در اینکه شاید دخیا الان با توجه به سن و سال خودش وعمر بازی دروازبانها یکی از بهترین گزینه هاست شکی نیست ولی متاسفانه در شرایط انتخاب منچستر انتخاب اولش نیست و خوب ما میتونیم این تهدید رو به فرصت تبدیل کنیم با توجه به اینکه دخیا هنوز قرارداد داره میشه ازشون پول خوب یا باریکن خوب درآورد ولی به نظر شما کی میتونه جای دخیا رو پر کنه به هر حال از دست دادن یک دروازبان خوب هم کم هزینه نیست میشه روی رومرو حساب باز کرد برای کوتاه مدت؟ یعنی یکی دو فصل...
مورون دیگه برای فصل بعد بهانه ای نداره و باید توی فصل نقل و انتقالات یک خونه تکونی حسابی راه بندازه مشکل اینه که بدنه تیم خیلی متوسطه به جز پوگبا و ایبرا (که ترکید) و دخیا (که داره میره) بازیکنی تو کلاس جهانی نداریم اخیرا هررا خودش رو داره از سطح متوسط جدا میکنه و به یک ستاره تبدیل میشه...درسته ما توی زمان فرگوسن مجموعه ای از متوسط ها رو داشتیم و بهترین نتایج رو میگرفتیم ولی اون زمان تیم خصوصیات خودش رو داشت و الان نمیشه اونجوری مثل قبل نتیجه گرفت و تیم باید تقویت بشه....
من حقیقتا خسته شدم آنقدر لیگ قهرمانان برام بی جاذبه شده حیفه منچستر با این همه هوادار در سطح جهانی توی لیگ قهرمانان نباشه این فصل هرجوری شده باید سهمیه بگیریم و سال بعد هم توی مرحله مقدماتی از گروهمون صعود کنیم
خوبي كه الان هست سر قضيه دخيا اينه كه برعكس پارسال كه قراردادش رو به اتمام بود و فشار رو باشگاه بود، اينبار قرارداد طولاني مدت داره و دست بالا با باشگاهه، به خاطر همين اين ماييم كه همونطور كه علي گفت ميتونيم هرچقد ميخوايم امتياز بگيريم از رئال.
مورينيو هم مثل فن خال و مويس آدمي نيست كه به چه كنم چه كنم بيفته، از الان داره اقدام ميكنه و اوبلاك هم دور از دسترس نيست اصلا،
نميدونم چقد بازي هاي اتلتيكو رو دنبال ميكنيد، ولي واقعا اوبلاك تو كلاس جهانيه و يه دروازه بان فوق العادس،
و من فكر ميكنم لااقل اگر از جانشين دخيا مطمئن نباشه باشگاه مجبور به فروش نميشه
Sent from my iPhone using Tapatalk