• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
ای لینگارد...
این دارمین که در حد بازیکنهای ایرانی هم نیست!!!!!!!!
یه سوال؟؟؟
چرا موو رو نیمکت اینقدر ناراحته؟؟؟ و قیافش درهمه؟

اتفاقا يه مدت ذهن منم مشغول اين بود، ولي يكي از دوستاي آرسناليم حرف خوبي زد،
گفت تيمش فعلا شيشمه! معلومه سرحال نيست، بذا بيايد بالا ميبيني چي ميشه[emoji12][emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
آقا تبريك!
تو موقع حساسي از فصل تيم وضعيتش خوب شده و ميشه اميد داشت به ادامه فصل
سومين برد پياپيمون
پ.ن: جااااانم به اين هوادارا كه هرجايي بازي ميكنيم انقد بلنده صداشون انگار تو خونه ايم[emoji7]

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب تبریک بابت برد در یک بازی سخت، تیم حرفه ای بازی کرد و بازی رو بعداز گل هم تونست کنترل کنه!!!!
تو این قسمت از فصل فقط نباید امتیاز از دست داد و منتظر از دست دادن امتیازات رقبا بود، مشخصا که چلسی و کونته که در ادامه بردهای ناپلئونیشون، دارن میتازن و احتمال اینکه پایین بیان، خیلی کم به نظر میرسه...
ما باید به رده های بعدی جدول فکر کنیم...
یه نکته جالب، بردهای خارج از خونمون هستش، نتایجمون خارج از خونه خیلی خیلی بهتر از بازی های در خانه بوده...
شاید دلیل اصلیش، داوری باشه، ولی خوب، خارج از خونه عالی نتیجه گرفتیم، اون هم تو EPL که همه تیمها در خونشون ترسناک هستن...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تیم یک مقدار تو نقاط ضعفش که همه میدونیم چیه تقویت بشه حرفهای زیادی برای گفتن خواهد داشت
سرعت کار تیمیمون کمه و باید بیشتر بشه

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
الان فاصلمون با تيم دوم فقط ٤ امتيازه!
فردا آرسنال يا سيتي امتياز از دست ميدن...
ميشه اميدوار بود ليورپول و تاتنهام هم خراب كنن.
در كل به جز چلسي كه تقريبا، تقريبا ميشه گفت نميشه رسيد بهشون دوم تا چهارم كاملا در دسترسه
به شرطي كه همين فرم رو حفظ كنيم و ادامه بديم

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
الان فاصلمون با تيم دوم فقط ٤ امتيازه!
فردا آرسنال يا سيتي امتياز از دست ميدن...
ميشه اميدوار بود ليورپول و تاتنهام هم خراب كنن.
در كل به جز چلسي كه تقريبا، تقريبا ميشه گفت نميشه رسيد بهشون دوم تا چهارم كاملا در دسترسه
به شرطي كه همين فرم رو حفظ كنيم و ادامه بديم
یه مربی بود که طرفدارهای یه تیم دیگه با نتایج اول فصلش، روبروی ضعیف ترین تیمهای ممکن، و با داوری روبروی ما، سر از پا نمیشناختن، ولی الان که چپ و راست داره با تیمهای بالای جدول بازی میکنه، رکوردهای جالبی داره میزنه در نتایج فلاکت بار!!!! تو غار قایم شدن...:D
البته تیم تازه به دوران رسیده ای هستش، نتایجشون اونقدر عجیب نیست واسه طرفداراش، تا آخر فصل خیلی مونده، ولی خوب 13 امتیاز اختلاف با چلسی رو نمیشه بهمین راحتی جبران کرد، مگه اینکه نتایج خارق العاده ای بگیریم...
زلاتان هم خودش رو به جایی رسونده که 2 گل با کاستا فاصله داره!!!!!
رسما تمام منتقداش رو ساکت کرده با عملکردش در 5-4 بازی گذشته!!!!!
همینطور پوگبا، داره در هر بازی فوق العاده موقعیت سازی میکنه و گل هم میزنه!!!!

Last edited:

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
یه نکته ی جالب اینه که ما بازیکن 4 تا 10 گله نداریم! یعنی بعد زلاتان که 11 گل زده بهترین گل زن هامون ماتا و رشفورد و پوگبا بودن که هر کدوم فقط 3 گل زدن! نشون می ده تیم در خط حمله واقعا به زلاتان وابسته است.

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
خوب تبریک بابت برد دیگر .... باز هم زلاتان و کریک عالی بودند ....

به امید تداوم موفقیت

از سیانکی هم انتظاری نداشته باشید کسی که شاگرد علیفر باشه در نهایت می خواد بشه علیفر دیگری ....

بازی رو از شبکه های خارجی ببینید راحت ... من فوتبال رو فقط با صدای فردوسی پور و احمدی باشن می بینم وگرنه می زنم شبکه خارجی اگر نشونم نده نمی بینم ....

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
تبریک میگم این تیم یک فاکتور امیدوار کننده داره که تیم ونگال هیچ وقت حتی زمانی که جز چهار تیم هم شد اون فاکتور رو نداشت...این فاکتور رو میتونم به شکل واضح تر یک پروسه شبیه بد ونم پروسه ای در تیم وجود داره که ممکنه به سمت پیشرفت مارو راهنمایی کنه ولی همچنان موارد نگران کننده ی زیادی در تیم هست مثلا اینکه زلاتان بهترین گلزن ماست خودش نگران کننده است چونکه مشخص نیست زلاتان تا چند وقته دیگه آمادگی خودش رو حفظ کنه درسته که سن همه چیز نیست ولی بر اساس منطق انسان به عنوان جسم رو به زوال نمیشه امیدوار بود زلاتان دوسال دیگه هم برای ما همینجوری گلزنی کنه امروز اگر راشفورد یا سایر بازیکنان جوون گلزنی میکردند خوشحال کننده تر بود برای من..اینکه کریک همچنان بیشترین تاثیر رو در خط میانی داره هم خودش باعث نگرانیه البته همونجور که گفتم در حال حاضر ما پروسه پیشرفت رو میبینم و میشه امید داشت که تیم پیشرفت کنه البته اگر مورون دو یا سه فصل دیگه هوای مادرید یا میلان به سرش نزنه و نخواد از شهر نمکشیده منچستر فرار کنه میشه بیشتر به این تیم‌ امیدوار بود ....
اینکه مورینیو مدیر برنامه هاش یک دلال نخاله کلاه برداره و خودش هم پایبندی اخلاقی چیزی شبیه به سرالکس به تیم نداره یک حقیقته و از الان باید دور اندیش بود اما مورینیو با منطق مزخرف فعلی حاکم بر فوتبال نشون داده دست خالی از تیمی خارج نمیشه و حتی در چلسی که اخراج میشه یک قهرمانی رو کسب میکنه این امیدواری رو برای شرایط فعلی افزایش میده ولی اینکه دو یا سه سال دیگه دوباره باید دنبال جایگزین بود ترسناکه به نظر من یونایتد باید مواضع خودش رو مشخص کنه و اگر بنا بر تعویض مربی هر چندسال یکبار داره روندی مثل بایرن مونیخ رو پیاده کنه و از انتهای این فصل با کسانی برای دوران بعد مورون صحبت بشه نه اینکه مدیر برنامه های اون مارو سر بدوونه هزار جور بازیکن و قرارداد تحمیل تیم کنه و آخر سر هم دو فصل دیگه با رفتن دارودسته مورون همه چیز نابود بشه و بازسازی دوباره ای لازم باشه....

Last edited:

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
img_20161217_215247.jpg
:D:D:D

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب طبق مصاحبه، موو به بازیکنها دو روز استراحت داده(امیدوارم که اون قضیه رونی تکرار نشه!!!) و همچنین ظاهرا در انتهای بازی، به دستور موو، بازیکنهای منچستر لباس هاشون رو به طرفدارهایی که به ورزشگاه اومده بودن، اهدا کردن و موو هم دلیلش رو اینطور گفته که نزدیک کریسمس هستش و خوشحال که طرفدارهارو امیدوار کرده به آینده در این پایان سال...
West-Bromwich-Albion-v-Manchester-United-Premier-League.jpg pogshirt.jpg Manchester-Uniteds-English-striker-Marc.jpg
این پوگبا چرا یه قطره عرق به بدنش نیست!!!!o_Oo_Oo_O
حسین جان، فکر میکنم که موو چند صد بار از علاقش برای موندن بیشتر از سه فصل در منچستر گفته، ولی اینکه تو فکر جایگزینش باشیم، من تو این فکر هستم که چرا گیگز در کنار تیم نموند که مربیگری رو از کسی یاد بگیره که واقعا مربی باشه، البته بگذریم که مدل خیلی خیلی خیلی بزرگتری داشته در دوران بازی کردنش، ولی باید در کنار تیم میموند...
جایگزین کردن موو فقط به عوض کردن اسم مربی برنمیگرده، این باشگاه باید ساختارش عوض بشه، انگار که آندریا برتا هم امسال به جمع باشگاه اضافه میشه، بعداز جدا شدن سیمئونه از اتلتیک...
راستش در مورد زلاتان، هیچ چیزی نمیشه گفت، چون بازیکنی وجود نداره که بتونه جایگزینش بشه در دنیای فوتبال، در مورد سن هم یادت باشه، گیگز در سن 37 سالگی بهترین بازیکنمون بود و جایزه بهترین ورزشکار بریتانیارو هم گرفت، ولی الان 2 سالی هست که رونی اصلا نمیتونه تو زمین بدوه با این سن کمش نسبت به زلاتان، پس سن ها کمی قضیشون فرق داره...
این سلطانه که قضیش فرق داره با تمام انسانها...
ولی اینکه بازیکنهای جوونمون اصلا خوب نبودن امسال، یه بحث دیگه ای هستش(باز عملکرد لینگارد از نظر آماری خیلی خوب بوده) که اگه اینجوری ادامه پیدا کنه، باید فقط به فکر خرید خوب باشیم که با چیزی که از موو سراغ داریم، کاملا مشخصه که قدرت انجامش رو داره...
خریدهای همین امسالش رو نگاه کنیم، متوجه میشیم که هر 4 خریدش، بهترین خریدهای ممکن و بهترین بازیکنها بودن برای منچستر...
فکر میکنم که ناینگولان و ماهرز و سه چهارتا خرید بی نام نشونی که موو تو فکر انجامشون هستش، بهترین اتفاقات ممکن برای تیم میتونن باشن...
دلیل اصلی اومدن آندریا برتا هم همین هستش که بتونه منچستر رو با هنرش، تیم با طراوتی نگه داره...

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب سیتی هم آرسنال رو برد، شاید مساوی بهترین نتیجه به نظر میرسید، ولی همین که تیمی که امتیاز بیشتری داشت، بازی رو نبرد هم بد نیست و رسما فاصلمون با بالای جدول کمتر شد، تاتنهام هم بازیش رو برد...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
جالب اينكه ونگر دو هفتس شديد داره به داوريا اعتراض ميكنه و هيچكي هم هيچي نميگه!
اون وقت ما اين همه به ضررمون بوده تصميما تا مو يه چيز بخواد بگه سه سوت محروم[emoji52]

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
جالب اينكه ونگر دو هفتس شديد داره به داوريا اعتراض ميكنه و هيچكي هم هيچي نميگه!
اون وقت ما اين همه به ضررمون بوده تصميما تا مو يه چيز بخواد بگه سه سوت محروم[emoji52]

كاملا واضح در مورد داوري حرف زده جالبه كسي كاري نداره باهاش

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
تبریک بابت برد. به شکل هنرمندانه‌ای موفق شدم هیچکدوم از گل‌ها رو نبینم!! :general208::general208:

فکر کنم کسی مخالف این نیست که تیم کاملا تغییر کرده. اشکالاتی که حسین‌جان مطرح کردند بسیار نکته‌سنجانه و درسته. اما من از زاویهء دیگه‌ای بهش نگاه میکنم و امیدوار می‌مونم. اون هم اینه که تیم داره به شکلی بازی میکنه که حس برتری‌جویی، جنگندگی و اطمینان به کسب نتیجه، توش موج میزنه. این اون عنصر گمشدهء ما در چند سال اخیر بوده. منچستر افسانه‌ای بیشتر با روحیه و باورش به موفقیت نتیجه می‌گرفت تا اتکا به فوق ستاره‌ها. بی‌جهت نبود که همون فوق ستاره‌ها رو هم خودش میساخت. در چنین دیگی و با چنان سرآشپزی از مجموعه مواد اولیهء عادی، چنان شاهکاری سرو میشد.

این روحیه الان برگشته و به همین خاطر با استمرار همین روند، روشفور میتونه زلاتان دوم بشه، جونز بشه ریو (مخلص اصلان‌جان) و حتی لوک شاو (با گذار از مصدومیت و نتایجش) یک دنیس اروین رویایی رو دوباره ترسیم کنه. موضوع اصلی اینه که همهء این جادوگران، در اون ترکیب و در اون شرایط چنین بازیکنانی شده بودند و من خوشبختانه میبینم که اون جو داره دوباره بازسازی میشه.

حتی اگر این فصل نتیجه نگیریم (در حد نگرفتن سهمیه، البته روم به دیوار ...) باز هم تغییری در این موضوع ایجاد نمیشه. تیم رفته به سمتی که می‌بایست. و اعتراف می‌کنم که مورینیو من رو آچمز کرد :)

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
ونگر رسما گفته که از داورها مثل شیر در قفس محافظت میشه و خیلی راحت گفته که هر دو گل سیتی آفساید بوده، حالا بگذریم که فقط روی یکیش میشد شک داشت، ولی رسما تو مصاحیه اینقدر راحت به همه چیز حرف بزنی و اتحادیه هم ...
چه بحثی میمونه؟؟؟
دیگه Conspiracy Theory نیست این قضیه، کاملا واقعیت داره...
رسما داریم تو هر بازی، یکی دوتا پنالتی ضرر میکنیم و برعلیهمون انواع و اقسام اتفاق ها میوفته، بخوام لیست کنم، رسما از اول فصل حداقل با داوری ها 15-10 امتیاز رو ازمون گرفتن، محرومیتهایی که موو هم دچارش شده، واقعا جک بوده، وقتی نگاه میکنیم که پپ دو هفته پیش روبروی چلسی اونجوری داور رو سرویس کرده بود و ونگر هم که ...
قضیه لیندلف هم خیلی جدی شده...
قضیه جالبتر، اون بچه ... هستش که طلب کار هم شده و ناراحته که چرا بازی بهش نمیرسه و تو اینستا هم پیغام گذاشته بود که منتظره هر چه زودتر از منچستر بره!!!!!!!!!!:general208::general208::general208:
اشنیدرلین هم که انگار مطمئن بوده از تیم جدا میخواد بشه، اصلا تو تمرینات، تمرین نمیکرده(بیخیال بوده) صدای بازیکنهارو هم در اورده بوده سر این قضیه، الان هم که میگن هردوتاشون به اورتون میرن...
موو هم که دوباره از فلینی دفاع کرده، انگار اصلا قصد رد کردنش رو نداره!!!!!:general208::general208::general208:
البته میگن که هافبک آتلانتا(کسیه) گزینه خردمون هستش، خیلی از باشگاه ها به دنبالش هستن و رسما یه هافبکی شبیه میکل یا رامیرز هستش...

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
لیورپول هم بازیش رو دیشب برد، حالا اورتون تو این بازی خیلی ضعیف بود به کنار، ولی 8 دقیقه وقت اضافه گرفت داور که دقیقه 5 وقت اضافه بود که گل رو زد لیورپول، من که داشتم بازی رو نگاه میکردم، حتی فکر نمیکردم که داور 3 دقیقه هم وقت اضافه بگیره، ولی 8 دقیقه؟؟؟ معمولا اگه کسی بمیره:D تو بازی، همچین وقتی میگیرن...
بازی دیشب راس بارکلی تف نمیارزید و حتی از فلینی هم بدتر بود، ولی اورتون روش قیمت 30 میلیون پوندی گذاشته که بتونه درآمد خرید دیپای و اشنیدرلین رو کسب کنه، حالا یه سوال؟؟؟ یعنی اشنیدرلین و دیپای روی هم رفته، قیمتشون از 30 میلیون پوند هم کمتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلان حالشو ببر که ظاهرا لیندلف انتقالش به تابستون میکشه و قیمت عجیب 45 میلیون یورویی گذاشتن روش!!!! پس با خیال راحت روخو و جونز، مدافع های میانیمون باقی میمونن، با این وضعیتی که این دوتا دارن از خودشون نشون میدن، بایی هم نیمکت نشین میشه!!! اسمال هم میشه ذخیره بایی...(اصلان جان، برای فهمیدن حقیقت، از افعال معکوس استفاده کن!!!:D)
تیاگو برزیلی 19 ساله هم گزینه دیگه خریدمون حساب میشه، خیلی هافبک تاپی هستش، اگه بتونه تو فوتبال انگلیس خودش مچ کنه، واقعا عالی هستش...(افعال معکوس!!!:p)
انگار که اندرسون جدید داره میاد...:general208:

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
یه خبر دارم واستون از هر خریدی، خوشحال کننده تر!!!!!!!!:D:D:D
عکسهای فلینی پخش شده در میلان، که برای انتقالش به یکی از تیمهای میلانی به اونجا رفته!!!!!!:general707::general707::general707::general707:
PAY-Marouane-Fellaini-main.jpg
البته اگه به شانس ماست که برای تعطیلات رفته اونجا!!!!:general710::general710::general710:
چند روز پیش شایعه شده بود که بارسا میخواد با مسی طاق بزنه، ولی خیلی زود رد شد، چون بارسا پول خریدش رو نداشت...;)

Last edited:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
یه خبر دارم واستون از هر خریدی، خوشحال کننده تر!!!!!!!!:D:D:D
عکسهای فلینی پخش شده در میلان، که برای انتقالش به یکی از تیمهای میلانی به اونجا رفته!!!!!!:general707::general707::general707::general707:
مشاهده پیوست 983532
البته اگه به شانس ماست که برای تعطیلات رفته اونجا!!!!:general710::general710::general710:
چند روز پیش شایعه شده بود که بارسا میخواد با مسی طاق بزنه، ولی خیلی زود رد شد، چون بارسا پول خریدش رو نداشت...;)

اين چرا دو تا شده؟!
يعني تكثير كردنش؟[emoji23][emoji23]

بالا