که با موو حال کنن تو این کلوب و همه باهاش مشکل دارن، ولی سرمربی تیم هستش فعلا و تازه اول فصل هستش، فکر میکنم که هنوز خیلی چیزها باید عوض بشه، مهمترینش تفکر سرمربی و هوادارها هستش، سرمربی باید از این ایده های قدیمی و بازی کردن با یک هافبک بازیساز و یک هافبک تخربی چلاق و بی عرضه، بیرون بیاد و گرنه به هیچ جایی نمیرسه، شاید در چند بازی اول بازی دادن هررا و ماتا، مشکلات رو حل کرد، ولی پپ شکل تخریب تیم رو به همه نشون داد، خیلی راحت هافبک های حریف خراب میشن سر پوگبا و تیم رو فلج میکنن، فلینی هم که هیچ نیست تو زمین، رونی هم شده یه بازیکن اضافی!!! نه میدوه تو زمین و نه بازیسازی میکنه و نه استارت میزنه و نه هیچ!!!!!
خوب یه سری تغییرات باید ایجاد میشد تو تیم، انتظار داشتم که موو جراتش رو داشته باشه، اولین چیزی که در مورد موو هم انتظار داشتم، تغییر عقیده فوتبالش بود، میخواستیم که بازی تدافعی رو فراموش کنه و یه تغییراتی تو ترکیب همیشگیش بده، ولی خوب انگار هیچکدوم اتفاق نیوفتاده و شاهد همون 1-3-2-4 قدیمی هستیم که تقریبا همه دیگه ضدتاکتیکش رو بلد هستن...
از حق هم نگذریم که دو بازی گذشته واقعا از داوری ضربه خوردیم، ولی خوب این منچستر هستش و خیلی بزرگتر از این حرفا باید باشه، شاید حرفم درست نباشه، چون خیلی وقت هستش که همچین وضعیتی نداریم...
گناه دارن اینا اذیتشون نکن[emoji23] تاپیک خودشون هیچ کی نیست تک و تنها با در و دیوار نمیتونه حرف بزنه که! میاد اینجا از تنهایی دراد[emoji23]لیورپولیها هم باید نظر بدن واسه ما؟
به به علی آقا! نیستید آقا دلتنگتونیم[emoji173]بعیده کسی ندونه نظر من در مورد مورینیو چی بوده. اما با نعویضش کاملا مخالفم. نه این که فکر کنم اون میتونه ناجی تیمم باشه، که حتی در صورت قهرمانی هم چنین امتیازی رو بهش نمیدم. اما این شکل تغییر و تحول رو بیشتر مضر میدونم.
بدترین و تهوعآورترین کاری که تا الان انجام داده خرید پوگبا با چنین رقمی بوده. یکبار یاسینخان خطاب به دوستی نوشته بود مگه پولش رو تو میدی؟ اما موضوع این نیست (البته که ما دلمون برای دارایی گلیزرها نمیسوزه). مطلب اینه که در شرایطی که تقریبا همهء دنیا از شامورتی بازی صریح و واضح مینو رایولا صحبت میکردند، در موقعیتی که حتی یک بچهء تازه فوتبالبین هم این رو میفهمید که پوگبا بازیکن خوبیه، اما فقط همین و نه بیشتر، رایولا اون رو لااقل به سه برابر قیمت به ما انداخت. من مطمئنم که اگر پوگبا خریداری میداشت، قیمت پیشنهادش حتی نصف این رقم هم نبود. و فکر میکنم مورینیو این ادعا که "رئال دنبال پوگبا بوده و ما تونستیم این رقابت رو ببریم" رو فقط و فقط برای کم رنگ کردن این علامت سوال مطرح میکنه.
اما اشکال کار کجاست؟ اینه که منچستر داره اضطراب خودش رو تشدید (و علنی) میکنه. به سادگی دارند بهش اسم قالب میکنند و این اصلا با شیوهای که تا به حال این سازمان باهاش کار کرده منافات داره. فارغ از این که من یا امثال من خوشمون بیاد یا نیاد، ما رئال نیستیم و این شیوهء کهکشانی جمع کردن رو بلد هم نیستیم. به همین خاطر دیماریا نجومی میاد بینتیجه میره. قرارداد غیرقابل درکی با مارسیال بسته میشه و یا چنین مبلغ هنگفتی برای خرید ممفیس خرج میشه. این روش یعنی ما دنبال یک دوپینگ، یک شوک هستیم که کارها درست بشه. اما چون تا به حال هیچوقت وارد چنین بازیهایی نشده بودیم، روش بازی رو هم بلد نیستیم.
الان صحبت گریزمان و خامس شده. مطمئن باشید اگر این معامله بخواد به نتیجه برسه، برای بازیکنهایی که همین الان با تیمشون مشکل دارند و کاراییشون در تناسب با قیمتشون در درون اون باشگاه به نصف کاهش پیدا کرده، قیمت نجومی خواهند گذاشت و منچستر هم سراسیمه پرداختش خواهد کرد. و حتی با فرض (بعید) موفقیت، این تنها مسکنی خواهد بود برای امروز. و فصل بعد دوباره روز از نو روزی از نو.
اما با همهء این صحبتها گمان میکنم مورینیو موندنی باشه. امروز هم اگر داور اون اشتباه مهلک رو نمیکرد، کار اصلا به اینجا نمیکشید. فقط امیدوارم سران باشگاه با مربی طوری برخورد کنند که اون تنها سرش به کار خودش و تیمش مشغول باشه. مورینیو اگر روی کارش متمرکز باشه، جانوریه که رو دست نداره. موفق خواهد شد.
ارادتمندم اصلانجان. خیلی گرفتار کارم. اما چشم از صفحهمون برنمیدارم! همون صفحهای که لیورپولیها، آرسنالیها و رئالیها هم مشتریش هستن. قدمشون البته روی چشم. مهمون هستند و عزیز. بقول خودت جای دیگهای هم نیست که برن و ببینن این حجم آدم باحال یکجا جمع شدنبه به علی آقا! نیستید آقا دلتنگتونیم[emoji173]
به نظر منم این نتایج مقطعین، مخصوصا تو لیگ که واقعا داوری خیلی زیاد اذیتمون کرد!
اون از دو تا پنالتی جلو سیتی، اینم از خطای روی مارسیال.
آخ آخ دقیقا گل گفتی همینو میخواستم بگم!ارادتمندم اصلانجان. خیلی گرفتار کارم. اما چشم از صفحهمون برنمیدارم! همون صفحهای که لیورپولیها، آرسنالیها و رئالیها هم مشتریش هستن. قدمشون البته روی چشم. مهمون هستند و عزیز. بقول خودت جای دیگهای هم نیست که برن و ببینن این حجم آدم باحال یکجا جمع شدن
نمیتونم باور کنم داور چطور خطای روی مارسیال رو نگرفت و شبیه همون کار (با شدت بسیار کمتر) رو پنالتی گرفت. اگر عکسش رخ میداد کمتر عجیب میبود چرا که نه تنها شدت خطا کمتر بود (پنالتی بود و بحثی هم توش نیست) بلکه خیلی داورها، خطاهای تو محوطه رو بیشتر اغماض میکنند. اما این بار همه چیز دقیقا برعکس رخ داد :general207:
البته اگر به ژست داور موقع گل تساوی نگاه کنی احساس میکنی طرف خیلی اسیر خودش بود. کلا خیلی دوست داشت دیده بشه. یاد محسن قهرمانی افتادم.