• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
من نمیفهمم چرا این قضیه دخیا و مادرید تموم نمیشه خوب اگر دلش نیست با تیم بره خوش اومد اینجوری مدام تمام انرژی و حاشیه ها جمع میشه پشت انتقال دخیا بعد نمیفهمن اصلا چی شد بهتره تکلیف زودتر روشن بشه بشینن مثل آدم با دخیا حرف بزنن اگر نمیخواد بمونه بفروشن بره یک کم همدست بالا بگیرن تا یک بازیکن خوب از اونها بگیرن یا پول حسابی در بیارن...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
من نمیفهمم چرا این قضیه دخیا و مادرید تموم نمیشه خوب اگر دلش نیست با تیم بره خوش اومد اینجوری مدام تمام انرژی و حاشیه ها جمع میشه پشت انتقال دخیا بعد نمیفهمن اصلا چی شد بهتره تکلیف زودتر روشن بشه بشینن مثل آدم با دخیا حرف بزنن اگر نمیخواد بمونه بفروشن بره یک کم همدست بالا بگیرن تا یک بازیکن خوب از اونها بگیرن یا پول حسابی در بیارن...

احتمالا رفتني باشه
منچستر ايونينگ نيوز هم گفته واسه اوبلاك دست به كار شديم
از اونور هم احتمال زياد خامس رو بگيريم.
دخيا فوق العادس ولي واقعا بعد اون اتفاقات ديگه مثل قبل دوسش ندارم[emoji16]
فقط تا دسته بايد جا كنن يه ١٠٠ ميليوني بگيريم ازشون عوضيارو[emoji19]

Sent from my iPhone using Tapatalk

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
احتمالا رفتني باشه
منچستر ايونينگ نيوز هم گفته واسه اوبلاك دست به كار شديم
از اونور هم احتمال زياد خامس رو بگيريم.
دخيا فوق العادس ولي واقعا بعد اون اتفاقات ديگه مثل قبل دوسش ندارم[emoji16]
فقط تا دسته بايد جا كنن يه ١٠٠ ميليوني بگيريم ازشون عوضيارو[emoji19]

در اینکه شاید دخیا الان با توجه به سن و سال خودش وعمر بازی دروازبانها یکی از بهترین گزینه هاست شکی نیست ولی متاسفانه در شرایط انتخاب منچستر انتخاب اولش نیست و خوب ما میتونیم این تهدید رو به فرصت تبدیل کنیم با توجه به اینکه دخیا هنوز قرارداد داره میشه ازشون پول خوب یا باریکن خوب درآورد ولی به نظر شما کی میتونه جای دخیا رو پر کنه به هر حال از دست دادن یک دروازبان خوب هم کم هزینه نیست میشه روی رومرو حساب باز کرد برای کوتاه مدت؟ یعنی یکی دو فصل...
مورون دیگه برای فصل بعد بهانه ای نداره و باید توی فصل نقل و انتقالات یک خونه تکونی حسابی راه بندازه مشکل اینه که بدنه تیم خیلی متوسطه به جز پوگبا و ایبرا (که ترکید) و دخیا (که داره میره) بازیکنی تو کلاس جهانی نداریم اخیرا هررا خودش رو داره از سطح متوسط جدا میکنه و به یک ستاره تبدیل میشه...درسته ما توی زمان فرگوسن مجموعه ای از متوسط ها رو داشتیم و بهترین نتایج رو میگرفتیم ولی اون زمان تیم خصوصیات خودش رو داشت و الان نمیشه اونجوری مثل قبل نتیجه گرفت و تیم باید تقویت بشه....
من حقیقتا خسته شدم آنقدر لیگ قهرمانان برام بی جاذبه شده حیفه منچستر با این همه هوادار در سطح جهانی توی لیگ قهرمانان نباشه این فصل هرجوری شده باید سهمیه بگیریم و سال بعد هم توی مرحله مقدماتی از گروهمون صعود کنیم

Last edited:

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
از دقیقه ده بازی رو دیدم و اینها به نظرم اومد.
1 نیمه اول عالی بودیم. حملات نیشدار و مهلک که متاسفانه به نتیجه نرسید. وقتی آمار مالکیت توپ رو دیدم باورم نمی‌شد. اونقدر سیتی بی‌آزار بود و ما خطرناک، که فکر می‌کردم در تمام این مدت ما مالک توپ و زمین بودیم! و چه فرقی هم می‌کرد؟ ما بودیم که واقعا حمله می‌کردیم و هنوز حسرت می‌خورم که چرا هررا تو شیش قدم اونجوری سر زد؟
2 نیمه دوم با دفاعی عالی، باز هم سیتی رو اخته کرده بودیم. اما متاسفانه آمار پاس‌های شتابزده و کم‌دقت‌مون به هنگام پس گرفتن توپ و اقدام به ضدحمله، بسیار بالا بود. نمی‌دونم چرا یکباره هماهنگی بین بازیکن‌ها از بین رفته بود.
3 فلینی نقشش رو در خراب کردن بازی حریف عالی انجام داد. مثل همیشه برای تیم جانفشانی کرد و این قابل ستایشه. اما اشتباه فلینی هم قابل انکار نیست. آگوئرو زرنگی (حرومزادگی) کرد و فلینی رو تحریک کرد. جریمه کله زدن اخراجه. اونم درست جلوی چشم داور. من البته یک کارت زرد هم به اون مادر به‌خطا می‌دادم. اشتباه فلینی می‌تونست همهء زحمتی رو که کشیده بود به باد بده (که خوشبختانه اینطور نشد). اما این نافی نقش بسیار موثر و مفیدش نیست.
4 داوری "در مجموع" بد نبود. چندین بار حریف تو محوطه جریمه خورد زمین. یکبارش دست دارمیان رو کتف حریف بود و فشار هم میآورد! البته خطا نبود اما اگر داور کرم داشت، لااقل یکی از اون‌ها رو پنالتی می‌گرفت. این بار از این جهت شانس آوردیم. ضمنا اگر اتکینسون تو فاز محسن قهرمانی می
رفت حتما به دخیا برای تاخیر در شروع بازی اخطار میداد و چه بسا خطای غیرمستقیم می‌گرفت.
5 دم کمک داور گرم.
6 خوب بودیم. خیلی نه. اما خیلی از سیتی بهتر بودیم. ناسلامتی مهمون هم بودیم با لشگری مصدوم.
7 هنوز به سهمیه امید دارم.

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
دخیا میره بالاخره. اما باید انتقام سالها باج‌گیری رو از پرز بگیریم. باید بابتش چنان بدوشیمشون که جیگرمون حال بیاد.

رومرو خوبه. من بازی بد ازش ندیدم اما باید تو بازی‌های بزرگ محک بخوره. هم‌چنین باید دید که می‌تونه نقشش به عنوان شماره یک رو تاب بیاره.
از هاندانوویچ هم تعریف شنیدم. ضمن این که کاسپر اشمایکل هم هست. اخیرا با پیتر بزرگ میاد استادیوم بازی تیم رو می‌بینه. شاید یک جورایی اعلام حضور میکنه.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
در اینکه شاید دخیا الان با توجه به سن و سال خودش وعمر بازی دروازبانها یکی از بهترین گزینه هاست شکی نیست ولی متاسفانه در شرایط انتخاب منچستر انتخاب اولش نیست و خوب ما میتونیم این تهدید رو به فرصت تبدیل کنیم با توجه به اینکه دخیا هنوز قرارداد داره میشه ازشون پول خوب یا باریکن خوب درآورد ولی به نظر شما کی میتونه جای دخیا رو پر کنه به هر حال از دست دادن یک دروازبان خوب هم کم هزینه نیست میشه روی رومرو حساب باز کرد برای کوتاه مدت؟ یعنی یکی دو فصل...
مورون دیگه برای فصل بعد بهانه ای نداره و باید توی فصل نقل و انتقالات یک خونه تکونی حسابی راه بندازه مشکل اینه که بدنه تیم خیلی متوسطه به جز پوگبا و ایبرا (که ترکید) و دخیا (که داره میره) بازیکنی تو کلاس جهانی نداریم اخیرا هررا خودش رو داره از سطح متوسط جدا میکنه و به یک ستاره تبدیل میشه...درسته ما توی زمان فرگوسن مجموعه ای از متوسط ها رو داشتیم و بهترین نتایج رو میگرفتیم ولی اون زمان تیم خصوصیات خودش رو داشت و الان نمیشه اونجوری مثل قبل نتیجه گرفت و تیم باید تقویت بشه....
من حقیقتا خسته شدم آنقدر لیگ قهرمانان برام بی جاذبه شده حیفه منچستر با این همه هوادار در سطح جهانی توی لیگ قهرمانان نباشه این فصل هرجوری شده باید سهمیه بگیریم و سال بعد هم توی مرحله مقدماتی از گروهمون صعود کنیم

خوبي كه الان هست سر قضيه دخيا اينه كه برعكس پارسال كه قراردادش رو به اتمام بود و فشار رو باشگاه بود، اينبار قرارداد طولاني مدت داره و دست بالا با باشگاهه، به خاطر همين اين ماييم كه همونطور كه علي گفت ميتونيم هرچقد ميخوايم امتياز بگيريم از رئال.
مورينيو هم مثل فن خال و مويس آدمي نيست كه به چه كنم چه كنم بيفته، از الان داره اقدام ميكنه و اوبلاك هم دور از دسترس نيست اصلا،
نميدونم چقد بازي هاي اتلتيكو رو دنبال ميكنيد، ولي واقعا اوبلاك تو كلاس جهانيه و يه دروازه بان فوق العادس،
و من فكر ميكنم لااقل اگر از جانشين دخيا مطمئن نباشه باشگاه مجبور به فروش نميشه

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
اوبلاک که حرف نداره. اگر به جای دخیا بتونن بیارنش عملن خیلی تفاوتی برای ما نداره و تازه از اختلاف رقم انتقالشون می تونیم استفاده کنیم.
ولی به نظر من اگر قرار باشه گزینه های مطرح دیگه مثل هندانویچ یا هارت یا ... بیان یا رومرو دروازه بان اصلی بشه فروختن دخیا به هر قیمتی اشتباهه. در مضیقه مالی که نیستیم. تازه هم داریم دست و پا می زنیم و ولخرجی می کنیم که به جایگاه قبلیمون برگردیم نه این که دروازه بان به این خوبی رو بدیم یه دروازه بان پر فراز و نشیب مثل هارت یا رومرو یا حتی ناواس بیاد وایسه تو گلمون.
حالت ایده الش به نظرم اینه که دخیا رو بدیم موراتا رو به علاوه ی یه 10 20 میلیون پول بگیریم (البته در صورتی که گریزمان نیاد) بعد هم بریم اوبلاکو بگیریم.

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
عجب دایوی کرد رشفورد
احتمالا پیش اشلی یانگ کلاس رفته
خدایی پنالتی نبود

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
از چپ و راست هم برامون مصدومیت می‌باره
شاو که مصدوم شد
بایلی هم مصدوم شد

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دیگه خواب چهارم شدن رو باید ببینیم
تو زمین خودمون جلو سوانزی مساوی کردیم

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
البته زن یا مرد بودن مهم نیست زنها فوتبال خوبی بازی میکنند توصیه میکنم بازیهاشون رو ببینید...ولی متاسفانه با این بازیکنهای متوسط و این سطح عجیب مصدومیت کاری نمیشه کرد

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
سیتی هم مساوی کرد! یه فرصت عالی دیگه از دست رفت. واقعا این تیم قرار نیست سهمیه بگیره.

حالا باید بازم بشینیم منتظر باشیم سیتی یا لیورپول امتیاز از دست بدن بلکه اتفاقا ما هم مساوی نکردیم.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
سیتی هم مساوی کرد! یه فرصت عالی دیگه از دست رفت. واقعا این تیم قرار نیست سهمیه بگیره.

حالا باید بازم بشینیم منتظر باشیم سیتی یا لیورپول امتیاز از دست بدن بلکه اتفاقا ما هم مساوی نکردیم.

وضعيت تيم واقعا داغووونه!
واقعا نميشه ازشون انتظار زيادي داشت
٨ نفر مصدوم
هر سه روز داريم بازي ميكنيم
به قول مورينيو بازيكنامون تا دستشويي هم ميرن ممكنه مصدوم شن از بس خستن!

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
واقعا آدم جدول رو میبینه افسوس میخوره میتونستیم الان سوم باشیم آخه این مساوی با سوانسی چی بود درسته مصدوم زیاده تیم افت کرده ولی واقعا دیگه از این فرصت ها به سادگی پیش نمیاد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فوسو منساح هم مصدوم شده متاسفانه

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
سلام
دو سال پیش تو این تاپیک تازه اومدم گفتم مشکل مصدومیت های عجیب و پر تکرار هست و باید منشا رو پیدا کرد و امسال واقعا دیگه شاهکار بوده .. غیر از مصدومیت روخو و زلاتان باقی مصدومیت ها به خصوص شاو و اریک بایی و ماتا و رونی و مارسیال و .. که چند بار در طول فصل تکرار شده مسخره بوده و من فکر کنم دلیلش بر می گرده به خود تیم و یا کادر پزشکی تیم یا برنامه های بدنسازی تیم و ...
هیچ تیمی اندازه ما در هیچ لیگی مصدوم نداشته . ده تا بازی با ترکیب کامل می رفتیم تو زمین شک نکنید الان در کورس اول و دومی بودیم نه خدا خدا کردن برای باخت لیورپول و من سیتی تا نهایتا چهارم بشیم که بریم لیگ قهرمانان !!!
در کل مورینیو واقعا این فصل بدشانس بود و دستش بسته شد ... امیدوارم با کسب سهمیه در نهایت امیدوار کننده به فصل بعد برویم !!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
لیورپول هم بازی خودش رو برد و به نظر من دیگه سهمیه چهارم شدن کلا دست نیافتنی به نظر میرسه

بالا