هررا عالی بود امروز،هم بازی تخریبیش عالی بود،هم خوب پاسوری میکرد امروز،البته یکی دو تا فرت هم داد که قابل چشم پوشیههررا هم شد بهترین بازیکن زمین!!!!!
داور با خونسردی بدجور رفت تو اعصاب. چه خطاهای مسلمی رو نگرفت. چقدر راحت به ما کارت داد و چقدر راحت تر به اونا کارت نداد. لااقل دو بار خطاهای وحشتناک تابلو، روی پوگبا رو چشمپوشی کرد. تو اولی که بازیکن باید قرمز میگرفت. کافی بود پوگبا کمی کمتر پاش رو بالا میگرفت. احتمالا فوتبالش تموم میشد. یعنی کلا مچش جدا میشد.چه خطاهای مسخره ای میگیره!!!!
نمیدونم از معجزهء دخیا باید خوشحال بود یا از اینکه امرهجان از بین سه نفر شوت میزنه سمت دروازه، باید شاکی شد؟ آقایان، سروران، نورچشمان، اونهمه عالی تو زمین لیورپول بازیکنهاشون رو تحت فشار قرار میدین. اونقدر توپگیری میکنید. بعد درست در حساسترین نقطه زمین، سه نفر، سه نفر، تکرار میکنم (با فتحه روی ت!!) سه نفر دور امره ایستادین و نمیرید روی پاش؟چه توپی دراورد دخیا!!!!!
راستش کمی احساس خطر میکنم که برامون گلزن بشه. البته شخصا از ایبرا خوشم نمیومده. هیچوقت. دلایلش بماند. اما گلزن قهاری بود.این ایبرا هم جز لو دادن و خراب کردن موقعیت ها، کاری نکرده!!!!
سرعتش معجزه بود. دقیقه 85 چهار متر عقب تر از بازیکن باشی. هر دو استارت بزنید و بعد والنسیا بتونه یک گام جلو هم بیفته. همهء اینه تو کمتر از چهار متر. بینظیر بود انفجارش!!بازم نزدیک بود گل بخوریم ، تکل والنسیا نجاتمون داد...
در مجموع من از بازی خوشم اومد. زیبا بود. چرخش توپ خیلی سریع بود و هر دو طرف موقعیتهای ایجاد شدهشون، خطرناک بود. که در این زمینه ما بهتر هم بودیم. یعنی خطرمون بیشتر بود.نیمه اول بهتر بودیم
نیمه دوم هم برای حفظ مساوی بازی کردن و لیورپول بهتر بود
مویس؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!احساس می کنم نفرین مویس این تیمو زمین زده هر چی نخاله هم بره،هر چی ستاره هم بخریم، هر چی مربی هم عوض کنیم بازم انگار درست بشو نیست. نفرین شدیم رفته
اون حرفم که صرفا شوخی بود. قصد جو منفی دادن یا دفاع از مویس نداشتم.مویس؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
کلا نظرم عوض شده نسبت به دیشب و میگم که موو تمام چیزی رو که ازش انتظار داشتیم رو انجام داده تا الان، غیر از جایگاه تیم تو جدول که واسه اون هم هنوز خیلی مونده تا آخر فصل...
همه میدونستیم که موو چجور مربی هستش و چجوری تیم رو میچینه و فقط به فکر گرفتن جام هستش، پس فکر نمیکنم که ایرادی بشه گرفت به این قضیه، اما اگه نتونست جامی بگیره، اون موقع هستش که باید گفت که ...
که من یکی مطمئن هستم که موو میتونه جام بگیره واسه منچستر، 8 بازی از فصل گذشته و با صدر فقط 5 امتیاز فاصله داریم، این رو هم باید بگیم که امسال تیمها جون خیلی بیشتری پیدا کردن، ولی بزرگترین مشکل تیم از نظر من بازی دادن به فلینی هستش، تیم نه ضعف دفاعی داره و صعف بازیکن خلاق و بازیساز، حالا مصدومیت میخی و ضعف مهاجمهامون و وینگرهامون یه جریانی هستش که باید درست بشه و گرنه که تیم به جای نمیرسه با ادامه پیدا کردن این وضعیت...