خوب طبق مصاحبه، موو به بازیکنها دو روز استراحت داده(امیدوارم که اون قضیه رونی تکرار نشه!!!) و همچنین ظاهرا در انتهای بازی، به دستور موو، بازیکنهای منچستر لباس هاشون رو به طرفدارهایی که به ورزشگاه اومده بودن، اهدا کردن و موو هم دلیلش رو اینطور گفته که نزدیک کریسمس هستش و خوشحال که طرفدارهارو امیدوار کرده به آینده در این پایان سال...
این پوگبا چرا یه قطره عرق به بدنش نیست!!!!
حسین جان، فکر میکنم که موو چند صد بار از علاقش برای موندن بیشتر از سه فصل در منچستر گفته، ولی اینکه تو فکر جایگزینش باشیم، من تو این فکر هستم که چرا گیگز در کنار تیم نموند که مربیگری رو از کسی یاد بگیره که واقعا مربی باشه، البته بگذریم که مدل خیلی خیلی خیلی بزرگتری داشته در دوران بازی کردنش، ولی باید در کنار تیم میموند...
جایگزین کردن موو فقط به عوض کردن اسم مربی برنمیگرده، این باشگاه باید ساختارش عوض بشه، انگار که آندریا برتا هم امسال به جمع باشگاه اضافه میشه، بعداز جدا شدن سیمئونه از اتلتیک...
راستش در مورد زلاتان، هیچ چیزی نمیشه گفت، چون بازیکنی وجود نداره که بتونه جایگزینش بشه در دنیای فوتبال، در مورد سن هم یادت باشه، گیگز در سن 37 سالگی بهترین بازیکنمون بود و جایزه بهترین ورزشکار بریتانیارو هم گرفت، ولی الان 2 سالی هست که رونی اصلا نمیتونه تو زمین بدوه با این سن کمش نسبت به زلاتان، پس سن ها کمی قضیشون فرق داره...
این سلطانه که قضیش فرق داره با تمام انسانها...
ولی اینکه بازیکنهای جوونمون اصلا خوب نبودن امسال، یه بحث دیگه ای هستش(باز عملکرد لینگارد از نظر آماری خیلی خوب بوده) که اگه اینجوری ادامه پیدا کنه، باید فقط به فکر خرید خوب باشیم که با چیزی که از موو سراغ داریم، کاملا مشخصه که قدرت انجامش رو داره...
خریدهای همین امسالش رو نگاه کنیم، متوجه میشیم که هر 4 خریدش، بهترین خریدهای ممکن و بهترین بازیکنها بودن برای منچستر...
فکر میکنم که ناینگولان و ماهرز و سه چهارتا خرید بی نام نشونی که موو تو فکر انجامشون هستش، بهترین اتفاقات ممکن برای تیم میتونن باشن...
دلیل اصلی اومدن آندریا برتا هم همین هستش که بتونه منچستر رو با هنرش، تیم با طراوتی نگه داره...