اینا ریدن بابا بازیکن نیستن!
افتضاحیم تو استفاده از موقعیت ها، این همه موقعیت گل درست میکنیم و آخرش گل نمیتونیم بزنیم؟؟؟؟
نمیدونم چی بگم در مورد اینجور نتایجی که داریم میگیریم...
واقعا خیلی بدشانس هستیم اصلان، همه جور بدشانسی اوردیم امسال، از داوری ها بگو تا انواع مصدومیت ها و خراب کردن موقعیت ها...هموني ك من گفتم!
ببين سيتي چجوري شخمي شخمي برد!
يا ليورپول كه علنا اتوبوس چيده بودن جلوشون تا دقيقه ٨٠ صفر صفر بود ٢-٠ كرد بازيو!
يا همين آرسنال كه چقد مفت امتياز گرفت ازمون...
اينا تيمايين كه ميرن برا قهرماني!
تيمايي كه حتي وقتي بدن ميبرن!
ما تو اوج خوبيمونم همينجوري امتياز از دست ميديم، پس واقعا هيچي نميشيم! لااقل امسال
Sent from my iPhone using Tapatalk
خوب همین دیگه، وقتی میگفتم که اون حرومزاده داره کاری میکنه که این تیم 10 سال عقب میوفته، کسی که قبول نمیکرد؟ برداشته بود 13تا خرید یکی از یکی آشغال تر کرده بود، هر مربی دیگه ای میومد، باید دوباره از صفر شروع میکرد، منچستری که زمان رئیس هم پا به سن گذاشته شده بود رو رسما بهتر که نکرد، بدتر هم کرد با اون خریدهای درجه 2 و 3، در صورتیکه ما باید از همون زمان رفتن رئیس با اوردن مربی درسته حسابی، به فکر بازسازی تیم میوفتادیم و اون 400-300 میلیون خرج آشغال و بیخودی که کردیم، هیچ تکرار میکنم، هیچ سودی واسه ما نداشتن و فقط سرمایه باشگاه و اعتبارش رو از بین برد...از وقتی فرگی رفته همیشه هوادارها میگن نفرات باید عوض بشن این حرف زدنش ساده است ولی شدنیه؟ خوب کدوم تیم بوده که چهارده پانزده بازیکنش رو توی یکی دو فصل عوض کنه و نتیجه بگیره؟ حالا فکر کنیم شرایطی پیش بیاد که مورون همه نفرات خودش رو بیاره...بدی شرایط اینه که مورون در هر شرایطی قهرمان هم اگر بشه تا حالا بیشتر از سه چهار سال توی هیچ تیمی نمونده خوب اگر همه بازیکنها رو تغییر بده و تازه بزاره بره با هر نتیجه ای که میخواد بگیره دیگه چه چیزی از تیم میمونه؟
من میگم تغییر این همه بازیکن شدنی نیست چرا اون اینکه این فصل هم لیگ قهرمانان نریم دیگه گرفتن بازیکن سخت تر از همیشه میشه اونهم توی این بازار بعد اصلا میلاد من یک سوال دارم تا حالا تو فیفا هم تونستی بدون اینکه از ترینر استفاده کنی یا چیت بزنی پانزده تا بازیکن جدید بگیری من اگر چیتم زدم نشده چون تا تیم ها جواب بدن فصل نقل و انتقالات تموم میشه...دی